#طعم_خوش_آشپزی
#نگهداری_کاهو
کاهوی شسته نشده را در یک حوله کاغذی یا پارچه ای مناسب پیچیده و در داخل کیسه فریزر گذاشته و داخل یخچال قرار می دهیم. هفته ها به همین صورت کاهو تازه می ماند.کاهوی شسته شده و خشک شده را می توان در کیسه های پلاستیکی محفوظ از هوا بستهبندی کرده و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کرد.بهتر است کاهوی تازه را درست قبل از سرو آماده کرد. کاهوی تازه میتواند با رنگ و طراوت خاصی که دارد طعم لذت بخش خوبی داشته باشد.
بهتر است هر زمان که خواستیم از کاهو استفاده کنیم، آن را برش زده و بشوییم. زیرا برش زدن و پاره کردن لبه ی برگهایی که بریده شده، سریع تر از بقیه قسمتها قهوهای میشود. - کاهوی شسته شده را 5-3 روز برای پیشگیری از به وجود آمدن لکه های زرد ، از سایر سبزیجات جدا نگهداری کنید.
💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#ژله_تنگ_ماهی_با_کیسه_فریزر
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا: ١ بسته
پاستیل به شکل ماهی: به تعداد دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا کیسه فریزر رو کمی چرب میکنیم و میزاریم توی ظرفی که تهش گرد باشه و دیواره داشته باشه.
ژله آلوئه ورا رو طبق دستور روی جعبه، تهیه میکنیم و می ریزیم تو کیسه.
ژله را در یخچال قرار میدهیم. زمانیکه ژله بست، نایلون رو از دور ژله به آرومی باز میکنیم.
برای ماهی میشه از پاستیل استفاده کرد. حتی میشه به ژله چند قطره رنگ آبی اضافه کرد تا بیشتر حالت آب داشته باشه.
💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی
#کرم_توت_فرنگی
🍓مواد لازم:
پوره توت فرنگی ۱ و ۱/۲ لیوان
پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان سر خالی
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🍓پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و شکر مخلوط کرده و هم میزنیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا دانه های ژله کاملاً حل شود.
بعد کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود.
بعد از اینکه ژله سردِ سرد شد خامه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
میتونین مواد را داخل میکسر هم مخلوط کنین.
🍓پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه میدیم اسفنجی شود. سپس روی کتری در حال جوش قرار داده و بن ماری میکنیم.
پوره توت فرنگی را به مخلوط ژله و خامه اضافه کرده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم.
مخلوط رو خوب هم میزنیم و داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهیم.
🍓بعد از اینکه کاملاً خودش رو گرفت از یخچال خارج کرده و دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه به حال خودش میزاریم.
قالب را در ظرف سرو برگردانده و روش یک دور سشوار میگیریم و اجازه میدیم کمی بمونه تا از قالب جدا بشه.
💕 @ashpazzkhooneh