#خورشت_بادمجان_با_رب_انار
❇️مواد لازم
💠بادمجان متوسط ... 5 عدد
💠پیاز متوسط ...1 عدد
💠رب انار ...2 قاشق غذا خوری
💠رب آلوچه ...1 قاشق غذا خوری
💠زردچوبه ...1 قاشق چای خوری
💠ادویه ...1/2 قاشق چای خوری
💠آب ... به مقدار لازم
💠نمک ... به مقدار لازم
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه برش میزنیم
2⃣بادمجان هارا شسته ومیزاریم آبش بره بعد توی روغن داغ چیده وسرخ میکنیم
3⃣پیاز را رنده درشت زده وسرخ میکنیم سپس به پیاز ادویه وزردچوبه ونمک میزنیم
4⃣رب انار را در دولیوان آب حل کرده وبه پیاز اضاف کنید
5⃣وقتی جوش آمد بادمجان هارو میریزیم ورب آلوچه هم اضاف میکنیم
6⃣میزان آب باید اندازه ای باشه که روی بادمجان هارا بگیره
7⃣اجازه میدهیم خورشت جوش بزند وکم کم قوام بیاد و جا بیوفتد
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترش_تره
💐ترش تره خورشتی با ترشی بسیار مطبوع است که جزء خورشت های بر پایه ی سبزی های محلی می باشد. این خورشت در تمام نقاط گیلان تهیه می شود و طرفداران زیادی حتی در بین مهمانانی که هر ساله به گیلان می آیند، دارد.💐
💐سبزی این خورشت به صورت مخلوط در اکثر بازار محلی های شمالی قابل دسترس است💐
❇️مواد لازم
💠سبزی مخلوط....1 کیلو
💠سیر...1 بوته کوچک
💠تخم مرغ...4 عدد
💠برنج ...یک چهارم استکان
💠آبغوره یا آب نارنج تازه...1 استکان
💠روغن...به میزان دلخواه
💠فلفل و نمک و زردچوبه...به مقدار کافی
❇️روش تهیه
1⃣سبزی این خورشت( اسفناج، جعفری، خالواش، گشنیز، تره و نعناع و در صورت ممکن ترش واش) می باشد که باید درشت ساطوری می شود سبزی وقتی آماده شد آن را همراه برنج یا(برنج نیم دانه) خیس خورده با کمی آب می گذاریم بپزد.
2⃣دقت کنید اگر برنج؛ دانه کامل است، باید در خورشت له شود که با هم زدن قابل اجرا است
3⃣سیر رنده شده را با زردچوبه تفت می دهیم و تخم مرغ هم زده را به سیر اضافه می کنیم تا تخم مرغ ببندد و هم می زنیم تا تخم مرغ ها ریز شوند و داخل قابلمه می ریزیم.
4⃣ آبغوره یا آب نارنج را هم اضافه می کنیم. خیلی کم به اندازه ای که ترشی بادخورشت به طور یکسان مخلوط شود هم می زنیم درپوش را کج می گذاریم تا هم با بخار بپزد، هم رنگ سبزی تیره نشود.
5⃣فلفل ونمک غذا را اندازه می کنیم بعد چند دقیقه خورشت اماده است
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبحی پُر از لبخند خدا
ان شالله امروز پرباشه
ازخبرهاواتفاقهای خوب
الهی که توی کارهاتون موفق
توی زندگیتون خوشبخت و
پیش خدا عزیز باشید
#صبحتون_بخیروخوشی
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_در_مافین_چگونه_درست میشود؟😍😋
🥐مواد لازم
آرد : 1 قاشق سوپ خوری
کره یا مارگارین : 1 قاشق چای خوری
شیر : 2/1 پیمانه
پنیر چدار (رنده شده) : 50 گرم
پنیر پارمسان (رنده شده) : 10 گرم
برگ ریحان (خردشده) : 10 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
ژامبون (قالب زده) : 4 ورق
تخم مرغ (زده شده) : 4 عدد
نان مافین آماده
🍠روش تهیه
🍗آرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از این مرحله، در تابه ای جداگانه روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون را اضافه و تفت دهید، از تابه درآورید و در همان تابه تخم مرغ ها را بپزید. نان لقمه ای را با چاقو دو نیم کنید و روی هر نیمه آن، یک ورق ژامبون و مقداری تخم مرغ قرار دهید. سپس روی آن دو قاشق سوپخوری از سس آماده شده را ریخته و سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فطایر_آسان 🥯
🥚مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
طرز تهیه:🥯
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مربا_انگور 🍇
🥣 مواد لازم :
انگور بی دانه قرمز دو لیوان
آب نصف لیوان
شکر یک قاشق
شیره انگور بدلخواه یک قاشق
گلاب دو قاشق
پودر هل و دارچین مقداری
گردوی خرد شده بدلخواه
🍇 طرز تهیه:
انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#كباب_ديگي😍🍔
نيم كيلو گوشت چرخي، پياز دو عدد
ادويه كاري و زردچوبه ، فلفل سياه يا قرمز به مقدار لازم
فلفل دلمه اي
رب گوجه يك يا دو ق غ و گوجه فرنگي دو الي سه تا
🌶طرز تهيه:
ابتدا پياز رو رنده كرده و آب پياز رو ميگيريم بعد با گوشت چرخ شده مخلوط ميكنيم به همراه ادويه كاري و زردچوبه و فلفل سياه ونمك,قبل از اينكه ماهي تابه رو روي اجاق گاز بذاريد ماهي تابه رو با كره يا مقداري روغن چرب ميكنيم و دونه دونه كباب ها رو در تابه سرد ميچينيم بعد كه همه كبابها رو چيديم ماهي تابه رو روي اجاق گاز ميگذاريم وقتي كبابها آب خودشون رو بيرون دادند و كمي خودشون رو جمع كردند سمت ديگه شو ميذاريم بپزه فقط سعي كنيد آب كبابها در حدي بخار نشه كه ماهي تابه حالت سوختگي بگيره چون غذاتون بدرنگ ميشه بعد از اينكه دو طرف كبابها رو كمي سرخ كرديد ميتونيد از پوره گوجه يا رب گوجه فرنگي رو با يك ليوان آب حل كنيد به همراه كمي روغن زيتون مخلوط ميكنيد و بعد بريزيد روي كبابها تا كبابتون مغز پخت بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙#سالاد_گاردن
اگر شما هم مثل من عاشق سالاد و سبزيجات هستيد حتماً اين سالاد رو امتحان كنيد
كاهو، ريحان ، پيازچه ،پنير، گردو، توت فرنگى، زيتون حلقه ،خيار، مرغ ، تخم مرغ ابپز
🥙براى سس هم به نسبت مساوى روغن زيتون، سركه بالزاميك و ابليمو رو مخلوط كردم و كمى پودر نعنا ،ريحون خشك ، فلفل سياه و نمك زدم
مرغ رو هم با پودر سير ، فلفل سياه، پودر پياز و نمك و سه ق غ ابليموى تازه به مدت دو سه ساعت مرينيت كردم و داخل تابه ى داغ ( براى اينكه مرغ آب نندازه) تفت دادم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮#دسر_خوشمزه_ترکی_کازان_دیبی
🥛مواد لازم
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
🥣تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کاپ_کیک_انجیر
🧁🧁🧁🧁🧁🧁
3 عدد تخم مرغ
½ پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری وانیل یا رنده پوست لیمو
½ پیمانه روغن یا ۶۰ گرم کره
یک دوم پیمانه آب
شیر ½ پیمانه
نارگیل 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
4-5 عدد انجیر تازه
2-2.5 پیمانه آرد
ماست: نصف پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را به خوبی با همزن بزنید. شیر ، آب و روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. ماست و نارگیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده الک کنید و به مواد اضاف کنید هم بزنید تا یک مواد یکدست حاصل شود
خمیر را درون قالبهای کاپ کیک بریزید دو سوم قالب را پر کنید و انجیرهایی که برش زده اید را روی مواد بگذارید و در فر از قبل گرم شده 180 درجه ای برای حدود 25 دقیقه پخت کنید. اگر وقتی با خلال دندان تست کردید ، نمی چسبید ، کیک را از فر خارج کرده .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_ساندویچ_مرغ_کدو سبز و پنیر ریکوتا
🧀مواد تشکیل دهنده:
پنیر پارمسان 1/4 فنجان
نمك 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نان سیاباتا 4 برش 10*12 سانتیمتر
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
پنیر ریكوتا 425 گرم
سینه مرغ حدودا 450 گرم
پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
كدو سبز 2 عدد
🌯خرد شده كدوسبز رو تو یه صافی میذاریم و نمك رو اضافه میكنیم. اجازه میدیم 15 دقیقه باقی بمونه تا آب اضافی كدو سبز خارج بشه. كدو رو كمی فشار میدیم تا مایع تخلیه بشه و بعد با دستمال تمیز خشكش میكنیم.
ماهی تابه رو روی شعله متوسط میذاریم و وقتی روغن كمی داغ شد كدوها رو اضافه میكنیم و 2 دقیقه تو روغن سرخ میكنیم. حال ماهی تابه رو از روی شعله برمیداریم و بعد از اینكه كمی خنك شد، پنیر ریكوتا، پنیر پارمسان و پوست لیموی رنده شده رو به كدو سبز اضافه كرده، هم میزنیم تا مخلوط بشن. در آخر نمك و فلفل هم اضافه میكنیم.
منقل یا كباب پز رو از قبل گرم میكنیم. برش های نون رو روی كباب پز میذاریم و فقط سمتی كه لایه مواد روش قرار میگیره رو تا حدی حرارت میدیم كه رنگش طلایی بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بروشتای_مرغ 🍗🥘🥘
450 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن
5_6 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک(اورگانو)
1 مشت برگ ریحان تازه
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید،روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تکه های مرغ را با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،نمک،فلفل و ادویه ها را روی مرغ بپاشید و هم بزنید ،وقتی مرغ ها مقداری پخته و طلایی شدند از روی حرارت بردارید،سپس کف ظرف پخت (پیرکس یا چینی)را چرب کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) یک لایه گوجه فرنگی لایه بعد مرغ،سیر، سرکه بالزامیک و پونه کوهی را اضافه کنید،سپس برای لایه باقی گوجه فرنگی ها را بریزید و پنیر رنده را روی آن بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده برای 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، سپس با ریحان تازه خرد شده بعد از تقریبا 5 دقیقه استراحت(روی ظرف را بپوشانید) سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕