#سیب_پلو
مواد لازم:
▫️سیب سرخ ۲عدد
▫️برنج ۲پیمانه
▫️زعفران به میزان لازم
▫️شکر. قهوه ایی ۱ق غ سرپر
▫️پیاز ۲عدد درشت
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب سیب ۳لیوان
▫️نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنیدبرنج را همراه مقداری نمک ۳تا۴ ساعت بخیسانیدقابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز و مقداری روغن را درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا مقداری سبک شود سپس مرغ را به آن بیافزایید و. مقداری تفت دهید سپس مقدا ری نمک و. آب سیب را به آن بیافزایید ،در. قابلمه را بگذارید و. اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم مرغ کامل پخته شود و. مقدار. سس مرغ ۱/۳شود.۱ عدد پیاز دیگر. را پوست بگیرید بشویید و نگینی خرد کنیدقابلمه کوچکی انتخاب کنید پیازها و مقداری روغن را درون آن بریزید و با در بسته مقداری سرخ کنیدسیب ها را بشویید و با پوست نگینی درشت خرد کنیدسیب ها را به پیازهای عسلی سرخ شده اضافه کنید زعفران غلیظ و. شکر را بیافزایید و تفت دهید در قابلمه را در. طول پخت نگذارید بعد از اینکه آب سیب کشیده شد شعله را خاموش کنید سیب نباید له شوددر. آخر پلو را درون ظرف سرو بگذارید و با مرغ و سیب و پلوی زعفرانی تزیین و. سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چیز_کیک_هندوانه
برای درست کردن این چیز کیک نیاز به یه کیک سبز رنگ دارین کیک رو با هر دستوری که میخواهید درست کنید و بهش چند قطره رنگ سبز اضافه کنید بعد از اینکه کیک پخت و کاملا خنک شد وسط آنرا با چاقو و قاشق خالی کرده و مواد پنیری رو داخلش میریزیم،
مواد لازم برای لایه پنیری🧀
▪️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
▪️خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
▪️پودر ژله انار ۱ بسته
▪️وانیل ۱ قاشق مرباخوری
▪️شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول پنیر ماسکارپونه رو با همزن خوب میزنیم بعدوانیل و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،یک بسته ژله انار را با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل میکنیم وروی بخار آب جوش میذاریم تا ذرات کاملا حل شوند بعد بهش ۴ حبه یخ اضافه میکنیم و قاطی میکنیم و به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم یکی دو قطره رنگ قرمز هم بهش اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم ودر آخر هم شکلات چیپسی اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.وسط کیک رو با قاشق خالی کرده ،اول یک لایه نازک خامه فرم گرفته به قسمت خالی شده کیک میزنیم و موادمون رو توش میریزیم و خوب صاف میکنیم و در آخر هم با شکلات آب شده براش دانه میذاریم یا میتونیم از شکلات اشکی هم استفاده کنیم.
🔸اگر خامه فرم گرفته در دسترس نبود میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و بهش۳/۴ پیمانه شکر اضافه کنید ولی چون خامه فرم گرفته خودش شیرینه شکر لازم نیست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لاته_وانیل🍺🍺
✅مواد لازم (برای ۲ نفر)
🔸شیر کم چربی: ۱ فنجان
🔸عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری (اگر سیروپ وانیل یا شربت وانیل دارید ۴ قاشق غذاخوری)
🔸قهوه اسپرسو: ۲ شات
☕️طرز تهیه
شیر را تا دمای ۶۰ تا هفتاد درجه سانتیگراد گرم کنید و با همزن دستی سیمی بزنید تا کف کند. در این فاصله ۲ عدد ماگ آماده کنید و در هر کدام به مقدار مساوی عصاره وانیل یا سیروپ وانیل را تقسیم کنید و بریزید. قهوه اسپرسو را دم کنید. برای دو شات قهوه اسپرسو به ۴۲ گرم قهوه با آسیاب متوسط نیاز دارید. قهوه را به روش اسپرسو که در بالا گفتیم با موکاپات دم کنید و در هر ماگ به مقدار مساوی یک شات اسپرسو بریزید. سپس شیر کف کرده را با قاشق روی اسپرسو بریزید و به صورت داغ میل کنید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آبگوشت_ساده_سیرابی🍲
🍖سیراب پاک شده و شسته شده: ۱ کیلوگرم خرد شده در قطعات مربع شکل ۵ سانتیمتری
🍖پیاز تازه: یک عدد متوسط
🍖نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
🍖کره و آرد آلک شده: از هر کدام ۵۵ گرم
🍖شیر: به میزان دلخواه
🍲🍜طرز تهیه سوپ سیرابی
ابتدا سیرابی را خوب تمیز کنید، بشورید و به صورت تکههای ۵ سانتیمتری مربعی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید. تکههای سیرابی را در آب بندازید و بعد از به جوش آمدن آب به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله گاز نگه دارید. تکههای سیرابی را آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب تکههای سیرابی را بریزید. روی سیرابی یک عدد پیاز که به دو نیم تقسیم شده و همچنین مقداری شیر بریزید. شیر باید روی سیرابیها را بپوشاند. روی شعله ملایم گاز سیرابی را با شیر و پیاز به مدت ۲ ساعت بپزید. در اواسط پخت سیرابی، مقداری کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید، به کره آب شده آرد الک شده اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ آرد عوض شود و طعم آردی خام گرفته شود. به ترکیب آرد و کره مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. این ترکیب را روی سیرابی در حال پخت بریزید و هم بزنید. بعد از دو ساعت آمادست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_سیب_زمینی_با_پنیر_رژیمی
🎈مواد لازم
🔸آرد سبوس دار ۴ پیمانه یا (آرد گندم)
🔸آب به میزان لازم
🔸خمیر ترش ۲ ق غ
🔸سیب زمینی آب پز بزرگ ۳ عدد
🔸پنیر پیتزا به دلخواه
🔸سس گوجه فرنگی ۳ ق غ
🔸فلفل دلمه ای دو عدد
🔸قارچ خورد شده ۲۰۰ گرم
🥫طرز تهیه🥪🍕
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده خمیر ترش با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده هم بزنید بیزارید کنار تا عمل باید باید مایع کف کند
آرد با مقدار آب مخلوط کرده ورز بدهید مایع خمیر ترش به خمیر اضافه کنید کمی ورز بدهید بزارید.دو ساعت کنار روی خمیر بپوشانید حجم خمیر دو برابر میشود.برای روی پیتزا ۳ فاشق رب با کمی روغن تف بدهید به کمی نمک و هر ادویه که دوست دارید بریزید وکمی سبزیجات معطر سیب زمینی آب پز را خورده کرده با قارچ فلفل دلمه ای آماده کرده خمیر را توی سینی فر از قبل کاغذ روغنی پهن کنید کمی با روغن چرب کنید بعد خمیر را توی سینی پهن کنید از سس آماده شده روی خمیر بزنید سیب زمینی خورده شده بعد قارچ خوردشده وفلفل دلمه ریخته . روی این مواد پنیر ریز شده میریزید.با درجه ۱۸۰ وبمدت ۲۰ دقیقه میگذاریم پیتزا پخته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بورانی_هویج_لبو_اسفناج_با_چیپس
برای بورانی از ماست موسیر استفاده کنید
میتونید بورانی ها رو پوره کنید و با ماسوره رو چیپسا طرحهای مختلف بدین.
من خودم دوست دارم زیر دندون احساس بشن مواد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_گل_آفتابگردون
7لایه ورق یوفکا رو کره آب شده مالیده وروی هم قرار دهید ومثل تصویر آماده کنید وباکره وزعفران رومال کرده وداخل فرقراردهید(طلایی شه)موقع سرو یک عدد هلو(کمپوت)وسطش بذارید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پنجره یِ دلت را
رو به خوشبختی باز کن
عشق را
به قلبت دعوت کن
و نفس بکش
هوایِ مهربانی را
#صبحتون_بخیر☀️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بورک_املت_پنیری🍳🧀
————————————————————–—
▪️یک صبحونه خوشمزه که درعرض ۱۵ دقیقه حاضر میشه و از لذتش سیر نمیشین😋
————————————————————–—
▪️مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
پنیر فتا : ۱ لیوان( بسته به دلخواه کمی بیشتر)🧀
کره : ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
شوید ریز خردشده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی : (اختیاری) .🌶
▪️طرز تهیه:
تخممرغها را همراه با نمک تا وقتی که کف کند در یک کاسه بخوبی هم بزنید.
پنیر خرد شده، جعفری و شوید ریز خرد شده،فلفل، آرد و بکینگ پودر در یک کاسه دیگر ریخته و همه را بخوبی باهم مخلوط کنید.
درآخر، تخممرغهای همزده شده را اضافه و با قاشق کمی مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد بخوبی مخلوط شدند؛
کره را در یک تابه مناسب ریخته و ذوب کنید و مخلوط آماده را داخل تابه ریخته و درب تابه را بسته و روی حرارت ملایم گذاشته تا پخته شود. هنگامی که پف کرده و زیرش سرخ شد،آن را برگردانده و طرف دیگر را بگذارید پخته شود.
بورک املت آماده سرو میباشد نوش جان!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#موس_موزوقهوه 🍌
🌈مواد لازم🌈
مارشملو : ۳۰ عدد هم اندازه
عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری
قهوه اسپرسو یا قهوه غلیظ : یک سوم فنجان
موز رسیده پوره شده : ۱ عدد
خامه زده شده : ۱ کاپ (۲۰۰ گرم)
شکلات رنده شده : ۱ ق غ خوری
☕️☕️☕️☕️☕️☕️
طرز تهیه🔥
۱.یک ظرف فلزی را به مدت ۱۵دقیقه درون یخچال بگذارید
۲.درون ظرفی آب بریزید روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد
۳.سپس مارشملو ها و قهوه را درون ظرفی دیگر روی آب در حال جوش آب کنید و مرتب هم بزنید
۴.موز پوره شده و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را جایی قرار داده تا خنک شود
۵.درون ظرف فلزی سرد شده ی خود خامه را بریزید و با هم زن هم بزنید تا زمانی که صفت شود
۶.کم کم خامه را به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید
۷.مخلوط را درون ظرف های کوچک بریزید و روی آن را در صورتی که دوست داشتید با پودر شکلات تزیین کنید
۸.به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_کدو_حلوایی🥗
✅مواد لازم
1- کدو حلوایی دو پیمانه
2- کاهوپنج برگ
3- انار یک پیمانه
4- رنده ی پوست پرتقال یک چهارم قاشق چایخوری
5- پنیرفتا دو قاشق غذاخوری
6- نمک وفلفل به میزان لازم
🥦🥬🥒🥦🥬🥒
🥙کدو حلوایی را در مقداری مناسبی آب پخته، دقت کنید که له نشود .در ظرف مورد نظر کاهورا خرد کرده سپس کدو حلوایی را با انار ورنده پوست پرتقال مخلوط کرده وروی کاهو بریزید نمک وفلفل به اندازه کافی اضافه کرده ودر آخر پنیر را روی سالاد ریخته وسرو کنید (نوش جان)
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_پرتقال_خانگی🍊
🍭۱۰۰ گرم آب پرتقال
🍭۲۵۰ گرم آرد گندم
🍭یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
🍭یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
🍭یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
🍭چهار عدد تخم مرغ
🍭۱۰۰ گرم روغن مایع
🍭۱۵۰ گرم پودر شکر
🍰طرز تهیه 🍰
ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با هم زن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا حجم موادتان دو برابر شود. بعد روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در یک ظرف دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. نصف آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و به مخلوط تخممرغها اضافه کنید. سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در مرحله آخر نیز آرد و بکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید. حالا دوباره هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل از آماده شدن موارد با دمای (۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه) روشن کنید تا داخلش خوب گرم شود. قالب کیکتان را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. مایه کیک شما باید نیمی از فضای قالب کیک را بگیرد، باقی فضای قالب کیک برای پف کردن استفاده میشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕