eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
انرژی مثبت تنها چیزیه که اگه با یه نفر دیگه تقسیمش کنی به جای نصف شدن دو برابر میشه...😁 روزتون پر از انرژی های مثبت🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این غذا در کاغذ روغنی و یکجا پخته می شود، که آن را غذایی سالم و بدون نیاز به تمیزکاری می کند. می توانید آن را برای صبحانه و یا به عنوان شامی سبک میل کنید. ✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی تخم مرغ با قارچ و اسفناج: ۱- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن کاغذ روغنی نیاز دارید. ۲- قارچ ها را به شکل دلخواه خرد کنید. ۳- اسفناج را آب پز کرده و خرد کنید. ۴- می توانید فیلم تهیه آن را در اینجا ببینید : https://telegram.me/ashpazbashy_com/2208 ✨ مواد اولیه: ✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ✏️ قارچ ۲۳۰ گرم ✏️ اسفناج ۶۸۰ گرم ✏️ تخم مرغ ۸ عدد بزرگ ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🍴دستورالعمل : ۱- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲- ۴ عدد مربع ۶۰ در ۶۰ سانتی متر از کاغذ روغنی آماده کنید. آن ها را طول تا کرده و سپس باز کنید. ۳- در هر سینی فر ۲ عدد کاغذ روغنی بگذارید و یک سمت آن ها را با روغن چرب کنید. ۴- قارچ و اسفناج خرد شده را در قسمت چرب شده قرار دهید، ۲ عدد تخم مرغ روی هر یک بشکنید، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی هر یک بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. کاغذ را از محل تا روی آن ها برگردانید و گوشه های باز آن را بپیچید و محکم ببندید. ۵- آن ها را برای ۶ تا ۹ دقیقه در فر بپزید، تا سفیده تخم مرغ ببندد و زرده به حالت دلخواهتان درآید(سینی ها را در میان پخت بچرخانید). آن ها را سریع میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥢 مواد لازم :🥄 لوبیای قرمز ۴۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲حبه آرد ۲ الی ۳ ق .غ ادویه کاری ۱ ق .م تخم گشنیز ۱ ق .م برگ کاهو به مقدار لازم گوجه فرنگی به مقدار لازم 🌿🌿 🍴طرز تهيه:🍔🧇 ابتدا پیاز و سیر را درون غذا ساز خرد و داخل تابه سرخ می کنیم. بعد از اینک پیاز کمی سرخ شد قارچ ها را درون غذا ساز خرد و به پیاز ها اضافه می کنیم سپس ادویه کاری را به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم،۱ ق م تخم گشنیز را کوبیده و به مایه اضافه می کنیم،مایه پیاز و قارچ را خوب سرخ کرده تا کاملا خشک شود. لوبیا را از شب قبل خیس و می پزيم سپس آن را درون ظرفی خوب کوبیده تا چسبناک شود. مخلوط پیاز و قارچ را به لوبیای کوبیده شده اضافه و به شکل دلخواه درون تابه سرخ و یا درون فر(در دمای ۱۸۰ درجه و مدت ۲۰ دقیقه) می پزیم،سپس داخل نان با گوجه و کاهو میل نمایید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از مستندسازان وطن
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 فراخوان معرفی سوژه 📺 مستند خادمان فیروزه ای 🖋در این مستند هر قسمت به یک مسجد با ویژگی خاص اشاره دارد که قصه حول محور خادم مسجد روایت می شود. 📌لذا عزیزانی که در منطقه خود مسجدی با ویژگی خاص و خادم آن مسجد می شناسند از طریق سامانه پیامکی و شماره ذیل به ما اعلام کنند و بر اساس معرفی سوژه مناسب جوایزی برای این عزیزان در نظر گرفته خواهد شد. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 📩 3000141417 📲 09378569050 🆔 @OFOGH_Documentary
🍱 موادلازم:🫕 لوبيا قرمز ٢٥٠ گرم پيازخلال شده ١عدد برنج ٢/٥پيمانه سير ٢حبه آب مرغ ٥٠٠ ميلى ليتر جعفرى ١٠ شاخه كره ٢٥ گرم 🥘🥘🥘🥘🥘 طرز تهيه:🧅 ابتدا در قابلمه كره و روغن را مى ريزيم پياز خلال شده و سير خرد شده و را با هم تفت مى دهيم تا كمى نرم شود بعد لوبيا قرمز پخته شده را مى ريزيم و با هم تفت داده سپس برنج شسته شده وآب گوشت را اضافه كرده درب قابلمه را گذاشته در شعله كم تا بپزد و دم بكشد بعد در ظرفى كشيده با جعفرى خرد شده تزئين مى كنيم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍣🧆🥙 موادلازم: لوبيا سبز ٢٥٠ گرم پياز خرد شده ١عدد متوسط مرغ چرخ كرده ١٠٠گرم سير ٣حبه فلفل قرمز خشك ١عدد زعفران دم كرده ١استكان برنج ٢پيمانه گوجه فرنگى ١كيلو آب مرغ ١ليوان 🍅طرز تهيه:🍅 ابتدا لوبيا خرد كرده را در خردكن با سير مى ريزيم كمى كه خرد شد مغز گوجه فرنگى را ريخته بعد در تابه كمى روغن مى ريزيم مايه را كمى تفت داده سپس پياز خرد شده،مرغ چرخ كرده،نمك و فلفل قرمز خشك را اضافه مى كنيم و با هم تفت مى دهيم. در تابه ديگرى كمى روغن ريخته برنج و آب مرغ را مى ريزيم بعد به مايه اضافه كرده زعفران را ريخته درب تابه را گذاشته به مدت ٢٥ دقيقه تا كاملاً بپزد. در تابه كمى روغن، زعفران و آب مى ريزيم گوجه ها را پر مى كنيم در تابه چيده تا كاملاً جا بيوفتد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛‍ 🍛 🥗🫔موادلازم: سبزى پلويى ٢٥٠گرم لوبياى چشم بلبلى ١پيمانه برنج ٢پيمانه گوشت ٣٠٠ گرم تره ٥٠ شاخه كلم قُمرى ٢عدد پياز ١عدد ترخون خشك ١ق.غ پودر ليمو عمانى ١ق.غ ادويه جنوبى ١ق.غ 🫒طرز تهيه:🫒 ابتدا تره هارا خرد مى كنيم.در قابلمه پياز و گوشت را كمى تفت داده بعد ادويه جنوبى را مى ريزيم سپس سبزى پلويى و تره را ريخته كمى تفت مى دهيم حدود نيم ليتر آب اضافه مى كنيم بعد لوبيا چشم بلبلى پخته شده را هم ريخته درب قابلمه را گذاشته تا به نقطه جوش برسد تا كمى گوشت نرم شود. ترخون خشك يا تازه،كلم قُمرى و پودر ليمو عمانى را اضافه مى كنيم به مدت ١٠ دقيقه تا مزه دار شود در مرحله آخر برنج و كمى روغن مى ريزيم درب قابلمه را گذاشته به مدت ٤٠ دقيقه تا كاملاً دم بكشد بعد در ظرفى كشيده كمى گرد ليمو روى برنج مى ريزيم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
موادلازم:🍣 ميگو ١٠٠ گرم نخود فرنگى پخته شده ٣٠٠ گرم فلفل دلمه اى قرمز ٢عدد ماست موسير ٥ق.غ پياز خرد شده ١عدد جعفرى ٣٠ شاخه پيازچه ٣٠ شاخه ليمو ترش ٢عدد كرفس ١شاخه بزرگ سُس خردل ٢ق.غ طرز تهيه:🧆🍤 ابتدا درتابه كمى آب مى ريزيم بعد ميگو و ليمو ترش حلقه شده را ريخته درب تابه را گذاشته تا بپزد. پيازچه و كرفس را در خرد كن مى ريزيم تا كاملاً يكدست شود بعد در ظرفى ريخته سپس فلفل دلمه اى كبابى را خرد كرده بعد نخود فرنگى،پياز،جعفرى خرد كرده،ماست موسير،سُس خردل و ميگو خرد شده را اضافه مى كنيم خوب هم زده تا با هم مخلوط شوند سپس نان باگت برش زده كمى از مايه آماده شده را روى نان مى ريزيم با فلفل دلمه اى تزئين كرده و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠گوشت گوسفندی ...یک کیلوگرم 💠به ... 2 عدد 💠آلو بخارا ... 100 گرم 💠پیاز بزرگ ... 2 عدد 💠سیب زمینی متوسط ...3 عدد 💠هویج متوسط ... 3 عدد 💠گوجه فرنگی بزرگ ... 2 عدد 💠زعفران آب کرده ... 2 قاشق غذاخوری 💠رب گوجه(اختیاری) ... یک قاشق غذاخوری 💠نمک و فلفل ... به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣گوشت را همراه با استخوان و چربی به تکه‌های بزرگ تقسیم کنید. 2⃣پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس تکه‌های گوشت را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادمه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 3⃣رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و مواد را هم بزنید. 4⃣حدود ۲ لیوان آب جوش در قابلمه ریخته، در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. 5⃣گوجه فرنگی را خرد کنید، هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت حبه قندی خرد کنید. 6⃣کرک روی پوست به را گرفته، بشویید و سپس به صورت حبه قندی خرد کنید. آلو بخارا را بشویید. 7⃣پس از اینکه گوشت نیم پز شد، سیب زمینی، هویج، به و آلو بخارا را در قابلمه بریزید و مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. 8⃣نمک و فلفل تاس کباب را اندازه کنید و در قابلمه را ببندید. 9⃣صبر کنید تا گوشت، به و سبزیجات کاملا بپزند و آب تاس کباب غلیظ شود. 🔟تاس کباب به را در ظرف سرو بکشید و همراه با نان و سبزی خوردن میل کنید. 👩‍🍳نوش جان 👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠فیله ماهی ... ۶۰۰ گرم 💠سیر ... ۴ قاشق 💠نمک ... نیم قاشق 💠فلفل سیاه یا قرمز ... مقداری 💠زردچوبه ... نیم قاشق 💠زعفران دم‌کرده ... مقداری 💠لیمو ... ۳ عدد 💠روغن سرخ‌کردنی ❇️طرز تهیه 1⃣ابتدا فیله های ماهی را از پوست جدا کنید. بهتر است از فیله ماهی قزل آلای قرمز استفاده کنید؛ فقط بعد از شستشو از طول به دو قسمت تقسیمش کنید و پوستشو جدا کنید. بعد با موچین تمیزی باقیمانده تیغ‌های ماهی رو از گوشتش خارج کنید. 2⃣ بعد از طول، فیله ماهی رو به ضخامت یک سانت برش بزنید. هر برش را روی تخته کار بصورت حلزونی بپیچید و با خلال دندان ماهی حلزونی را فیکس کنید. 3⃣ آب لیموها را گرفته و با بقیه مواد که برای مزه دار کردن ماهیه توی یک ظرف بریزید و مواد ماهی رو کاملا میکس کنید. 4⃣ حال به مدت یک ساعت مواد را روی فیله های پیچیده شده، قرار دهید. بعد از مواد خارج کرده و توی روغن سرخشون کنید و همراه سبزی پلو سرو کنید. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💠سیب زمینی متوسط ... ۵ تا ۶ عدد 💠تخم مرغ ... یک عدد و یک زرده برای رومال 💠بکینگ پودر ... 1 قاشق چایخوری 💠نمک و فلفل ... کمی 💠روغن زیتون ...۱ تا ۲ قاشق غذاخوری 💠آرد الک کرده ... 100 گرم 💠پنیر پارمزان ... یک پیمانه ❇️روش تهیه 1⃣سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید پوره کنید و بعد خنک کنید . 2⃣با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید . 3⃣ اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه . 4⃣ از خمیر چونه درست کنید پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید ضخامت زیاد نباشه 5⃣ سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید . خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید . 6⃣ با چنگال روی نونا خط بندازید با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید . 7⃣ در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید . 8⃣فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی بشه. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠آرد برنج ...۵۰۰ گرم 💠روغن جامد ...۲۵۰ گرم 💠پودر قند ...۲۵۰ گرم 💠زرده تخم مرغ ...۲ عدد 💠پودر هل ...۱ ق م 💠گلاب...۲ ق غ 💠زعفران دم کرده ...۱ ق غ ❇️روش تهیه 1⃣روغن جامد را در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی نرم شود،و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. 2⃣در مرحله بعدی گلاب را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. اگر می خواهید رنگ شیرینی های شما سفید نباید یا اینکه دو رنگ باشد می توانید به نیمی از خمیر زعفران دم کرده اضافه کنید. 3⃣حالا آرد برنج را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شیرینی حالتی شبیه به خرده نان پیدا کند. حالا اصلی ترین مرحله نان برنجی یعنی ورز دادن خمیر شروع می شود. در این مرحله باید خمیر را به حدی ورز دهیم که کاملا یکدست و نرم شود. 4⃣ورز دادن را تا جایی که خمیر شود و دیگر به راحتی ترک نخود ادامه می دهیم.اگر چرخ گوشت در دشترس دارید می توانید خمیر را چند بار چرخ کنید تا نرم و یکدست شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. 5⃣پس از اینکه خمیر آماده شد آنرا به صورت گلوله هایی کوچک تر از گردو شکل می دهیم، سپس مهر می زنیم (طرح روی نان برنجی) و داخل سینی فر می چینیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. 6⃣پس از اینکه فر گرم شد شیرینی ها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم ۱۵ دقیقه بماندتا بپزند 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕