#بال_مرغ_در_فر 🍗🍗
موادلازم
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 ق م رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
طرزتهیه::
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ بشه
@ashpazzkhooneh
#کرم_شکلات
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری آرد برنج
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 فنجان شکر پودری
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 بسته شکلات تلخ (80 گرم)
خامه صبحانه
طرز تهیه :
شکر ، شیر، آرد برنج، نشاسته، و کاکائو با هم مخلوط کنید و بطور دائم هم بزنیدروی شعله کم گذاشته تا جوش آید. بعد از جوش آمدن ، دوباره هم بزنید به مدت 2-3 دقیقه ، حالا نصف مایه را داخل ظرف مورد نظر بریزید مابقی راپس از خنک شدن در دمای اتاق، داخل یخچال بزارید. و پس از انکه خنک شد کمی خامه صبحانه و شکلات تلخ بهش اضافه کنید و داخل قیف ریخته و روی ظرف را تزئین نمایید ،میتوتید برا تژیین از توپک شکلاتی هم استفاده کنید و یا هر شکلات دیگه
@ashpazzkhooneh
#مرغ_آلو
تكه هاى مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران تومخلوطروغن و كره سرخ مى كنم و كنار ميذارم 1پياز رو خلالی كردم و تفت ميدم تا سبک بشه و نمك و زردچوبه و رب رو اضافه مى كنم و دوباره تفت ميدم تا خامى رب گرفته بشه و آلوهايى رو كه از قبل شستم رواضافه مى كنم و ى تفت ديگه ميدم و مرغهارو توش مى چينيم و دو ليوان اب و كمى ابليمواضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و سسش غليظ بشه.
@ashpazzkhooneh
#سالاد_اندونزی
کلم بنفش:نصف پیمانه
کلم سفید: دو پیمانه
کالباس :200 گرم
خیار شور: سه عدد متوسط
کنسرو سبزیجات ۱ قوطی(ذرت، نخود فرنگی ،هویج)
فلفل دلمه ای نصف پیمانه
گوجه فرنگی ریز شده یکعدد
پودر نانتست دوقاشق سوپخوری
سس مایونز:به میزان لازم
ماست به میزان لازم
آب لیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا کلم بنفش و سفید را با رنده به صورت خلالی ریز میکنیم. بقیه مواد ریز شده را اضافه میکنیم در مرحله بعد کنسرو ذرت و نخود فرنگی وهویج را ابکش کرده را به مواد اضافه کرده و بعد ماست وسس مایونز بانمک وفلفل سفید وآبلیمو خوب مخلوط میکنیمتا صاف ویک دست بشه وبعد با مواد مخلوط کردیم و درون یخچال قرار داده تا مواد و سس به خورد هم برن. وبعد در ظرف سرو کشیده وبه دلخواه تزیینمیکنید😊
@ashpazzkhooneh
#ترفند_آشپزی
برای اینکه یک #فلافل خانگی اصل خوشمزه و پوک و ترد داشته باشید
نخودها را حتما به مدت ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر خیس کنید تا هم نرم شوند و هم آنزیمهای طبیعی نخود آزاد شوند. در صورتی که نخودها به اندازه کافی خیس نخورند غذای شما خشک و سفت میشود. نخود هم باید خیس خورده و خام باشد، نخود را نپزید...
@ashpazzkhooneh
کیک هلو 🍑
۲تخم مرغ،۱🥛شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن و مواد کشدار بشه.۳/۴🥛روغن اضافه و مخلوط کنید.۳/۴🥛ماست اضافه و کمی با همزن بزنید سپس۲۱۰g آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.قالب ۲۳ سانت را چرب و آردپاشی کرده خمیر کیک را داخل آن بریزیدو هلوی برش خورده را روی خمیر قرار بدین روی هلوها رو یک قاشق شکر بپاشید و قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید و پس از پخته شدن از فر بیرون بیارین کمی از حرارتش که کم شد روی توری فلزی خنک کنید.
@ashpazzkhooneh
#نان_صبحانه
مواد لازم
شیر : 1 لیوان
کره نرم : 125 گرم
روغن مایع : نصف لیوان
شکر : 2 قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری : 10 گرم
نمک : 1 قاشق مرباخوری
آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان
زرده تخم مرغ : برای روی نان
کنجد : برای روی نان
طرز تهیه :
خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین بعد در صورت امکان با خلال پسته تزیین کنید
@ashpazzkhooneh
هرگز از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده نکنید
روغن زیتون درجه دود پایینی دارد ودر دمای بالا ترکیبات سرطانزا تولید میکنداز آن فقط بصورت خام یابرای تفت كوتاه استفاده كنید
@ashpazzkhooneh
#اشترودل
برای موادش هم اول پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.پس از اینکه پیازمون سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و ادویه میزنیم(زردچوبه،کاری،فلفل سیاه کمی نمک) تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، قارچ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم در پایان رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود.حال کمی از خمیر را با وردنه باز میکنیم و به شکلهایی که در عکسهای بالا براتون گذاشتم درست میکنیم و برای مواد داخل اشترودل ابتدا خمیر رو باز میکنیم سپس سس کچاپ می زنیم بعد کمی پنیر پیتزا بعد گوشت و قارچ و بازم پنیر و بعد گیس مانند یا به هر شکلی که دوست دارید خمیر رو که برش زدیم جمع میکنیم و سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ و یک ق مرباخوری زعفران دم کرده ویک قاشق روغن مایع رومال میزنیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
@ashpazzkhooneh
#دسر_خوشمزه 🍨 😋
بیسکوئیت رو خرد کن. با کمی کره آبشده مخلوط کن. داخل لیوان بریز و فشرده کن. یه لایه دسر کاستارد بریز. موز، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی. تکرار کن تا لیوان پر بشه. با خامه فرم گرفته و کارامل تزئین کن
#لذت_آشپزی
@ashpazzkhooneh
سیب زمینی های تنوری خوشمزه😋
سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر ، پاپریکا ، آویشن ، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم ، گذاشتمش تو هواپز با دمای دویست تا طلایی بشه میتونید با دمای صد و هشتاد توی فر بذارید
@ashpazzkhooneh
#دسر_قرمز_مخملی و #توت_فرنگی
👩🍳مواد لازم
شیر ۱/۴ پیمانه
توت فرنگی ۱۰ عدد
خامه فرم گرفته ۱.۵ پیمانه
پنیر خامه ای ۳/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
عسل ۶ قاشق سوپ خوری
#طرز_تهیه
ابتدا کیک را از وسط نصف کنید و آن را به صورت تکه های ۴-۳ سانتی متری خرد کنید. تکه های کیک را داخل ظرفی بریزید و سپس آنها را آغشته به شیر کنید. کمی صبر کنید تا شیر به خورد کیک ها برود.
در این فاصله در ظرفی پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم شود، سپس خامه فرم گرفته، پودر قند و پودر وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
حالا توت فرنگی ها را آماده کنید. آنها را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس به صورت نواری برش بزنید.
برای آماده کردن ترایفل ها، ۶ عدد لیوان یا هر ظرفی که دوست دارید آماده کنید. چند تکه کیک داخل هر کدام از ظرف ها قرار دهید، سپس کمی عسل روی آنها بریزید. حالا مقداری توت فرنگی خرد شده روی کیکها بچینید و در آخر مقداری از مخلوط خامه را روی مواد بریزید.
@ashpazzkhooneh