eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#پیام_سلامتی خاکشیر قاتل کبد چرب ! 2 قاشق غذاخوری خاکشیر رو در 2 لیوان آب بجوشانید ( به طوریکه یک لیوان باقی بماند ) هر روزصبح ناشتا میل کنیدو تا نیم ساعت چیزی نخورید ! @ashpazzkhooneh
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش قورمه سبزی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 کانال آشپزخونه 🎀 @ashpazzkhooneh
ازبین بردن لکه زردی اتو از لباس 👌 پیاز را به دو نیم کرده و روی لکه بمالید.سپس لباس را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب خیس کرده و بشویید @ashpazzkhooneh
#بادمجان_پیتزایی بادمجان و پهن برش بزنید، روش مواد دلخواهتون و پنیر پیتزا بریزید و بذارید داخل فر😋 @ashpazzkhooneh
پیاز یک عدد بزرگ گوجه فرنگی سه عدد روغن زیتون شش قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم سیب زمینی پخته شده نیم کیلو ریحان و پونه و جعفری ساتوری شده پنجاه گرم. سس مایونز سه قاشق غذا خوری طرز تهیه سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت بیست دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
116.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃تزریق انرژی مثبت➕ تکرار کنیم من امروز تمام درهای وفور نعمت کائنات را به سوی خود باز می‌کنم و ایمان دارم که هیجان، عشق و شادکامی وجودم را فرا می‌گیرد خدایا سپاسگزارم صبحتون بخیر دوستان 🍃
😍 1397/2/21🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری) ❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
🍽🍽🍽 برنج ۲ لیوان سیب زمینی ۱ عدد کوچک تخم مرغ ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم گردو ۳ قاشق غذا خوری زرشک ۳ قاشق غذاخوری پیاز۱ عدد سیر۲ حبه رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری ادویه کاری۲ قاشق چای خوری نمک وفلفل میزان لازم طرز تهیه کبه برنجی: ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم .بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافهمی کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم. کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرممی کنیم و می گذاریم سرد شود. سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط میکنیم و بعد ورز می دهیم .خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزیدچون طعم برنج از بین میره. وقتی کبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه. یک ظرف آب کنار دستمونمی گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم وکف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم . بعد درظرفی گود روغن میریزیم و کبه ها را در روغن داغ سرخ میکیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#قارچ_سوخاری_پفکی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#قارچ_سوخاری_پفکی @ashpazzkhooneh
۵۰۰ گرم قارچ ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱٫۵ فنجان آرد۱ قاشق سوپخوری آرد ذرت ۱٫۵ فنجان آب ۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاری۱/۲ قاشق چایخوری پکینگ‌ پودردستورالعمل طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی به سبکی خوشمزه😋 آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید. سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه‌ای شوند. قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh