eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱‍ 🍛 اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم پیازمتوسط رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه 🍣رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه ) بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید 🥣🍴دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران یک قاشق گلاب کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه) وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش ۲۵گرم کره باز کنید همراه ۱/۴پیمانه اب روی برنج ها وبریزید روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه ۲۰۰وبه مدت یک ساعت قراردهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍴مواد لازم دال عدس(عدس قرمز) 1 پیمانه آب 2 پیمانه آب یا عصاره مرغ 2 پیمانه روغن حیوانی یا کره 3 قاشق سوپخوری خامه 3 قاشق سوپخوری سیر له شده 3 حبه پیاز سرخ شده 1 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده 1 عدد نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم زیره به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم 🍵طرز تهیه بعد از شستن عدس، آن را داخل قابلمه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کاملاً نرم و پخته شود. پیاز و سیر را با مقداری کره تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. نمک، فلفل، زیره و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید. آب و آب مرغ را هم اضافه کنید تا به حد جوش برسد. بعد از جوشیدن آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و عدس پخته شده را اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه عدس را با خامه در میکسر، میکس کنید و قبل از سرو آن را گرم کنید. نان تست برشته شده را هم روی آن بپاشید. نکته در کشورهای عربی، سوپ عدس قرمز از سوپ‌هایی است که سر سفره افطار سرو می‌شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅مواد لازم : خمیر ورآمده 1 چانه پیاز متوسط 2 عدد روغن به مقدار لازم 🥖طرز تهیه : ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و آن را با خمیر خوب مخلوط کنید و سپس ورز بدهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی شعله قرار بدهید تا کمی گرم شود.سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خمیر را درون روغن بگذارید و پهن کنید تا خوب چرب شود. سپس خمیر را برگردانید دوباره آن را با دست صاف کنید.تابه را روی شعله ملایم قرار بدهید و در آن را بگذارید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف آن سرخ و مغز پخت شود. * میزان سرخ شدن بسته به سلیقه ی شما دارد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: 🔸حلیم گندم کش دار,دستور حلیم برای 10 نفر طرز تهیه حلیم گندم با گوشت 🔸مواد لازم: گندم پوست کنده 2 پیمانه پیاز 1 عدد نمک و زردچوبه به مقدار لازم دارچین برای تزیین به مقدار لازم 🍵طرز تهیه : حلیم گندم بدون گوشت یک حلیم رژیمی محسوب می شود.برای پخت حلیم، ابتدا گندم را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و با آب اجازه بدهید تا نیم پز شوند سپس داخل آن یک عدد پیاز نگینی شده بریزید و نمک و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. و اجازه بدهید کاملا بپزد و له شود و در آخر آن را میکس کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : موز 1200 گرم شکر 5 قاشق سوپخوری آب 1.5 فنجان 🍌طرز تهیه : ابتدا شکر را با یک و نیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و شکر حل شود.شهد را چند دقیقه ای بجوشانید تا کمی غلیظ شود.سپس پوست موز را جدا کنید و آن را به صورت حلقه ای ببرید و به مدت 3 دقیقه در شهد بپزید، سپس آن را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود و میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
زمینی_خامه ای 🧈مواد لازم : سوپ مرغ تغلیظ شده دو فنجان سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده شش عدد کره روشن نصف فنجان کره معمولی دو قاشق غذاخوری پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) 2/1 قاشق چایخوری پیازچه خرد شده در صورت دلخواه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥔طرز تهیه : سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
شنبه_خوش_آمدید🌸🍃 روزتون سرشار از شادی و نشاط و موفقیت😊 و لطف خدای مهربان تقدیم شما خوبان با آرزوی روزی زیباااا💗🌷🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳املت ژامبون آلمانی یه صبحونه خوشمزه😍 🥚مواد لازم ژامبون چند ورق فلفل دلمه ای خرد شده به مقدار لازم گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم تخم مرغ 2 عدد پیاز رنده شده 1 عدد پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه سیر 1 الی 2 حبه رنده شده کره یا روغن کمی نمک و فلفل به مقدار لازم 🍳طرز تهیه : تابه ای را روی شعله بگذارید و اجازه بدهید داغ شود. سپس کره یا روغن را اضافه کنید زمانی که داغ شد، گوجه فرنگی ها، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای ها را با هم داخل ماهیتابه بریزید. کمی تفت بدهید تا نرم شوند. اکنون ژامبو خرد شده را اضافه کنید. سپس در تابه را بگذارید تا مواد جا بیفتند. در انتها تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که تخم مرغ ها پختند پنیر را روی آن بریزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕مواد لازم: بلغور جو 200 گرم لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم آب 1 لیتر عدس 70 گرم سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری نعنا 1 قاشق سوپخوری برنج 100 گرم ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم 🫕طرز تهیه : بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🍣 🍴یک زبان گوساله رو که وزنش بین ۱/۵تا ۲ کیلو باشه رو تمیز کنید و بشویید و با مقداری آب جوش بذارین روی حرارت چندتا جوش بزنه آب رو بریزین دورحالا گوشت رو با یک عدد پیاز و دو حبه سیر و کمی زنجبیل تازه زردچوبه و دو سه لیوان آب بزارین تا پخته بشه من توی زودپز اونو پختم ولی درون قابلمه بیشتر آب بریزین ومدت بیشتری برای پخت نیاز هست بطوری که بعد از پخت یک لیوان آب داشته باشه سپس پوست زبان رو جدا کنید و چربی و اضافی اطراف گوشت رو جدا کنید اونو برش بزنید درون ظرف مناسب فر قرار دهید روی آنرا فویل بکشید و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۳۰ دقیقه قرار بدین بعد ۳۰۰ گرم قارچ رو بشویید و اسلایس کنید و در مقدار کمی روغن به همراه یک ق آبلیمو تفت بدین(آبلیمو برای اینه که قارچ تیره نشه) در ظرف دیگری ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و کمی روغن تفت بدین و به قارچ اضافه کنید و با آب گوشت که صاف شده مخلوط کنید نمک و فلفل و آبلیموبزنید یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید اگه دوست دارین توی این سس کمی فلفل سبز خرد شده بریزین زعفران برای خوشرنگ و خوش طعم شدن 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙 🥘یکی از معروف ترین کباب های ملل که در ترکیه می توانید طعم لذیذ آن را بچشید، شیش کباب است که از کلاسیک ترین کباب های ترکی به حساب می آید.برای طبخ این غذا، گوشت گوسفند و یا گاو را که در تکه های کوچک برش داده، از یک شب قبل در موادی از قبیل، نمک، آبلیمو سیر، روغن زیتون، زیره، فلفل قرمز می خوابانید. قطعات گوشت را به سیخ می کشند و سپس آنها را روی ذغال می گذراند تا به خوبی کبابی شده و آماده ی خوردن شود. شاید یکی از تفاوت های این کباب با انواع دیگر آن این باشد که معمولا برای مزه دار کردن گوشت آن از سبزیجات استفاده نمی کنند 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🍖 🫕ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد 🫕رسپی سس🔻 🍴دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕