آشپزخونه
#ساندویچ_رست_بیف_با_سس_قارچ @ashpazzkhooneh
#ساندويچ_رست_بيف_با_سس_قارچ
گوشت خورشتي تيكه شده كه من هميشه از گوساله استفاده ميكنم توي فريزر داشتم در اوردم و گوشت روبا ادويه و پياز ابپز كردم
و خيلي نرم شد و ريش ريش كردم
و دو عدد پياز بزرگ رو خلال نازك كردم وكاملا سرخ شد و گوشت ريش شده رو بهش اضافه كردم و تفت دادم نمك و فلفل سياه زدم و بعد شعله رو خاموش كردم
بعد كره رو توي قابلمه كوچك اب كردم ويك قاشق غذاخوري ارد سفيد ريختم و چند دقيقه تفت دادم و نصف استكان اب گوشت اضافه كردم و كمي شير بهش اضافه كردم و هم زدم تا كمي غليظ بشود و قارچ از قبل تفت داده بودم رو بهش اضافه كردم و پودر سير ريختم و مخلوط كردم
و نون رو از وسط برش دادم و گوشت و پياز توش ريختم و سس بشامل هم روي گوشت ريختم واين شد يه ساندويجت سالم و خوشمزه😋
نوش جان .
. ✅نكته: شما ازهرگوشتي چه گوساله چه گوسفند ميتونين استفاده كنيد وبا همين روش يه ساندويج خوشمزه درست كنين
✅سس بشامل اگر سفت شد ميتونين بازهم كمي شير بهش اضافه كنين و هم بزنين
درصورتي كه سس بيشتري بخواهيد مقدار آرد وشير را تغيير بدهيد
نوش جان😋😋
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#حلیم_بادمجان @ashpazzkhooneh
#حلیم_بادمجان
گوشت گوسفند ۲۵۰گرم
بادمجان ۱۰عددمتوسط
کشک به میزان لازم
پیاز 4عدد خلالی
سیر ۵حبه
عدس 1پیمانه
نعنا داغ ۲ق غ خوری
گوشت و عدس را با 1عدد پیاز رنده شده و کمی چوب دارچین و کمی نمک و زردچوبه و3لیوان آب میزاریم بپزه تا زمانیکه نصف استکان آب باقی بماند و کاملا گوشت پخته شود
بادمجانها رو کبابی کنید و پوستش را جدا کنید
یا میتونید بادمجانها رو سرخ کنید اما خیلی کم سرخ بشه
بعد بادمجانها را با گوشت کوب له کنید و گوشت را ریش ریش کرده و عدس را اضافه کنید کشک را اضافه کنید و اب باقی مانده گوشت را اضافه کنید و رو حرارت کم بزارید تا آبش کشیده بشه
پیازهای خلالی را سرخ کنید تا پیاز داغ طلایی نرم داشته باشید وسیر راهم خرد کرده کمی سرخ کنید
نعنا را هم درمقداری روغن تفت دهید
بعد کمی از نعنا و پیاز و سیر داغ را داخل مخلوط گوشت و بادمجون بریزید ماباقیشم برای دیزاین مورد استفاده قزاز بدید
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#سالاد_آلمانی @ashpazzkhooneh
#سالاد_آلمانی
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🚩سیب زمینی پخته ۵۰۰ گرم
🚩خیارشور ۳۰۰ گرم
🚩شوید ساطوری شده ۱/۴ پیمانه
🚩خامه ۱/۲ پیمانه
🚩تخم مرغ آب پز ۴ عدد
🚩آبلیمو ۴ قاشق سوپ خوری
🚩نمک و فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹سیبزمینی، خیارشورها و دو عدد از تخممرغها را به صورت حلقهای خرد میكنیم.
🔹دو عدد تخممرغ باقیمانده را نیز رنده میكنیم.
🔹نمك، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط كرده و خوب هم میزنیم.
🔹در ظرف سالاد ابتدا یك ردیف سیبزمینی، سپس روی آن یك ردیف تخممرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را میریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها میپاشیم.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کوکوی_شیرین_قزوینی @ashpazzkhooneh
#کوکوی_شیرین_قزوینی
✏️مواد لازم
🔸روغن مایع و نمک به مقدار لازم
🔸زعفران به مقدار لازم
🔸آب و گلاب ۱ پیمانه
🔸شکر ۱ پیمانه
🔸تخم مرغ ۴ عدد
🔸سیب زمینی متوسط ۵ عدد
♨️طرز تهیه
🔹سیبزمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخکرده یا به صورت ریز رنده میکنیم. در ظرفی دیگر تخممرغها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیبزمینیها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
🔹روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
🔹شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت میگذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#سالمون_فلفلی_با_سبزیجات_کبابی @ashpazzkhooneh
#سالمون_فلفلی_با_سبزیجات_کبابی
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🔸آب ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
🔸فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
🔸فیله ماهی سالمون ۱۳۰۰ گرم
🔸نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری
🔸روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
🔸چغندر کوچک خرد شده ۲ عدد
🔸هویج متوسط خرد شده ۴ عدد
♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
🔹سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
🔹ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#آبگوشت_بزباش @ashpazzkhooneh
#آبگوشت_بزباش
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🔸فلفل سیاه: به مقدار لازم
🔸گوشت: ۴۵۰ گرم
🔸پیاز: ۱ عدد
🔸سبزی (شامل تره ، جعفری ، شنبلیله): ۲۰۰ گرم
🔸لوبیا سفید یا لوبیا قرمز: ۱ فنجان
🔸سیب زمینی: ۳ عدد
🔸زردچوبه: به مقدار لازم
🔸لیمو عمانی: ۳ عدد
🔸نمک: به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید.
🔹سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنید. مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد.
🔹پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید
🔹در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید ، در اواخر پخت غذا سیب زمینی را اضافه کنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید.
🔶سایر نکات
🔸لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید تا نفخ آن گرفته شود.
@ashpazzkhooneh