eitaa logo
آشپزخونه
196.5هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗مواد لازم🥗 🎈لبو پخته‌شده و خردشده: ۱ پیمانه 🎈سیب‌زمینی پخته: ۱ پیمانه 🎈هویج پخته‌شده: ۱ پیمانه 🎈خیارشور: ۲۰۰ گرم 🎈کاهو یا کلم خردشده: ۱ پیمانه 🎈لیموترش: ۱ عدد 🎈ذرت خام: ۱ عدد کوچک 🎈پنیر صبحانه: یک‌دوم فنجان خردشده 🎈سس مایونز، نمک و فلفل: به مقدار لازم ☢️طرز تهیه🌱🌱🌱🌱🌱🌱 برای تهیه این سالاد خوشمزه و خوش‌رنگ، باید هویج و سیب‌زمینی را آب‌پز کنید و سپس به قطعات کوچک‌تر و مکعبی‌شکل، خرد کنید. سپس مواد دیگر مثل خیارشور، کاهو، پنیر را خردکنید و ذرت‌ها را دانه کنید. لبوپخته‌شده را نیز خردکنید و به مواد اضافه کنید. سس سالاد لبو را باید درست کنید. سس مایونز، نمک، فلفل و آب لیمو ترش را در ظرفی جدا بریزید و به هم بزنید. سپس این سس را با تمام مواد خردشده ترکیب کنید. سالاد شما به همین سادگی آماده است! فقط بهتر است چند ساعتی در یخچال بماند و خنک شود تا طعم فوق‌العاده سس به خورد همه مواد سالاد برود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍤 🍾روغن زیتون ۱/۲ ۱ قاشق غذاخوری 🍤میگو ۴۵۰ گرم 🧂نمک به مقدار لازم 🧄سیر ۶ حبه 🌶فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری 🍋آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری 🧂آب نمک ۱ قاشق غذاخوری 🧈کره سرد ۳ قاشق چای خوری ☘️جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه 🍶آب به مقدار لازم 🍤طرز تهیه: روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه دود برسد. میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزیند. مقداری نمک اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند. سپس سیر و فلفل را اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت ۱ دقیقه ادامه دهید. آب نمک، آب لیمو، نیمی از کره و نیمی از جعفری ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗 🍔در این غذا، سینه مرغ با لایه‌ای از اسفناج کرم‌دار و سس خامه‌ای پوشیده می‌شود تا طعم و بافت فوق‌العاده‌ای 🌮مواد لازم🌮 🍛. ۲۸۰ گرم برگ تازه‌ی اسفناج 🍛نصف فنجان خامه‌ی ترش 🍛. نصف فنجان پنیر جک فلفلی 🍛. ۴ حبه سیر، خرد شده 🍛. ۴ عدد سینه‌ی مرغ بدون استخوان – آن‌ها را نصف کنید و سپس ساتوری کنید تا ضخامت‌شان به حدود ۱.۵ سانتی‌متر برسد 🍛. مقداری فلفل سیاه آسیاب شده .🍛 ۸ برش بیکن 🍱طرز تهیه 🟠🟠🟠🟠 . دمای فر را به ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. . اسفناج را داخل یک کاسه‌ی بزرگ شیشه‌ای بگذارید و به مدت ۳ دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید؛ هر یک دقیقه، آن را به هم بزنید تا تمام بخش‌های اسفناج نرم شوند. سپس، خامه ترش، پنیر، و سیر را اضافه کنید. . سینه‌های مرغ را روی سطح صاف و تمیز قرار دهید. مقداری از ترکیب اسفناج را به وسیله‌ی قاشق روی هر یک از آن‌ها بریزید. سینه‌های مرغ را بپیچید – به گونه‌ای که ترکیب اسفناج داخل آن‌ها قرار بگیرد؛ سپس، دور هر یک از سینه‌های مرغ را نیز با دو برش از بیکن بپوشانید. آن‌ها را به وسیله‌ی خلال دندان محکم کنید و داخل یک سینی فر بچینید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘مواد لازم 🍛برای ۶ نفر 🧈یک قاشق غذاخوری کره 🌿یک قاشق چایخوری رازیانه 🌱شش عدد پیازچه 🦪۲۵۰ گرم ماهی سالمون 🌿سه قاشق غذاخوری شوید خردشده 🥛نصف فنجان سس مایونز 🍋دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه 🍜یک بسته پاستای حلزونی شکل 🧂نمک و فلفل سیاه 🌿برگ شوید تازه برای تزئین ☢️طرز تهیه در یک ماهی تابه کره را ذوب کنید و پیازچه ها و رازیانه را در کره ریخته و تفت دهید. سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس تکه های کوچک ماهی، شوید خرد شده، مایونز، آب لیموترش و نمک و فلفل را به آنها بیفزایید و کاملاً هم بزنید. در یک ظرف بزرگ آب جوش و نمک و پاستاها را ریخته و بگذارید تا نرم و پخته شوند سپس از آب خارج کنید و بگذارید سرد شوند. پاستا و بقیه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و با برگ های شوید تزئین کنید. 🌱ـ نکته: اگر دوست داشته باشید می توانید با کمی فلفل بیشتر این سالاد را به صورت تند سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
در خانه 🔺ابتدا خرما‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را از وسط نصف کنید و هسته‌های خرما را جدا کنید، سپس در داخل قابلمه‌ای مناسب خرما‌ها را به همراه آب جوش بریزید و اجازه دهید تا خرما‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بماند. 🔺بعد قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خرما‌ها به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشند و نرم شوند. 🔺توجه داشته باشید که پخت خرما را باید تا زمانی ادامه دهید که خرما‌ها کاملا نرم شوند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید خرما‌ها به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز در درون همان آب باقی بمانند. 🔺سپس خرما‌ها را در داخل یک صافی ریخته و با کمک دست خرما‌ها را آرام آرام فشار دهید تا شیره خرما جدا شود، توجه داشته باشید که نباید گوشت و پوست خرما از صافی رد شود. 🔺در مرحله بعد دوباره شیره صاف شده خرما را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیره بجوشد و غلیظ شود شیره خرما را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗 ✅مواد لازم: 🌿برگ اسفناج : ۲ پیمانه 🧅پیاز قرمز : ۴ حلقه 🥗فلفل دلمه ای سبز : ۴ حلقه 🌶فلفل دلمه ای قرمز : ۴ حلقه 🍅گوجه فرنگی : ۴ برش 🥗قارچ: ۴ عدد 🧄سیر درشت: یک عدد 🍾روغن نارگیل: یک ق س 🌱برگ ریحان : یک چهارم پیمانه 🧀پنیر چدار : ۱۲۰ گرم 🥪پنیر گودا (رنده شده): ۱۲۰ گرم نان تست: ۴ عدد 🧂فلفل نمک: به مقدار لازم 🥮طرز تهیه: ۱. یک دوم قاشق سوپ خوری روغن نارگیل را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید تا کمی برشته شود. فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز پیاز و قارچ را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. برگ اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند نمک و فلفل سیاه بیفزایید. ۲. بقیه روغن نارگیل را روی نان های تست بمالید. نیمی از پنیر چدار و پنیر گودای رنده شه را روی نان ها پخش کنید. برش های گوجه فرنگی، برگ ریحان و نیمی از مخلوط قارچ را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بقیه پنیرهارا روی مواد بپاشید. ۳. نان های تست باقیمانده را روی آنها قرار دهید. ساندویچ را در تابه گرم شده یا ساندویچ ساز قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍 🔶مواد مورد نیاز🔶 🥤۱/۲لیوان شکر 🥤۴ لیوان آب انار 🥤۱/۳ لیوان آبلیمو 🍷در طرز تهیه شربت انار پس از آماده شدن آب انار، آب انار به دست آمده را به همراه شکر و آبلیمو را درون قابلمه ای ترکیب نمایید و بر روی شعله ملایم بگذارید، مرتب و با فاصله زمانی کم هم زده شود، پس از حل شدن شکر به خوبی، میزان درجه را پایین آورده و زمان دهید تا میزان شربت ما کمتر شود و به غلظت برسد(شربت باید نصف میزان نخست گردد) حدودا یک ساعت نیاز است، پس از طی شدن این زمان و مشاهده غلظت کافی شربت، شعله زیر قابلمه را خاموش نمایید، و اجازه دهید تا سرد گردد، شربت آماده شده است تا نوش جان نمایید، این شربت را می توان به مدت ۶ تا ۸ ماه در یخچال نگهداری کرد.🍡 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍋🍸 ✅مواد لازم✅ 🍋۱ پیمانه آب لیموترش 🍋۳/۴ پیمانه شکر 🍋پوست دو عدد لیموترش 🍋دو ساقه رزماری 🍋۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار 🎈طرز تهیه آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود. پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید. از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
⚪️ مواد لازم ⚪️ 🌮مغز گوسفند:۶عدد 🌮پیاز :۲عدد 🌮تخم مرغ:۴عدد 🌮آرد:۴ قاشق سوپخوری 🌮روغن:۱۰۰گرم 🌮نمک و فلفل بمقدار کافی 🥠طرز تهیه:🎈🎈🎈🎈 مغز را در آب سرد می گذاریم و پوست و رگ و ریشه ی آن را جدا می کنیم ،بعد مغزها را می شوئیم و در یک ظرف مغز ها و پیاز و کمی نمک و فلفل و دو لیوان آب می ریزیم می گذاریم با حرارت ملایم مغزها بپزد . در حدود نیم ساعت مغز زود می پزد بعد آنها را می گذاریم سرد شود . یک مغز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم . تخم مرغ ها را در ظرف می شکنیم و کمی نمک به آن می زنیم ،قطعه های مفز را به آرد زده بعد در تخم مرغ میزنیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود وقتی تمام مغز ها آماده شد ،آنها را در دیس می چینیم و اطراف آنها را با لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨بِسْمِ‌اللّٰهِ‌الرَّحْمٰنِ‌الرَّحیٖم✨ 💛صبح بوی زندگی ❤️بوے راستگویی 💚بوے دوست داشتن و 💜بوے عشق و مهربانے مےدهد 💛الهی ❤️زندگیتون مثل صبح 💚پراز عطر خوش باشد 🧡 شنبه‌تون‌زیبا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
یک صبحانه گیاهی و رژیمی خوشمزه و سریع چگونه تهیه میشود؟😍😋 🌰مواد لازم : 🔸جو پخته شده ۱ فنجان 🔸 آرد بادام ۱/۲ فنجان 🔸 آلبالو خشک یا کرن بری۳/۱ فنجان 🔸* کره بادام زمینی طبیعی ۲/۱ فنجان 🔸پودر کاکائو با کیفیت خوب۱ قاشق غذاخوری 🔸عسل۳ قاشق غذاخوری 🔸وانیل۱ قاشق چای خوری ☑️* کره بادام زمینی طبیعی یا کره ای ازآجیلهای مورد علاقتان 🌰طرز تهیه : تمام مواد بالا را در یک کاسه بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید . حالا آنها را به صورت گلوله های کوچک در آورید ( به اندازه ۱ اسکوپ ) و در یخچال قرار دهید تا آماده شود و بعد نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☘️ ✅مواد لازم . ۲ فنجان اسفناج تازه (برگ‌های بزرگ و سالم را انتخاب کنید)🍀 . مقدار اندکی روغن زیتون فرا بکر🍾 . ادویه ایتالیایی . نمک🧂 🍂طرز تهیه 😍 . دمای فر را به ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. . اسفناج را داخل یک کاسه‌ی بزرگ قرار دهید. . چند قطره روغن زیتون روی آن بریزید و با دست، برگ‌های اسفناج را کاملا به روغن آغشته کنید. روغن بیش از اندازه به اسفناج نزنید، زیرا باعث می‌شود برگ‌های اسفناج داخل فر به اندازه‌ی مطلوب ترد نشوند. . روی برگ‌ها مقداری نمک و ادویه‌ی ایتالیایی بریزید. . تکه‌ای از اسفناج را بچشید تا مطمئن شوید به اندازه‌ی کافی ادویه به آن اضافه کرده‌اید (البته نباید بیش از اندازه‌ی ادویه نیز به کار ببرید). اسفناج‌ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید (برگ‌ها نباید روی هم قرار بگیرند).پیش از آن، روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید یا کف آن را کمی چرب کنید. . اسفناج‌ها را به مدت ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۸ دقیقه، اسفناج‌ها را بررسی کنید، اگر به اندازه‌ی کافی ترد نشده بودند، می‌توانید آن‌ها را چند دقیقه‌ بیش‌تر داخل فر قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕