eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
كره بادام زمینی به مقدار لازم سیب به مقدار لازم نان ساندویچ به مقدار لازم 🍎طرز تهیه: ابتدا سیب رو به چهار قسمت مساوی تقسیم می كنیم و هسته های وسطش رو در میاریم بعد هر برش رو به برشهای نازك تر تقسیم می كنیم. حالا روی یك لایه از نون ساندویچمون كره بادام زمینی میمالیم بطوریكه كاملا یك سمتش رو با كره بادام زمینی بپوشونیم تا مطمئن بشیم برشهای نازك سیب به كره میچسبه. برشهای سیب رو روی كره بادام زمینی میچینیم و روی سیب هم لایه دوم نون ساندویچمون رو قرار میدیم. به همین راحتی ساندویچ خوشمزه مون آماده ست. موقع سرو كردنش میتونیم ساندویچ رو از وسط نصف كنیم تا ساندویچ های كوچیكتر داشته باشیم كه خوردنشون راحت تره. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥝 مواد تشکیل دهنده: کیوی (خرد شده و بدون پوست) نیم کیلو آب 1لیوان شکر 2لیوان ژلاتین 1ورق جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری جوز هندی (رنده شده) 1هشتم قاشق چایخوری 🍨🍨 طرز تهیه:🥝 ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید و شربت غلیظ شود سپس کیوی خرد شده را اضافه میکنیم بعد از 10 دقیقه پختن کیوی را از مایع مربا جدا کرده و داخل دستگاه غذاساز پوره میکنیم و مجددا" داخل شهد برگردانده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا نرم شود به محض نرم شدن ورق ژلاتین را داخل مارمالاد انداخته و بلافاصله هم میزنیم تا ورق حل شود سپس جوز هندی و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه صبر میکنیم و بعد زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن مارمالاد را در ظرف سرو میریزیم. 🥄نکته: به جای ورق ژلاتین از 1قاشق سوپخوری پودر ژلاتین هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل مقداری گلاب به مارمالاد اضافه کنید. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐خورشت مرغ و نخودفرنگی از نظر زمانی خیلی سریع درست میشه و برای خانم های کارمند که وقت کم میارن خیلی مناسب هست و هم بسیار خوشمزست 💐 ❇️مواد لازم 💠پیاز ... ۱ عدد 💠سینه مرغ خرد شده ... 300 گرم 💠زردچوبه ... به میزان لازم 💠ادویه کاری ... یک ق غ 💠فلفل سیاه و نمک ... به میزان لازم 💠گوجه فرنگی پوره شده ... دو لیوان 💠ماست پرچرب. ...سه ق غ اختیاری 💠نخود فرنگی ... به مقدار لازم ❇️طرز تهیه 1⃣ابتدا پیاز رو خرد کردم و تفت دادم سپس سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد 2⃣بعد کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضافه کردم 3⃣سپس با هم سرخشون کردم و بعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه کردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو کم کردم تا مرغ و نخود فرنگی پخته شود و خورش جا بیفته. 👩‍🍳 نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠بادمجان متوسط ... 5 عدد 💠پیاز متوسط ...1 عدد 💠رب انار ...2 قاشق غذا خوری 💠رب آلوچه ...1 قاشق غذا خوری 💠زردچوبه ...1 قاشق چای خوری 💠ادویه ...1/2 قاشق چای خوری 💠آب ... به مقدار لازم 💠نمک ... به مقدار لازم ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه برش میزنیم 2⃣بادمجان هارا شسته ومیزاریم آبش بره بعد توی روغن داغ چیده وسرخ میکنیم 3⃣پیاز را رنده درشت زده وسرخ میکنیم سپس به پیاز ادویه وزردچوبه ونمک میزنیم 4⃣رب انار را در دولیوان آب حل کرده وبه پیاز اضاف کنید 5⃣وقتی جوش آمد بادمجان هارو میریزیم ورب آلوچه هم اضاف میکنیم 6⃣میزان آب باید اندازه ای باشه که روی بادمجان هارا بگیره 7⃣اجازه میدهیم خورشت جوش بزند وکم کم قوام بیاد و جا بیوفتد 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐ترش تره خورشتی با ترشی بسیار مطبوع است که جزء خورشت های بر پایه ی سبزی های محلی می باشد. این خورشت در تمام نقاط گیلان تهیه می شود و طرفداران زیادی حتی در بین مهمانانی که هر ساله به گیلان می آیند، دارد.💐 💐سبزی این خورشت به صورت مخلوط در اکثر بازار محلی های شمالی قابل دسترس است💐 ⁦❇️⁩مواد لازم 💠سبزی مخلوط....1 کیلو 💠سیر...1 بوته کوچک 💠تخم مرغ...4 عدد 💠برنج ...یک چهارم استکان 💠آبغوره یا آب نارنج تازه...1 استکان 💠روغن...به میزان دلخواه 💠فلفل و نمک و زردچوبه...به مقدار کافی ❇️روش تهیه 1⃣سبزی این خورشت( اسفناج، جعفری، خالواش، گشنیز، تره و نعناع و در صورت ممکن ترش واش) می باشد که باید درشت ساطوری می شود سبزی وقتی آماده شد آن را همراه برنج یا(برنج نیم دانه) خیس خورده با کمی آب می گذاریم بپزد. 2⃣دقت کنید اگر برنج؛ دانه کامل است، باید در خورشت له شود که با هم زدن قابل اجرا است 3⃣سیر رنده شده را با زردچوبه تفت می دهیم و تخم مرغ هم زده را به سیر اضافه می کنیم تا تخم مرغ ببندد و هم می زنیم تا تخم مرغ ها ریز شوند و داخل قابلمه می ریزیم. 4⃣ آبغوره یا آب نارنج را هم اضافه می کنیم. خیلی کم به اندازه ای که ترشی بادخورشت به طور یکسان مخلوط شود هم می زنیم درپوش را کج می گذاریم تا هم با بخار بپزد، هم رنگ سبزی تیره نشود. 5⃣فلفل و‌نمک غذا را اندازه می کنیم بعد چند دقیقه خورشت اماده است 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبحی پُر از لبخند خدا ان شالله امروز پرباشه ازخبرهاواتفاقهای خوب الهی که توی کارهاتون موفق توی زندگیتون خوشبخت و پیش خدا عزیز باشید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
میشود؟😍😋 🥐مواد لازم آرد : 1 قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین : 1 قاشق چای خوری شیر : 2/1 پیمانه پنیر چدار (رنده شده) : 50 گرم پنیر پارمسان (رنده شده) : 10 گرم برگ ریحان (خردشده) : 10 گرم نمک و فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم روغن مایع : به مقدار لازم ژامبون (قالب زده) : 4 ورق تخم مرغ (زده شده) : 4 عدد نان مافین آماده 🍠روش تهیه 🍗آرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از این مرحله، در تابه ای جداگانه روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون را اضافه و تفت دهید، از تابه درآورید و در همان تابه تخم مرغ ها را بپزید. نان لقمه ای را با چاقو دو نیم کنید و روی هر نیمه آن، یک ورق ژامبون و مقداری تخم مرغ قرار دهید. سپس روی آن دو قاشق سوپخوری از سس آماده شده را ریخته و سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥯 ‌ 🥚مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه ۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده ۱۰ گرم بیکینگ پودر ‌ ‌طرز تهیه:🥯 ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم . سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم . با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍇 🥣 مواد لازم : انگور بی دانه قرمز دو لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق شیره انگور بدلخواه یک قاشق گلاب دو قاشق پودر هل و دارچین مقداری گردوی خرد شده بدلخواه 🍇 طرز تهیه: انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍🍔 نيم كيلو گوشت چرخي، پياز دو عدد ادويه كاري و زردچوبه ، فلفل سياه يا قرمز به مقدار لازم فلفل دلمه اي رب گوجه يك يا دو ق غ و گوجه فرنگي دو الي سه تا 🌶طرز تهيه: ابتدا پياز رو رنده كرده و آب پياز رو ميگيريم بعد با گوشت چرخ شده مخلوط ميكنيم به همراه ادويه كاري و زردچوبه و فلفل سياه ونمك,قبل از اينكه ماهي تابه رو روي اجاق گاز بذاريد ماهي تابه رو با كره يا مقداري روغن چرب ميكنيم و دونه دونه كباب ها رو در تابه سرد ميچينيم بعد كه همه كبابها رو چيديم ماهي تابه رو روي اجاق گاز ميگذاريم وقتي كبابها آب خودشون رو بيرون دادند و كمي خودشون رو جمع كردند سمت ديگه شو ميذاريم بپزه فقط سعي كنيد آب كبابها در حدي بخار نشه كه ماهي تابه حالت سوختگي بگيره چون غذاتون بدرنگ ميشه بعد از اينكه دو طرف كبابها رو كمي سرخ كرديد ميتونيد از پوره گوجه يا رب گوجه فرنگي رو با يك ليوان آب حل كنيد به همراه كمي روغن زيتون مخلوط ميكنيد و بعد بريزيد روي كبابها تا كبابتون مغز پخت بشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙 اگر شما هم مثل من عاشق سالاد و سبزيجات هستيد حتماً اين سالاد رو امتحان كنيد كاهو، ريحان ، پيازچه ،پنير، گردو، توت فرنگى، زيتون حلقه ،خيار، مرغ ، تخم مرغ ابپز 🥙براى سس هم به نسبت مساوى روغن زيتون، سركه بالزاميك و ابليمو رو مخلوط كردم و كمى پودر نعنا ،ريحون خشك ، فلفل سياه و نمك زدم مرغ رو هم با پودر سير ، فلفل سياه، پودر پياز و نمك و سه ق غ ابليموى تازه به مدت دو سه ساعت مرينيت كردم و داخل تابه ى داغ ( براى اينكه مرغ آب نندازه) تفت دادم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮 🥛مواد لازم یک لیتر شیر یک لیوان خامه یک لیوان شکر دو ق س آرد برنج سه ق س نشاسته ذرت دو ق آرد سفید وانیل یک دوم ق چ 🥣تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه بهتره شعله پخش کن بذارید در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید با پودر دارچین تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕