#رنگینک
#مخصوص_ماه_رمضان
🍰مواد لازم برای ۵ نفر:
آرد گندم …………………………. ۵۰۰گرم
روغن ……………………………..۱۰۰گرم
کره ………………………………. ۱۵۰ گرم
خاک قند …………………………۱۳۰ گرم
رطب یا خرمای سیاه …………….۵۰۰ گرم
پسته چرخکرده…………………..یک قاشق سوپخوری
هل کوبیده…………………………نصف قاشق مرباخوری
پودر دارچین………………………یک قاشق سوپخوری سرپر
مغز گردو ………………………….۱۳۰ گرم
🍰طرز تهیه:
۱ – تابه نچسبی آماده کنید و روغن و کره را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند.
۲ – وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود.
۳ – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاک قند و دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۴ – خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد کرده و هسته آنها را خارج کنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شستوشوی آنها خشک شود.
یادتان نرود که داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید.
۵ – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
۶ – حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایهها به هم بچسبند. سپس کمی خاک قند و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یک چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوشهای مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.
نکات مهم :
♦️ برای درست کردن رنگینک هر مقدار آرد که استفاده شود نصف این میزان روغن مصرف می شود.
♦️در صورت تمایل میتوانید روغن را حذف کرده و از ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید و یا بر عکس.به دلیل گرمی زیاد رنگینک می توانید پسته را حذف کنید.
♦️بعد از اینکه مواد در هوای عادی خنک شد با کارد تیزی آن را به شکل لوزی برش می دهیم.
♦️در صورت نداشتن وقت کافی میتوانید از خرماهایی استفاده کنید که به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه میشوند.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#ماش_پلو
ابتدا گوشت تكه اي رو با كمي پياز درشت رنده شده تفت دادم و وقتي طلايي شد ادويه زدم (زردچوبه نمك فلفل و هفت رنگ)و زعفرون ريختم داخلش و اب اضافه كردم و گذاشتم بپزه،ماش رو جداگانه گذاشتم روي حرارت با كمي اب تا بپزه و بعد از اينكه گوشتم پخت گذاشتم اب گوشت غليظ بشه و ماش رو بهش اضافه كردم و بين برنج ابكش شده لايه لايه دم كردم👌
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
ترفند داشتن یخچال تمیزومرتب😍👇
خیلی خوبه وقتی در یخچال باز میکنی همه چی مرتب و تمیز باشه ادم لدت میبره.
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟
عزیزای دلم من میوه هارو تو اون سبدا جدا جدا میچینم خیلی ماندگاریشون بیشتر میشه و اینکه دیر تر خراب میشن مثلا سیب میوه ایه که باید حتما جدا از میوه های دیگه باشه
چون هرچیزی کنارش باشه زود میرسه و زود خراب میشه
.
به همین ترتیب همه میوه ها جدا میچینم و گوجه و خیار هم به همین صورت. هیچ وقت میوه ها گوجه و خیار و سبزیجات و نمیشورم فقط با دستمال خشک تمیز میکنم و میزارم یخچال اینجوری دیرتر خراب میشن
و برای مصرف روزانه هرمقدار که نیاز داشته باشم میشورم و استفاده میکنم. دقت کنید دوستان اگه خیار و گوجه به این صورت داخل سبدای جدا بزارید خیلی دیر خراب میشن حتما امتحان کنید عزیزای دلم😍
#تجربه_کدبانوها
#ظرافت_خانه_داری
@ashoazzkhooneh
#پلو_یونانی
برنج آبکشی رو دم داده و۱۰ دقیقه آخر زعفرون حل شده روی برنج ریخته تا زعفرونی بشه سپس فیله ی مرغ مکعبی شده رو با نمک وفلفل سیاه وپیاز رنده شده و۲ حبه سیر له شده رو در ماهیتابه ریخته ووقتی که آبش جمع وپخته شد باکمی روغن ویا کره تفت داده وهویج نگینی بخار پز کرده وفلفل دلمه ای سبز ویارنگی رو کمی تفت داده و همینطور قارچ ورق شده با کمی نمک ولیموی تازه تفت داده وذرت ونخودفرنگی وهمینطور در صورت تمایل کلم بروکلی بخار پزکرده سپس همگی سبزیجات رو روی برنج زعفرونی ریخته ونوش جان کنید
🌸 @ashpazzkhooneh 🌸
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شیرینی شطرنجی🍓
#گیف_آموزش_شیرینی_شطرنجی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال آشپزخونه
🎀 @ashpazzkhooneh