🥮#پاستا_با_سس_كارى_دريايى
🫔🥗مواد لازم:
ميگو ١٥٠ گرم
ماهى بدون استخوان ٢٠٠ گرم
نخود فرنگى ٣٥٠ گرم
فلفل دلمه اى قرمز و زرد ٢عدد
ليمو ترش ٢عدد
سير ٥الى٦ حبه
زنجبيل ١بند انگشت
زردچوبه ١ق.م
كره ٥٠ گرم
پاستا ٣٠٠ گرم
طرز تهيه:🍝🍝
ابتدا ٢ليتر آب رادر قابلمه به نقطه جوش رسانده وپاستا،نخودفرنگى و كمى روغن را ريخته تا پخته شود.حالا براى درست كردن سُس خوشمزه در تابه اى كمى روغن ريخته سير،زنجبيل له شده را ريخته تفت مى دهيم، ماهى را به اندازه بند انگشت خرد كرده و با ميگو و زردچوبه به تابه اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم.فلفل دلمه اى ها را درشت درشت خرد كرده به تابه اضافه مى كنيم سپس كمى فلفل سياه،نمك و آب ليمو ترش را ميريزيم تا خوش طعم شود.پاستا و نخود پخته شده را آبكش ميكنيم وكمى روغن به آن اسپرى كرده و به سٰس اضافه ميكنيم و داخل ظرف ديگرى مى ريزيم،حال پاستاى ما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
اربعین را احیا کنید!
منتظران ظهور، اربعین کلید ظهور است!
چند سالی است که به علت کرونا از زیارت اربعین محروم شدهایم اما اکنون با توجه به واکسیناسیون عمومی و گذر از پیک امیکرون میتوان با برنامه ریزی صحیح سلامت عمومی و زیارت را با هم تضمین کرد!
ایجاد موکب سلامت
واکسیناسیون سیار
تست سریع کرونا
قرنطینه مبتلایان
و...
از جمله اقداماتی است که مجلس و دولت انقلابی میتواند برای زیارت اربعین برنامه ریزی کند و مطمئنا مردم ایران و عراق کمک زیادی در ایجاد موکب های سلامت و... خواهند کرد!
از این رو در فارس من کمپینی ایجاد شده است تا پیگیری های لازم از همین الان صورت گیرد.
در امضا و نشر این کمپین یاری کننده ما باشید👇👇👇
کمپین احیا اربعین در فارس من:https://eitaa.com/joinchat/4115726467Caddfe10f72
🌺زندگی
هدیه خداوند به شماست🍃
و شیوه زندگی🎀
هدیه شما به خداوند است💝
"امروز را زیبا زندگی کنیم"🌿
#آدینهتون_زیبا😊🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_تست_اسفناجی
✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی نان تست اسفناجی:
۱- در گوجه گیلاسی ها با چاقو چند شکاف ایجاد کنید.
۲- می توانید برای داشتن یک صبحانه ی کاملا گیاهی، ژامبون را حذف کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ گوجه فرنگی گیلاسی ۱۶۰ گرم
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ ژامبون ۱ ورق
✏️ اسفناج ۸۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
✏️ نان تست ۴ برش
✏️ پنیر کاتیج ۱ قاشق غذاخوری
✏️ روغن زیتون به میزان لازم
✏️ سس چیلی به میزان لازم
🍴دستورالعمل :
۱- گریل فر را روشن کنید. گوجه گیلاسی ها را برای حدود ۴ دقیقه زیر گریل کبابی کنید. بعد نان ها را در فر گذاشته و برشته کنید. آن ها را بچرخانید تا از طرف دیگر هم برشته شوند.
۲- در این میان ۱ عدد تخم مرغ را با ژامبون، اسفناج، نوک انگشت فلفل سیاه و شیر در مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شوند.
۳- ترکیب اسفناج را روی برش های نان پخش کنید و از تکه های پنیر کاتیج روی آن ها قرار دهید. نان ها را در سینی فر چیده و برای حدود ۴ دقیقه تا زمانی که از کناره ها قهوه ای شوند، گریل کنید.
۴- در این میان ۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط بدون روغن بپزید. درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بخار کرده و بپزند. آن ها را به درجه ی مورد نظرتان بپزید.
۵- نان ها را بین ۲ بشقاب تقسیم کنید. هر کدام را با یک عدد تخم مرغ پخته و نیمی از گوجه گیلاسی های کبابی میل کنید. می توانید مقداری روغن زیتون و سس چیلی هم روی آن ها بپاشید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کاروان مردمی (خانوادگی) بیعت با امام مهدی
عجل الله تعالی فرجه الشریف
زمان جمعه ساعت ۸:۳۰ صبح
محل تجمع ابتدای بلوار پیامبراعظم
#طریق_المهدی
#امام_زمان #نیمه_شعبان
🌮#سمبوسه_باقالي_هندي
🍱مواد لازم : 🍜🌯
سيب زمينى پخته ٥ عدد
باقالى ٣٠٠ گرم
پياز مربع خرد شده ١ عدد
گشنيز ٢٠ شاخه
كره ٥٠ گرم
ليمو ترش ١ عدد
ادويه كاري ١ ق. م
خمير يوفكا به مقدار لازم
🌭طرز تهيه :🥐
در ابتدا پياز، روغن، كره، باقالى، نصف استكان آب و يك ليمو زرد كوچك را آب مى گيريم و به يك تابه اضافه مى كنيم و هَم مى زنيم، بعد ادويه كاري را اضافه مى نماييم، درب تابه را مى گذاريم تا مواد سرخ شود، سيب زمينى را مربع مربع مى كنيم و اضافه مى كنيم، كشنيز را خرد مى كنيم و اضافه مى كنيم، و بعد از حدود ٣٠ دقيقه كه مواد پخت ، مى گذاريم تا كامل خنك شود، خمير يوفكا را مى گذاريم، مايع را درون آن ريخته و به صورت ٤ گوش دُرست مى كنيم و آن را داخل يك تابه گرم همراه با روغن مى گذاريم، ( در صورتي كه خمير يوفكا نداريم مى توانيم از از نان لواش استفاده نماييم )، مى گذاريم سمبوسه ها كامل سرخ شود، سمبوسه آماده سرو مى باشد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣🍮#كيك_شكلاتى_ايسلندى
🍫🍫مواد لازم : 🥧🥧
آرد گندم ٢٠٠ گرم
شكر ١٧٥ گرم
لبو پخته ١٧٥ گرم
پودر كاكائو ٥٠ گرم
ماست خامه اى ٢٠٠ گرم
بيكينگ پودر ١ ق.م
وانيل ٢ ق.چ
كاكائو تخته اي تلخ ٣٠٠ گرم
روغن مايع ١ پيمانه
🍩طرز تهيه :
در ابتدا شكلات تلخ (٨٥٪) را بِن مارى کرده تا آب شود، لبو و ماست خامه اى شيرين را در مخلوط كن ريخته و خوب هم مى زنيم، بعد شكر و روغن مايع را اضافه نموده، تيغه تيز دستگاه را با تيغه هم زن عوض مي كنيم، خوب هم مى زنيم، سپس بيكينگ پودر، وانيل، پودر كاكائو و همچنين كم كم آرد را به مايع اضافه مى نماييم، خوب هم مى زنيم، با كمى روغن قالب کيک را چرب مى كنيم، فِر را روى حرارت دو طرفه و دماى ١٨٠درجه و زمان ٥٠ دقيقه مى گذاريم، ١٠ دقيقه اجازه مى دهيم تا فِر گرم شود، مايع كيك را درون قالب کيک ريخته و قالب را براى مدت ٤٠ دقيقه داخل فِر مى گذاريم، بعد از ٤٠ دقيقه كيك آماده سرو مى باشد، با شكلات آب شده و هر چيزى كه علاقه مند هستيم آن را تزيين مى كنيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🥮#خوراک_مرغ_و_سیر_و_انار
🥘مواد لازم : 🫕
مرغ ۱ عدد کوچک
انار دان شده معادل ۲ عدد
پیاز داغ معادل ۱ عدد بزرگ
کره ۱۰۰ گرم
نارنج ۴ عدد
سیر ۵ حبه
دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون نصف استکان
زیره ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده نصف استکان
طرز تهيه :🥘🌯
در ابتدا كره و روغن زيتون را به يك قابلمه اضافه مى نماييم، بعد مرغ را اضافه نموده و سرخ مى نماييم، سير را خلال نموده و به همراه فلفل سياه، دارچين، زيره كوبيده شده، هل كوبيده شده و زردچوبه اضافه مى نماييم، مرغ را در درون قابلمه مى چرخانيم تا خوب ادويه اي شود، بعد مقدارى زعفران، انار، پياز سرخ شده و آب (حدود نيم ليتر) را اضافه مى نماييم، شعله گاز را بسيار كم كرده و درب ظرف را براي حدود٤٠ دقيقه مى گذاريم، بعد نارنج را آب گرفته و آب نارنج را به همراه مقدارى نمك و باقى مانده زعفران اضافه نموده، دوباره درب ظرف را براى مدت زمان حدود ٤٠ دقيقه مى گذاريم تا غذا خوب پخته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙#كتلت_ماهى_جنوبى
🍔🌭مواد لازم:
آرد سوخارى ١پيمانه
تخم مرغ ١عدد
ماهى بدون استخوان ٧٠٠ گرم
سيب زمينى پخته ١عدد بزرگ
گشنيز ٢٠ شاخه
هل ٤الى٥ عدد
ميخك ٤الى٥عدد
برگ بو ٣الى٤عدد
سير ٥الى٦حبه
تخم گشنيز ١ق.م
چوب دارچين ٥سانتى متر
آرد ١ق.غ
زنجبيل ١ق.م
ليموترش ١عدد
ادويه كارى ١ق.غ
طرز تهيه:🥪🥙
ابتدا در تابه اى ١ليتر آب را به جوش رسانده بعد هل،ميخك،زنجبيل،چوب دارچين،تخم گشنيز،برگ بوو چند حبه سير را باكمى نمك ميريزيم كمى كه جوشيد ماهى ها را اضافه كرده درب تابه را به مدت ١٠دقيقه گذاشته تا كاملاً ادويه ها به خرد ماهى برود.سپس ماهى ها را از از ادويه جدا كرده و آبكش مى كنيم در ظرفى ماهى ها را با كمى تخم گشنيز پودر شده،آب ليمو ترش خوب مى كوبيم تا يه خمير درست شود ، حالا در ظرفى ماهى كوبيده شده را با گشنيز خرد شده،سيب زمينى رنده شده،زرده تخم مرغ و آرد سوخارى ريخته و خوب مخلوط مى كنيم سپس مايع كتلت را كمى برداشته با دست شكل داده كمى در سفيده تخم مرغ غلطانده بعد در آرد سوخارى سپس در تابه اى كه روغن ريخته و گرم شده سرخ مى كنيم تا آماده سرو شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗🫔#سالاد_سبز_ژاپنى
🍵مواد لازم:
كاهو ١عدد بزرگ
اسفناج ٣٠٠ گرم
جوانه شبدر ١بسته
تربچه ٢٠عدد
ليمو ٣عدد
زنجبيل ١بند انگشت
تخم هندوانه ٣ق.غ
تخم كدو ٣ق.غ
كنجد ٢ق.غ
سركه خرما ١استكان
روغن زيتون نصف استكان
سويا سُس ٣ق.غ
پودر سير ١ق.غ
تخم گشنيز ١ق.غ
🥗🫔🥗🫔
طرز تهيه:🥟🫕
ابتدادر ظرفى اول كاهورا خرد كرده مى ريزيم بعد اسفناج خرد كرده روى كاهو ريخته سپس جوانه شبدر را به شكل گرد دور ظرف گذاشته حالا تربچه را بصورت حلقه برش زده مى چينيم.
براى درست كردن سُس در ظرفى سركه خرما،روغن زيتون،سويا سس،پودر سير،زنجبيل رنده شده،آب ليمو ترش و تخم گشنيز پودر شده را اضافه مى كنيم و خوب باهم مخلوط مى كنيم بعد روى سالاد ريخته بعد تخم كدو،تخم هندوانه و كنجد را روى سالاد مى ريزيم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕