eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم شربتی،گنج مخفی انرژی درماه رمضان اگر شربت تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه مخلوط و با عسل شیرین کنید و بنوشید خلق تان گشاده و تنش های عصبی از بین می رود @ashpazzkhooneh
#کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
💢برای تمیز کردن سینک از جنس سرامیک از ماده تمیز کننده به صورت ژل یا کرم استفاده کنید ❌برای پیش گیری از خراشیدگی هنگام تمیزکاری از سیم استفاده نکنید. @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
مواد لازم: ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️آرد دو لیوان ▫️شکر یک و یک چهارم لیوان ▫️بیکینگ پودر دو ق . م ▫️پودر کاکائو تیره دو ق . غ سرپر ▫️آبجوش دو سوم لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه: 🔸زرده و سفیده رو از هم جدا کنید، سفیده ها رو بزنید تا حجیم بشه بعد یک سوم مقدار شکر و کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفت بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید نریزه. زرده ها رو با باقیمانده شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه، بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط کنید و اضافه کنید به زرده ها و هم بزنید.، بعد آرد و بکینگ پودر الک کنید و کم کم تو سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، مرحله دوم اضافه کردن آرد مقداری از سفیده اضافه کنید و هم بزنید، مرحله سوم هم همینطور، با لیسک هم بزنید و به صورت دورانی، بریزید تو قالب میان تهی 24 سانت که کف و دیواره رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید و یا مثل من تو کپسول کاپ کیک بریزید، طبقه وسط، تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 50 دقیقه، درجه فرها متفاوته، پس مواظب باشید نسوزه @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه ▪️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▪️وانیل 1/2 قاشق چایخوری ▪️نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری ▪️شکر 1/3 پیمانه ▪️آرد سفید 2 قاشق غذاخوری ▪️کره صبحانه ۱۰ گرم ▪️بیسکویت لیدی فینگر ▪️میوه به دلخواه ▪️موز‌ و گردو به میزان لازم طرز تهیه🍰 ارد ، شکر و نشاسته ذرت رو با همدیگه مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه بعد بزارید روی‌حرارت ملایم تا به غلظت فرنی برسه بعد زرده و وانیل رو اضافه کنید و‌حرارت رو‌خاموش کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ، در انتها کره رو اضافه کنید و بزارید با حرارت مخلوط کره باز بشه بیسکویت هارو‌ در حد ۲ ثانیه داخل شیر سرد بزنید تا مرطوب بشه دور‌تا دور دیواره رو کمی از کرم بزنید بیسکویت هارو دور دیواره بچینید و دیواره قالب کمربندی رو پر کنید ٫ کف قالب رو هم دوباره با بیسکویت مرطوب شده پر کنید و روی اون یه لایه کرم بزنید و روش موز و گردو‌بریزید دوباره روش بیسکویت مرطوب شده و کرم... همینطور‌تا انتها قالب رو‌ پر کنید ، لایه اخر باید کرم باشه و روش رو‌ با میوه های دلخواه پر کنید ، میتونید از بیسکویت پتی بور‌ هم استفاده کنید . به جای این کرم میتونید از مخلوط خامه قنادی و‌پنیر ماسکارپونه هم استفاده کنید ... شاید لازم باشه رسپی کرم رو بر اساس سایز قالبتون ۲ یا ۳ برابر کنید روی قالب رو‌با سلفون بپوشونید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید تا بیسکویت ها نرم بشن و‌ بعد کمربند قالب رو‌باز کنید. 💕💕💕 🎀 @ashpazzkhooneh
#کیک_بیسکویتی 🎀 @ashpazzhkooneh
مواد لازم ▪️نان باگت 1 عدد ▪️هویج متوسط 2 تا 3 عدد ▪️سس مایونز 1 ق غ ▪️سیر 1 حبه کوچک ▪️پنیر چدار 1/2 پیمانه ▪️پنیر پیتزا 1/2 پیمانه ▪️فلفل و آویشن مقداری طرز تهیه هویج ها را شسته و در آب در حال جوش برای 20 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. بعد از سرد شدن پوست کنده و آنها را رنده کنید. سیر رنده شده را به همراه کمی از پنیر چدار و پیتزای رنده شده و سس مایونز و کمی فلفل و در صورت تمایل آویشن با هویج مخلوط کنید. نان باگت را با فاصله های یکسان ترجیحا 2 سانتی به صورت اریب برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و روی تمام تکه های نان را با موادی که آماده کرده اید بپوشانید و سپس با باقیمانده پنیرها روی مواد را پوشش دهید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 10 دقیقه بپزید و 1 تا 2 دقیقه گریل کنید تا روی بروشتا طلایی شود. سپس در ظرف گذاشته و با پیازچه یا شوید تزیین و سرو کنید. میزان پنیر را با توجه به ذائقه و حجم مواد میتوانید تغییر دهید. روی بعضی از بروشتاها با یک برش از پنیر پارمسان پوشیده شده است، در صورت تمایل میتوانید از پارمسان استفاده کنید. هنگام مخلوط کردن مواد اگر نیاز شد از سس مایونز بیشتری استفاده کنید ولی بیش از حد استفاده نکنید. در صورت تمایل میتوانید روی سطح و اطراف برش های نان باگت را با برس کمی روغن زیتون بزنید تا نرمتر ، لذیذتر و براق تر باشند. 🎀 @ashpazzkhooneh
#بروشتا_هویج_پنیری 🎀 @ashpazzkhooneh
نکات طب سنتی برای ماه مبارک رمضان برای تمام روزه داران بفرستید 🎀 @ashpazzkhooneh
🔴مواد لازم🔻🍞 ▫️خمیر پیتزا ▫️مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. ▫️پنیر پیتزا ▫️سس سفید یا قرمز ▫️گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده طرز تهیه : خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 🎀 @ashpazzkhooneh
#پیتزا_تک_نفره 🎀 @ashpazzkhooneh