eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
68.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروزتون عااالی ان شاءالله امـروز یه خبـر خوب یه اتفاق بی نظیر یه معجـزه یه دلخوشی یه کار خوب یه لب خندون و یه زندگی آروم نصیبتون بشه آمین🙏🙏🙏 💌 @ashpazzkhooneh
#توت_خشک_جایگزین_قند بهترین قندطبیعی مفید برای کاهش وزن کاهنده کلسترول بدخون ضدسرطان وبیماری قلبی سرشار از فیبر و ملین است دشمن اضطراب و عصبانیت حاوی آهن و داروی کم خونی #اسرارخوراکیها @ashpazzkhooneh
اگه هاون دارن که زنگ زده , بهترین روش پاک کردن استفاده از سرکه+جوش شیرین هست خیلی تمیز و براق میشه👌 #ظرافت_خانه_داری @ashpazzkhooneh
💢از چه نوع فلفل دلمه ای برای چه غذاهایی استفاده کنیم؟ 🔺فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد . برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است . 🔺فلفل دلمه نر تخم کمتری دارد و تند تر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. ❗️فلفل دلمه نر بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند. @ashpazzkhooneh
😍 1397/2/23🌸🌸 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم : یک کف دست نان سنگگ+2 عدد تخم مرغ+1 حبه قند+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(250کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +نصف سیخ جوجه کباب+2 کف دست نان سنگک( 350کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای دارچین + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی+یک کف دست نان لواش+یک لیوان دوغ( 300کالری) ❣قبل از شام یک لیوان آب
🍔ساندويچ مرغ و ترخون امروز يك ساندويچ ساده و خوشمزه با طعم جديد آموزش ميدم ،اميدوارم ازش لذت ببريد.بنظر من عطر و طعم ترخون در اين ساندويچ ،خيلي جالبه. طرز تهيه: يدونه سينه ي مرغ رو از قبل با پياز و سير و نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بذاريد خنك بشه بعد مكعبي كوچيك برش بزنيد. در يك كاسه اينا رو مخلوط كنيد:يك چهارم ليوان مايونز(ميتونيد از نوع كم چرب استفاده كنيد)+دو تا سه ق آب مرغ+سه ق ساقه ي كرفس نگيني شده+دو ق ترخون خرد شده+يك ق جعفري خرد شده+دو ق پياز ريز خرد شده+نمك و فلفل+يك ق آبليموي تازه اينا رو مخلوط كنيد و بعد مرغ خرد شده رو اضافه كنيد و مثل تصوير در نان ساندويچي سرو كنيد. نوش جان 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#ساندویچ_مرغ_و_ترخون @ashpazzkhooneh
🍹شربت زعفران🍹 دستور تهیه برای 4 نفر است. شکربه میزان لازم زعفران سابیده شده نصف قاشق غذاخوری گلاب 3 قاشق غذاخوری در صورت تمایل آب نیم لیتر 🍹طرز تهیه آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.زیر شعله گاز را کم کنید و شکر را به آب اضافه کنید و مخلوط شکر و آب را به خوبی هم بزنید.پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید.برای سرو شربت زعفران یک سوم لیوان را شربت و مابقی را با آب خنک پر کنید.اضافه کردن تخم شربتی در شربت زعفران نیز بسیار رایج است که هم طعم خوبی به شربت میدهد هم شربت را زیبا تر میکند و هم خواص آنرا بیشتر میکند برای این کار لازم است پیش از اضافه کردن آنها به شربت تخم شربتی ها را خیس و لعاب دار کنید و بعد از اینکه اطرافشان مایعی ژله ای تشکیل شد آنرا داخل شربت زعفران بریزید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
#شربت_زعفران @ashpazzkhooneh
#ترفند_آشپزی🍲 🔸برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید. 🍓 @ashpazzkhooneh
مواد لازم: سینه مرغ نصف1 عدد پیاز سرخ شده1 عدد متوسط تخم مرغ کوچک 3عدد فلفل دلمه خرد شده یک ق غ زرشک یک ق غ نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم زعفران دم شده یک ق غ طرز تهیه: سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه بعد ریش ریش کنید وریز خرد کنید.در کاسه ای تخم مرغهارا با نمک و فلفل و پاپریکا و یک قاشق غذا خوری زعفران بریزید تا از لختگی دربیاد.بعد زرشک و پیاز داغ و فلفل دلمه را اضافه کنید.در آخر هم سینه مرغ را اضافه کنید.تو تابه روغن بریزیدبذارید گرم شود،کل مواد کوکو را اضافه کنید،صافش کنید و دَرِ تابه را بذارید.بعد که کمی خودش را گرفت و طلایی شد حدود ۳_۴دقیقه بعد برش بزنید و برگردونید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#کوکوی_مرغ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh