eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
چکار کنیم بادمجان روغن کم مصرف کند❓ 🍆🍆🍆 برای اینکه بادمجون روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب کنه سفیده یه دونه تخم مرغ رو بزنید و با برس روی ورقه های بادمجان بمالید بعد روی حرارت ملایم سرخ کنید.. رنگش طلایی میشه و روی طعمش هم هیچ تاثیری نداره..🤗. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم برای۴ نفر: روغن به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری ماست ۴ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری سس قرمز به مقدار لازم نمک ۱ قاشق چای خوری سس فرانسوی به مقدار لازم سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری پودر سیر نصف قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان آب ۱ لیوان سینه‌ مرغ (بدون استخوان) ۲ عدد سس تند ۶ قاشق غذا خوری طرز تهیه: ۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند. ۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید. ۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. ۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید. ۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید. ✅ نکات ♦️در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید. ♦️توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند. ♦️اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود. ♦️به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
🍕🍠🍔🍗🍟 مواد لازم برای۶ نفر: آرد سوخاری ۸۰ گرم شیر ۲ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۲ عدد پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶۰ گرم پیازچه ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۲ قاشق چای خوری پنیر گودا ۱۳۰ گرم خامه ۱۳۰ گرم نان تست ۱۲ عدد روغن به مقدار لازم آرد به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پنیر گودا را رنده كرده و با پنیر پارمیسان، خامه، سس خردل و پیازچه مخلوط می‌كنیم. بعددور نان تست‌ها را گرفته، مواد را روی آن مالیده و نان دیگری روی آن قرار می‌دهیم. با چاقوی تیز نان‌ها را به صورت مثلث بریده و در آرد گندم می‌غلتانیم، سپس آن را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ‌ها زده و در آخر در آرد سوخاری می‌غلتانیم. بعد نان‌ها را یك ساعت در یخچال استراحت داده و در روغن سرخ می‌كنیم. ✅در صورت دلخواه نانها را به صورت مربعی سرخ كنید به جای سرخ كردن نانها میتوانید آنها را داخل فر هم بپزید به جای سس خردل از پودر خردل هم میتوانید استفاده كنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
🚩مواد لازم برای۴ نفر: 🚩نمک و فلفل به مقدار لازم 🚩ریحان به مقدار لازم 🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان 🚩تخم مرغ ۲ عدد 🚩رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری 🚩پیاز ۱ عدد 🚩سیر ۲ حبه 🚩آرد سوخاری ۱ لیوان 🚩کره ۲ قاشق غذا خوری 🚩سینه‌ مرغ ۲ عدد ♨️طرز تهیه: 🔹هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود. 🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود 🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید. 🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. 🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود. 🔹در صورت تمایل می توانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار می گیرد. 💡سایر نکات: 🔸این غذای ایتالیایی با پاستا سرو می شود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: خیارشور: یک شیشه ران مرغ: 6 عدد آرد کامل: ¼ پیمانه روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم آب مرغ: یک پیمانه کره: یک قاشق غذاخوری شوید (خرد شده): یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (خرد شده): ¼ پیمانه طرز تهیه: 1- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید. 2-فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. 3- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. 4- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
توت فرنگي هارو داخل شكلات سفيد بزن و با شكلات بن ماري شده شكلك بزن و براي بچه ها ميوه هاي اشتهابرانگيز سرو كن 👉 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
٢ل برنج پخته روبا٢٠٠ گرم چرخ كرده و١ ل نخود پخته له شده و١تخم مرغ و٢پياز رنده شده(آبش روبگير)نمك مخلوط بذار يخچال -سرخ كن يه پياز سرخ شده و ٤ق غ رب رو تفت بده بريز روي كوفته ها بذار بپزه🍃 @ashpazzkhooneh