#خورشت_صیفی_جات 🍲🍲
🥕یک عدد متوسط هویج
🍅سه عدد گوجه فرنگی
🌱چهار پیمانه ساقه کرفس خرد شده
🍾روغن کنجد به میزان مورد نیاز
🥒دو عدد بزرگ کدو خورشتی
🥔یک عدد متوسط سیب زمینی
🥗یک پیمانه لوبیا سبز خرد شده
🧂نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه خورشتی به میزان مورد نیاز
🥣در ابتدا سعی کنید تمام صیفی جات را به صورت یک سانتی خرد کنید. سپس لوبیا و کرفس تان را با یک دستگاه بخارپز(اگر ندارید می توانید از مقداری آب به عنوان آب پز کردن استفاده کنید) آب پز کنید. در همین حال پیاز را به همراه روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید.
حال به همین روش هویج و سیب زمینی و صیفی جات دیگر را در یک ماهیتابه قرار دهید و آن هارا به خوبی تفت دهید و در نهایت هم لوبیا و کرفس را به آن اضافه کنید.
گوجه هایی که آماده کرده بودید را به همراه کمی نمک و زنجبیل در مخلوط کن قرار دهید و زمانی که حسابی له شدند آن هارا با مواد قبلی ترکیب کنید.
حال همه ی آن هارا با حرارتی ملایم تفت دهید و زمانی که آماده شد از آب لیموی تازه استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کنند.
خورشت صیفی جات شما حاضر شده است. می توانید آن را با کمی برنج میل کنید و از آن لذت ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞#پنکیک_پفکی🥯
🥚مواد لازم:
🍥2 تخم مرغ
🍥نصف پیمانه شکر
🍥نصف پیمانه روغن
🍥2 پیمانه شیر
🍥1 ق چ پودر بیکینگ
🍥1 ق م وانیل
🍥3 پیمانه آرد
🍚تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین شکل درست میکنیم
دوستان توجه داشته باشید ک داخل ماهیتابه احتیاج نیس روغن بریزید،
با عسل یا شکلات یا هرچیز دیگه ای ک دوست داشته باشید میتونید میل کنید😍😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قلیه_كدو_و_عدس
🧆1-عدس 260 گرم
🧆2- کدو حلوایی یک عدد کوچک 🧆3- دارچین ،نمک وفلفل به میزان لازم
🧆4- پیاز سرخ شده چهارقاشق غذاخوری
🧅پیاز سرخ شده را با مقداری روغن در قابلمه ای مناسب بریزید بعد نمک وفلفل وعدس را به ظرف منتقل کرده با مقداری آب بگذارید روی حرارت متوسط تا پخته شود. پس از آن کدو را پوست گرفته وبه صورت مکعبی خرد کنیدزمانی که عدس پخته شد کدو را هم اضافه کرده وفرصت دهید تا مواد پخته شود،وآب آن تبخیر شود. در آخر مقداری دارچین ونمک ، فلفل افزوده در ظرف مناسبی قلیه عدس وکدو حلوایی راسرو کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکتل_کره_کاکائو🍺
🍹مواد لازم
🍭۵۷ گرم کاکائوی سیاه
🍭۲۱ گرم سس کارامل
🍭۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی
🍭نصف اسکوپ یخ
🍭نوک انگشت نمک دریایی
🥣طرز تهیه
همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#محلبی_بیسکوئیت_و_کدو_حلوایی
🍨مواد لازم:🍨
🧊۱بسته بیسکوئیت
🧊۲.۵لیوان پوره کدو حلوایی
🧊۳.۴ق غذاخوری پودر قند (اگه شیرین تر دوست دارید بیشتر بریزید)
🥄برای محلبی:
۲لیوان شیر
۱فنجان شکر
۱عدد زرده تخم مرغ
۲.۳ق غذاخوری نشاسته
۱ق مربا خوری وانیل
۲ق غذاخوری کره گیاهی
🥣طرزتهیه:
ابتدا برای محلبی بجز کره و وانیل بقیه مواد را داخل قابلمه ای ریخته روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا که غلظت فرنی بگیرد.در اخر وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوئیت را با دستگاه پودر کنید.
پوره کدو حلوایی را پودر قند مخلوط کنید.
در ظرف سروتون به ترتیب بیسکوئیت،محلبی و کدو حلوایی را بریزید .بعد از چند ساعت استراحت در یخچال سروکنید.
نوش جان❤️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسنک_قارچ_و_جعفری🥪
🧇مواد لازم
🔸قارچ ۲۵۰ گرم
🔸سیر ۵ حبه
🔸روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
🔸نان تست ۱۰ عدد
🔸جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
🔸آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
🔸نمک و فلفل مقدار لازم
🔆🔆🔆🔆🔆🔆
💥طرز تهیه 💥
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به سیر اضافه نمایید ، حرارت را را زیاد کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید ، حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود ( می توانید روی نان ها را با روغن زیتون یا روغن با طعم سیر برس بکشید ) .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
الهى در اين صبح
كه نويد بخش اميد و🌸🍃
رحمت توست...
هر آنكه چشم گشود🌼🍃
قلبش سرشار از اميد و
زندگيش سرشار از رحمت و🌸🍃
بركت تو باد
#سلام_صبحتون_بشادکامی🌼🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#صبحانه
#فرنچ_تست
2 تا تخم مرغ رو هم بزنید بهش نصف لیوان شیر اضافه کنید 2 قاشق شکر(شیرین دوست دارین بیشتر بریزین) یه کوچولو وانیل، من یه قاشق هم دارچین زدم شما میتونید نزنید یا پودرکاکاءو اضافه کنید یا کلا بدون کاکاءو و دارچین درست کنید، خوب هم بزنید تا یکدست بشه
نون تست رو برش بدین هر مدلی دوست دارین یا اصلا برش ندین😊 بزنید تو مایه تخم مرغی کل نون رو بهش آغشته کنید تو تابه کره بندازین و تست ها رو سرخ کنید
میتونید با میوه، عسل یا هر چی دوست داشتین میل کنید😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_کارامل_نمکی🍮🍮
🎈مواد لازم
🟡۱ پیمانه ۲۰۰ گرم شکر
🟠2 قاشق غذاخوری ۳۰ میلی لیتر آب
🟡۱/۲ پیمانه ۱۲۵ میلی لیتر خامه صبحانه
🟠۳ قاشق غذاخوری ۴۲ گرم کره
🟡۱ قاشق چایخوری نمک دریایی(قابل حذف)
💢طرز تهیه💢
شکر و آب را درون یک قابلمه متوسط بریزید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و یکبار هم بزنید تا شکر و آب مخلوط شوند(بعدش دیگه اصلا هم نزنید فقط گاهی ماهیتابه رو تکون بدید).
شکر را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا به یک محلول غلیظ کاراملی تبدیل شود.
حین پخت دیواره های قابلمه را با برس سیلیکونی مرطوب بکشید تا از شکرک زدن جلوگیری شود. این کار را مرتب انجام دهید)
از روی حرارت برداشته و درون خامه داغ (بذارید رو گاز یه جوش ریز زد کافیه) بریزید. سس حباب می زند و سفت میشود اما به هم زدن ادامه دهید تا اینکه کرم به طور یکنواخت ترکیب شود.
کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
نمک را به آرامی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قبل از سرو کارامل را بگذارید تا کمی خنک شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دیپ_اسفناج_و_سس_آرتیشو🥗
این غذا را به همراه نان فرانسوی و خامه ترش، پنیر خامهای، و ، اسفناج.
🥪مواد لازم
. ۱ فنجان اسفناج خرد شده و یخ زده – آن را گرم کنید
. یک و نیم فنجان آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد شده و یخ زده – آن را گرم کنید
. ۱۷۰ گرم پنیر خامهای
. یکچهارم فنجان خامه ترش
. یکچهارم فنجان مایونز
. یکسوم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
. نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
. یکچهارم قاشق چای خوری نمک
. یکچهارم قاشق چای خوری پودر سیر
🥗🧄🥗🧄🥗🧄
🥗طرز تهیه
اسفناج و آرتیشو را در ظرفی حاوی ۱ فنجان آب بریزید؛ ظرف را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و سبزیها نرم شوند؛ سپس آنها را به خوبی آبکشی کنید. پنیر خامهای را به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروویو حرارت دهید تا داغ و نرم شود. تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و به صورت گرم نوش جان کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_سس_بشامل
🥣برای درست کردن سس سفید یا سس بشامل یک قاشق کره و یک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت یک دقیقه تفت دهید.
🥛یک لیوان شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا مواد سس گوله نشود و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید.
🥄 اگر احیانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقیقه دو سه قاشق شیر به آن اضافه کنید.🗯
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_پلو
مواد لازم:
▫️سیب سرخ ۲عدد
▫️برنج ۲پیمانه
▫️زعفران به میزان لازم
▫️شکر. قهوه ایی ۱ق غ سرپر
▫️پیاز ۲عدد درشت
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب سیب ۳لیوان
▫️نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنیدبرنج را همراه مقداری نمک ۳تا۴ ساعت بخیسانیدقابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز و مقداری روغن را درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا مقداری سبک شود سپس مرغ را به آن بیافزایید و. مقداری تفت دهید سپس مقدا ری نمک و. آب سیب را به آن بیافزایید ،در. قابلمه را بگذارید و. اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم مرغ کامل پخته شود و. مقدار. سس مرغ ۱/۳شود.۱ عدد پیاز دیگر. را پوست بگیرید بشویید و نگینی خرد کنیدقابلمه کوچکی انتخاب کنید پیازها و مقداری روغن را درون آن بریزید و با در بسته مقداری سرخ کنیدسیب ها را بشویید و با پوست نگینی درشت خرد کنیدسیب ها را به پیازهای عسلی سرخ شده اضافه کنید زعفران غلیظ و. شکر را بیافزایید و تفت دهید در قابلمه را در. طول پخت نگذارید بعد از اینکه آب سیب کشیده شد شعله را خاموش کنید سیب نباید له شوددر. آخر پلو را درون ظرف سرو بگذارید و با مرغ و سیب و پلوی زعفرانی تزیین و. سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕