#دسر_سوپانگل 😋
کرم سوپانگل
مواد لازم:👇
۱ لیتر شیر
۵ ق غ آرد
۴ ق غ پودر کاکائو
۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)
۱ عدد زرده تخم مرغ
۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری
نصف ق چ وانیل
نصف لیوان آب سرد
طرزتهیه:👇
به جز آب سرد، شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_رژیمی_عدس_و_ذرت
مواد لازم:
۱ لیوان ذرت
۱ لیوان عدس خام که باید پخته بشه
فلفل دلمه قرمز کوچک ۱ عدد
خیار شور ۱ فنجان
انار ۱ عدد کوچک
پیاز قرمز ۱ عدد
جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری
مواد سس:
نمک،فلفل
آبلیموی تازه
روغن زیتون یا روغن کنجد
طرز تهیه:
ابتدا عدس رو برای مدت نیم ساعت بپذین تا نرم بشه اما له نشه و وا نره.بعد بزارینش کنار تا خنک بشه.وقتی عدس خنک شد مابقی مواد رو بهش اضافه کنین و برای سس از آبلیموی تازه،روغن زیتون یا کنجد،نمک و فلفل به مقدار لازم اضافه کنین.این سالاد سرشار از آهن و ویتامینه پس حتما اگر رژیم داری تو رژیمت بگنجونش😊
نوش جونت
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شله_مشهدی😋😋😋
مواد لازم👇🏻
گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده
بلغور گندم 1لیوان پر
برنج نیم دانه نصف پیمانه
لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی
هرکدام نصف پیمانه
نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه
پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه
ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز
دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ
.
طرز تهیه👇🏻
لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار میگذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی میبندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد،
برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت میدهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید)
این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن،
باید مدام هم بزنید تا ته نگیره 😅
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_زمینی_خوشمره_شکم_پر🤩
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا روغن زیتون
2 حبه سیر ، ریز خرد شده
4 فنجان (250 گرم) قارچ
نمک و فلفل به میزان کافی
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
4 فنجان بیبی اسفناج (تقریباً 2 مشت)
کنجد
طرز تهیه:
.
1. فر را با دمای 425F / 215C گرم کنید. با استفاده از چنگال اطراف هر سیب زمینی را سوراخ کنید هر کدام را در ورق آلومینیوم پیچ داده و برای مدت 40-50 در فر بپزید ، یا تا زمانی که بتوانید با خلال دندان به راحتی سیب زمینی های پخته شده را فرو ببرید.
2. در یک تابه روغن و سیر ، قارچ های خرد شده و نمک اضافه کنید. به مدت 5-10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
3. سس سویا و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی قارچ ها بریزید. پخت و پز را تا زمانی که قارچ ها قهوه ای شوند ادامه دهید ، سپس اسفناج را ریخته و بپزید تا پژمرده شود (2-3 دقیقه). سیب زمینی های پخته شده را برش بزنید و با قارچ و اسفناج پر کنید کنید. و روی آن کنجد ریخته و میل کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پوآچا_مثلث_پنیری
مواد لازم:👇
1/2 لیوان شیر
1/2 لیوان آب
1/3 لیوان روغن
3 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
برای رومال:👇
1 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان شیر
مواد داخلی:👇
پنیر
جعفری
طرز تهیه:👇
خمیرمایه را در ظرفی بریزید و 1 قاشق غذاخوری شکر و 1/3 لیوان آب اضافه کنید و چند بار با قاشق مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
آرد را در یک کاسه عمیق الک کرده و مایه خمیر، شیر، روغن و نمک را اضافه کنید. خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرم بگذارید.خمیر تخمیر شده را مدت کوتاهی ورز دهید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.هر کدام را به صورت گلوله درآورید.روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند. هر مرنگ را به اندازه یک بشقاب کوچک باز کردم و پنیر و جعفری در وسط آن گذاشتم. زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و روی خمیر بمالید و بگذارید 10 دقیقه بماند و با دمای 160 درجه از قبل گرم شده بپزید تا خوب قهوه ای شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_ماستی
❇️مواد لازم
💠ماست ...1 پیمانه
💠آب ...1 پیمانه
💠سفیده تخم مرغ ... 2 عدد
💠زرده تخم مرغ ... 1 عدد
💠کره ...100 گرم
💠روغن مایع ...1 پیمانه
💠خمیر مایع ...1 قاشق غذاخوری
💠شکر ...1 قاشق
💠آرد ...5 پیمانه
💠خشخاش ...مقداری
❇️روش تهیه
1⃣خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین.
2⃣ سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین.
3⃣ آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد.
4⃣خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن.
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#جوجه_زنجبیلی
سیر خرد شده / 3 حبه
زنجبیل / یک قاشق چایخوری
آب لیمو / 8- 6 قاشق غذاخوری
زیره / 7 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز / یک قاشق غذاخوری
فیله جوجه که به قطعات مربع شکل 8 سانتیمتری تقسیم شده باشد/ یک کیلوگرم
فلفل سیاه /به مقدار لازم
🍱🍱🍱🍱
🧄- سیر، زنجبیل، آبلیمو، روغن زیتون، زیره و تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید.
2- تکههای جوجه را با مخلوط سیر، ترکیب کنید به صورتی که مخلوط سیر روی کل تکههای جوجه را بپوشاند و 30 دقیقه در این حالت جوجهها را بخوابانید.
3- جوجهها را کباب کنید یا در ماهی تابه بزرگی با کمی روغن هر طرف آنها را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم سرخ کنید تا درون آنها کاملا پخته شود.
4- جوجهها را تا داغ هستند، میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح یعنی🌺
وسط قصهی تقدیر شما،
کسی از در برسد 🌺🌱
نور تعارف بکند💫💐
سلام صبح آدینه تون بخیر 😍🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پنکیک_یا_کرپ
💐یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود
مواد لازم:
💠تخم مرغ...۳ عدد
💠شکر... یک و نیم ق غذا خوری
💠نمک... ۱ ق چای خوری
💠روغن آفتابگردان... ۶ ق غذا خوری
💠شیر... سه و نیم لیوان
💠آرد... سه و نیم لیوان
💠پنکینگ پودر... ۱ ق چای خوری
💠چغندر آب پز پوره شده... ۱ ق غذا خوری
💠اسفناج پخته له شده... ۱ ق غذا خوری
💠پودر کاکائو... ۱ قا چای خوری
❇️روش تهیه
1⃣ یک کاسه عمیق بر می داریم نصف مقدار شیر را درون آن می ریزیم. سپس تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا یک دست شود.
2⃣وقتی خمیر یکدست شد، شیر باقی مانده را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا شیر به طور کامل جذب خمیر شود. خمیر را در ۵ کاسه مجزا تقسیم می کنیم.وبه هر قسمت از آن رنگ های طبیعی اضافه می کنیم.
3⃣در این مرحله یک قسمت لبو پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا قرمز شود. قسمت دوم اسفناج له شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبز رنگ شود. در ادامه پودر کاکائو را اضافه می کنیم تا به رنگ قهوه ای روشن در آید.
4⃣ زعفران یا رنگ زعفرانی را اضافه می کنیم تا زرد شود. در قسمت پنجم هم بدون با همان رنگی که دارد طبخ می شود. لگر خمیر غلیظ بود، می توان چند قاشق شیر به آن اضافه کرد. یک تابه را چرب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
5⃣سپس یک ملاقه از مواد را درون تابه می ریزیم و روی تابه پهن می کنیم. وقتی که شروع به حباب زدن کرد، آن را بر می گردانیم. وقتی دو طرف پخته شد، از تابه خارج می کنیم. کرپ ها را به صورت رنگی کنار هم سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_قارچ_خامه ای
مواد لازم:برای 6 نفر
500_800 گرم قارچ سفید یا قهو ه ای
2_4 قاشق غذاخوری کره
1 پیاز خرد شده
1 قاشق چایخوری خوری آویشن
4 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی(طرز تهیه هایلات شده در قسمت چاشنی و ادویه)
5_8 قاشق غذاخوری آرد (طبق ذائقه برای غلطت شیر میتوانید کم یه زیاد کنید)
5_6لیوان آب مرغ گرم (یا مخلوط استاک مرغ با آب گرم)
1 لیوان خامه(یک بسته)(یا مخلوط خامه و شیر)
مقداری سویا سس(اختیاری)
نمک، فلفل سیاه یا ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
در قابلمه روغن بریزید روی حرارت بالا 2/3 قارچ ها را تفت دهید برای حدود 8_10 دقیقه تا قارچ ها نرم و کاراملی شوند، سپس از قابلمه خارج کرده و در همان قابلمه کره اضافه کنید و 1/3 قارچ باقی مانده و پیاز، سیر را با کره تفت دهید بعد آرد را اضافه کنید تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود(ترجمه از آشپزی_خلاق) آویشن و ادویه ها را بزنید و آب مرغ را کم کم اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود، بعد اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا سوپ قوام پیدا کند و غلیظ شود، از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن سوپ را پوره کنید تا یکدست شود، بعد قارچ های تفت داده شده، خامه و سس سویا را اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید، نوش جان🤗
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_کاراملی
مواد مورد نیاز :
⭐️ برای محلبی :
🔸 ۱ لیتر شیر
🔸 ۱ لیوان شکر
🔸 ۳ قاشق غذاخوری آرد
🔸 ۱ قاشق غذاخوری کره
🔸 ۱ بسته وانیل شکری(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)
⭐️ برای کارامل :
🔸 ۱ لیوان شکر
🔸 ۱ قوطی خامه صبحانه(۲۵۰ میلی)
طرز تهیه :
در یک قابلمه شکر را ریخته و روی اجاق گاز قرار داده و تا وقتی که رنگ آن تغییر کند و شکر حل شود حرارت میدهیم. در یک ظرف دیگر شیر و آرد را ریخته و مخلوط میکنیم و روی شکر کاراملیزه شده ریخته و مدام هم میزنیم تا قوام بگیرد در آخر وانیل و کره را اضافه کرده و با گوشت کوب برقی کاملا مواد را مخلوط میکنیم و در ظرفهای سرو میریزیم . برای کارامل روی محلبی ،ابتدا شکر را در یک قابلمه تا وقتی که رنگ آن تیره شده و شکر حل شود حرارت میدهیم و خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی محلبی میریزیم بعد از سرد شدن به دلخواه تزئین میکنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕