eitaa logo
آشپزخونه
209.7هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
7.7هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#طعم_خوش_آشپزی #کرم_توت_فرنگی 💕 @ashpazzkhooneh
شیر کم چرب مصرف کنید جذب كلسيم از شير كم چرب بيشتر است با مصرف شير كم چرب شما به ازاء هر ليوان شير، كالری دريافتی را 65كيلو كالری كاهش می دهيد و جذب کلسیم افزایش پیدا می‌کند 💕 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️سينه مرغ ٢ عدد( درشت) ▪️ماست چكيده ٣ قاشق غذاخوري ▪️ادویه گرام ماسالا ١ قاشق غذاخوري ▪️آبلیمو نصف فنجان ▪️پودر زیره سبز ١ قاشق چای خوري ▪️دارچین ١ قاشق چای خوري ▪️پودر فلفل قرمز تند ١ قاشق چای خوري ▪️پودر فلفل سیاه ١ قاشق چای خوري ▪️زنجفيل تازه (بصورت رنده شده) ١ قاشق غذاخوری ▪️نمك به مقدار لازم ▪️پیاز متوسط ١ عدد ▪️گوجه فرنگی متوسط (بصورت پوره) ٣ عدد ▪️سیر ٢ حبه ▪️خامه (از شیر پر چرب هم میتونين استفاده كنين) ٣/٤ ليوان طرز تهيه اول از همه سينه مرغ رو به ابعاد ٢*٢ برش میديم ، تو یه کاسه بزرگ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (ماست ،ادویه گرام ماسالا ،آبلیمو،پودر زیره،دارچین،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجفیل تازه،يك حبه سير ،نمک و مرغ ) تو یخچال ميذاريم( حدودا ٤ ساعت) و بعد مرغ رو گريل كنيد برای تهيه سس پیاز رو خلالي كنين و تو ماهیتابه تفت بدين، يك حبه سیر و كمي فلفل اضافه كنين و بعد از اینکه پیاز طلایی شد گوجه های پوره شده و یا در صورت تمایل رب گوجه رو به مواد اضافه کنين و هم بزنين تا بوی خامی گوجه گرفته بشه حالا خامه رو اضافه کنين و به مدت ١٠ دقیقه اجازه بدين که بجوشه و غلیظ بشه مرغهای گریل شده رو به سس اضافه کنین و به مدت ٥ الي ١٠ دقيقه بذارين جا بیفته دقت داشته باشین که این غذا نباید آب داشته باشه 💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #خوراک_مرغ_هندی 💕 @ashpazzkhooneh
باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است باقلا سبز را با کیفیت بیان شده خریداری کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و کاملاً شستشو دهید. آن گاه در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و باقلا را وارد آن کرده سپس به مدت 3 دقیقه بجوشانید. مقدار آب باید با مقدار باقلا سبز متناسب باشد تا پس از ورود باقلا سبز به آب در حال جوش، جوشیدن آن متوقف نشود 2- باقلا سبز : پس از اتمام 3 دقیقه جوش دادن باقلا سبز، آن را در آبکش ریخته سرد و سپس خشک کنید. د: بسته بندی بعد از مرحله سرد کردن، باقلا سبز را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید. هـ : مدت نگه داری در فریزرهای خانگی مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق 12- 8 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد. تذکر: با توجه به تغییرات انجام شده در طی نگهداری ( فریز کردن )، برای آن که باقلا سبز و نخود فرنگی، تازگی و کیفیت خوب خود را حفظ کنند، دمای 10- درجه سانتی گراد ( اگر چه دمای فریزرهای خانگی پایین تر از 10- درجه سانتی گراد ) مناسب می باشد. ولی به علت باز و بسته شدن فریزرها در منازل و سرد و گرم شدن هوای داخل آنها مدت نگهداری در این دما ، 3 ماه اعلام شده است. 💕 @ashpazzkhooneh
#طعم_خوش_آشپزی #فریز_کردن_باقالی 💕 @ashpazzkhooneh
📢 نوشیدن چای داغ خطر پوسیدگی دندان ها را افزایش می دهد‼️ 🔹دانشمندان علت آن را با آسیب چای داغ بر روی لثه و تاثیر لثه در محافظت از دندان ها مرتبط می دانند #سلامت_پزشکی @ashpazzkhooneh
از سر رفتن شیر روی گاز ناراحتی؟😒 کافیه👈یک قاشق یا کفگیر چوبی بذار داخل ظرف شیر #ظرافت_خانه_داری @ashpazzkhooneh
#پودینگ_شکلاتی 🔺٢پ شیر رو با٣ق غ پودر نشاسته ذرت و ١/٣ پ شکر مخلوط کرده و به آن سه ق غ پودر کاکائو میافزاییم، روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود، در نهایت سه ق کره اضافه کنید @ashpazzkhooneh
#سالاد_کلم_با_سس_سیر سس مایونز یک حبه سیر رنده شده شوید آبغوره آویشن،نمک،فلفل 🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ٢ساعت در یخچال گذاشته سپس با کلمهای خورد شده سالاد میکنیم. 🍓 @ashpazzkhooneh
#استیک_مرغ 🔅سینه مرغ و به صورت ورقه ای برش زده،با سماق فراوان،نمک،روغن زیتون مزه دارکرده و تو تابه رژیمی بدون روغن میپزیم .برای آبدار بودن استیک سینه مرغ بهتره حرارت زیاد باشه 🍓 @ashpazzkhooneh
🍀حمص اسفناج🍀 0.5 قوطی کنسرو نخود 40 گرم اسفناج 1.5 حبه سیر 35 گرم ارده 0.25 عدد لیموترش 25 گرم پنیر سفید 1.5 عدد نان پیتا 15 میلی لیتر روغن کنجدبه مقدار لازم نمک 🔵لیمو، اسفناج و سیر را بشویید. لیمو را چهار قاچ کنید و نان پیتا را با قیچی به صورت مربع‌های متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید. کنسرو نخود را در غذاساز ریخته و آن را میکس کنید. سپس ارده را به میکس نخود اضافه کنید. اسفناج، پنیر و سیر را به غذاساز اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا یکدست شود و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. در تابه‌ای روغن کنجد را داغ کرده و نان‌های برش خرده را سرخ کنید تا طلایی شود حمص را با نان سرخ شده سرو کنید. نوش جان! 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپز خونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh