#ژله_فالوده_ای🍨
مواد اولیه :
پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته
ژله بلوبری 1 بسته
فالوده نیم کیلو(یا دوتا از این فالوده پاستوریزه ها
بستنی وانیلی 1 لیوان و یا نصف لیوان آب سرد
آب داغ 3 لیوان
🥣🍮دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میذاریم توی یخچال تا ببنده.ژله بلوبری رو هم با یه لیوان آبجوش حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشه(یا نصف لیوان آب سرد) ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو(ژله بی بستنیمون رو😂) آروم میریزیم روش و میذاریم داخل یخچال چند ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.
پ.ن:به فالوده آبلیمو نزنیداااا نمیبنده بعد میاین میگین من اشتباه گفتم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کریپس_تخممرغ_با_سوسیس
🔸مواد لازم:
▫️سوسیس مرغ ۴۰۰ گرم
▫️خامه کم چرب۱۰۰ گرم
▫️۱ عدد تخممرغ
▫️۳ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
▫️۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
▫️۳/۴ فنجان خامه ترش
▫️۴ عدد سفیده تخممرغ
▫️جعفری خرد شده در صورت نیاز
🔸طرز تهیه:
مرحله اول: ابتدا پیازها را خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید. بعد سوسیسها را خردکرده و به آن اضافهکنید. برای چند دقیقه آنها را بر روی شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله دوم: پنیرخامهای و خامه ترش را به محتویات درون ماهیتابه اضافهکرده و کاملا باهم مخلوط کنید. زمانی که خامه و پنیرکاملا آب شد شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید. حالا برای تهیه کریپسها سفیده تخممرغ و شیر را در مخلوط کن بریزید. اجازه دهید دستگاه مخلوطکن برای ۱۰ دقیقه آنها را مخلوط کند. بعد ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب بدستآمده را درون ماهیتابه بریزید (که قبلا روغن آن داغ شدهاست) و برای حدود یک دقیقه سرخ کنید تا ترد و قهوهای شوند.
مرحله سوم: حالا کریپسها را با مقدار کافی از سوسیسها پر کنید و داغ نوش جان کنید!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_داغ_کرهای
🔻 مواد لازم
۱۲ عدد سیب کوچک
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک چهارم لیوان شکر قهوای یا سفید
نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
یک قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴ قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان آب
🔻طرز تهیه:
مرحله اول:
پوست سیبها را بکنید و آنها را در یک آرامپز قرار دهید. سپس آب لیمو، شکر قهوهای، دارچین، میخک، وانیل، نمک و نشاسته ذرت را به سیبها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیبها به همه مواد آغشته شوند.
مرحله دوم:
کره را خرد کنید و روی سیبهای مزهدار شده بریزید. سپس آب را بهآرامی به مواد اضافه کنید تا ادویهها از روی سیبها شسته نشوند. در آرامپز را بگذارید و دمای آن را زیاد کنید تا سیبها برای دو ساعت بپزند.
مرحله سوم:
پس از دو ساعت، سیبها را خوب هم بزنید، دوباره در آرامپز را بگذارید و سیبها را برای یک ساعت دیگر بپزید.
مرحله چهارم:
سیبهای کرهای را گرم سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳🥪#خاگینه_سیخی
🧆مواد لازم 🥮🍴
تخم مرغ 1عدد آب 1 استکان و کره 25 گرم سرکه 2 قاشق غذا خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری نمک چند پر و آردبه میزان لازم وروغن برای سرخ کردن و برای شربت شکر 2 لیوان و آب 1 لیوان و آبلیمو چند قطره برای تزیین 2 قاشق عسل ودارچین
🥄🍴طرز تهیه:تخم مرغ ورابا آب وسرکه وکره مخلوط کرده وروی آن جوش شیرین و نمک را ریخته ومخلوط میکنیم و آردرا کم کم اضافه میکنیم تایک خمیر نرم به دست آید خمیررا بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت استراحت میدهیم و بوسیله نشاسته باز میکنیم و به نوارهای 5 سانتی می بریم و رول کرده البته به صورت زیگ زاگ وروی سیخ می زنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم وداخل شربت آماده می گذاریم وبرای سرو روی خاگینه هاعسل ودارچین می دهیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اش_شوربا
🫕🫕🫕
برنج نصف پیمانه
سبزی آش
گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه
نعناع خشک یک عدد از پیازها را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید، به آن کمی زردچوبه زده، برنج را به آن اضافه کنید و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید. پس از آن که آشکاملا جا افتاد آن را در ظرف کشیده با نعناع داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.🥮🍴
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁#شکلات_مکعبی_لوکس🍭
🧉طبقه اول:
یک لیوان سمید (آرد سمولینا در لوازم قنادی موجود هست) را تف میدهیم
یک لیوان شیر خشک را تف میدهیم
دو سوم لیوان شکر پودر شده
یک عدد خامه صبحانه
همه را با هم مخلوط کرده و توی سینی مستطیل موادمون را میریزیم و روش را صاف میکنیم و ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم
🍹مواد روش:
دو لیوان شیر را با دو عدد کارامل و دو قاشق پودر کاکاو و یک قاشق نسکافه همه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم اماده که شد
روی طبقه اول میریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم
میتوانیم با سس کارامل یا نوتلا روش تزیین کنیم.🍴
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍭🍬#دسر_شانامو
▫️شیر عسلی یک قوطی
▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
▫️خامه صبحانه یک عدد
▫️پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
▫️ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
🍰🧁ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷سلام دوستان گلم
🌿روزتون بخیر و پر از شادی
🌷طلوع خورشید ما را به شروع
🌿یک روز دیگر دعوت میکند
🌷دعوتش را اجابت کنیم
🌿شروع کنیم روز را با یک دنیا
🌷امیدبرای خودمان و دیگران
🌷صبح شنبه تان بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔰حلیم با جو پرک و شیر
❇️مواد لازم
💠جو دوسر پرک یا جو پرک... نصف پیمانه (یا گندم پرک)
💠بلغور گندم... نصف پیمانه
💠شیر یا شیر گیاهی... یک پیمانه
💠آب... سه پیمانه
💠نمک... نصف قاشق چایخوری
💠کره... یک قاشق غذاخوری
💠دارچین... دو قاشق چایخوری برای تزئین
💠کنجد... دو قاشق غذاخوری برای تزئین
💠عرق هل... دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
💠گلاب... دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
💠شکر یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل... به مقدار دلخواه
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا جو پرک، بلغور گندم، شیر، آب، کره و نمک را داخل قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
2⃣ وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، در قابلمه را نیمه باز گذاشته و حرارت را ملایم کنید. پخت بلغور گندم و جو پرک زیاد طول نمیکشد و بعد از گذشت حدود بیست دقیقه مواد کاملا پختهاند.
3⃣در این مرحله موقع له کردن مواد حلیم است. میتوانید این کار را با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا معمولی داخل قابلمه انجام دهید. سپس گلاب، هل و مقداری کره اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر، حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید.
4⃣در مرحله آخر و موقع سرو، حلیم را با کنجد و دارچین تزئین کنید. اگر حلیم شیرین را بیشتر میپسندید میتوانید در کنار آن از شیرین کنندههای مفیدی مثل شیره انگور یا عسل هم استفاده کنید.
5⃣به همین سادگی و راحتی حلیم خوشمزه شما آماده شد. پخت این حلیم نیم ساعت بیشتر زمان نمیبرد و میتواند یکی از گزینههای فوقالعاده خوشمزه و مقوی برای صبحانه باشد. توصیه میکنیم حتما آن را امتحان کنید.
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پودینگ_برنج_و_نارگیل «سامبی»
🔸مواد لازم
۴ لیوان شیر نارگیل
یک لیوان نارگیل خرد شده تازه یا خشک شده (بدون شکر)
یک دوم پیمانه شکر قهوهای
یک دوم قاشق چایخوری نمک کوشر
یک عدد غلاف وانیل
۲ لیوان برنج سفید پخته شده
۲ قاشق غذاخور آب لیموی تازه
🔸طرز تهیه:
مرحله اول:
شیر نارگیل، نارگیل، شکر، نمک و غلاف وانیل بههمراه دانههای آن را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید. گاهی آنها را هم بزیند تا حجم مواد کم شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه به طول میانجامد.
مرحله دوم:
برنج را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید و برای ۵ دقیقه بپزید تا دانههای برنج له شوند و دسر شما غلیظ شود. سامبی را از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را در آن بریزید.
مرحله سوم:
سامبی را در کاسه بکشید و بهصورت گرم سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فاستر_موز
🔸دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوهاي و يكچهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پودينگ_عسل_و_برنج
🔸سه و يكدوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چايخوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله برداريد و يكچهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرفهاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕