eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️مواد لازم 💠گوشت چرخ کرده... ۱کیلو 💠پیاز... دو عدد 💠سیر...۶ حبه 💠پیازچه خرد شده وگشنیز خرد شده هر کدام... دو قاشق غذا خوری 💠فلفل دلمه ایی 💠گوجه خرد نگینی... دو عدد 💠نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه... هرکدام به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و بعد به سیخ بگیرید ❇️نکته ⏺ مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠گوجه فرنگی... ۴کیلو 💠گل کلم... ۲عدد متوسط 💠هویج... ۱کیلو 💠کرفس:۱کیلو 💠فلفل سبز 💠سیر 💠سرکه... ۴لیوان 💠نمک... ۴قاشق سر پر 💠تخم گشنیز ❇️روش تهیه 1⃣کرفس و گل کلم و هویج رو خرد کرده و می شویم و یک شب تا صبح می گذاریم روی پارچه تا آبش کشیده بشه گوجه فرنگی رو پوره کرده و می گذاریم روی حرارت تا ۲۰ دقیقه بجوشد بعد سرکه و نمک و تخم گشنیز رو اضافه می کنیم وقتی ولرم شد بقیه مواد خردشده رو هم اضافه کرده در شیشه های خشک و تمیز می ریزیم و حتما در یخچال نگهداری کنید .بعد ۱۵روز آماده مصرف می شه و نوش جان کنید 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مهربانان سلام🌸🍃 امروزتون بینظیر و سرشار از نغمه خوش زندگی🌸🍃 روز و روزگار بر وفق مرادتون روزتون پر از خوشی🌸🍃 و لحظات زندگیتون پـر از شـادی ســـلام صـبح بـخیر🌸🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نمی توان از هیچ تست فرانسوی ای گذشت، ولی این یکی خیلی اسفنجی، نرم و مارمالادی است و مناسب صبحانه آخر هفته هاست. ✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی تست فرانسوی پرتقالی: ۱- پوست پرتقال را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید. ✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر): ✏️ تخم ۲ عدد بزرگ ✏️ پرتقال ۱ عدد ✏️ شیر ۱/۴ پیمانه ✏️ پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری ✏️ نان تست ۲ برش ✏️ مارمالاد پرتقال ۱/۴ پیمانه ✏️ شکر ۵۰ گرم ✏️ کره ۱ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل : ۱- در ظرفی کم عمق و پهن، تخم مرغ ها را به همراه رنده پوست پرتقال، شیر و پودر دارچین با هم ترکیب کنید. ۲- برش های نان را برای ۲ دقیقه در ترکیب تخم مرغ خیس کنید. در میان کار، آن ها را بچرخانید. ۳- در این میان، آب پرتقال، مارمالاد و شکر را روی حرارت قرار داده و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مواد برای ۳ تا ۴ دقیقه قل بزند. ۴- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کره را آب کرده و نان ها را برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. ۵- از مارمالاد گرم روی تست ها بمالید و میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🍱 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم لوبیا سبز ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۸الی۱۰ عدد پیاز رنده شده ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱ق.غ زرد چوبه ۱ق.م دارچین ۱ق.م پیاز مربّع خرد شده ۱ عدد 🥘طرز تهیه: ابتدا در قابلمه روغن می ریزیم پیاز مربع خرد شده را با لوبیا سبز سرخ می کنیم. در ظرفی گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل قرمز می ریزیم و خوب ورز داده به اندازه گردو قل قلی میکنیم و در تابه سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن لوبیا و پیاز رب گوجه فرنگی را با کمی آب ریخته و تفت داده و کمی زردچوبه و دارچین می ریزیم،گوجه فرنگی را در خرد کن می ریزیم تا کاملاً یکدست شودو به لوبیا اضافه کرده به اندازه ۱/۵ لیتر اب می ریزیم در مرحله آخر گوشت سرخ شده را ریخته درب قابلمه را گذاشته تا کاملاً جا بیوفتد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍣 🥘مواد لازم: 🥪🫕 فیله ماهی ۵۰۰ گرم جعفری ۱۰ شاخه تخم مرغ ۲عدد آرد گندم ۱۴۰ گرم لیمو ترش ۲عدد شیر ۱۵۰ میلی لیتر اسفناج ۱۰۰ گرم برگ بو ۱الی ۲عدد بیکینگ پودر ۱ق.م پودر فلفل قرمز ۱ق.م 🥗طرز تهیه: ابتدا در تابه جعفری را پخش می کنیم ماهی را روی جعفری گذاشته، برای مزه دار کردن اول ۲عدد لیمو را حلقه کرده روی ماهی می ریزیم بعد برگ بو، نمک،فلفل سیاه و کمی آب ریخته درب تابه را گذاشته به مدت ۷ دقیقه تا بپزد. در تابه دیگر اسفناج را می ریزیم تا بپزد. شیر را با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم در ظرفی می ریزیم سپس آرد،تخم مرغ، پودر فلفل قرمز و نمک را ریخته و خوب هم می زنیم.ماهی و اسفناج پخته شده را کمی خرد کرده و به مایه آماده شده اضافه می کنیم و با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود و در تابه روغن میریزیم و سرخ کرده آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗🌽 جوانه ماش ۱بسته جوانه شبدر ۱بسته گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم زیتون بدون هسته ۲۰ عدد ماست موسیر ۴۰۰ گرم سُس خردل ۴ق.غ گردو ۱۰ عدد جعفری ۱۰ شاخه پیازچه ۱۰ شاخه فلفل دلمه ای ۲عدد 🌮ابتدا گوجه ها را از وسط نصف می کنیم در ظرفی می ریزیم بعد جوانه ماش،جوانه شبدر،فلفل دلمه ای خرد کرده، پیازچه حلقه کرده،جعفری خرد کرده،زیتون خرد کرده،گردو خرد کرده،سُس خردل،ماست موسیر را اضافه می کنیم و با هم خوب مخلوط کرده تا کاملاً یکدست شود و در ظرفی ریخته و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠برنج... دو پیمانه 💠سیب زمینی... یک عدد متوسط ❇️مواد میانی 💠پیاز... یک عدد 💠گوشت چرخ کرده... حدودنیم کیلو 💠جعفری خرد شده... مقداری 💠زرشک... به مقدار 💠نمک زردچوبه فلفل... به مقدارلازم ❇️روش تهیه 1⃣اول برنج را میزاریم کاملا بپزه تا حدی که له شده باشه سیب زمینی را هم جدا بپزید وبعد رنده کنید وبرنجی که پختین بزارید سرد بشه وبا دست ورز بدین تا حالت خمیر مانند بشه وسیب زمینی رنده شده را بهش اضافه کنید وتوش نمک زردچوبه اضافه کنید وخوب ورز بدید وبگذارید کنار 2⃣حالا برید مواد میانی را درست کنید اول پیاز را با روغن کم سرخ میکنیم وگوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنیم وبه ترتیب زرشک جعفری ونمک زردچوبه فلفل ومقدار ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم وبعد کمی سرد شدن مقداری از خمیر به دست اومده را کف دست باز کنید واز مواد بریزید وبعد به شکلی که گذاشتم در تصویر ببندید وبعد در روغن سرخ کنید بعد سرخ کردن با سس قرمز این غذا خیلی میچسبه 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🍗 مواد لازم:🥘🥗 فیله مرغ ۱۰ عدد گردو ۱۵ عدد کنجد ۳ق.غ سُس خردل ۴ق.غ زردچوبه ۱ق.م آرد گندم ۲ق.غ تخم مرغ ۲عدد 🥘طرز تهیه: ابتدا برای مزه دار کردن فیله در ظرفی تخم مرغ، زرد چوبه،فلفل سیاه،نمک و سس خردل را می ریزیم خوب هم زده تا کاملاً یکدست شود، سپس فیله را می ریزیم تا مزه دار شود. گردو را خرد می کنیم در ظرفی می ریزیم بعد آرد گندم و کنجد را ریخته و هم می زنیم حالا فیله ها را در تابه از قبل گرم شده روغن می ریزیم سرخ کرده سپس در ظرفی می ریزیم و با جوانه و گوجه فرنگی تزیین کرده آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥮🍴🍴🥮 🍛مواد لازم:🫔 برنج ۳پیمانه عدس خیس کرده ۸ق.غ گوجه فرنگی ۳عدد کرفس ۲شاخه پیاز ۱عدد سیب زمینی ۱عدد زرد چوبه ۱ق.غ گشنیز،نعنا،جعفری،ریحان ۲۰۰گرم 🥘🥗طرز تهیه: ابتدا درتابه کمی روغن می ریزیم سیب زمینی مربع خرد کرده را کمی تفت داده بعد کرفس خرد کرده را می ریزیم و با هم کمی سرخ می کنیم. سبزی های معطر را در خرد کن ریخته تا ریز شود بعد به سیب زمینی و کرفس اضافه کرده،سپس عدس،پیاز،زرد چوبه،نمک،فلفل و گوجه فرنگی خرد کرده را می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم.در قابلمه برنج، آب و نمک می ریزیم تا بجوشد و آبکش می کنیم. بعد در کف قابلمه کمی آب و روغن می ریزیم کمی برنج کمی مایه ریخته حالا به همین ترتیب ریخته درب قابلمه را گذاشته تا کاملاً دم بکشد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫔🫔 مواد لازم:🍤🌽 میگو ۲۰۰ گرم پیاز خلال شده ۱عدد ذرت پخته ۳۰۰ گرم لیمو ترش ۲عدد سس باربیکیو ۳ق.غ ماست موسیر ۱۵۰ گرم فلفل قرمز خشک ۲عدد گشنیز ۲۰ شاخه سس خردل ۲ق.غ 🥮طرز تهیه: ابتدا‌ در تابه کمی روغن می ریزیم پیاز خلال شده و میگو را باکمی نمک با هم تفت می دهیم،بعد آب لیمو ترش و سس باربیکیو را ریخته و با هم تفت داده سپس ذرت و فلفل قرمز خشک را اضافه کرده درب تابه را گذاشته به مدت ۵ دقیقه تا بپزد. برای درست کردن سس (گشنیز،ماست موسیر و‌ سس خردل) را در خرد کن می ریزیم تا کاملاً یکدست شود. نان باگت را برش زده کمی از سس به همه جای نان پخش کرده مقداری از مخلوط میگو را می ریزیم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧🧁 مواد لازم:🥟🍱 تخم مرغ ۷عدد شیر ۳۰۰ میلی لیتر عسل ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم خلال بادام ۱۵۰ گرم وانیل ۱ق.چ شکر ۱۵۰ گرم 🍱طرز تهیه: برای درست کردن بادام عسلی ابتدا شکر را در تابه میریزیم تا کاراملی شود کمی که آب شد بادام را می ریزیم هم می زنیم بعد از روی شعله برداشته روی کاغذ سیلیکونی ریخته تا خنک و سفت شود. در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته وانیل را می ریزیم خوب هم می زنیم،سپس شیر،خامه و عسل را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا کاملاً یکدست شود. مایه آماده شده را در قابلمه ریخته روی شعله کم، کمی گرم شد در ظرف های کوچک می ریزیم در سینی فر چیده حالا در طبقه همکف حرارت دو طرفه دمای ۲۰۰c به مدت زمان ۲۵ دقیقه گذاشته تا بپزد. بادام عسلی ها را خردکرده بعد روی کرم کارامل آماده شده می ریزیم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕