eitaa logo
آشپزخونه
211.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
animation.gif
148.9K
طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی مواد لازم : کینوا 3 پیمانه آب مرغ2/3 پیمانه لوبیا قرمز 1 پیمانه ذرت پخته شده 2/3 پیمانه خیار3 عدد پیاز قرمز1 عدد فلفل قرمز دلمه ای1 عدد مواد لازم برای سس سالاد کینوا : روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی: کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید. نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی : این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد. در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
#خورشت_گوجه_سبز🌿🌹 مواد لازم : گوشت خورشتی : 400 گرم گوجه سبز : 500 گرم نعنا و جعفری : 500 گرم روغن : به میزان لازم نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عدد طرز تهیه : ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته ) 🆔 @ashpazzkhooneh
animation.gif
803.2K
#_مافین_سبزیجات مواد لازم: پنیر رنده شده 250گرم آرد معمولی 2 فنجان (آرد معمولی +BP به ازای هر فنجان 2 ق چای خوری BP) تخم مرغ 2 عدد شیر 1 و 2/1 فنجان کنسرو دانه ذرت 125 گرم نصف فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده اسفناج تازه مقداری خرد شده نمک و فلفل به مقدار نیاز برگ ریحان تازه برای مافین و تزئین طرزتهیه: آرد را در کاسه ای بزرگ الک کنید . تخم مرغ ،فلفل دلمه ای ،اسفناج و ریحان(اختیاری) را با هم مخلوط کنید. حالا پنیر و ذرت را به کاسه آرد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. در آخر هم فلفل و ریحان و تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید. حالا مایه آماده مافین را در قالب های چرب شده بریزید و روی هر کدام از آنها برگ ریحان بگذارید و به مدت 25 دقیقه بپزید تا زمانی که روی مافین ها طلایی قهوه ای شود نکات: می توانید برای مواد داخلی از گوجه فرنگی ،قارچ ،پیاز ،کلم بروکلی و کدو سبز و… استفاده کنید.از پنیر فتا هم می توانید استفاده نمایید.می توانید این مافین را در فریزر نگه دارید و قبل از سرو در مایکروویو گرم کنید. @ashpazzkhooneh
animation.gif
293.5K
#کرپ_لقمه_گوشت مواد لازم: تخم مرغ2 عدد شیر 2/5 ليوان آرد1/5 ليوان نمک1 قاشق چایخوری روغن1/4 ليوان مواد لازم برای داخل کرپ گوشت : گوشت چرخ کرده200 گرم قارچ150 گرم فلفل دلمه ای کوچک1 عدد پودر آویشن 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم پیاز1 عدد رب گوجه فرنگی در صورت تمایل2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا200 گرم طرز تهيه: تخم مرغ را با همزن بزنيد يكدست و كمی روشن شود بعد روغن و شير را اضافه كنيد و بعد آرد را كم كم اضافه كنيد به همراه نمک تا كاملا يكدست شود مخلوط كنيد و بعد دانه دانه آن را سرخ كنيد. برای مواد داخلی هم ابتدا پياز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید. در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول كردن كرپ ها را كنار هم بچينيد روی آن پنير بريزيد و چند دقيقه داخل فر بگذاريد كه پنيرها آب شوند. @ashpazzkhooneh
🍅 چند نکته در مورد خشک کردن گوجه ☄️ ترجیحا گوجه فرنگی‌هایی با اندازه یکسان را برای خشک کردن انتخاب کنید. ☄️ در صورت تمایل می‌توانید قبل از خشک کردن گوجه فرنگی‌ها روی آن‌ها کمی نمک، پودر سیر و آویشن بپاشید. ☄️ رنگ گوجه فرنگی‌ پس از خشک شدن، تیره می‌شود. ☄️ بافت گوجه فرنگی خشک شده مانند کشمش انعطاف پذیر است. @ashpazzkhooneh
animation.gif
546.3K
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد میگو مواد لازم : رشته برنجی 100 گرم هویج دو عدد کوچک پیازچه 2 عدد گشنیز و نعنای خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری میگو 140 گرم سس سویا 2 قاشق چای خوری سس ماهی 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای نرم 2 قاشق چای خوری لیمو 1 عدد + مقداری برای پخت میگو فلفل قرمز کمی تخم گشنیز کمی روش تهیه : * ابتدا میگو را همراه با فلفل قرمز و تخم گشنیز و آب لیمو بپزید. * هویج‌ها را به تکه های بلند و باریک مانند چوب کبریت برش بزنید. * پیازچه ها را ریز خرد نمایید. * رشته را داخل آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آبکش نمایید و زیر آب سرد نگه دارید. وقتی رشته ها، سرد شدند، آن‌ها را دوباره آبکش کنید تا آب آن‌ها کاملاً گرفته شود. * سپس رشته ها را با هویج و پیازچه و گشنیز و نعناع و میگو مخلوط کنید. * پوست یک لیمو را ریز، رنده کنید. آب لیمو را بگیرید. سپس آب لیمو و پوست لیمو و شکر و سس سویا و سس ماهی را خوب با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکدستی تهیه شود. آن را روی سالاد رشته، بریزید و به هم بزنید تا همه مواد به آن آغشته شوند. سالاد میگو آماده است. نوش جان بفرمایید. @ashpazzkhooneh
animation.gif
968.5K
#قرابیه_کره_ای موادلازم: 250گرم کره 1لیوان پودر شکر 1لیوان نشاسته سیب زمینی 2لیوان آرد 1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری) 1قاشق مرباخوری کاکائو 3قاشق غذاخوری پودر پسته طرز تهیه: کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید. در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید . @ashpazzkhooneh
برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها👇 نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد. @ashpazzkhooneh
animation.gif
604K
@ashpazzkhooneh
چیزکیک گردو چیزکیک گردو دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی می توانید تهیه کنید. مواد لازم : بیسکویت شکلاتی200 گرم شکر قهوه ای 2 قاسق سوپخوری کره ذوب شده 100 گرم مواد میانی : پنیر ماسکارپونه400 گرم پنیر خامه ای 100 گرم شکر قهوه ای روشن150 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ2 عدد خامه صبحانه50 گرم کره نرم20 گرم ماست خامه ای2 قاسق سوپخوری گردو خردشده100 گرم مواد رویه: شکر قهوه ای2 قاسق سوپخوری خامه صبحانه150 گرم طرز تهیه: بیسکویت را آسیاب کرده. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید. کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. طرز تهیه مواد پنیری: پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید. خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید. در آخر گردو خردشده را اضافه کرده. مواد را روی بیسکویت بریزید. در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد). طرز تهیه مواد رویه: شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد. مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید. چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده. سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید. @ashpazzkhooneh
#دلمه_برگ_مو مواد لازم برای 3 یا 4 نفر برگ مو 500 گرم گوشت چرخ کرده 200گرم روغن به مقدار لازم پیاز 1عددبزرگ آب نصف پیمانه سبزی دلمه: (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،ریحان) برنج ابکش شده1پیمانه نمک مقداری ادویه دلخواه (من فلفل و زیره زدم) لپه آبپزنصف پیمانه طرز تهیه : روغن رو داخل ظرف ریختم پیازرا کمی تفت دادم بعد گوشت را اضافه کرده وبا پیاز تفت دادم بعد سبزی دلمه نمک و فلفل را مخلوطش کردم یه تفت کوچیک دادم ادویه ها رو اضافه کردم و در آخر لپه و برنج رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و به مدت 5 دقیقه روی شعله ی خیلی ملایم.قرارردادم بعد خاموش کردم.داخل یه قابلمه آب رو جوش آوردم یه کم نمک و روغن ریختم بعد برگ های دلمه روکه شسته بودم و دُم برگ هاشو گرفته بودم داخلش ریختم و گذاشتم 3_4دقیقه جوش بخوره تا نرم بشه و راحت تر پیچیده بشه بعد مخلوط فوق را در برگهای مو پیچیدم و درقابلمه روی هم چیدم نصف فنجان اب اضافه کردم یک بشقاب چینی روی دلمه ها گذاشتم تا مانع از باز شدن برگ ها بشه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد 15 دقیقه ی اخر چاشنی غذا را اضافه کنید من از شربت سکنجبین استفاده کردم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
ساندویچ لازانیا مواد لازم برای 6 نفر: نان ساندویچ : 6 عدد گوشت چرخ کرده: 450 گرم سس اسپاگتی: 1 فنجان پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا: 1 فنجان پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده) پنیر چدار رنده شده :1 فنجان. پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید. نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید. سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود. بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید. نوش جان @ashpazzkhooneh