eitaa logo
آشپزخونه
211.8هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#مربا_گل_محمدی @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
آشپزخونه
#مربا_گل_محمدی @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
مواد لازم گلبرگ گل محمدی صورتی 1 لیوان   شکر 3 لیوان   آب جوش 2 لیوان آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. طرز تهیه ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و  یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ). شکر را با 1 لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ). پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود @ashpazzkhooneh🌷🌷🌷🌷
هدایت شده از آشپزخونه
#دسر_موز_و_بیسکوییت @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#دسر_موز_و_بیسکوییت @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️شیر:1لیوان ▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر ▫️شکر:2قاشق غذاخوری ▫️گلاب :1قاشق غذاخوری ▫️بیسکوییت پتی بور کاکائویی ▫️گردو:3تا4عدد ▫️موز:1عدد ▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری ▫️شکلات چیپسی:به مقدار لازم ▫️خامه صبحانه:2قاشق غذاخوری طرز تهیه🍹 ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم, گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه. بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار2تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید مواد رو بیشتر کنید. @ashpazzkhooneh🎂🎂🎂🎂
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_شکلاتی @ashpazzkhooneh❤️❤️
آشپزخونه
#حلوا_شکلاتی @ashpazzkhooneh❤️❤️
. شکلاتی : آرد 250 گرم، آرد نخودچی 135 گرم، کره 70گرم،روغن جامد 75گرم،شکلات 180 گرم، دارچین و هل از هر کدام نصف قاشق چایخوری، پودر قند 150 گرم، بادام خورد شده یا خلال 1پیمانه، شکلات و خلال بادام و پسته برای تزیین . آرد را تف دهید تا از خامی درآید و آرد نخود تف دهید با همون آرد و کره و روغن جامد را اضافه کنید و خوب در آنها تف دهید تا بوی اردنخود هم درآید از حرارت برداریدبعد پودر شکر را اضافه کنید و هل و دارچین خوب مخلوط کنید و شکلات را که بن ماری کرده اید اضافه کنید و بادام را مواد داخل سینی و یا قالب لبه دار بریزید و بزارید یخچال ببنده و در آخر روشو شکلات بدین و با خلال آجیل تزیین کنید و برش دهید شکلات را ریز ریز اضافه کنید تا حلوا زیادی شل نشه میتونید بجای بادام از هر مغز دیگه ای استفاده کنید، بهتره از شکلات درجه یک و آرد نخود خوش عطر استفاده کنید. @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
هدایت شده از آشپزخونه
#آش_گندم @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#آش_گندم @ashpazzkhooneh
آشپزخونه: 😍🌹👇 پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری  سیر داغ 3 قاشق غذاخوری  نخود اش 250 گرم لوبیا چیتی 250 گرم  گندم پوست کنده 400 گرم  سبزی آش 1 کیلوگرم نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری  کشک به مقدار لازم  نمک و فلفل به مقدار لازم 🌹طرز تهیه : از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود ) را در اب خیس کنید. درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را با کمی بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن حبوبات میتوانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید ( میتوانید سبزی های اش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید ) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به اش اضافه نمائید ( در هنگام سرخ کردن پیازو سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند ). پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش  کاملا جا بیفتد و غلظت پیدا کند. سپس اش را در ظرف کشیده و با کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید. نکته ها 💐: در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون اش مقداری کشک اضافه کنید. این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید. برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری اب خیس کنید سپس اب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کندو کمی تیره تر شود سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج است ، اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر میتوانید استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر @ashpazzkhooneh
موادلازم: بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت کره ۳ قاشق مواد میانی: آرد ۵ لیوان شکر ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکلات شیری ۲ پاکت شکلات تلخ ۱ لیوان طرز تهیه: این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید. @ashpazzkhooneh😋😋😋
هدایت شده از آشپزخونه
#بستنی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#بستنی @ashpazzkhooneh
خانگی مواد لازم: شیر 2 لیوان (نیم لیتر) شکر 4 قاشق سوپخوری (100 گرم) زرده تخم مرغ 4 عدد ثعلب به جای زرده تخم مرغ 15 گرم وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه بستنی در خانه : شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند. شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود. اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود. اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید. کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند. ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود. می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید. می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید. 🍧🍧 @ashpazzkhooneh🍧🍧