#سوپ_جو_و_ماش😍
مواد لازم برای 4 نفر
جو و یا پرک جو 100 گرم
مرغ 300 گرم
ماش 100 گرم
برنج نیم دانه 50 گرم
هویج 2 عدد متوسط
نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
🍲برای تهیه سوپ جو و ماش ، ابتدا جو و ماش را بشویید و به مدت یکساعت خیس کنید. و سپس همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید، آب را اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید مواد نیم پز شوند. مرغ را بپزید و به جو و ماش و برنج اضافه کنید.
هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس هویج رنده شده را به مواد سوپ اضافه کنید. پس از اینکه مواد پختند شیر را داغ کنید و به سوپ اضافه نمایید. در اواخر طبخ جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به سوپ جو و ماش اضافه کنید.
اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود سپس سوپ را در ظرف بریزید و با آبلیموی تازه سرو کنید.
میتوانید به جای شیر از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای برنج در اواخر طبخ از مقداری نودل و یا رشته فرنگی خرد شده استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_گوشت_و_سبزیجات
🥩مواد لازم
گوشت بره 200گرم
ماست کم چرب پاستوريزه 1پيمانه
ليموترش 1عدد
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
پياز خرد شده کوچک 1عدد
گوجه فرنگي دو نيم شده کوچک 4عدد
قارچ 125 گرم
فلفل دلمه اي مکعبي خرد شده متوسط 1عدد
نمک به مقدار لازم
🥗طرز تهیه
چربي هاي گوشت را بگيريد و به تکه هاي کوچک برش دهيد.
ماست، آب ليموترش، فلفل و پياز را مخلوط کنيد و تکه هاي گوشت را به مدت 24 ساعت در اين مخلوط قرار دهيد.به ترتيب تکه هاي گوشت، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل دلمه اي را داخل سيخ چوبي کنيد.
سيخ ها را روي کباب پز به مدت 15-10 دقيقه حرارت دهيد.در حين پخت، سطح کباب و سبزيجات را به مخلوطي که گوشت را درون آن خوابانده بوديد، آغشته کنيد تا سطح آنها خشک نشود.
در پايان پخت، نمک را به کباب اضافه کنيد.
اين کباب را مي توانيد همراه با برنج ميل نماييد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پاستا_با_میگو
🍤مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم پاستا
300 گرم میگو
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
150 گرم قارچ
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم
روغن زیتون، سرکه به مقدار لازم
2 حبه سیر
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
🍝برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشوئید سپس میگو ها را با کمی سرکه و روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید، بهتر است میگو ها ریز باشند و یا میگو ها را به دو قسمت تقسیم کنید.
گوجه فرنگی ها را رنده کنید، از رب گوجه فرنگی هم می توانید استفاده کنید.
میگو ها را با گوجه فرنگی و سیر له شده تفت دهید، نمک. فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود.
قارچ ها را خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگو ها مخلوط نمائید.
آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید پاستا ها را در آب بریزید تا بپزد سپس پاستا ها را آبکش کنید، پاستا آماده شده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجه فرنگی تهیه شده را با پاستا مخلوط کنید و روی آن را جعفری خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خدایا 🙏
در این روز پر از خير و بركت 🌷🍃
براى تك تك هموطنانم تمنا دارم🌷🍃
پراز نگاه تو🌷🍃
لبریز از ارامش🌷🍃
پر از موفقيت🌷🍃
سرشار از سلامتى 🌷🍃
و امروز خوشبختى وعاقبت به خیری🌷🍃
براى جوانان باشه🌷🍃
#روزتون_قشنگ 🍃🌷🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_اسفناج_مکزیکی
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ.
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_لاپلو
🧅مواد لازم
پياز 1 عدد درشت
گوشت چرخ کرده 300 گرم ( مخلوط گوساله و گوسفند )
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
برنج مرغوب 3 پيمانه
روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
کره و سماق ( در صورت تمايل ) به ميزان لازم
🧈طرز تهیه
پياز را پوست کنده و با رنده ريز کرده، کمي آب آن را گرفته و با گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد.
برنج را شسته و همراه نمک خيس کنيد.در يک قابلمه که گنجايش برنج را داشته باشد به طوري که سطح قابلمه بزرگتر و ارتفاع آن کوتاه تر باشد برنج را بجوشانيد و در آبکش بريزيد.
2 ليوان آب گرم را همراه روغن روي برنج آبکشي شده بدهيد.برنج را کف قابلمه ريخته و رويش را چند تکه گوشت که مانند کباب تابه اي که با دست درست کرده ايد گذاشته و برنج و گوشت را لايه لايه بچينيد.
تا جايي که مواد به اتمام برسد.برنج را دم کنيد و توجه داشته باشيد که زمان دم کشيدن کمي طولاني تر است.
پلو را در ظرف مناسبي سرو کنيد و روي آن را کره بگذاريد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_لقمه_ماهی
🍱مواد لازم
ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده یک کیلوگرم،
نمک و فلفل به میزان لازم،
پیاز چرخ شده به حالت تفاله ۲۰۰ گرم
🌯طرز تهیه
ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم.
مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم.سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی با قارچ می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مرغ_کبابی_تند
🌮مواد لازم
دو عدد سینه مرغ
یک عدد لیموترش تازه
کمی سس تند
یک فنجان سس گوجه فرنگی
🍅طرز تهیه
سس گوجه را با سس تند در ظرف مناسبی مخلوط کنید، سپس آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید و سینه های مرغ را برای دو ساعت در آن گذاشته و در یخچال قرار دهید.
سپس آن را با حرارت ملایم، کبابی کنید بطوری که کاملاً بپزد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سمبوسه_با_خمیر_یوفکا
سيب زميني رو ميزارين كه آبپز بشه. در طرف ديگه پياز رو خلالي خرد كنين و تفت بدين كمي كه سبك و طلايي شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنين و تفت بدين من از سوسيسم توش استفاده مي كنم نگيني خرد كنين و با گوشت تفت ميدين تا سرخ بشه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو هم بهش اضافه كنين ترجيحا سبز باشه سيب زميني پخته و خنك شده و مكعبي خرد شده رو هم بهش اضافه كنين حالا از جعفري ريز خرد شده براي عطرش و سس تند و فلفل براي تنديش استفاده كنين. نمكم فراموش نشه. بعد از خنك شدن مواد را بپيچين و تو روغن سرخ كنين يا
با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال بزنين و تو فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدين
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_کیک_گردویی
🧈مواد تشکیل دهنده:
جوش شیرین مقداری
آرد سفید 2.5 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
گردوی پودر شده 1 یا نصف پیمانه
شیر ا پیمانه
تخم مرغ 4عدد
شکر سفید 1.5 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
🥣متن دستور آشپزی:
ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط میکنیم سپس زرده های تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و ب روغن و شکر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
وانیل را اضافه میکنیم و بعد ارد را الک میکنیم و با بکینگ پودر اضافه میکینم و شیر را ارام آرام میریزیم هم میزنیم تا خمیر یکدست شود سفیده تخم مرغ هارو انقدر هم میزنیم ک سفید و سفت شود و ب مواد اضافه میکنیم و جوش شیرین و در اخر گردو ها را اضافه میکنیم. قالب مورد
نظر را چرب کرده و خمیر را داخل ان میریزیم و آنرا داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد ب مدت نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه ایی قرار میدهیم
نکته:حتما مایع کیک را با همزن یکنواخت و در یک جهت هم بزنید
هر چقدر حباب های درون مایع کیک بیشتر باشه مایع کیک ما بهتر هست
از قبل فر را داغ کنید و با چنگال اخر کار تست کنید تمیز بیرون اومد کیکمون پخته شده.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ساندویچ_سیب_و_کره_بادام_زمینی
كره بادام زمینی به مقدار لازم
سیب به مقدار لازم
نان ساندویچ به مقدار لازم
🍎طرز تهیه:
ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم.
حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه.
برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست.
موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مارمالاد_کیوی🥝
مواد تشکیل دهنده: کیوی (خرد شده و بدون پوست) نیم کیلو
آب 1لیوان
شکر 2لیوان
ژلاتین 1ورق
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
جوز هندی (رنده شده) 1هشتم قاشق چایخوری
🍨🍨
طرز تهیه:🥝
ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید و شربت غلیظ شود سپس کیوی خرد شده را اضافه میکنیم بعد از 10 دقیقه پختن کیوی را از مایع مربا جدا کرده و داخل دستگاه غذاساز پوره میکنیم و مجددا" داخل شهد برگردانده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا نرم شود به محض نرم شدن ورق ژلاتین را داخل مارمالاد انداخته و بلافاصله هم میزنیم تا ورق حل شود سپس جوز هندی و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه صبر میکنیم و بعد زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن مارمالاد را در ظرف سرو میریزیم.
🥄نکته:
به جای ورق ژلاتین از 1قاشق سوپخوری پودر ژلاتین هم میتوانید استفاده کنید.
در صورت تمایل مقداری گلاب به مارمالاد اضافه کنید.
نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕