eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 سلام😊✋ ☕ 😊 🌺 به دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه خوش آمدید🌺 روزتون پرازخیروبرکت🌺 و پر از امیدوشادی😊 دلاتون بی کینه وغم❤ تنتون سالم💪 براتون روزخوبی☀️ را آرزو میکنم🙏 🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃 @ashpazzkhooneh
🍃سالاد ذرت و لوبيا چشم بلبلي🍃 دو ليوان لوبيا چشم بلبلي پخته+دو ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك و نيم ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+يدونه فلفل دلمه اي قرمز،نگيني شده+نصف يك فلفل سبز دلمه اي نگيني شده+يك مشت گشنيز خرد شده+يدونه فلفل سبز تند حلقه حلقه شده(اختياري):همه مخلوط بشن براي سس:سه ق سركه سيب+سه ق روغن زيتون+نمك و فلفل سياه و آويشن و پاپريكا+يك حبه سير درشت،رنده شده نوش جان🌹 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی پر ایتا 👇👇 @ashpazzkhooneh
🍀كيك اسفناج امروز رو آموزش ميدم كه خيلي خوشرنگه و اصلا طعم اسفناج در اون احساس نميشه 🔵مواد لازم:تخم مرغ درشت دوعدد(ريز بود سه تا)،شکر یک و نیم پیمانه (يا ليوان دسته دار فرانسوي)،وانیل نصف ق چ،شیر يك پیمانه ،پوره ی اسفناج پخته یک لیوان سرخالی ،روغن مایع سه چهارم پیمانه ،آرد سه پیمانه ،بيكينگ پودر دو ق چ طرز تهيه:تخم مرغ+شکر+وانیل رو با همزن برقي خوب بزنيد تا حجمش زياد بشه بعد روغن+شير+پوره اسفناج رو اضافه و مخلوط كنيد و در آخر تركيب آرد و بيكينگ پودر.مواد رو داخل قالب بريزيد و در فر صد و هفتاد و پنج درجه كه از يكربع قبل گرم كرديد حدود چهل دقيقه تا يك ساعت(بسته به حرارت فرها) بپزيد. 🍀نكته:براي تهيه پوره اسفناج،فقط برگ اسفناج رو بپزيد(بدون ساقه) و بعد آبكش كنيد وقتي كاملا سرد شد با مخلوط كن كاملاااا پوره کنید 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی 👇👇 @ashpazzkhooneh
#كيك_اسفناج @ashpazzkhooneh
تخم شربتی،گنج مخفی انرژی درماه رمضان اگر شربت تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه مخلوط و با عسل شیرین کنید و بنوشید خلق تان گشاده و تنش های عصبی از بین می رود @ashpazzkhooneh
#کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
💢برای تمیز کردن سینک از جنس سرامیک از ماده تمیز کننده به صورت ژل یا کرم استفاده کنید ❌برای پیش گیری از خراشیدگی هنگام تمیزکاری از سیم استفاده نکنید. @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
مواد لازم: ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️آرد دو لیوان ▫️شکر یک و یک چهارم لیوان ▫️بیکینگ پودر دو ق . م ▫️پودر کاکائو تیره دو ق . غ سرپر ▫️آبجوش دو سوم لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه: 🔸زرده و سفیده رو از هم جدا کنید، سفیده ها رو بزنید تا حجیم بشه بعد یک سوم مقدار شکر و کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفت بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید نریزه. زرده ها رو با باقیمانده شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه، بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط کنید و اضافه کنید به زرده ها و هم بزنید.، بعد آرد و بکینگ پودر الک کنید و کم کم تو سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، مرحله دوم اضافه کردن آرد مقداری از سفیده اضافه کنید و هم بزنید، مرحله سوم هم همینطور، با لیسک هم بزنید و به صورت دورانی، بریزید تو قالب میان تهی 24 سانت که کف و دیواره رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید و یا مثل من تو کپسول کاپ کیک بریزید، طبقه وسط، تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 50 دقیقه، درجه فرها متفاوته، پس مواظب باشید نسوزه @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه ▪️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▪️وانیل 1/2 قاشق چایخوری ▪️نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری ▪️شکر 1/3 پیمانه ▪️آرد سفید 2 قاشق غذاخوری ▪️کره صبحانه ۱۰ گرم ▪️بیسکویت لیدی فینگر ▪️میوه به دلخواه ▪️موز‌ و گردو به میزان لازم طرز تهیه🍰 ارد ، شکر و نشاسته ذرت رو با همدیگه مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه بعد بزارید روی‌حرارت ملایم تا به غلظت فرنی برسه بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید و‌حرارت رو‌خاموش کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ، در انتها کره رو اضافه کنید و بزارید با حرارت مخلوط کره باز بشه بیسکویت هارو‌ در حد ۲ ثانیه داخل شیر سرد بزنید تا مرطوب بشه دور‌تا دور دیواره رو کمی از کرم بزنید بیسکویت هارو دور دیواره بچینید و دیواره قالب کمربندی رو پر کنید ٫ کف قالب رو هم دوباره با بیسکویت مرطوب شده پر کنید و روی اون یه لایه کرم بزنید و روش موز و گردو‌بریزید دوباره روش بیسکویت مرطوب شده و کرم... همینطور‌تا انتها قالب رو‌ پر کنید ، لایه اخر باید کرم باشه و روش رو‌ با میوه های دلخواه پر کنید ، میتونید از بیسکویت پتی بور‌ هم استفاده کنید . به جای این کرم میتونید از مخلوط خامه قنادی و‌پنیر ماسکارپونه هم استفاده کنید ... شاید لازم باشه رسپی کرم رو بر اساس سایز قالبتون ۲ یا ۳ برابر کنید روی قالب رو‌با سلفون بپوشونید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید تا بیسکویت ها نرم بشن و‌ بعد کمربند قالب رو‌باز کنید. 💕💕💕 🎀 @ashpazzkhooneh
#کیک_بیسکویتی 🎀 @ashpazzhkooneh