eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از قاصدک
🚨خبر فوری برای ها دیگه نگران کثیف شدن و سنگین بودن و..........چادرت نباش😱😱😱😱 ✅از فناوری حمایت کنید 😳 برای اولین بار در ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🥇ضد لک و روغن ضد الکتریسته 🇮🇷🥇خاصیت خنک کـنندگی 🇮🇷🥇ضد چروکی ضد اشعه فرابنفش 🇮🇷🥇ضد آب و ضد باکتریال 🎁همراه با کلی 🎁 قیمت و کیفیت رو مقایسه کن بعد خریدت رو نهایی کن😌👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3519086613C7dae38f0e7
🍮🍮 📝مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد🥚 خامه قنادی 250 گرم🥣 پوره توت فرنگی 250 گرم🍓 شکر 3/4 پیمانه🧂 پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق غذاخوری🥄 وانیل 1/4 قاشق چایخوری 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 1- اول پوره توت فرنگی را آماده کنید. توت ها را در میکسر بریزید تا کاملا له شوند. 2- ژلاتین را به روش بن ماری آماده کنید. ژلاتین را در ظرفی بریزید و آن را با 3/2 پیمانه آب جوش مخلوط نمایید و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین به خوبی حل شود( ترکیب را هر از گاه مخلوط کنید). 3- تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود. 4- ژلاتین حل شده و گرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید. 5- خامه را کمی با همزن بزنید تا فرم بگیرد، آن را همراه پوره توت فرنگی با مواد قبلی مخلوط کنید. 6- مایه فروماژ توت فرنگی را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد. بعد از اینکه فروماژ توت فرنگی آماده شد آن را به شیوه های مختلف می توانید تزیین کنید. ❌نکته: در صورت تمایل میتوانید از تکه های توت فرنگی هم در مایه دسر استفاده کنید.😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#⁣پای_سیب_فوری😋😋 مواد لازم:📝 ⁣سیب 1 عدد🍏 شکر 1 قاشق غذاخوری🧂 دارچین 1 قاشق چایخوری🥄 کره 15 گرم🧈 نان توست 4 عدد🍞 پودر قند دلخواه🍚 ✅ 🍎🍎 1- ⁣سیب را بشویید. پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سی خرد شده را در کاسه کوچکی بریزید. 🍎🍎🍎 2- ⁣به ازای یک عدد سیب یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. البته میتوانید به سلیقه خود شکر را بیشتر کنید یا اگر سیب شما شیرین است آن را حذف کنید. 🍎🍎🍎 3- کره نرم شده را به مخلوط سیب، شکر و دارچین اضافه کنید و مخلوط نمایید. 🍎🍎🍎 4- ⁣حال همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. تکه های ریز کره فورا بین مخلوط آب میشود. حال دو عدد نان توست را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. نیمی از مخلوط سیب را روی یکی از نانها و بقیه را روی دیگری بریزید و پخش کنید. 5- ⁣دو نان دیگر را روی آنها قرار دهید. ساندویچ ساز را ببندید و بگذارید نان برشته شود. روی پای سیب فوری میتوانید کمی پودر قند بپاشید یا عسل بریزید و آن را همراه چای نوش جان کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅یه سالاد_مقوی_و_خوشمزه😍 🥗🥗🥗🥗 📝مواد لازم: ۳۰۰ گرم لوببای سبز (می‌توانید با نیم کیلو بروکلی یا گل کلم جایگزین یا به آن اضافه کنید) نیم کیلو سیب‌زمینی یک کاهو (یا ۲۰۰ گرم برگ ریز اسفناج) ۲۵۰ گرم گوجه گیلاسی یا دو گوجه فرنگی متوسط چهار تخم مرغ دو قوطی ماهی تن در آب چند شاخه جعفری یا گشنیز خرد شده نصف پیاز متوسط قرمز لیمو ترش یک عدد کمی ماست روغن زیتون 🥦🥦🥦🥦🥦🥦 ✅طرز تهیه:✅ 1- لوبیا سبز یا بروکلی را بپزید (ترجیحا نگذارید که کاملا پخته و نرم شود). 2- سیب‌زمینی‌ و تخم‌ مرغ‌ها را بپزید و بگذارید سرد شود، سیب‌زمینی و تخم مرغ‌ها را چهار قاچ کنید. 3- به کاهو یا اسفناج مواد بالا و گوجه‌های چهار قاچ شده را اضافه کنید. 4- ماهی تن و جعفری یا گشنیز را اضافه کنید. 5- می‌توانید به سالادتان تخم کتان٬ گردو یا بادام اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد اولیه برای 7 نفر 💠گوشت گوسفندی و با استخوان... 750گرم 💠زرشك... 250گرم 💠لپه... نصف پیمانه 💠پیاز... 2عدد 💠روغن... به میزان لازم 💠نمك... به میزان لازم 💠فلفل... به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفند را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. 2⃣لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه می كنیم. 3⃣زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد. ❇️نكته ها ⏺این خورش غذایی كردی است. ⏺بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید. ⏺لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید. ⏺در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید. 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠نخود فرنگی... ۱ کیلوگرم 💠سرکه... ۳ ق غذا خوری 💠نمک... ۱ ق غذا خوری ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا نخود فرنگی ها را از غلاف خارج کنید و داخل لگن آب بریزید و بگذارید بماند این کار چند بار تکرار کنید تا خوب تمیز شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. 2⃣داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد سپس نخود فرنگی ها را داخل آب ریخته و بگذارید برای ۴۵ دقیقه پخته شود نیازی نیست له شود در حدی که نرم شود کافی می باشد در طول پخت کف روی نخود فرنگی را مدام بگیرید اگر عجله دارید می توانید از زودپز استفاده کنید 3⃣وقتی نخود نرم شد از روی حرارت بردارید و نمک و سرکه را اضافه کنید میزان نمک گفته شده باید در حد معمولی باشد نباید خیلی شور شود نخود فرنگی را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود. 4⃣وقتی از داغی افتاد داخل شیشه های تمیز بریزید و درب آن را خوب محکم کنید سپس شیشه ها را برعکس کنید و تست کنید آب از شیشه خارج نشود 5⃣ سپس شیشه ها رو سرو ته داخل قابلمه چیده و تا اندازه ای که نصف شیشه ها یا یکم بیشتر رو آب بگیره داخلش را آب بریزید قابلمه را روی حرارت بگذارید و از زمانی که شروع به جوشیدن کرد حدود بیست دقیقه زمان بگیرید تا شیشه ها کامل وکیوم شوند 6⃣ سپس همان طور وارونه روی یک پارچه قرار دهید تا خنک و عمل هواگیری انجام شود بعد از خنک شدن کنسرو نخود فرنگی آماده است ❇️نکته ها ⏺حتما شیشه ها باید تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی باشند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 😋 اول از همه یه پیاز بزرگ رو با ۴ حبه سیر گذاشتم تفت خورد و سبک که شد بهش تیکه های مرغ رو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه پاپریکا و زعفران غلیظ زدم و گذاشتم به مدت ۲ الی ۲۵ دقیقه به خوبی تفت خورد و مرغا کاملا طلایی شدن. سپس بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و ۳ ق غ خ سس انار زدم و ۲ لیوان آب ریختم روشون و گذاشتم به خوبی پخت. به لعاب که افتاد بهش نصف پیمانه انار دون شده اضافه کردم و ۵ دقیقه دیگه گذاشتم پخت و خوب جا افتاد و به روغن افتاد و روی خورشت که توی ظرف سرو ریختم، مقداری انار ریختم و کنار پلو زعفرانی سرو شد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
1پ برنج با 1.5پ آب،نمک،اسفناج وبرگ چغندر بذار بجوشه ابشو بکشه.ظرف مافین چرب کن.برگ چغندر بذار برای ته دیگ.نصف برنج بریز.فیله مرغ تفت داده اضافه کن.بقیه برنج بریز.فویل بکش و بذار تو فر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
شكم پر يه عالي و بي نظير يه بسته پاستا رو با مقداري آبجوش و نمك و روغن بزارين روي حرارت و بعد از اينكه كامل پخت آبكش كنين و اجازه بدين كه خنك بشه حالا نوبت به مواد مياني ميرسه كه شامل مرغ پودر شده، خيار شور، ذرت، نخودفرنگي، ژامبون، نمك، فلفل و سس مايونز هست همه مواد رو با هم مخلوط كنين و شكم پاستا هارو پر كنين 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌻🍃🌻🍃🌻 🌻🍃 زیباترین صبح خدا در حال آغاز....☀️ و من آماده ام تا زندگی از نو شروع کنم منم چون کوه ایستاده و چون خورشید خندانم ☀️ 🌻🍃🌻 🌻من آن سرو کهنسالم، فراوان ریشه های من در اعماق زمین جاریست🌻 🍃بگو طوفان بیايد، سیل یا گرداب نمی ترسم...🍃 در اعماق زمین نصبم و سر بر آسمان کسی در عرش اعلا هست و او بر من نظر دارد و او در گوش من هر صبح میگوید☀️ بگو : 🌻🍃 🌻 زیباترین صبح خدا در حال آغاز است...🌻 🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری کدو سبز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط یی بادمجون بزرگ نگینی خرد شده به اندازه قطعات کودوو سبز فلفل دلمه‌ای (قرمز، زرد یا نارنجی) خرد شده به اندازه بادمجان و کدو، یی دونه گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم سس گوجه ۲۰۰ گرم ۱/۲ پیمونه آب مرغ ۲ حبه سیر بزرگ له شده ۲ قاشق غذاخوری سس تند ۱ قاشق چایخوری نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۵ تا ۸ عدد تخم مرغ بزرگ ۱ پیمونه برگای کوچیک و تازه ریحون نون لواش یا هر نونی که می‌خواین برای سرو کردن طرز تهیه: تو یی توه بزرگ و گود، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزین و رو حرارت متوسط رو به بالا روی گاز بیذارین. وقتی روغن داغ شد، کودو، بادمجون، پیاز و فلفل دلمه‌ای بهش اضاف کنین. یی قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه توش بیریزین و حدود ۱۰ دقیقه بهم بزنین. گوجه خرد شده، سس گوجه و ۱/۲ پیمونه آب مرغ تو ماهیتابه بریزین. خوب بهم بزنین تا مخلوط شه و به نقطه جوش برسه. ۲ حبه سیر له شده و ۲ قاشق چایخوری سس تندم بهش اضاف کنید😋 نکته: اول سَری سسو مزه کنین اگه دوس میدارین که املت راتاتویی شومو تندتر باشه،یکمی بیشتر از سس تند اضافش کنین. تخم مرغاا رو به آرومی تو تووه بیریزین روشونم یکمی نمک و فلفل بیریزین.ریحونم چند تا برگ بیریزین روش بعدش در توه رو ببندین و رو حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه قرار بیدین تا سفیده تخم مرغها سفت شده و زرده‌ها به اندازه دلخواه شما بپزن. حالا با نون تازه سرو کنین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕