eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
بلبلی_و_گوشت 🔸از قبل لوبیا چشم بلبلی رو چند ساعتی خیس میکنیم و بعد میزاریم بپزه.پیاز رو نگینی خورد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم، کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت میدیم.زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم. بعد حدود یک لیوان و نیم آب جوش میریزیم و می‌گذاریم کمی گوشت پخته شه بعد لوبیای پخته شده و چنتا گوجه گیلاسی رو اضافه میکنیم و میذاریم یه نیم ساعتی قُل بزنه.از اونطرف سیب زمینی رو خورد و سرخ میکنیم. البته اختیاریه ، در آخر میتونید چندتا فلفل رو کبابی کنید و کنارش سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم کلم سفید : 2 کیلوگرم چغندر : 2 عدد هویج : 2 عدد سیر : 2 عدد فلفل بلغاری : 2 عدد فلفل تند : 2 عدد آب : 1 لیتر نمک : 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری روغن گیاهی : 1 لیوان سرکه : 1 فنجان 🔻طرز تهیه: سبزیجات را بشویید ، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید ، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.سرکه و روغن را اضافه کنید. سبزیجات را در شیشه ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸 مواد لازم: برنج ۲ پیمانه لوبیا سبز ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد گوشت ریز خرد شده ، میتوانید گوشت مرغ هم استفاده کنید ۱۵۰ گرم رب ۲ قاشق نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🔸طرز تهیه : برای شروع، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.در مرحله بعدی آب را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم حدود نیم ساعت بپزد.بعد از پخته شدن گوشت‌ها، لوبیا سبزهای خردشده را به تابه اضافه کرده و می‌گذاریم حدودا ده دقیقه بپزد.بعد از آن هویج را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم تا کمی با مواد تفت بخورد.پس از آماده‌سازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش کرده و با آن مخلوط کنیم.ته دیگ را روغن ریخته و با نان یا سیب زمینی می‌پوشانیم.سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه ریخته تا تمام شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸سلام به شما یاران پر مهر 🪴صبحتون بخیر و شـادی 🌸امـروزتــون سـراسـر 🪴خـوشی و خـوشبختی 🌸صبح قشنگ یک شنبه تون بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐 یکی از دسرها یا به عبارتی غذاهای قدیمی بوشهری محسوب می شود.این دسر ریشه عربی دارد. این غذا را به عنوان افطاری در ماه مبارک رمضان و ایام عید فطر و عید قربان به عنوان صبحانه در کنار نیمرو میل می شده است. گاهی این غذا به عنوان ناهار در کنار مرغ یا ماهی در وعده ناهار طبخ می شده است. از این رو می توان در هر وعده غذایی یا به عنوان دسر از آن استفاده کرد. ❇️مواد لازم برای ۴ نفر 💠رشته ورمیشل... ۱ بسته 💠شکر...۱ پیمانه 💠زعفران دم کرده...۲ قاشق غذاخوری 💠گلاب... ½ پیمانه 💠پودر هل... ½ قاشق چایخوری 💠کره... به مقدار کافی ❇️روش تهیه 1⃣برای تهیه بلالیت خوشمزه به روش بوشهری ابتدا ورمیشل آشیانه ای را خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا آب به جوش آید. 2⃣در این مرحله رشته ورمیشل را درون آب جوش می ریزیم و بعد از این که ۳ دقیقه جوشید، آن را آبکش می کنیم. توجه داشته باشید که رشته ها را باید سفت بر داریم تا بعدا در حین آماده کردن دسر خمیر نشود. 3⃣در یک قابلمه کوچک، گلاب و شکر و پودر هل و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکرآب شود و شربت غلیظ شود. یک قابلمه دیگر برداشته و روی حرارت می گذاریم. یک تکه کره داخل آن می اندازیم تا کمی ذوب شود. 4⃣ورمیشل ها را به کره اضافه می کنیم. شهد را لابه لای ورمیشل می ریزیم و می گذاریم حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه با شعله کم دم بکشد. به دلیل وجود شکر اگر مراقب نبود ته دیگ آن می سوزد. پس شعله را ملایم می کنیم تا دم بکشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥠🥮مواد لازم🥮🥠 180گرم شکلات تلخ یا شیری 150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی 30 گرم کره 200 گرم بیسکوییت 50گرم پسته یا فندق یا گردو .. پودر قند برای غلتاندن رول شکلات 👈طرز تهیه ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند) قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘🫕 🧆مواد لازم: مرغ: 400 گرم برنج: 2 پيمانه پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده) فلفل دلمه ای: 2 عدد زعفران: 2 قاشق غذاخورى سیب زمینی: 2 عدد فلفل قرمز: 2 عدد پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان سیر رنده شده: 1 حبه میخک: ٢ عدد هل: ٣ عدد برگ بو: 2 عدد زردچوبه: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری 🍴🥣دستورالعمل: تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و كاملا بپزه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 زمینی 🫕مواد لازم 🍴 سینه مرغ 500 گرم سیر 1 حبه پیاز 1 عدد هویچ رنده شده نصف یک عدد فلفل سیاه آویشن نمک پودر فلفل قرمز 🍴مواد لازم برای روکش کوفته سیب زمینی 3 عدد نشاسته 1 قاشق غذا خوری آرد 1 قاشق غذا خوری آب حدودا 2 قاشق غذا خوری پودر پاپریکا پودر چیلی نمک 🔺طرز تهیه ابتدا گوشت مرغ رو به همراه سیر رنده شده،پیاز ،هویچ ،نمک ،فلفل سیاه،آویشن و پودر فلفل قرمز داخل دستگاه میریزیم تا کاملا خرد و یک دست بشه حالا به کوفته ها شکل میدیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی استراحت کنه. حالا سیب زمینی ها رو به صورت ورقه های نازک برش میزنیم و خیلی خیلی نازک و ریز خلال میکنیم حالا سیب زمینی های خلال شده رو با آب شسته و آبکش میکنیم و داخل ظرفی با نشاسته ،آرد ،آب ،پودر پاپریکا ،پودر چیلی و نمک کاملا مخلوط میکنیم حالا اطراف کوفته هارو با سیب زمینی های خلال شده میپوشونیم و در روغن کاملا داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا سیب زمینی ها کاملا ترد و چیپسی بشن. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥨 🥯🥕مواد لازم : ۳ عدد هویج درشت ۲ عدد کدو ۶ قاشق سر پر ماست چکیده ۳ ق سر پر سس مایونز نصف کاسه شوید ریز خرد شده نداشتین خشکشم می تونین استفاده کنید ۳ حبه سیر نمک روغن زیتون ترجیحا بدون بو گردو یک مشت خرد شده 🥕طرز تهیه : ابتدا هویج ها را رنده درشت بزنید و داخل دو قاشق دوغن زیتون تفت دهید تا نرم شده کامل آبش گرفته شود سپس کدو ها را هم درشت رنده کرده آبشو گرفته داخل دو قاشق روغن زیتون با حرارت بالا تفت دهید تا نرم شود و آبش کامل کشیده شود بعد از سرد شدن نمک و شوید را به کدو اضافه کنید در کاسه ای ماست و مایونز و سیر را مخلوط کنید بین هویج ها و کدو تقسیم کرده مخلوط کنید داخل سینی سلفون بکشید یا کیسه بندازین و اول مواد هویج را روی سلفون پخش کنید سپس مواد کدو را روی هویج ها پخش کنید و داخل یخچال دو سه ساعت استراحت دهید سپس برش بزنید و کناره هاشو شکل دهید داخل ماهیتابه روغن زیتون ریخته گردو و کمی فلفل قرمز اضافه کنید یه کم تفت داده و روی تکه های برش زده ریخته و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥖 ✅بدون گلوتن، بدون پخت 🍌مواد لازم👇 لايه زيري: 🔺نصف استكان آرد جودوسر( جودوسر را داخل غذاساز آرد كنيد) 🔺نصف استكان آرد توت خشك ( توت خشك را داخل غذاساز آرد كنيد) 🔺١ ق غ كره بادام رميني 🔺١ ق غ دانه چيا 🔺 ٢-١ ق غ شير ( براي تنظيم غلظت) 🔺در صورت دلخواه كمي عسل لايه وسط: 🔺موز لايه رويي: 🔺٥٠ گرم شكلات تلخ ( با روش بنماري آب شده) 🔺٢ ق غ كره بادام رميني طرز تهيه: همه مواد لايه زيري رو داخل غذاساز مخلوط كنيد از خمير به دست اومده توپ هاي به بزرگي گردو جدا كنيد و وسطش و با دست فشار داده و خالي كنيد وسطش يك برش موز قرار بديد. شكلات آب شده را با كره بادام زميني مخلوط كنيد و به كمك قاشق روي موز ها بريزيد. داخل يخچال تا زماني كه شكلات خودشو ببنده استراحت بديد و بعد سرو كنيد. براي كنار چاي و قهوه خيلي مناسبه نوش جان😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍞🧇🧇🍞 🥐مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد جو : یک پیمانه آرد نانوایی : 2 - 3 پیمانه کره نرم : 1.5 قاشق غذاخوری نمک : یک قاشق چایخوری آب ولرم : ¼1 پیمانه شکر : یک قاشق مرباخوری خمیر مایه : یک قاشق مرباخوری عصاره مالت : ¼ پیمانه جو پرک شده : برای تزیین روی نان به مقدار لازم 🥯طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ یک چهارم آب ولرم، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کرده و روی ظرف رو پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم. در ظرف دیگری آرد جو، 2 پیمانه آرد گندم، کره، نمک، عصاره مالت، بقیه آب رو با خمیر مایه عمل آمده، مخلوط کرده و هم می زنیم. پیمانه سوم آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو ورز می دهیم تا خمیر جمع و از ظرف جدا بشه. خمیر رو یک ساعت استراحت داده. بعد از استراحت، خمیر رو هواگیری کرده و کمی ورز داده و دوباره جمع می کنیم و داخل قالب نان (لوف) که کف و اطراف اون رو چرب کرده ایم قرار می دهیم. روی خمیر رو جو پرک شده ریخته و قالب رو برای پخت در فر با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد (ستاره یا بربری) : 4 پیمانه شیر : یک پیمانه تخم مرغ : 2 عدد خمیر مایه فوری : یک قاشق غذاخوری نمک : ½ قاشق چایخوری شکر : 3 قاشق غذاخوری روغن مایع : ½ پیمانه سیاه دانه : یک قاشق سوپخوری پودر هل : ½ قاشق چایخوری . طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ 1- تمام مواد بجز آرد رو داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم 2- آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو هم میزنیم تا زمانیکه خمیر جمع بشه و یکدست و لطیف بشه. 3- خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل سینی می چینیم. سطح خمیرها رو کمی چرب کرده، روی اونها رو پلاستیک کشیده و حدود 1.5 ساعت بهش استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. 4- چونه ها رو هواگیری کرده و به صورت گرد، با دست باز شون می کنیم، زیاد نازک نشه، تقریبا اندازه یک پیشدستی. 5- دوباره روی خمیرها رو پوشانده و 20 دقیقه استراحت میدهیم 6- خمیر ها رو داخل سینی (با کاغذ روغنی) گذاشته و برای پخت داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.(داخل فر حتما یک ظرف آب قرار دهید) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕