🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
سلام😊✋
#صبحتون_پر_از_امید ☕ 😊 🌺
به دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه خوش آمدید🌺
روزتون پرازخیروبرکت🌺
و پر از امیدوشادی😊
دلاتون بی کینه وغم❤
تنتون سالم💪
براتون روزخوبی☀️
را آرزو میکنم🙏
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@ashpazzkhooneh
🍃سالاد ذرت و لوبيا چشم بلبلي🍃
دو ليوان لوبيا چشم بلبلي پخته+دو ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك و نيم ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+يدونه فلفل دلمه اي قرمز،نگيني شده+نصف يك فلفل سبز دلمه اي نگيني شده+يك مشت گشنيز خرد شده+يدونه فلفل سبز تند حلقه حلقه شده(اختياري):همه مخلوط بشن
براي سس:سه ق سركه سيب+سه ق روغن زيتون+نمك و فلفل سياه و آويشن و پاپريكا+يك حبه سير درشت،رنده شده
نوش جان🌹
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی پر ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
🍀كيك اسفناج
امروز #كيك_اسفناج رو آموزش ميدم كه خيلي خوشرنگه و اصلا طعم اسفناج در اون احساس نميشه
🔵مواد لازم:تخم مرغ درشت دوعدد(ريز بود سه تا)،شکر یک و نیم پیمانه (يا ليوان دسته دار فرانسوي)،وانیل نصف ق چ،شیر يك پیمانه ،پوره ی اسفناج پخته یک لیوان سرخالی ،روغن مایع سه چهارم پیمانه ،آرد سه پیمانه ،بيكينگ پودر دو ق چ
طرز تهيه:تخم مرغ+شکر+وانیل رو با همزن برقي خوب بزنيد تا حجمش زياد بشه بعد روغن+شير+پوره اسفناج رو اضافه و مخلوط كنيد و در آخر تركيب آرد و بيكينگ پودر.مواد رو داخل قالب بريزيد و در فر صد و هفتاد و پنج درجه كه از يكربع قبل گرم كرديد حدود چهل دقيقه تا يك ساعت(بسته به حرارت فرها) بپزيد.
🍀نكته:براي تهيه پوره اسفناج،فقط برگ اسفناج رو بپزيد(بدون ساقه) و بعد آبكش كنيد وقتي كاملا سرد شد با مخلوط كن كاملاااا پوره کنید
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
👇👇
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️آرد دو لیوان
▫️شکر یک و یک چهارم لیوان
▫️بیکینگ پودر دو ق . م
▫️پودر کاکائو تیره دو ق . غ سرپر
▫️آبجوش دو سوم لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه:
🔸زرده و سفیده رو از هم جدا کنید، سفیده ها رو بزنید تا حجیم بشه بعد یک سوم مقدار شکر و کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفت بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید نریزه. زرده ها رو با باقیمانده شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه، بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط کنید و اضافه کنید به زرده ها و هم بزنید.، بعد آرد و بکینگ پودر الک کنید و کم کم تو سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، مرحله دوم اضافه کردن آرد مقداری از سفیده اضافه کنید و هم بزنید، مرحله سوم هم همینطور، با لیسک هم بزنید و به صورت دورانی، بریزید تو قالب میان تهی 24 سانت که کف و دیواره رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید و یا مثل من تو کپسول کاپ کیک بریزید، طبقه وسط، تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 50 دقیقه، درجه فرها متفاوته، پس مواظب باشید نسوزه @ashpazzkhooneh
#کیک_بیسکویتی
مواد لازم
▪️شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه
▪️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▪️وانیل 1/2 قاشق چایخوری
▪️نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
▪️شکر 1/3 پیمانه
▪️آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
▪️کره صبحانه ۱۰ گرم
▪️بیسکویت لیدی فینگر
▪️میوه به دلخواه
▪️موز و گردو به میزان لازم
طرز تهیه🍰
ارد ، شکر و نشاسته ذرت رو با همدیگه مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید
هم بزنید تا یکدست بشه بعد بزارید رویحرارت ملایم تا به غلظت فرنی برسه
بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید وحرارت روخاموش کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ، در انتها کره رو اضافه کنید و بزارید با حرارت مخلوط کره باز بشه
بیسکویت هارو در حد ۲ ثانیه داخل شیر سرد بزنید تا مرطوب بشه
دورتا دور دیواره رو کمی از کرم بزنید بیسکویت هارو دور دیواره بچینید و دیواره قالب کمربندی رو پر کنید ٫
کف قالب رو هم دوباره با بیسکویت مرطوب شده پر کنید و روی اون یه لایه کرم بزنید و روش موز و گردوبریزید
دوباره روش بیسکویت مرطوب شده و کرم... همینطورتا انتها قالب رو پر کنید ، لایه اخر باید کرم باشه و روش رو با میوه های دلخواه پر کنید ،
میتونید از بیسکویت پتی بور هم استفاده کنید .
به جای این کرم میتونید از مخلوط خامه قنادی وپنیر ماسکارپونه هم استفاده کنید ... شاید لازم باشه رسپی کرم رو بر اساس سایز قالبتون ۲ یا ۳ برابر کنید
روی قالب روبا سلفون بپوشونید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید تا بیسکویت ها نرم بشن و بعد کمربند قالب روباز کنید.
💕💕💕
🎀 @ashpazzkhooneh