#سس_کارامل_نمکی🍮🍮
🎈مواد لازم
🟡۱ پیمانه ۲۰۰ گرم شکر
🟠2 قاشق غذاخوری ۳۰ میلی لیتر آب
🟡۱/۲ پیمانه ۱۲۵ میلی لیتر خامه صبحانه
🟠۳ قاشق غذاخوری ۴۲ گرم کره
🟡۱ قاشق چایخوری نمک دریایی(قابل حذف)
💢طرز تهیه💢
شکر و آب را درون یک قابلمه متوسط بریزید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و یکبار هم بزنید تا شکر و آب مخلوط شوند(بعدش دیگه اصلا هم نزنید فقط گاهی ماهیتابه رو تکون بدید).
شکر را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا به یک محلول غلیظ کاراملی تبدیل شود.
حین پخت دیواره های قابلمه را با برس سیلیکونی مرطوب بکشید تا از شکرک زدن جلوگیری شود. این کار را مرتب انجام دهید)
از روی حرارت برداشته و درون خامه داغ (بذارید رو گاز یه جوش ریز زد کافیه) بریزید. سس حباب می زند و سفت میشود اما به هم زدن ادامه دهید تا اینکه کرم به طور یکنواخت ترکیب شود.
کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
نمک را به آرامی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قبل از سرو کارامل را بگذارید تا کمی خنک شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دیپ_اسفناج_و_سس_آرتیشو🥗
این غذا را به همراه نان فرانسوی و خامه ترش، پنیر خامهای، و ، اسفناج.
🥪مواد لازم
. ۱ فنجان اسفناج خرد شده و یخ زده – آن را گرم کنید
. یک و نیم فنجان آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد شده و یخ زده – آن را گرم کنید
. ۱۷۰ گرم پنیر خامهای
. یکچهارم فنجان خامه ترش
. یکچهارم فنجان مایونز
. یکسوم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
. نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
. یکچهارم قاشق چای خوری نمک
. یکچهارم قاشق چای خوری پودر سیر
🥗🧄🥗🧄🥗🧄
🥗طرز تهیه
اسفناج و آرتیشو را در ظرفی حاوی ۱ فنجان آب بریزید؛ ظرف را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و سبزیها نرم شوند؛ سپس آنها را به خوبی آبکشی کنید. پنیر خامهای را به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروویو حرارت دهید تا داغ و نرم شود. تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و به صورت گرم نوش جان کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_سس_بشامل
🥣برای درست کردن سس سفید یا سس بشامل یک قاشق کره و یک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت یک دقیقه تفت دهید.
🥛یک لیوان شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا مواد سس گوله نشود و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید.
🥄 اگر احیانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقیقه دو سه قاشق شیر به آن اضافه کنید.🗯
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_پلو
مواد لازم:
▫️سیب سرخ ۲عدد
▫️برنج ۲پیمانه
▫️زعفران به میزان لازم
▫️شکر. قهوه ایی ۱ق غ سرپر
▫️پیاز ۲عدد درشت
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب سیب ۳لیوان
▫️نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنیدبرنج را همراه مقداری نمک ۳تا۴ ساعت بخیسانیدقابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز و مقداری روغن را درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا مقداری سبک شود سپس مرغ را به آن بیافزایید و. مقداری تفت دهید سپس مقدا ری نمک و. آب سیب را به آن بیافزایید ،در. قابلمه را بگذارید و. اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم مرغ کامل پخته شود و. مقدار. سس مرغ ۱/۳شود.۱ عدد پیاز دیگر. را پوست بگیرید بشویید و نگینی خرد کنیدقابلمه کوچکی انتخاب کنید پیازها و مقداری روغن را درون آن بریزید و با در بسته مقداری سرخ کنیدسیب ها را بشویید و با پوست نگینی درشت خرد کنیدسیب ها را به پیازهای عسلی سرخ شده اضافه کنید زعفران غلیظ و. شکر را بیافزایید و تفت دهید در قابلمه را در. طول پخت نگذارید بعد از اینکه آب سیب کشیده شد شعله را خاموش کنید سیب نباید له شوددر. آخر پلو را درون ظرف سرو بگذارید و با مرغ و سیب و پلوی زعفرانی تزیین و. سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چیز_کیک_هندوانه
برای درست کردن این چیز کیک نیاز به یه کیک سبز رنگ دارین کیک رو با هر دستوری که میخواهید درست کنید و بهش چند قطره رنگ سبز اضافه کنید بعد از اینکه کیک پخت و کاملا خنک شد وسط آنرا با چاقو و قاشق خالی کرده و مواد پنیری رو داخلش میریزیم،
مواد لازم برای لایه پنیری🧀
▪️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
▪️خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
▪️پودر ژله انار ۱ بسته
▪️وانیل ۱ قاشق مرباخوری
▪️شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول پنیر ماسکارپونه رو با همزن خوب میزنیم بعدوانیل و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،یک بسته ژله انار را با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل میکنیم وروی بخار آب جوش میذاریم تا ذرات کاملا حل شوند بعد بهش ۴ حبه یخ اضافه میکنیم و قاطی میکنیم و به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم یکی دو قطره رنگ قرمز هم بهش اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم ودر آخر هم شکلات چیپسی اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.وسط کیک رو با قاشق خالی کرده ،اول یک لایه نازک خامه فرم گرفته به قسمت خالی شده کیک میزنیم و موادمون رو توش میریزیم و خوب صاف میکنیم و در آخر هم با شکلات آب شده براش دانه میذاریم یا میتونیم از شکلات اشکی هم استفاده کنیم.
🔸اگر خامه فرم گرفته در دسترس نبود میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و بهش۳/۴ پیمانه شکر اضافه کنید ولی چون خامه فرم گرفته خودش شیرینه شکر لازم نیست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لاته_وانیل🍺🍺
✅مواد لازم (برای ۲ نفر)
🔸شیر کم چربی: ۱ فنجان
🔸عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری (اگر سیروپ وانیل یا شربت وانیل دارید ۴ قاشق غذاخوری)
🔸قهوه اسپرسو: ۲ شات
☕️طرز تهیه
شیر را تا دمای ۶۰ تا هفتاد درجه سانتیگراد گرم کنید و با همزن دستی سیمی بزنید تا کف کند. در این فاصله ۲ عدد ماگ آماده کنید و در هر کدام به مقدار مساوی عصاره وانیل یا سیروپ وانیل را تقسیم کنید و بریزید. قهوه اسپرسو را دم کنید. برای دو شات قهوه اسپرسو به ۴۲ گرم قهوه با آسیاب متوسط نیاز دارید. قهوه را به روش اسپرسو که در بالا گفتیم با موکاپات دم کنید و در هر ماگ به مقدار مساوی یک شات اسپرسو بریزید. سپس شیر کف کرده را با قاشق روی اسپرسو بریزید و به صورت داغ میل کنید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آبگوشت_ساده_سیرابی🍲
🍖سیراب پاک شده و شسته شده: ۱ کیلوگرم خرد شده در قطعات مربع شکل ۵ سانتیمتری
🍖پیاز تازه: یک عدد متوسط
🍖نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
🍖کره و آرد آلک شده: از هر کدام ۵۵ گرم
🍖شیر: به میزان دلخواه
🍲🍜طرز تهیه سوپ سیرابی
ابتدا سیرابی را خوب تمیز کنید، بشورید و به صورت تکههای ۵ سانتیمتری مربعی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید. تکههای سیرابی را در آب بندازید و بعد از به جوش آمدن آب به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله گاز نگه دارید. تکههای سیرابی را آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب تکههای سیرابی را بریزید. روی سیرابی یک عدد پیاز که به دو نیم تقسیم شده و همچنین مقداری شیر بریزید. شیر باید روی سیرابیها را بپوشاند. روی شعله ملایم گاز سیرابی را با شیر و پیاز به مدت ۲ ساعت بپزید. در اواسط پخت سیرابی، مقداری کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید، به کره آب شده آرد الک شده اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ آرد عوض شود و طعم آردی خام گرفته شود. به ترکیب آرد و کره مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. این ترکیب را روی سیرابی در حال پخت بریزید و هم بزنید. بعد از دو ساعت آمادست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_سیب_زمینی_با_پنیر_رژیمی
🎈مواد لازم
🔸آرد سبوس دار ۴ پیمانه یا (آرد گندم)
🔸آب به میزان لازم
🔸خمیر ترش ۲ ق غ
🔸سیب زمینی آب پز بزرگ ۳ عدد
🔸پنیر پیتزا به دلخواه
🔸سس گوجه فرنگی ۳ ق غ
🔸فلفل دلمه ای دو عدد
🔸قارچ خورد شده ۲۰۰ گرم
🥫طرز تهیه🥪🍕
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده خمیر ترش با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده هم بزنید بیزارید کنار تا عمل باید باید مایع کف کند
آرد با مقدار آب مخلوط کرده ورز بدهید مایع خمیر ترش به خمیر اضافه کنید کمی ورز بدهید بزارید.دو ساعت کنار روی خمیر بپوشانید حجم خمیر دو برابر میشود.برای روی پیتزا ۳ فاشق رب با کمی روغن تف بدهید به کمی نمک و هر ادویه که دوست دارید بریزید وکمی سبزیجات معطر سیب زمینی آب پز را خورده کرده با قارچ فلفل دلمه ای آماده کرده خمیر را توی سینی فر از قبل کاغذ روغنی پهن کنید کمی با روغن چرب کنید بعد خمیر را توی سینی پهن کنید از سس آماده شده روی خمیر بزنید سیب زمینی خورده شده بعد قارچ خوردشده وفلفل دلمه ریخته . روی این مواد پنیر ریز شده میریزید.با درجه ۱۸۰ وبمدت ۲۰ دقیقه میگذاریم پیتزا پخته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بورانی_هویج_لبو_اسفناج_با_چیپس
برای بورانی از ماست موسیر استفاده کنید
میتونید بورانی ها رو پوره کنید و با ماسوره رو چیپسا طرحهای مختلف بدین.
من خودم دوست دارم زیر دندون احساس بشن مواد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_گل_آفتابگردون
7لایه ورق یوفکا رو کره آب شده مالیده وروی هم قرار دهید ومثل تصویر آماده کنید وباکره وزعفران رومال کرده وداخل فرقراردهید(طلایی شه)موقع سرو یک عدد هلو(کمپوت)وسطش بذارید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پنجره یِ دلت را
رو به خوشبختی باز کن
عشق را
به قلبت دعوت کن
و نفس بکش
هوایِ مهربانی را
#صبحتون_بخیر☀️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بورک_املت_پنیری🍳🧀
————————————————————–—
▪️یک صبحونه خوشمزه که درعرض ۱۵ دقیقه حاضر میشه و از لذتش سیر نمیشین😋
————————————————————–—
▪️مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
پنیر فتا : ۱ لیوان( بسته به دلخواه کمی بیشتر)🧀
کره : ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
شوید ریز خردشده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی : (اختیاری) .🌶
▪️طرز تهیه:
تخممرغها را همراه با نمک تا وقتی که کف کند در یک کاسه بخوبی هم بزنید.
پنیر خرد شده، جعفری و شوید ریز خرد شده،فلفل، آرد و بکینگ پودر در یک کاسه دیگر ریخته و همه را بخوبی باهم مخلوط کنید.
درآخر، تخممرغهای همزده شده را اضافه و با قاشق کمی مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد بخوبی مخلوط شدند؛
کره را در یک تابه مناسب ریخته و ذوب کنید و مخلوط آماده را داخل تابه ریخته و درب تابه را بسته و روی حرارت ملایم گذاشته تا پخته شود. هنگامی که پف کرده و زیرش سرخ شد،آن را برگردانده و طرف دیگر را بگذارید پخته شود.
بورک املت آماده سرو میباشد نوش جان!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕