#طعم_خوش_آشپزی
#خوراك_مرغ_هندى
مواد لازم
▪️سينه مرغ ٢ عدد( درشت)
▪️ماست چكيده ٣ قاشق غذاخوري
▪️ادویه گرام ماسالا ١ قاشق غذاخوري
▪️آبلیمو نصف فنجان
▪️پودر زیره سبز ١ قاشق چای خوري
▪️دارچین ١ قاشق چای خوري
▪️پودر فلفل قرمز تند ١ قاشق چای خوري
▪️پودر فلفل سیاه ١ قاشق چای خوري
▪️زنجفيل تازه (بصورت رنده شده) ١ قاشق غذاخوری
▪️نمك به مقدار لازم
▪️پیاز متوسط ١ عدد
▪️گوجه فرنگی متوسط (بصورت پوره) ٣ عدد
▪️سیر ٢ حبه
▪️خامه (از شیر پر چرب هم میتونين استفاده كنين) ٣/٤ ليوان
طرز تهيه
اول از همه سينه مرغ رو به ابعاد ٢*٢ برش میديم ، تو یه کاسه بزرگ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (ماست ،ادویه گرام ماسالا ،آبلیمو،پودر زیره،دارچین،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجفیل تازه،يك حبه سير ،نمک و مرغ ) تو یخچال ميذاريم( حدودا ٤ ساعت)
و بعد مرغ رو گريل كنيد
برای تهيه سس
پیاز رو خلالي كنين و تو ماهیتابه تفت بدين، يك حبه سیر و كمي فلفل اضافه كنين و بعد از اینکه پیاز طلایی شد گوجه های پوره شده و یا در صورت تمایل رب گوجه رو به مواد اضافه کنين و هم بزنين تا بوی خامی گوجه گرفته بشه
حالا خامه رو اضافه کنين و به مدت ١٠ دقیقه اجازه بدين که بجوشه و غلیظ بشه
مرغهای گریل شده رو به سس اضافه کنین و به مدت ٥ الي ١٠ دقيقه بذارين جا بیفته
دقت داشته باشین که این غذا نباید آب داشته باشه
💕 @ashpazzkhooneh
#نگهداری_باقلا
#فریزکردن_باقلا
باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است
باقلا سبز را با کیفیت بیان شده خریداری کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و کاملاً شستشو دهید. آن گاه در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و باقلا را وارد آن کرده سپس به مدت 3 دقیقه بجوشانید. مقدار آب باید با مقدار باقلا سبز متناسب باشد تا پس از ورود باقلا سبز به آب در حال جوش، جوشیدن آن متوقف نشود
2- باقلا سبز : پس از اتمام 3 دقیقه جوش دادن باقلا سبز، آن را در آبکش ریخته سرد و سپس خشک کنید.
د: بسته بندی
بعد از مرحله سرد کردن، باقلا سبز را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید.
هـ : مدت نگه داری در فریزرهای خانگی
مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق 12- 8 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد.
تذکر:
با توجه به تغییرات انجام شده در طی نگهداری ( فریز کردن )، برای آن که باقلا سبز و نخود فرنگی، تازگی و کیفیت خوب خود را حفظ کنند، دمای 10- درجه سانتی گراد ( اگر چه دمای فریزرهای خانگی پایین تر از 10- درجه سانتی گراد ) مناسب می باشد. ولی به علت باز و بسته شدن فریزرها در منازل و سرد و گرم شدن هوای داخل آنها مدت نگهداری در این دما ، 3 ماه اعلام شده است.
💕 @ashpazzkhooneh
🍀حمص اسفناج🍀
0.5 قوطی کنسرو نخود
40 گرم اسفناج
1.5 حبه سیر
35 گرم ارده
0.25 عدد لیموترش
25 گرم پنیر سفید
1.5 عدد نان پیتا
15 میلی لیتر روغن کنجدبه مقدار لازم نمک
🔵لیمو، اسفناج و سیر را بشویید.
لیمو را چهار قاچ کنید و نان پیتا را با قیچی به صورت مربعهای متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید.
کنسرو نخود را در غذاساز ریخته و آن را میکس کنید. سپس ارده را به میکس نخود اضافه کنید.
اسفناج، پنیر و سیر را به غذاساز اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا یکدست شود و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید.
در تابهای روغن کنجد را داغ کرده و نانهای برش خرده را سرخ کنید تا طلایی شود
حمص را با نان سرخ شده سرو کنید. نوش جان!
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپز خونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh