eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️مواد لازم 💠ماست ...1 پیمانه 💠آب ...1 پیمانه 💠سفیده تخم مرغ ... 2 عدد 💠زرده تخم مرغ ... 1 عدد 💠کره ...100 گرم 💠روغن مایع ...1 پیمانه 💠خمیر مایع ...1 قاشق غذاخوری 💠شکر ...1 قاشق 💠آرد ...5 پیمانه 💠خشخاش ...مقداری ❇️روش تهیه 1⃣خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. 2⃣ سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. 3⃣ آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. 4⃣خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سیر خرد شده / 3 حبه زنجبیل / یک قاشق چایخوری آب لیمو / 8- 6 قاشق غذاخوری زیره / 7 قاشق غذاخوری تخم گشنیز / یک قاشق غذاخوری فیله جوجه که به قطعات مربع شکل 8 سانتی‌متری تقسیم شده باشد/ یک کیلو‌گرم فلفل سیاه /به مقدار لازم 🍱🍱🍱🍱 🧄- سیر، زنجبیل، آبلیمو، روغن زیتون، زیره و تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید. 2- تکه‌های جوجه را با مخلوط سیر، ترکیب کنید به صورتی که مخلوط سیر روی کل تکه‌های جوجه را بپوشاند و 30 دقیقه در این حالت جوجه‌ها را بخوابانید. 3- جوجه‌ها را کباب کنید یا در ماهی تابه بزرگی با کمی روغن هر طرف آن‌ها را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم سرخ کنید تا درون آن‌ها کاملا پخته شود. 4- جوجه‌ها را تا داغ هستند، میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح یعنی🌺 وسط قصه‌ی تقدیر شما، کسی از در برسد 🌺🌱 نور تعارف بکند💫💐 سلام صبح آدینه تون بخیر 😍🌹 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود مواد لازم: 💠تخم مرغ...۳ عدد 💠شکر... یک و نیم ق غذا خوری 💠نمک... ۱ ق چای خوری 💠روغن آفتابگردان... ۶ ق غذا خوری 💠شیر... سه و نیم لیوان 💠آرد... سه و نیم لیوان 💠پنکینگ پودر... ۱ ق چای خوری 💠چغندر آب پز پوره شده... ۱ ق غذا خوری 💠اسفناج پخته له شده... ۱ ق غذا خوری 💠پودر کاکائو... ۱ قا چای خوری ❇️روش تهیه 1⃣ یک کاسه عمیق بر می داریم نصف مقدار شیر را درون آن می ریزیم. سپس تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا یک دست شود. 2⃣وقتی خمیر یکدست شد، شیر باقی مانده را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا شیر به طور کامل جذب خمیر شود. خمیر را در ۵ کاسه مجزا تقسیم می کنیم.وبه هر قسمت از آن رنگ های طبیعی اضافه می کنیم. 3⃣در این مرحله یک قسمت لبو پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا قرمز شود. قسمت دوم اسفناج له شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبز رنگ شود. در ادامه پودر کاکائو را اضافه می کنیم تا به رنگ قهوه ای روشن در آید. 4⃣ زعفران یا رنگ زعفرانی را اضافه می کنیم تا زرد شود. در قسمت پنجم هم بدون با همان رنگی که دارد طبخ می شود. لگر خمیر غلیظ بود، می توان چند قاشق شیر به آن اضافه کرد. یک تابه را چرب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. 5⃣سپس یک ملاقه از مواد را درون تابه می ریزیم و روی تابه پهن می کنیم. وقتی که شروع به حباب زدن کرد، آن را بر می گردانیم. وقتی دو طرف پخته شد، از تابه خارج می کنیم. کرپ ها را به صورت رنگی کنار هم سرو می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای مواد لازم:برای 6 نفر 500_800 گرم قارچ سفید یا قهو ه ای 2_4 قاشق غذاخوری کره 1 پیاز خرد شده 1 قاشق چایخوری خوری آویشن 4 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی(طرز تهیه هایلات شده در قسمت چاشنی و ادویه) 5_8 قاشق غذاخوری آرد (طبق ذائقه برای غلطت شیر میتوانید کم یه زیاد کنید) 5_6لیوان آب مرغ گرم (یا مخلوط استاک مرغ با آب گرم) 1 لیوان خامه(یک بسته)(یا مخلوط خامه و شیر) مقداری سویا سس(اختیاری) نمک، فلفل سیاه یا ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: در قابلمه روغن بریزید روی حرارت بالا 2/3 قارچ ها را تفت دهید برای حدود 8_10 دقیقه تا قارچ ها نرم و کاراملی شوند، سپس از قابلمه خارج کرده و در همان قابلمه کره اضافه کنید و 1/3 قارچ باقی مانده و پیاز، سیر را با کره تفت دهید بعد آرد را اضافه کنید تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود(ترجمه از آشپزی_خلاق) آویشن و ادویه ها را بزنید و آب مرغ را کم کم اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود، بعد اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا سوپ قوام پیدا کند و غلیظ شود، از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن سوپ را پوره کنید تا یکدست شود، بعد قارچ های تفت داده شده، خامه و سس سویا را اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید، نوش جان🤗 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد مورد نیاز : ⭐️ برای محلبی : 🔸 ۱ لیتر شیر 🔸 ۱ لیوان شکر 🔸 ۳ قاشق غذاخوری آرد 🔸 ۱ قاشق غذاخوری کره 🔸 ۱ بسته وانیل شکری(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی) ⭐️ برای کارامل : 🔸 ۱ لیوان شکر 🔸 ۱ قوطی خامه صبحانه(۲۵۰ میلی) طرز تهیه : در یک قابلمه شکر را ریخته و روی اجاق گاز قرار داده و تا وقتی که رنگ آن تغییر کند و شکر حل شود حرارت میدهیم. در یک ظرف دیگر شیر و آرد را ریخته و مخلوط میکنیم و روی شکر کاراملیزه شده ریخته و مدام هم میزنیم تا قوام بگیرد در آخر وانیل و کره را اضافه کرده و با گوشت کوب برقی کاملا مواد را مخلوط میکنیم و در ظرفهای سرو میریزیم . برای کارامل روی محلبی ،ابتدا شکر را در یک قابلمه تا وقتی که رنگ آن تیره شده و شکر حل شود حرارت میدهیم و خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی محلبی میریزیم بعد از سرد شدن به دلخواه تزئین میکنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ دسر خوشمزه ترکی 👌 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر یک لیوان خامه یک لیوان شکر دو ق س آرد برنج سه ق س نشاسته ذرت دو ق آرد سفید وانیل یک دوم ق چ ‌ ‌ ‌طرز تهیه:👇 تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم سپس کف ظرف نچسبی دو ق سوپ‌خوری کره مالیده و روش و دو سه ق سوپ‌خوری شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه بهتره شعله پخش کن بذارید در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید. ‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
_گردو_تبریز طعم خوشمزه شیک و مجلسی 🌺مواد لازم: آرد سفید ۱کیلو گرم کره ۳۰۰گرم روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم نثار (پودر قند ) ۴۰۰گرم پودر هل۱قاشق مربا خوری پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری گردو خرد شده ۳۰۰ گرم 🤤طرز تهیه: آرد رو در تابه ای الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم.( میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید) میتونید داخل قالب سیلیکونی بریزید و ی ساعت داخل یخچال بزارید و بعد از قالب خارج کنید نوش جونتون باشه😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧑‍🍳مواد لازم رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری زردچوبه و ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم چوب دارچین۱ عدد پیاز نگینی خرد شده۱ عدد زعفران دم کرده به میزان دلخواه گوشت خورشتی۲۵۰ گرم گل کلم۱ عدد کوچک آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج۱ عدد لپه نصف پیمانه 🧑‍🍳 طرز تهیه اش 💙💫اول اینکه لپه هارو بذارین از شب قبل خیس بخوره 💙💫داخل یه قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید وبا روغن کمی تفت بدین بعد گوشت رو اضافه کنید و با ادویه ها تفت بدین.. فقط نمک رو بذارین آخرای پخت بریزین.. 5تا 6 لیوان آب به گوشت اضافه کنید وبذارین بپزه... 💙💫داخل یه تابه مقداری روغن بریزین بعد لپه هارو آبکش کنید وداخل تابه تفت بدین تا خامیشون گرفته بشه.. رب رو اضافه کنید وبذرین خوب سرخ بشه.. 💙💫گوشت که نیم پز شد لپه های تفت داده رو بهش اضافه کنید.. 💙💫گل کلم هارو به تکه های متوسط خرد کنید وداخل یه تابه کمی سرخشون کنید 💙💫20دقیقه آخر پخت گل کلم هاروبه خورشت اضافه کنید به همراه چوب دارچین و نمک.. وبذارین با شعله ملایم جابیفته 💙💫بعداز اینکه خورشت کامل پخت آبلیمو ترش یا نارنج رو اضافه کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
. 😋😍 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم کدو ۳ عدد سیب زمینی ۳ عدد پیاز دو عدد فلفل دلمه ای ۲ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد رب ۲ ق غ سیر چند حبه نمک و زردچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا،پودر کاری، به مقدار لازم . طرز تهیه: گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیر و ادویه ها داخل میکسر میکس کنید یا با دست و پیاز رنده شده خوب ورز بدید اندازه گردو بردارید و شکل کتلت گرد درست کنید اگر زمان دارید دو ساعت بزارید داخل یخچال تا گوشت خودشو بگیره. سبزیجات رو برشهای گرد بدید نه خیلی نازک نه خیلی کلفت در ظرف مورد نظرتون به ترتیب مثل فیلم بچینید. . برای سس رب و سیر و تفت بدید ادویه اضافه کنید و دو لیوان اب چند قل زد بردارید روی موادتون بریزید.حتما فویل بکشید روی ظرف و با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنید در فر دمای ۱۸۰ بمدت ۱ ساعت تا خوراکتون بپزه بعد اون فویل و بردارید گریل و روشن کنید تا کمی سرخ بشه. . 💜میتونید روی گازم درست کنید همین مواد و داخل ماهی تابه بچینید روی گاز بزارید تا خوراکتون بپزه. 💜من سبزیجاتمو سرخ نکردم اگر دوس داشتید سبزیجات و یه تفت بدید بعد داخل فر بزارید. 💜از هر سبزیجاتی که دوس دارید میتونید استفاده کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
... آش گوجه رو معمولا زمانی درست میکنن که گوجه فرنگی فراوان و رسیده و ارزان شده باشه🍅🍅🍅 قدیما که تابستون فصل گوجه میشد از گوجه های رسیده و ترش آش میپختن ولی الان در هر فصلی میشه آش گوجه درست کرد. خوب حالا با کمی حوصله میریم این آش رو آماده کنیم🍅🥣 . مواد لازم: لوبیای قرمز درشت یک پیمانه بلغور گندم دو پیمانه برنج دانه ریز نصف پیمانه گوجه فرنگی پوره شده یک کیلو سبزی آش ۵۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر فلفل دلمه ای یک عدد پیاز چهار عدد متوسط نعنا سه قاشق غذا خوری نمک، فلفل و زردچوبه آب غوره یک پیمانه در صورت دلخواه سیر سرخ شده . طرز تهیه: از شب قبل لوبیا رو خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. بلغور رو هم با آب ولرم خیس کنید. همچنین برنج رو هم بعد از شستن با آب ولرم خیس کنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید. مقداریش برای تزیین کنار گذاشته و به اون مقدار باقی مانده ادویه و کمی نعنا خشک اضافه کرده و بلغور و برنج رو با کمی آب بذارید نیم پز شه. من لوبیا رو جدا پخته و به آش اضافه کردم. بعد گوجه رو که پوره کردید، داخل آش بریزید. وقتی تمام مواد آش پخت، سبزی رو بعد از پاک کردن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و در ده دقیقه آخر پخت فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و به آش اضافه کنید. در آخر آب غوره رو اضافه کنید و بعد از این که یه جوش زد زیر گاز رو خاموش کنید و برای سرو روی آن نعنا داغ و پیاز داغ و در صورت تمایل سیر سرخ شده اضافه کنید. نوش جان 🥰😍🥰 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕