#دسر_خوشمزه😍
ترکیبی از ژله و کاستارد 🍮
🥣طرز تهیه:
۱-در ابتدا یک بسته پودرژله توت فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل میکنیم سپس یک لیوان آب سرد را اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم و در قالب میریزیم و یک ساعت میگذاریم داخل یخچال تا بسته شود.
🍭🍭🍭🍭
۲- بعد انار و کیوی یا هر میوه ای که دوست داشتید روی آن بریزید کمی فشار بدهید.
🍬🍬🍬🍬
۳- بعد هم کرم کاستارد را اضافه کنید و رویش بیسکویت لیدی فینگر بچنینید و بگذرید در یخچال تا سفت شود.
🥛🥛🥛🥛
مواد لازم کرم کاستارد:
پودر کاستارد ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
شیر ۱ و نیم لیوان
🎂🎂🎂🎂
طرز تهیه:
شکر و پودر کاستارد را در کاسه ای مخلوط کنید (که حین پخت گلوله نشود)بعد شیر سرد را اضافه کنید و حسابی هم بزنید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه جوش آمد به مدت پنج دقیقه باید آرام و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی غلیظ شد خاموش کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌽#بلال_پاییزی_دلبر 🌽😍
بیایید بلالی متفاوت و هیجان انگیز رو با هم امتحان کنیم!🌦
🌽 ذرت ها رو با یک قاشق چایخوری روغن در ماهیتابه تفت می دیم، بعد ۱/۳پیمانه سس مایونز رو با ۱/۳پیمانه خامه ترش و نیمی از آب یک لیموترش مخلوط می کنیم ؛ روی بلال ها رو با برس آغشته به سس می کنیم.
دیگه آماده است: با کمی پودر چیپوتل یا پاپریکا ، پنیر کوتیجا یا پارمسان و مقداری جعفری تزیین می کنیم.🌽
* به مخلوط سس هر ماده یا ادویه ای که دوست دارید می تونید اضافه کنید
ظاهرش که عالیه! امیدوارم دوست داشته باشید😊🤗
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
راز آرامش درون
در زمان حال
زندگی کردن است...
گذشته رو را در
چرخه ی ابدیت رها کن...
این ساعت و امروز
تا ابد برنخواهد گشت
قدر لحظه ها را بدان...
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_ایتالیایی_فریتاتا
مواد لازم
▪️تخم مرغ 4 عدد
▪️شیر نصف فنجان
▪️پنیر سفید سفت 100 گرم
▪️گوجه فرنگی 4 عدد کوچک
▪️فلفل کاپیا2 عدد
▪️سیر 1 حبه
▪️ریحان تازه 3 تا 4 ساقه
▪️روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
▪️فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
▪️نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم_مرغ ها و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا سبک شود سپس فلفل کاپیای خرد شده، پنیر سفید سفت مکعبی خرد شده، برگ های ریحان تازه ی ریز خرد شده، فلفل_سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.روغن_زیتون را در تابه ای که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد یا هر ظرف یا قالب مناسب دیگری، می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و سیر ریز خرد شده را به همراه گوجه_فرنگی های چری که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را از تابه خارج کرده و مخلوط تخم_مرغی را به تابه اضافه می کنیم و درِ تابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 5 تا 6 دقیقه، بپزد سپس اجاق را خاموش می کنیم. گوجه فرنگی ها را روی املتِ نیمه آماده می چینیم و تابه را به مدت 5 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لقمه_مرغ_ آسان😍
📝مواد لازم:
فیله مرغ خرد شده❌
روغن❌
ادویه به دلخواه❌
کاهو❌
خیارشور❌
گوجه❌
خمیر یوفکا❌
📝طرز تهیه:
🍗۱- تکه های مرغ را روی حرارت تفت بدهید تا آبشان گرفته شود.
🍗۲- سه قاشق روغن، نمک و فلفل و ادویه به دلخواه بزنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید.
🍗۳- مرغ و کاهو، گوجه و خیارشور خرد شده را وسط خمیر یوفکا بریزید. کمی پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید و رول کنید.
🍗۴- لقمه ها را در کمی روغن تفت بدهید تا دوطرفشان سرخ شود.
🌮نکته: خمیر یوفکا باید به اندازه ای بزرگ باشد که چندین لایه دور مواد بپیچد تا موقع سرخ کردن خرد نشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
🚨خبر فوری برای #چادری ها
دیگه نگران کثیف شدن و سنگین بودن و..........چادرت نباش😱😱😱😱
✅از فناوری #چادر #مشکی #نانو حمایت کنید
😳#تولید #چادر #مشکی #نانو برای اولین بار در ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🥇ضد لک و روغن ضد الکتریسته
🇮🇷🥇خاصیت خنک کـنندگی
🇮🇷🥇ضد چروکی ضد اشعه فرابنفش
🇮🇷🥇ضد آب و ضد باکتریال
🎁همراه با کلی #هدیه #تبرکی🎁
قیمت و کیفیت رو مقایسه کن
بعد خریدت رو نهایی کن😌👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3519086613C7dae38f0e7
#فروماژ_توت_فرنگی🍮🍮
📝مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد🥚
خامه قنادی 250 گرم🥣
پوره توت فرنگی 250 گرم🍓
شکر 3/4 پیمانه🧂
پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق غذاخوری🥄
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
1- اول پوره توت فرنگی را آماده کنید. توت ها را در میکسر بریزید تا کاملا له شوند.
2- ژلاتین را به روش بن ماری آماده کنید. ژلاتین را در ظرفی بریزید و آن را با 3/2 پیمانه آب جوش مخلوط نمایید و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین به خوبی حل شود( ترکیب را هر از گاه مخلوط کنید).
3- تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود.
4- ژلاتین حل شده و گرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید.
5- خامه را کمی با همزن بزنید تا فرم بگیرد، آن را همراه پوره توت فرنگی با مواد قبلی مخلوط کنید.
6- مایه فروماژ توت فرنگی را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. بعد از اینکه فروماژ توت فرنگی آماده شد آن را به شیوه های مختلف می توانید تزیین کنید.
❌نکته: در صورت تمایل میتوانید از تکه های توت فرنگی هم در مایه دسر استفاده کنید.😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پای_سیب_فوری😋😋
مواد لازم:📝
سیب 1 عدد🍏
شکر 1 قاشق غذاخوری🧂
دارچین 1 قاشق چایخوری🥄
کره 15 گرم🧈
نان توست 4 عدد🍞
پودر قند دلخواه🍚
✅
🍎🍎
1- سیب را بشویید. پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سی خرد شده را در کاسه کوچکی بریزید.
🍎🍎🍎
2- به ازای یک عدد سیب یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. البته میتوانید به سلیقه خود شکر را بیشتر کنید یا اگر سیب شما شیرین است آن را حذف کنید.
🍎🍎🍎
3- کره نرم شده را به مخلوط سیب، شکر و دارچین اضافه کنید و مخلوط نمایید.
🍎🍎🍎
4- حال همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. تکه های ریز کره فورا بین مخلوط آب میشود. حال دو عدد نان توست را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. نیمی از مخلوط سیب را روی یکی از نانها و بقیه را روی دیگری بریزید و پخش کنید.
5- دو نان دیگر را روی آنها قرار دهید. ساندویچ ساز را ببندید و بگذارید نان برشته شود. روی پای سیب فوری میتوانید کمی پودر قند بپاشید یا عسل بریزید و آن را همراه چای نوش جان کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅یه سالاد_مقوی_و_خوشمزه😍
🥗🥗🥗🥗
📝مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوببای سبز (میتوانید با نیم کیلو بروکلی یا گل کلم جایگزین یا به آن اضافه کنید)
نیم کیلو سیبزمینی
یک کاهو (یا ۲۰۰ گرم برگ ریز اسفناج)
۲۵۰ گرم گوجه گیلاسی یا دو گوجه فرنگی متوسط
چهار تخم مرغ
دو قوطی ماهی تن در آب
چند شاخه جعفری یا گشنیز خرد شده
نصف پیاز متوسط قرمز
لیمو ترش یک عدد
کمی ماست
روغن زیتون
🥦🥦🥦🥦🥦🥦
✅طرز تهیه:✅
1- لوبیا سبز یا بروکلی را بپزید (ترجیحا نگذارید که کاملا پخته و نرم شود).
2- سیبزمینی و تخم مرغها را بپزید و بگذارید سرد شود، سیبزمینی و تخم مرغها را چهار قاچ کنید.
3- به کاهو یا اسفناج مواد بالا و گوجههای چهار قاچ شده را اضافه کنید.
4- ماهی تن و جعفری یا گشنیز را اضافه کنید.
5- میتوانید به سالادتان تخم کتان٬ گردو یا بادام اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_زرشک
❇️مواد اولیه برای 7 نفر
💠گوشت گوسفندی و با استخوان... 750گرم
💠زرشك... 250گرم
💠لپه... نصف پیمانه
💠پیاز... 2عدد
💠روغن... به میزان لازم
💠نمك... به میزان لازم
💠فلفل... به میزان لازم
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفند را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد.
2⃣لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه می كنیم.
3⃣زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.
❇️نكته ها
⏺این خورش غذایی كردی است.
⏺بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.
⏺لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.
⏺در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید.
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کنسرو_نخود_فرنگی
❇️مواد لازم
💠نخود فرنگی... ۱ کیلوگرم
💠سرکه... ۳ ق غذا خوری
💠نمک... ۱ ق غذا خوری
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا نخود فرنگی ها را از غلاف خارج کنید و داخل لگن آب بریزید و بگذارید بماند این کار چند بار تکرار کنید تا خوب تمیز شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
2⃣داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد سپس نخود فرنگی ها را داخل آب ریخته و بگذارید برای ۴۵ دقیقه پخته شود نیازی نیست له شود در حدی که نرم شود کافی می باشد در طول پخت کف روی نخود فرنگی را مدام بگیرید اگر عجله دارید می توانید از زودپز استفاده کنید
3⃣وقتی نخود نرم شد از روی حرارت بردارید و نمک و سرکه را اضافه کنید میزان نمک گفته شده باید در حد معمولی باشد نباید خیلی شور شود نخود فرنگی را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
4⃣وقتی از داغی افتاد داخل شیشه های تمیز بریزید و درب آن را خوب محکم کنید سپس شیشه ها را برعکس کنید و تست کنید آب از شیشه خارج نشود
5⃣ سپس شیشه ها رو سرو ته داخل قابلمه چیده و تا اندازه ای که نصف شیشه ها یا یکم بیشتر رو آب بگیره داخلش را آب بریزید قابلمه را روی حرارت بگذارید و از زمانی که شروع به جوشیدن کرد حدود بیست دقیقه زمان بگیرید تا شیشه ها کامل وکیوم شوند
6⃣ سپس همان طور وارونه روی یک پارچه قرار دهید تا خنک و عمل هواگیری انجام شود بعد از خنک شدن کنسرو نخود فرنگی آماده است
❇️نکته ها
⏺حتما شیشه ها باید تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی باشند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕