eitaa logo
آشپزخونه
210.6هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳🍅🍄 . . ✅ مواد لازم برای این بشقاب - دو عدد تخم مرغ - قارچ با سرکه بالزامیک . 1️⃣ قارچ رو بریزید تو ماهی تابه داغه داغه داغ، دو قاشق بالزامیک ، ۵ دقیقه ایی آمادس . 2️⃣ دوتا بشکونید وسطش ✅ مقدار کالری این بشقاب: - دو عدد تخم مرغ = ۱۴۰ کالری - ۱۰۰ گرم قارچ = ۲۲ کاری - یک ق روغن زیتون = ۱۲۰ کالری - یک ق بالزامیک = ۱۵ کالری 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪🍕 📝مواد لازم 🥪۱ عدد نان باگت 🥚۱ عدد تخم مرغ 🥛۱/۲ پیمانه شیر 🧂۱ ق م بکینگ پودر 🥄نمک و فلفل سیاه برای داخل خمیر مواد پیتزا:🍕🍕 ۲ عدد بادمجان حلقه ای سرخ شده ۱/۲ سینه مرغ پخته با پیاز و نمک و فلفل ۱ عدد پیاز نمک، فلفل قرمز و سیاه، ادویه مرغ کمی ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا روغن به مقدارلازم زردچوبه ۱ ق غ سس کچاب 🥪🍆طرز تهیه تخم مرغ رو با نمک و فلفل هم زده و شیر رو اضافه میکنیم و نان باگت خردشده رو اضافه میکنیم و داخل تابه چرب شده با روغن ریخته و در تابه رو میذاریم تا کمی خودش رو بگیره و پیاز خردکرده رو تفت داده تا کمی سبک بشه و زردچوبه و فلفل رو اضافه کرده، بعد ادویه مرغ رو به مرغ پخته و ریش شده اضافه کرده و مرغ رو به پیاز تفت داده اضافه کرده تا مرغ کمی تفت بخوره سس کچاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بادمجانها و کمی پنیر رو روی خمیری که رویه آن نبسته میریزیم و مواد رو هم میریزیم و در آخر پنیر رنده شده رو می پاشیم و در تابه رو میذاریم تا پنیر آب بشه و پیتزا آماده ست.😌🥪🍕 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥥 شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️ مواد لازم 💠فلفل سبز ... 2 عدد 💠گوشت چرخ کرده ... 150 گرم 💠سیر ... 2 عدد 💠فلفل دلمه کمی، قرمز باشد ... به میزان لازم 💠سس خردل یا پودر خردل ... 1 قاشق چای خوری 💠لیمو ترش برای رنده کردن پوست آن ... 1 عدد 💠زعفران ... به میزان لازم 💠پودر فلفل قرمز نمك و فلفل سفيد ... به میزان لازم 💠پنیر پیتزا ... به میزان لازم 💠پیازچه ... به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣به گوشت چرخ كرده برگ سير ريز خردشده، پياز رنده شده ، پيازچه ، كمى فلفل دلمه قرمز ريز خرد شده، يك قاشق چای خوری سس خردل يا پودر آن، رنده پوست ليمو ترش، كمى زعفران، نمك، فلفل سفيد، پودر فلفل قرمز اضافه كنيدو ورز دهید تا منسجم شود 2⃣فلفل هاى سبز باريك و بلند را از كنار يك برش دهيد و داخل فلفل پنير پيتزا بريزيد و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهيد به طورى كه بالا و پايين فلفل بيرون بماند. 3⃣بعد كبابمان را با حرارت كم سرخ كنيد به مدت دو يا سه دقيقه. بعد درب ظرف را بگذاريد تا آرام بپزد. ❇️سس کباب فلفلی 4⃣كمى گردو ، نعناع تازه ، پيازچه ، سير، فلفل قرمز دلمه اى، روغن زيتون را داخل غذا ساز بريزيد و دريك ماهيتابه اول يك پياز كوچك را رنده كنيد و بعد رب گوجه فرنگى اضافه كنيد كمى تفت بدهيد ، 5⃣ زعفران و كمى اب ليموى تازه اضافه كنيد و مواد داخل غذا ساز را به رب اضافه كنيد و تفت دهيد ، كمى اب اضافه كنيد و اجازه دهيد حداقل پانزده دقيقه سس ما جا بيافتد. 6⃣مقدارى از اين سس را به كبابمان اضافه كنيد و بقيه را موقع سرو روى كباب فلفلی ها بريزيد. كباب فلفلی رامي توانيد با نان، كته، و يا با چلو ميل بفرمايد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮 🍕🍕🍕🍕 🍀مواد لازم اسفناج خورد شده ۱۰۰ گزم پنیر پیتزا به میزان لازم🧀 خمیر پیتزا🍕 🔸طرز تهیه🔸 ابتداد خمیر را باز کرده روی خمیر رابا روغن زیتون چرب کرده سپس اسفناج خورده شده اگر دوست دارید پیازچه خورده میتوانید استفاده کنید وبعد روی اسفناج پنیر از هر نوعی که دوست دارید رنده کنیدبعد توی سینی فر گذاشته فر را با دمای ۱۸۰ و بمدت ۱۵ دقیقه پیتزا ما آماده ست. نکته برای تهیه این پیتزا از سبزی خورد شده نعناع و پیازچه خورده یا اگر دوست دارید پیاز سرخ شده استفاده کنید بستگی به سلیقه شماست. شما اگر دوست دارید از پودر سیر و آویشن میتوانید استفاده کنید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم.كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم.كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮مواد لازم ✅مغز نارنگی ۱ کیلو گرم ✅شکر ۱ کیلو گرم ✅ورق ژلاتین ۳ الی ۴ ورق 🍮طرز تهیه منظور از مغز نارنگی این است که پوست نارنگی را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آنها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز نارنگیها را در آوردیم، آنها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود. ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال و یا نارنگی را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش آن را از روی حرارت بر می داریم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥭 🍭مواد لازم🍭 🧁انبه رسیده و سالم : هفت عدد 🧁شکر : یک فنجان 🧁آب لیموی تازه : یک قاشق غذا خوری 🍡طرز تهیه مربای انبه ابتدا انبه ها را پوست بگیرید و آن را خرد کنید سپس انبه های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و به آن شکر و آب لیمو اضافه کنید. مخلوط را کاملا هم بزنید و با استفاده از قاشق انبه ها را له کنید تا انبه به شکل تکه ای نباشند سپس زمانی که به جوش آمد حرارت را بیشتر کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا انبه ها کاملا غلیظ شوند. به منظور تست کردن کافی است حرارت را خاموش کنید و یک قاشق از مربا را داخل یخچال به مدت یک دقیقه قرار دهید و بعد از زمان گفته شده اگر مربا کاملا چسبناک و ژله ای شده بود مربای شما آماده است. مربا را تا زمانی که داغ است داخل ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید. نکته : اگر تمایل داشته باشید می توانید در زمان پخت مقدار کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید تا مربا خوش رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁مواد لازم: 🎈تخم مرغ-۲ عدد 🎈شیره انگور-۱/۲ پیمانه 🎈آرد سبوس دار-۲ پیمانه 🎈کره ذوب شده-۶۰ گرم 🎈بیکینگ پودر-۲ قاشق چای خوری وانیل-۱ قاشق چای خوری 🎈پودر دارچین-۰ به مقدار لازم 🎈پودر هل-۰ به مقدار لازم 📝تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . .داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. مایع آماده رو توی کپسول به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزی نکته زمان پخت:۲۰ دقیقه⏰ تعداد:۴ نفر🔍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍜 برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 🔸مواد لازم🔸 🧊شلیل خرد کرده : دو کاسه ماست‌خوری 🧊شکر : دو کاسه ماست‌خوری 🧊پودر ژله هلو یا شلیل : دو قاشق غذاخوری 🍑طرز تهیه شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط‌کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید. پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شعله را خاموش می‌کنیم. 🍥مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸گاهی اندیشه ی داشتن 🌸یـک دوسـت خـوب 🌸بهترین دلگرمی زندگیست 🌸و تو برای من همان اندیشه ای 🌸مـراقـب خـودت بـاش 🌸رفیق مرسی کـه هستی بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕