eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
در فصل بهار اگر گلو درد دارید، از مصرف مواد غذایی ذکر شده در بالا☝️ خودداری کنید... @ashpazzkhooneh
غرغره کردن با آب نمک باعث می‌شود کلیه میکروب‌های جمع شده در گلو از بین بروند. هرشب بعد از مسواک زدن این کار را انجام بدید! @ashpazzkhooneh
نکات مهم برای پیشگیری از ابتلا به تب «کریمه‌کنگو» ☝️ دقت کنید که موج ابتلا به این تب دوباره به ایران برگشته است و رعایت نکات بالا ضروریست! @ashpazzkhooneh
🌸هیچ شبی پایان زندگی نیست ✨از ورای هر شب دوبارہ 🌸خورشید طلوع میڪند ✨و بشارت صبحی دیگر میدهد ✨این یعنی امید هرگز نمی‌میرد #شبتون_آرام✨🌸✨😴 @ashpazzkhooneh
68.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروزتون عااالی ان شاءالله امـروز یه خبـر خوب یه اتفاق بی نظیر یه معجـزه یه دلخوشی یه کار خوب یه لب خندون و یه زندگی آروم نصیبتون بشه آمین🙏🙏🙏 💌 @ashpazzkhooneh
#توت_خشک_جایگزین_قند بهترین قندطبیعی مفید برای کاهش وزن کاهنده کلسترول بدخون ضدسرطان وبیماری قلبی سرشار از فیبر و ملین است دشمن اضطراب و عصبانیت حاوی آهن و داروی کم خونی #اسرارخوراکیها @ashpazzkhooneh
اگه هاون دارن که زنگ زده , بهترین روش پاک کردن استفاده از سرکه+جوش شیرین هست خیلی تمیز و براق میشه👌 #ظرافت_خانه_داری @ashpazzkhooneh
💢از چه نوع فلفل دلمه ای برای چه غذاهایی استفاده کنیم؟ 🔺فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد . برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است . 🔺فلفل دلمه نر تخم کمتری دارد و تند تر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. ❗️فلفل دلمه نر بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند. @ashpazzkhooneh
😍 1397/2/23🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک کف دست نان سنگگ+2 عدد تخم مرغ+1 حبه قند+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(250کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +نصف سیخ جوجه کباب+2 کف دست نان سنگک( 350کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای دارچین + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی+یک کف دست نان لواش+یک لیوان دوغ( 300کالری) ❣قبل از شام یک لیوان آب
🍔ساندويچ مرغ و ترخون امروز يك ساندويچ ساده و خوشمزه با طعم جديد آموزش ميدم ،اميدوارم ازش لذت ببريد.بنظر من عطر و طعم ترخون در اين ساندويچ ،خيلي جالبه. طرز تهيه: يدونه سينه ي مرغ رو از قبل با پياز و سير و نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بذاريد خنك بشه بعد مكعبي كوچيك برش بزنيد. در يك كاسه اينا رو مخلوط كنيد:يك چهارم ليوان مايونز(ميتونيد از نوع كم چرب استفاده كنيد)+دو تا سه ق آب مرغ+سه ق ساقه ي كرفس نگيني شده+دو ق ترخون خرد شده+يك ق جعفري خرد شده+دو ق پياز ريز خرد شده+نمك و فلفل+يك ق آبليموي تازه اينا رو مخلوط كنيد و بعد مرغ خرد شده رو اضافه كنيد و مثل تصوير در نان ساندويچي سرو كنيد. نوش جان 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#ساندویچ_مرغ_و_ترخون @ashpazzkhooneh
🍹شربت زعفران🍹 دستور تهیه برای 4 نفر است. شکربه میزان لازم زعفران سابیده شده نصف قاشق غذاخوری گلاب 3 قاشق غذاخوری در صورت تمایل آب نیم لیتر 🍹طرز تهیه آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.زیر شعله گاز را کم کنید و شکر را به آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب را به خوبی هم بزنید.پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید.برای سرو شربت زعفران یک سوم لیوان را شربت و مابقی را با آب خنک پر کنید.اضافه کردن تخم شربتی در شربت زعفران نیز بسیار رایج است که هم طعم خوبی به شربت میدهد هم شربت را زیبا تر میکند و هم خواص آنرا بیشتر میکند برای این کار لازم است پیش از اضافه کردن آنها به شربت تخم شربتی ها را خیس و لعاب دار کنید و بعد از اینکه اطرافشان مایعی ژله ای تشکیل شد آنرا داخل شربت زعفران بریزید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh