eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
فوق العاده خاص و متفاوت و خوشمزه بود 🍀🍀🍀 عطرش همه جا رو پر کرده بود 😋 مقدار برای ۳ نفر : دو عدد ران مرغ یک لیوان جعفری کاملا سرخ شده مثل قورمه یک عدد پیاز متوسط یک فنجان زعفران دم کرده غلیظ پرک لیمو دو قاشق غ خوری فلفل سیاه کمی نمک به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیازهای نگینی را میریزیم و در حد سبک شدن تفتشون میدیم فقط . بعد مرغها رو اضافه کرده و با پیازها تفت میدیم . حالا زعفران را اضافه کرده و بعد هم جعفری های سرخ شده . ۳لیوان آب اضافه میکنیم و کمی فلفل سیاه و نمک هم میریزیم و درب ظرف رو میذاریم. بعد نیم ساعت پرک های لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا خورشتمون حسابی جا بیفته 🍀😋😋😋 بعد ۲ساعت آمادس و با پلو سرو میکنیم. عالیه واقعا . گوارای وجودتون 😋🙏💜 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد اولیه آرد ۲۰۰الی ۲۵۰ گرم شیر ۷۵ میلی لیتر کره ۱۰۰ گرم شکر یک و نیم قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه خشک ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ پنس مواد مورد نیاز برای داخل شیرینی: سیب ۳ الی ۴ عدد شکر نصف لیوان دارچین ۱ قاشق مربا خوری گردو یا فندق خرد شده یک چهارم لیوان 🔵🔵🔵🔵 میتونین روغن جامد قنادی هم استفاده کنید ✅👇مواد میانی: ابتدا سیب رو پوست بکنید و رنده درشت کنید در ماهیتابه ای بریزید و نصف پیمانه شگر را اضافه کنید. با شعله ملایم حرارت دهید تا شکر کاملا آب شود و تمام آب سیب تمام شود. این مرحله حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد. دارچین و مواد مغزی رو خرد کرده و اضافه کنیدبا قاشق هم بزنید . ✅👇خمیر شیر را روی حرارت بگذارید. ولرم بشه کافیه. شیر را در ظرف ریخته و شکر و خمیر مایه و نصف ارد را اضافه کنید. بهم بزنید حالا کره را نرم کنید با دست و به مواد اضافه کرده و ورز دهید و ارد رو آضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد بدست اید..نمک را اضافه کنید خمیر را ۳۰ دقیقه بگذارید کنار استراحت کند. یک سلفون بکشید روی خمیر. بعد طبق عکس بپیچید و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه زیر شیرینی طلایی شود کافیه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم خرما 350 گرم گردو نصف لیوان بیسکوییت ساده 1لیوان پر خورد شده کره 50 گرم دارچین یا هل به مقدار لازم طرز تهيه اول خرمارو شسته بعد هسته هاشو جدا کنيد ولهش کنيد بعد کره رو روی حرارت ذوب کرده خرمارو اضافه کنيد حرارت را ملایم كنيد کمی تفت داده تا کره به خورده خرما بره. بعد از روی حرارت برداشته بهش هل و گردو و بیسکوییت اضافه کنيد بعد توی فویل رولش کنيد و توی یخچال چند ساعت بهش زمان بديد تا سفت بشه بعد رول ها رو توی کنجد قلتونده و با چاقو برش بزنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸دوست يعنی 🌾جای پايت بر دل است 🌸دوری از تو جان 🌾شيرين مشكل است 🌸دوست يعنی 🌾نكته هاي پيچ پيچ 🌸دوست يعنی جز محبت 🌾هيچ هيچ.... 🌸تـقدیم به دوستان گـل 🌾لبتون پـر از لبخنـد😊 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: آرد ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ کره ذوب شده ۱ ق غ تخم مرغ بزرگ ۱ عدد شکر ٢ ق غ باترمیلک ٣/۴ پیمانه کمی نمک دستور تهیه: ابتدا برای تهیه ی باترمیلک داخل مقدار شیر مورد نظر را داخل یک ظرف یا بتری در دار ریخته و یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه میریزیم و خوب تکان میدهیم. باترمیلک ما آماده ست.سپس برای تهیه ی پنکیک همه مداد را باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند. برای چند دقیقه تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا خوب داغ شود, کف آن را با مقدار کمی روغن یا کره چرب میکنیم و یک پیمانه از مواد را داخل آن میریزیم, پس از حباب زدن روی پنکیک و طلایی شدن زیر آن, آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز طلایی شود. پنکیک داغ را برای صبحانه یا عصرانه به همراه کره, عسل, شیره خرما یا انگور سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تخم مرغ 2 عدد پياز 1 عدد اب 5 ق غ نمك،فلفل بميزان لازم ابتدا پياز رو پوست گرفته بشكل حلالي خرد ميكنيم با كمي روغن سرخ ميكنيم تخم مرغارو داخل ظرفي ميشكنيم همراه اب همزده روي پيازها ك سرخ شدن بشكل يكسان ريخته و در ماهيتابه رو گزاشته ميزاريم بپزه بعد داخل ظرف سرو قرار داده و با فلفل تزيين كرده و سرو مينماييم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥯 🥔طرز تهیه 2 تا سیب زمینی متوسط رو میزارین بپزه بعد لهش میکنین .حالا 1 عدد تن ماهی رو که 10 دقیقه در آب جوشوندین باز کرده روغنشو میگیرین و اونم له میکنین و تو سیب زمینی میریزین.یه تخم مرغ توش ریخته+نمک و فلفل و پاپریکا.حسابی ورز میدین.تا به خوردهم برن.حالا یه گلوله برمیدارین وسطشو باز میکنین توش کمی پنیر پیتزا میریزین و گرد میکنین.حالا تو تخم مرغ غلتانده و سپس در آرد سوخاری میغلتونین و حالا سرخش می کنین.این مقدار مواد به شما10 تا تونابالز میده. 🧀نکته: میشه پنیر پیتزا نریزین اصلا. خیلی راحت و سریع آماده میشه. من بعداز گرد کردن یه چوب شور کنجدی رو داخلش فروبردم بعد سرخ کردم که خوشگل تر بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁 🥟مواد لازم برای خمیر:🥟 روغن... یک چهارم لیوان شیر ولرم ... یک سوم لیوان مایه خمیر و بگینگ پودر و پف دهنده هر کدوم .....یک قاشق چابخوری ارد به اندازه که خمیر به دست نچسبه نمک آویشن فلفل .....به مقدار لازم 🥘🍱مواد داخل پیراشکی:: گوشت چرخکرده و پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت با مقداری پنیر پیتزا 🥐🫑ابتدا خمیر مایه رو با نصف لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و بعد که پف کرد با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا خمیر لطیف بدست بیاد و بعد میزاریم در دمای محیط تا حجمش دوبرابر بشه . مواد میانی رو درست کرده و بعد با خمیر بعمل آمده به انداره یه گردو برداشته و و کف دست پهن کرده و بعد ازمواد پیراشکی میداریم وسط خمیر و بعد امیر رو میبندیم و بعد ته قالب مافین رو چرب میکنیم و گوله ها رو میزاریم داخلش و روشو شیر میمالیم و کنجد میپاشیم و بیست دقیقه بهش استراحت میدیم و بعد میزاریم تو فر در دمای 180درجه به مدت بیست دقیقه . از این جهت خمیر این پیراشکی رو هم مایه خمیر و هم پف دهنده و هم بگینگ پودر زدیم که زیاد پف کنه و وقتی گذاشتیم داخل قالب مافین قسمت رویش مثل کاپ کیک پف کنه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗🫔‌ 🫔🥗 🌽مواد لازم : پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه کره3 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه پیاز خرد شدهیک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز خرد شده4 تا 5 عددذرت پخته یک پیمانه سیر رنده شده یک حبه نمک و فلفل به اندازه کافی نان لواش3 عددروغن کمی 🥬🌽طرز تهیه اسنک ذرت : مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید. به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣 🌯مواد لازم : 🥗 قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است : گرم نمک : پنج قاشق غذا خوری سرکه : نصف پیمانه آب : یک ونیم لیتر سبزیجات معطربه همراه سیر : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم 🍱دستور تهیه : 🍱 1- ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود 2- سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید) 3- سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود 🫒نکات قابل توجه : 1- رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞 🥪🫕مواد لازم 5-3 عدد خمیر یوفکا 5 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 ق چ نعنا 2 /1 ق چ پودر رزماری به میزان لازم نمک و فلفل 200 گرم جعفری 100 گرم کره 2-1 عدد تخم مرغ 🫕طرز تهیه:🥯🥐 1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید، سپس آنها را در یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند. بعد از آنکه سیب زمینی ها پختند، آنها را با آب سرد آبکشی کنید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیب زمینی ها را با گوشتکوب خوب له کنید. نیمی از کره آب شده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. 2. در یک کاسه کوچک مابقی کره را با تخم مرغ خوب بزنید ت . حالا یکی از خمیرهای یوفکا را باز کنید و مقداری از مخلوط تخم مرغ را روی آن پخش کنید. مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر نزدیک ضلع پایین آن قرار داده ، آن را رول کنید. 3. بورک ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حالا سینی را داخل فر با دمای 190 درجه روشن کرده اید قرار دهید تا بورک ها آماده شوند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐🧈 🥘🥗 اول پياز رو خردكردم وسرخ كردم وتويه ظرف جدا ريختم وتوروغن باقيمانده اش سيب زمينهاي نگيني خرد شده ام روسرخ كردم واونم جدا توظرف ريختم وهمينطور جدا جدا قارچ خرد شده وگوجه فرنگي هاي خردشده روهم سرخ كردم وبه هركدوم به مقدارلازم زردچوبه ونمك زدم بعدپيتزاميكرمو چرب كردم وهمه ي موادروجداجدا روهم ريختم وآخرسر گوجه وفلفل سبزروريختم روش وپنج عددتخم مرغ روكه خوب هم زده بودم وبانمك وفلفل سياه قاطي كردم وروموادم ريختم واجازه دادم به مدت ٢٠مين باحرارت بالا وپايين جوزل فر خوب پخته وبرشته بشه البته ميتونيد ازگوشت مرغ وگوشت چرخ كرده هم تواين غذا استفاده كرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕