eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧 🍰🍰 ❗️چرا بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد؟ 🟡مقدارچربی کیک کم است. 🟡مقدار شکر کیک کم است. 🟡مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است. 🟡خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده) خمیر کیک شل بوده است. (یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🍜🥘🍜🥘🍜🥘 🥨مواد لازم 🌈مرغ گریل: ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان 🌈۲/۱ قاشق چایخوری نمک 🌈۲/۱ قاشق چایخوری فلفل 🌈۵۰۰ گرم پاستا ۱ پیمانه 🌈پستو ریحان ۱ پیمانه 🌈گوجه گیلاسی نصف شده 🌈۴/۱ پیمانه ریحان تازه خرد شده 🌈پنیر پارمزان به میزان لازم 🟠طرز تهیه🟠 تهیه این پاستای خوشمزه با سس پستو: سینه مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید و هر سمت آن را ۵ تا ۷ دقیقه با حرارت متوسط گریل کنید، بعد مرغ های گریل شده رو خرد کنید. وقتی مرغ ها در حال گریل شدن هستند، پاستا رو داخل آب جوش بریزید تا بپزد، مراقب باشید زیادی نرم و له نشود. وقتی پاستا آماده شد داخل آبکش بریزید. در یک کاسه بزرگ پستو، پاستا و مرغ رو با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا پاستا به خوبی طعم بگیرد. قبل از سرو کردن گوجه و ریحان رو مخلوط کنید و با مقداری پارمزان روی پاستا بریزید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دوستان اين روشِ منه براي پخت فسنجون حتما كه روش هاي ديگه هم عالي هستن 😊 من يك دونه پياز رو پوره مي كنم با يه سر سوزن روغن تفت ميدم بعدش گردويي رو كه با كمي آب آسياب كردم باهاش تفت ميدم تا حدي كه رنگش كمي عوض بشه، بعد هم آب سرد اضافه مي كنم ( سرد بود آب نكته مهميه) مي ذارم كه جوش بياد و بعدش زيرشو كم مي كنم حداقل ٥ ساعت در بهترين وضعيت زمان مي خواهيم كه يه فسنجون خوب داشته باشيم، هر چي زمان بيشتري بذاريم روغن بيشتري تحويل ميگيريم كه البته بايد گردو هم مرغوب باشه،بعد ديگه اينكه، وقتي يه كمي شروع كرد به روغن دادن رب انار اضافه مي كنيم و بسته به ذائقه شكر ، راستي من قبل از رب انار زعفران آبزده هم مي زنم،و بازم اينكه من از مرغ استفاده كردم، جدا پختم، جدا سرخ كردم فقط موقع سرو گذاشتمش توي خورش، راستش وقتي مرغ از اولش توي خورش باشه هم خيلي تيره ميشه هم خيليييي مزه خورش ميره بهش ، كه كن دوست ندارم ، اين كاملا سليقه اي ، در ضمن كه گوشت قلقلي هم خيلي طرفدار داره با فسنجون ولي من خيلي مد نظرم نيست، راستي، اضافه كردن تيكه هاي يخ در فواصل نيم ساعتي به روغن افتادنش كمك مي كنه ✋🏻 راستي راستي، براي اينكه يه كم سنگيني و گرمي فسنجون كم بشه ميشه كه تو فواصل پخت يه تيكه كدو حلوايي هم بهش اضافه كرد و نهايتا ميكسش كرد، من اگر داشته باشم مي ريزم، و اينكه از نتيجه ش هم راضي بودم، شما هم امتحان کنید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: ▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم) ▫️آب ولرم دو سوم لیوان ▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️یک قاشق چایخوری نمک ▫️شکر دو قاشق غذاخوری ▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی ▫️یک تخم مرغ کوچک ▫️آرد حدود چهار لیوان طرز تهیه: شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
آب هویج یک لیوان آب پرتقال یک لیوان یخ خرد شده یک لیوان آب لیموترش تازه چند قطره تمامی موادرا مخلوط می‌کنیم تا یخ‌ها خرد شده و فراپه یکدست شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 لوبیاسبزو خياررو جدابامقداری آب گذاشتم یک رب پخت بعدآبکش کردموگذاشتم کاملا خشک که شد داخل ظرف بهمراه نمک و سیر و فلفل ریختم و بعد سرکه ی خالی ریختم درب ش رو محکم بستم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌤 صبح آمده بر روی لبت خنده بکارد باران محبت به سرت، باز ببارد🍃 🌤خورشید رسیده‌ست که با جوهر نورش نقشی ز خدا بر دلِ پاکت، بنگارد🍃 سلام، صبح‌تون بخیر و سرشار از موفقیت 🌹❤️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
یک غذای اصیل ترکی (نوعی املت) است که بیشتر در وعده صبحانه و در کنار میز صبحانه ترکی سرو می‌کنند. منه‌من از ترکیب تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه‌جات و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. گاهی نیز به منه‌من پنیر، پاسترما (نوعی از فرآوری گوشت گاو که آن را خشک می‌کنند) و سوجوک (نوعی سوسیس تند و خشک) نیز اضافه می‌شود. این خوراک لذیذ ترکی علاوه بر طعم فوق العاده دستور تهیه آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد. دستور تهیه: ابتدا پیاز را کاملا خرد و نگینی ریز کنید. روغن زیتون را درون تابه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد. فلفل سبز خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید تا در حدود 8 دقیقه تفت بخورد. پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید. در این مدت مواد درون تابه را آهسته و آرام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا تفت بخورد. گوجه‌های رنده شده را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را درون ظرفی دیگر کاملا با هم مخلوط کنید. پس از اینکه گوجه فرنگی رنده شده کمی تفت خورد و آب آن کشیده شد، تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید. تخم مرغ‌ها باید کاملا بپزد اما خشک نشود. املت منه‌مِن شما آماده است. روی آن را پونه خشک یا سبزیجات تازه بریزید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍋🍋 📍مواد لازم 🦪ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت : ۶۰۰ گرم 🌿گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم فنجان 🧂نمک و فلفل : به‌میزان لازم 🧈کره آب شده : یک قاشق غذاخوری 🍋پوست لیموترش رنده شده : یک قاشق مرباخوری 🍾روغن : به میزان لازم 🍋آبلیمو : یک قاشق غذاخوری 🌈طرز تهیه🌈 ۱.ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. ۲. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗مواد لازم🥗 🎈لبو پخته‌شده و خردشده: ۱ پیمانه 🎈سیب‌زمینی پخته: ۱ پیمانه 🎈هویج پخته‌شده: ۱ پیمانه 🎈خیارشور: ۲۰۰ گرم 🎈کاهو یا کلم خردشده: ۱ پیمانه 🎈لیموترش: ۱ عدد 🎈ذرت خام: ۱ عدد کوچک 🎈پنیر صبحانه: یک‌دوم فنجان خردشده 🎈سس مایونز، نمک و فلفل: به مقدار لازم ☢️طرز تهیه🌱🌱🌱🌱🌱🌱 برای تهیه این سالاد خوشمزه و خوش‌رنگ، باید هویج و سیب‌زمینی را آب‌پز کنید و سپس به قطعات کوچک‌تر و مکعبی‌شکل، خرد کنید. سپس مواد دیگر مثل خیارشور، کاهو، پنیر را خردکنید و ذرت‌ها را دانه کنید. لبوپخته‌شده را نیز خردکنید و به مواد اضافه کنید. سس سالاد لبو را باید درست کنید. سس مایونز، نمک، فلفل و آب لیمو ترش را در ظرفی جدا بریزید و به هم بزنید. سپس این سس را با تمام مواد خردشده ترکیب کنید. سالاد شما به همین سادگی آماده است! فقط بهتر است چند ساعتی در یخچال بماند و خنک شود تا طعم فوق‌العاده سس به خورد همه مواد سالاد برود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍤 🍾روغن زیتون ۱/۲ ۱ قاشق غذاخوری 🍤میگو ۴۵۰ گرم 🧂نمک به مقدار لازم 🧄سیر ۶ حبه 🌶فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری 🍋آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری 🧂آب نمک ۱ قاشق غذاخوری 🧈کره سرد ۳ قاشق چای خوری ☘️جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه 🍶آب به مقدار لازم 🍤طرز تهیه: روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه دود برسد. میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزیند. مقداری نمک اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند. سپس سیر و فلفل را اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت ۱ دقیقه ادامه دهید. آب نمک، آب لیمو، نیمی از کره و نیمی از جعفری ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗 🍔در این غذا، سینه مرغ با لایه‌ای از اسفناج کرم‌دار و سس خامه‌ای پوشیده می‌شود تا طعم و بافت فوق‌العاده‌ای 🌮مواد لازم🌮 🍛. ۲۸۰ گرم برگ تازه‌ی اسفناج 🍛نصف فنجان خامه‌ی ترش 🍛. نصف فنجان پنیر جک فلفلی 🍛. ۴ حبه سیر، خرد شده 🍛. ۴ عدد سینه‌ی مرغ بدون استخوان – آن‌ها را نصف کنید و سپس ساتوری کنید تا ضخامت‌شان به حدود ۱.۵ سانتی‌متر برسد 🍛. مقداری فلفل سیاه آسیاب شده .🍛 ۸ برش بیکن 🍱طرز تهیه 🟠🟠🟠🟠 . دمای فر را به ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. . اسفناج را داخل یک کاسه‌ی بزرگ شیشه‌ای بگذارید و به مدت ۳ دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید؛ هر یک دقیقه، آن را به هم بزنید تا تمام بخش‌های اسفناج نرم شوند. سپس، خامه ترش، پنیر، و سیر را اضافه کنید. . سینه‌های مرغ را روی سطح صاف و تمیز قرار دهید. مقداری از ترکیب اسفناج را به وسیله‌ی قاشق روی هر یک از آن‌ها بریزید. سینه‌های مرغ را بپیچید – به گونه‌ای که ترکیب اسفناج داخل آن‌ها قرار بگیرد؛ سپس، دور هر یک از سینه‌های مرغ را نیز با دو برش از بیکن بپوشانید. آن‌ها را به وسیله‌ی خلال دندان محکم کنید و داخل یک سینی فر بچینید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕