آشپزخونه
#_كروكت_سيب_زمينى @ashpazzkhooneh🍟🍟🍟
#_كروكت_سيب_زمينى 😍⚘👇
مواد لازم:
5 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده,رنده شده یا له شده
1/2 پیمانه پنیر سفید با چنگال له شده
1 تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت(یا آرد)
2 قاشق سوپ خوری آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه
برای روش:
1 تخم مرغ، با چنگال زده شده
1 کاسه آرد
1 کاسه آرد سوخاری
✍طرز تهيه:
همه موادو خوب مخلوط کنین با دست، نباید زیاد به دست بچسبه، لازم شد بازم آرد بزنین، دستتون رو خیس کنین و به کروکت ها شکل بدین، بعد، اول داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ، بعد داخل آرد سوخاری بغلطونین و در روغن مایع سرخ کنین، هرکدومو که سرخ کردین، روی دستمال کاغذی بزارین.گرم سرو کنید
@ashpazzkhooneh🎀🎀
آشپزخونه:
#کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه_و_جعفری
طرز تهیه:
کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی خام درست می کنیم.
سه تا سیب زمینی متوسط را با رنده ریز ، رنده میکنیم، یک پیاز متوسط هم رنده کرده و همهٔ آبشونو باهم میگریم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه میکنیم، سپس
سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. مایه اش کمی شل میشه. بعد یک قاشق، یک قاشق،میریزیم توی روغنی که از قبل داغ شده .
موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. توجه داشته باشین که هر چی کوچیکتر باشه بهتر سرخ میشه
یه غذای راحت و فوری و خوشمزه که
باید داغِ داغ و برشته خورد.
نوش جونتون
@ashpazzkhooneh
#میلک_شیک_شکلات_بستنی_داغ
شیر سرد :•: 200 میلی لیتر
بستنی شکلاتی :•: 3 قاشق غذا خوری پر
بستنی وانیلی :•: یک قاشق غذا خوری پر
خامه پاستوریزه :•: 2 قاشق غذا خوری
برای تهیه میلک شیک شکلات داغ ابتدا شیر تازه ای را که تهیه کرده اید را در ظرف مناسبی مانند شیر جوش میریزید و اجاق را روشن می کنید و شیر جوش را روی حرارت کم قرار میدهید تا به مرور زمان گرم شود
بعد بستنی شکلاتی را که تهیه کرده اید را می آورید و از آن 2 اسکوپ برمیدارید و به شیر اضافه میکنید وآن را هم میزنید تا بشکل کف در بیاید و حسابی داغ شود بعد لیوان شیشه ای یا بلوری پایه بلند را که از قبل تهیه کرده اید را می آورید و مواد داغ شده را درون آن میریزید
سپس یک اسکوپ بستنی وانیلی ویک اسکوپ بستنی شکلاتی روی مواد میگذارید و روی اسکوپ ها را با خامه میپوشانید و از طعم ویژه میلک شیک شکلات داغ لذت میبرید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#ساندویچ_رست_بیف_با_سس_قارچ @ashpazzkhooneh
#ساندويچ_رست_بيف_با_سس_قارچ
گوشت خورشتي تيكه شده كه من هميشه از گوساله استفاده ميكنم توي فريزر داشتم در اوردم و گوشت روبا ادويه و پياز ابپز كردم
و خيلي نرم شد و ريش ريش كردم
و دو عدد پياز بزرگ رو خلال نازك كردم وكاملا سرخ شد و گوشت ريش شده رو بهش اضافه كردم و تفت دادم نمك و فلفل سياه زدم و بعد شعله رو خاموش كردم
بعد كره رو توي قابلمه كوچك اب كردم ويك قاشق غذاخوري ارد سفيد ريختم و چند دقيقه تفت دادم و نصف استكان اب گوشت اضافه كردم و كمي شير بهش اضافه كردم و هم زدم تا كمي غليظ بشود و قارچ از قبل تفت داده بودم رو بهش اضافه كردم و پودر سير ريختم و مخلوط كردم
و نون رو از وسط برش دادم و گوشت و پياز توش ريختم و سس بشامل هم روي گوشت ريختم واين شد يه ساندويجت سالم و خوشمزه😋
نوش جان .
. ✅نكته: شما ازهرگوشتي چه گوساله چه گوسفند ميتونين استفاده كنيد وبا همين روش يه ساندويج خوشمزه درست كنين
✅سس بشامل اگر سفت شد ميتونين بازهم كمي شير بهش اضافه كنين و هم بزنين
درصورتي كه سس بيشتري بخواهيد مقدار آرد وشير را تغيير بدهيد
نوش جان😋😋
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#حلیم_بادمجان @ashpazzkhooneh
#حلیم_بادمجان
گوشت گوسفند ۲۵۰گرم
بادمجان ۱۰عددمتوسط
کشک به میزان لازم
پیاز 4عدد خلالی
سیر ۵حبه
عدس 1پیمانه
نعنا داغ ۲ق غ خوری
گوشت و عدس را با 1عدد پیاز رنده شده و کمی چوب دارچین و کمی نمک و زردچوبه و3لیوان آب میزاریم بپزه تا زمانیکه نصف استکان آب باقی بماند و کاملا گوشت پخته شود
بادمجانها رو کبابی کنید و پوستش را جدا کنید
یا میتونید بادمجانها رو سرخ کنید اما خیلی کم سرخ بشه
بعد بادمجانها را با گوشت کوب له کنید و گوشت را ریش ریش کرده و عدس را اضافه کنید کشک را اضافه کنید و اب باقی مانده گوشت را اضافه کنید و رو حرارت کم بزارید تا آبش کشیده بشه
پیازهای خلالی را سرخ کنید تا پیاز داغ طلایی نرم داشته باشید وسیر راهم خرد کرده کمی سرخ کنید
نعنا را هم درمقداری روغن تفت دهید
بعد کمی از نعنا و پیاز و سیر داغ را داخل مخلوط گوشت و بادمجون بریزید ماباقیشم برای دیزاین مورد استفاده قزاز بدید
@ashpazzkhooneh