#طعم_خوش_آشپزی
#کرم_توت_فرنگی
🍓مواد لازم:
پوره توت فرنگی ۱ و ۱/۲ لیوان
پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان سر خالی
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🍓پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و شکر مخلوط کرده و هم میزنیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم تا دانه های ژله کاملاً حل شود.
بعد کنار میگذاریم تا کاملاً سرد شود.
بعد از اینکه ژله سردِ سرد شد خامه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
میتونین مواد را داخل میکسر هم مخلوط کنین.
🍓پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و اجازه میدیم اسفنجی شود. سپس روی کتری در حال جوش قرار داده و بن ماری میکنیم.
پوره توت فرنگی را به مخلوط ژله و خامه اضافه کرده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم.
مخلوط رو خوب هم میزنیم و داخل قالب مورد نظر ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدهیم.
🍓بعد از اینکه کاملاً خودش رو گرفت از یخچال خارج کرده و دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه به حال خودش میزاریم.
قالب را در ظرف سرو برگردانده و روش یک دور سشوار میگیریم و اجازه میدیم کمی بمونه تا از قالب جدا بشه.
💕 @ashpazzkhooneh
#چالش_لاغری_بهاره😍
#سه_شنبه 1397/2/11🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک قوطی کبرت پنیر+یک کف دست نان سنگک+ یک عدد گردو+1 حبه قند+یک فنجان چای(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماست(350 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی+یک کف دست نان سنگک(200کالری)
#سالاد_سیب_زمینی
✍دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز و نگینی کردم و با مقداری پیازچه ساطوری شده+خیار شور نگینی+جعفری ساطوری+نمک و فلفل+مایونز مخلوط و حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دادم تا خوب مزه دار بشه.
بعد کف قالبم رو کیسه فریز انداختم و سالاد رو در قالب ریختم و با پشت قاشق پرس کردم ولبه های کیسه فریز رو روی سالاد کشیدم و دوباره برای حداقل 1 ساعت در یخچال گذاشتم تا سالاد فرم قالب رو به خودش بگیره و بعد هم به راحتی در ظرف سرو برگردوندم.
🌸 @ashpazzkhooneh 🌸
#طعم_خوش_آشپزی
#دسر_موز_و_بیسکوییت
مواد لازم
▫️شیر:1لیوان
▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:2قاشق غذاخوری
▫️گلاب :1قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور کاکائویی
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد
▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری
▫️شکلات چیپسی:به مقدار لازم
▫️خامه صبحانه:2قاشق غذاخوری
طرز تهیه🍹
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد
میکنیم,
گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار2تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید مواد رو بیشتر کنید.
💕 @ashpazzkhooneh