🍘#طرز_تهیه_مافین_شکلاتی_با_موز_وگردو
🧁🧁🧁
مواد لازم:
تخممرغ ۳ عدد
آرد 2 پیمانه سرخالی
شکر 1 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم)
روغن مایع 3 چهارم پیمانه
شیر نصف پیمانه
موز 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 چهارم ق چ
گردو نصف پیمانه
پودر کاکائو ۲ قغ
📝طرز تهیه:
شکر و وانیل و روغن مایع را دو دقیقه با همزن میزنیم...
یکی از تخم مرغ ها را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه و تخم مرغ سوم و سی ثانیه...
حتما این زمان ها را رعایت کنید...
موزها را رنده کرده اضافه و مخلوط میکنیم...
آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم...
آرد و شیر را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
حالا مواد رو در قالب مافین ریخته و رو گردومیریزیم...
(البته دوستان میتونید گردو رو به نایه اضافه کنید و در یک قالب بزرگ بریزید
درفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به حرارت فرها فرق داره
وقتی از فر درآوردید گرم گرم روش سس کارامل میریزیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_سان_شاین🍧
.
مواد لازم: (برای این لیوان بزرگایی که گذاشتم، ۴ لیوان)
بستنی ۱ کیلو
پودر ژله ۲ بسته (توت فرنگی و پرتقال)
شهد توت فرنگی و شهد پرتقال از هرکدام پنج قاشق
طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد مخلوط کرده و در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد...
ژله را با چنگال کامل خرد میکنیم، یکسوم لیوانها را با ژله پر میکنیم، بستنی را نیم ساعت زودتر از فریزر خارج میکنیم، داخل مخلوط کن ریخته، بقیه ژلههای خردشده، شهد را اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم...
داخل لیوانها ریخته، باخامه فرم گرفته تزئین میکنیم...
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورش_فاسولیا🍲🍲
برای این خورش از لوبیای سفید دراصل استفاده میشه ولی من با لوبیا چیتی درستش کردم، ۳ پیمانه لوبیا رو شب قبل میزاریم خیس بخوره، چند بار آب روشو عوض میکینم، بعد روز بعد میزاریم روی حرارت تا لوبیا پخته شه...
ازون طرف ۳۰۰ گرم گوشت رو با دوتا پیاز بزرگ که نگینی خرد شده تفت میدیم، وقتی گوشتا تفت خوردو پیاز طلایی و سبک شد، زردچوبه، فلفل سیاه اضافه میکنیم، حالا سه قاشق سرپر رب گوجه میریزیم و چنددقیقه تفت میدیم ، سه لیوان آبجوش میریزیم و میزاریم گوشت با حرارت ملایم دوساعت و نیک پخت بشه...
تواین فاصله لوبیا پخته شده رو آبکش میکنیم وبعد به گوشت اضافه میکنیم...
میگذاریم ۴۰ دقیقه خورشتمون جا بیافته..
برای این خورش اضافه کردن لیمو عمانی دل بخواهیه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_خیس_شکلاتی
🍰🍰🍰
سه عدد تخم مرغ
یک ونیم لیوان شیر
یک ونیم لیوان شکر
یک ونیم لیوان روغن
دو لیوان آرد
چهار ق غ خ پودر کاکائو
یه قاشق غ خ پکینگ پودر
کمی وانیل
برای روی کیک خامه شکلاتی
ابتدا پودر کاکائو و شکر و شیر با همزن میزنیم و روغن کم کم اضافه میکنیم تا سس شکلاتی درست بشه یه لیوان از سس شکلاتی برمیداریم کنار میزاریم برای روی کیک در ظرف دیگه ای تخم مرغ هارو با وانیل با همزن حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا پف کنه بعد به سس شکلاتی اضافه میکنیم بعد هم آرد با پکینگ پودر سه بار الک میکنیم در سه مرحله به مواد کیک اضافه وبا لیسک مخلوط میکنیم داخل ظرف چرب شده مخلوط(یه قاشق آرد+دوقاشق روغن) میریزیم وداخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود چهل دقیقه میزاریم.
قطر ظرف من حدود سی سانت بود. چون میخواستم کیک برش بزنم به از قالب بزرگ استفاده کردم . شما میتونین به نسبت هر تخم مرغ مواد تقسیم کنین. یا اضافه کنین.
بعداز اینکه کیک از فر بیرون آوردم من کیک بر گردوندم و سس شکلاتی رو روش ریختم پشت کیک بهتر جذب میکنه. گذاشتم یخچال تا سرد بشه بعد روش خامه شکلاتی کشیدم گذاشتم توی یخچال تا خامه سفت بشه بعد برش زدم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧🍧🍧
#طرز_تهیه_محلبی_با_توت_فرنگی
مواد لازم: (برای 4 نفر)
۴ لیوان شیر
۴ قغ نشاسته
۸قغ شکر
برای روی محلبی:
250 گرم توت فرنگی
1/4 لیوان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
🍮طرز تهیه:
برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتیکه که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید.
برای روی محلبی توت فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. شکر را روی توت فرنگی ها بریزید و تا وقتیکه توت فرنگی ها نرم شود گاهی هم بزنید و بپزید. نشاسته را در 1/4 لیوان آب حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید. و داخل ظرف های سرو روی محلبی بریزید و وقتی سرد شد سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃🌸آغاز یک روز خوب با سلامی
🍃🌸پــر از حـس خـوب زنـدگی
🍃🌸ســلام صبح زیبـاتون بخیر
🍃🌸وسرشـار از لحظه های زیبـا
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_صبحانه
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
خمیر مایه ۱/۲ ق چ
شکر ۱/۲ ق چ
نمک ۱ ق چ
کره آب شده ۴۰ گرم
آب ولرم ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کنجد بو داده
مواد لازم میانی:
پیاز خردشده۱عدد
گوجه فرنگی خردشده۲عدد
فلفل دلمه ای رنگی۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
ادویه دلخواه
نمک
روغن مایع
فلفل سبز خردشده
طرز تهیه
۱- شکر، خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و حدود 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. آرد، نمک و کره آب شده را با هم مخلوط کنید، سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. خمیر باید کمی به دست بچسبد. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. بعد روی آن را بپوشانید و یک ساعت و نیم الی دو ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
۲- نیمی از خمیر را به صورت دایره های کوچکی درآورید و هر کدام از آنها را کمی باز کنید تا شبیه کاسه های کوچک شوند. بقیه خمیر را به اندازه های مساوی تقسیم کرده وبه صورت طناب درآورید. حالا هر کدام از طناب ها را بپیچانید و آنها را لبه کاسه ها قرار داده وکمی فشار دهید تا شبیه سبد شوند.
۳- فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه خمیرها استراحت کردند، آنها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد روی آنها بریزید. خمیرها را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آماده شوند.
۴- در این میان مواد داخل نان ها را آماده کنید. پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را همراه با تخم مرغ ها،و مقداری نمک مخلوط کنید و در تابه تفت بدید
۵_نان هارا با مخلوط حاصل پر کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_ماست_با_کرم_زعفرانی_خوشمزه
این کیک به بافت خییلی خوبی داره وخییلی هم نرم وخوشمزست😍
رسپی:برای درست کردن این کیک بسیار نرم وخوشمزه ابتدا دوتا تخم مرغ با سه چهارم لیوان دسته دارفرانسه شکر نصف قاشق چای خوری هل وزعفران دم کرده غلیظ و کمی وانیل خوب همزدم تا کشدار بشه بعد نصف پیمانه ماست شیرین بدونه آب اضافه ویک دقیقه همزدم بعد هم نصف پیمانه روغن مایع اضافه و دوباره همزدم بعد یه قاشق مربا خوری سرپر پکینگ پودر وبا یک ونیم لیوان آرد سفید سه بار الک کردم وتو دومرحله به موادم اضافه کردم آروم همزدم تا گلوله آرد توی مایه کیک نباشه بعد کف قالب چرب شده کاغذ روغنی گذاشتم چرب کردم موادمو ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۳۵دقیقه گذاشتم.
رسپی کرم زعفرانی:برای کرم دوقاشق غذا خوری نشاسته ذرت رو با یه لیوان شیر وسه قاشق غ خ شکر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم همزدم و زعفران دم کرده غلیظ و دوقاشق گلاب اضافه کردم وقتی غلیظ شد پنجاه گرم کره وکمی وانیل اضافه کردم به غلظت مناسب که رسید روی کیک ریختم این سس بعداز خنک شدن سفت میشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکی
مواد لازم
پنجاه گرم کره به دمای محیط رسیده رو با سه چهارم لیوان پودر قند همزدم بعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه وخوب همزدم تا کشداربشه بعد دوتا تخم مرغ دونه دونه اضافه کردم وخوب همزدم یک دوم قاشق چای خوری وانیل اضافه کردم بعد یک چهارم لیوان شیر اضافه وهمزدم و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر یه قاشق غ خ پودر کاکائو و دو ونیم لیوان آردو باهم مخلوط سه بار الک کردم وبه موادم اضافه با لیسک مخلوط کردم در آخرهم یه لیوان سرخالی کشمش ونصف لیوان گردو خرد شده رو با دوقاشق آرد مخلوط وبه موادم اضافه کردم نیم ساعت توی یخچال گذاشتم بعد با کمک دوقاشق تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم با فاصله گذاشتم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه طبقه ی بالای فر حدود پانزده تا بیست دقیقه گذاشتم.
این کوکی گزینه ی خوبی برای میان وعده ی بچه ها ست.
اندازه ی کشمش وگردو سلیقه ایه. میتونین کم یا زیادش کنین.
دمای فرها متفاوته بعداز یک ربع کوکی هارو چک کنید که نسوزه.
این کوکی ها تو یخچال وتوی ظرف دربسته ماندگاریه خوبی داره.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چلو_مرغ
#پلو_مجلسی
🍗🍛🍗🍛
برای درست کردن یه مرغ خوشمزه ابتدا تکه های مرغ با نمک و زردچوبه آغشته کردم دوطرفش سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد سه چهارتا پیاز رنده کردم با کمی نمک وزرد چوبه تفت دادم سبک که شد دو حبه سیر رنده شده اضافه کردم تفت دادم بعد یه قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم دوباره کمی تفت دادم و چندتا گوجه رنده کردم به موادم اضافه کردم و مقداری آب اضافه کردم بعد هم تکه های مرغ داخل موادم گذاشتم در تابه رو گذاشتم و حرارت کم کردم تا آبش کشیده بشه. در اواخر پخت کمی زعفران دم شده اضافه کردم . گوجه ی رنده شده یا پوره ی گوجه فرنگی این مرغ خییلی خوشرنگ میکنه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شربت_ژله ای
❇️مواد لازم
💠پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید...3 بسته
💠آب... 6 لیوان
💠گلاب یا هرعرق گیاهی دلخواه...به میزان دلخواه
💠تخم شربتی... به میزان دلخواه
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا 3 بسته پودر ژله را به 6 لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی داخل آب حل شوند.اگر هم خواستید میتوانید به روش بن ماری این کار را سریع تر انجام دهید.
2⃣سپس ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه ژلاتین ار حرارت افتاد آن را داخل یخچال بگذارید تا نیم بد شود.
3⃣در حین نیم بند شدن ژله ، تخمه شربتی را بشویید و با کمی آب ولرم خیس کنید تا لعاب دهد و برجسته شود.
4⃣حالا به سراغ ژله نیم بند شده بروید و یک استکان آب جوش به آن اضافه کنید و هم برنید تا کاملا شفاف و یکدست شود.
5⃣سپس گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه را به همراه تخم شربتی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
6⃣طعم شربت را بچشید و اگر زیاد شیرین بود کمی به آن آب اضافه کنید و اگر هم کم شیرین بود مقداری شکر داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
7⃣شربت را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
❇️نکته ها
⏺می توانید از طعم های مختلف پودر ژله استفاده کنید و هر کدام را جداگانه در آب حل کنید.
⏺بجای گلاب میتوانید مقداری عرق بیدمشک و یا نسترن داخل شربت بریزید.
⏺ژله نیم بند را باید از حالت سفتی در بیاورید و به حالت خیلی شل تبدیل کنید تا تخم شربتی ها داخل شربت معلق نماند.
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔰مشوي الدجاج
❇️مواد لازم
💠مرغ... ۲ ق غ
💠رب انار... ۲ ق غ
💠روغن زیتون... ۲ ق غ
💠ماست
💠کچاپ... 1ق غ
💠رب گوجه
💠پودر پیاز
💠نمک و فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، کمی زنجبیل بهارات
❇️روش تهیه
1⃣برنج باسماتی و خیس کنین. مرغ و حسابی بشورین و خشک کنیین.
2⃣تمام مواد بالا رو با هم ترکیب کنین. روی مرغ و داخل مرغ بمالین. با چند حلقه لیمو ترش و یه شاخه رزماری بزارین تو سینی فر ،روش فویل بکشین و 1ساعت تا ساعت و ربع داخل فر بپزه
ِ3⃣هویج و نگینی خرد کنیبن با نخود سبز تفت بدین. داخل همون روغن به ق غ خوری ادویه بهارات و اضافه کنین و بلافاصله آب بریزین و برنج و روغن بریزین آبش که جمع شد، بزارین دم بکشه.
4⃣تو این فاصله مشوی شما هم آماده ست با پلوی معطر و لیمو ترش تازه میل کنیبن
❇️نکته
⏺بهارات هندی با بهارات عربی فرق داره. اصلا ادویه های ترکیبی هندی و خلیجی متفاوته
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕