هدایت شده از آشپزخونه
🍉 اسموتی یخی هندوانه ای 🍉
✏️مواد لازم برای۸ نفر
🔸هندوانه خردشده ۲ پیمانه
🔸توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
🔸شکلات چیپسی ۳ قاشق سوپ خوری
🔸خامه فرم گرفته ۱/۲ پیمانه
🔸کیوی خرد شده ۱ پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹توتفرنگی و تکههای هندوانه را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و پورهای شکل شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید. ظرف مخلوطکن را بشویید و سپس تکههای کیوی را داخل آن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کیوی نرم و پورهای شکل شود.
🔹حدود 3/2 قالبهای بستنی یخی را با مخلوط توتفرنگی و هندوانه پُر کنید. چند عدد شکلات چیپسی هم داخل هر قالب بریزید. قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
🔹وقتی قالب ها را از فریزر خارج کردید، مقداری خامه فرم گرفته روی آنها بریزید و دوباره قالبها را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید، سپس بقیه حجم قالبها را با پوره کیوی پُر کنید.
🔹قالبها را بار دیگر به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد کمی خودشان را بگیرند، سپس چوب بستنیها را داخل آنها فرو کنید. حالا قالبها را حداقل به مدت 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنیها آماده شوند.
🔹وقتی بستنیها آماده شدند، قالبها را از فریزر خارج کنید، آنها را حدود 30 ثانیه داخل آب گرم قرار دهید تا بستنیها براحتی از قالبها خارج شوند، سپس سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#كباب اوكرايني
مواد لازم : گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم ،يك عدد پياز متوسط ، يك حبه سير ، فلفل دلمه اي نگيني ، گوجه خرد شده نگيني ، پنير پيتزا ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمك فلفل زردچوبه
اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد .
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#الو_مسما
روش من برای درست کردن آلومسما اینجوریه👈چهار پنج عدد پیاز متوسط(تقریبا نیم کیلو) رو خلالهای نازک می زنم و با حرارت ملایم یه پیاز داغ طلایی و خوشرنگ می گیرم و کنار می ذارم.
توی همون تابه تکه های مرغ رو با کمی پودر زعفران سرخ می کنم و بعد به تعداد لازم آلو بخارا و آلو جنگلی و در صورت تمایل قیصی را شسته و در همون تابه تفت می دم.
سپس تو قابلمه ای که می خوام خورشت رو بپزم کمی روغن میریزم و یک ق سر پر رب گوجه فرنگی و دو سه ق رب انار و زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل اضافه می کنم و بعد از یه تفت کوچیک مرغ ها و پیازداغ و آلوها رو اضافه می کنم سه تا چهار لیوان آب جوش و مقدار کافی نمک می ریزم و حرارت رو ملایم می کنم تا خورش جا بیفته .
پ.ن ویژگی اصلی این خورشت پیاز داغ فراوونشه .می تونید بنا به ذائقه تون رب رو حذف کنید و فقط از زعفران برای خوشرنگ شدن خورشت استفاده کنید
پ.ن۲.این خورشت علاوه بر خوشمزه بودنش برای کسانی که مشکل یبوست دارند بسیار مفیده.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سالاد_پاستا_کلم
٣لیوان پاستا خشک
١/٥لیوان گل کلم وبروکلی(نیم پز)
١لیوان گوجه
٠/٥لیوان پیاز
٠/٥لیوان زیتون
#سس
٣ق روغن زیتون
٢ق آبلیمو
١ق سرکه سیب
نمک و فلفل و آویشن و پودر سير
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#هات_چاکلت #شکلات_داغ
شیر۱لیوان
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
نسکافه ۱ق.چ
پودر کاکائو۲ق چ
خامه صبحانه ۱ق غ
شکر به دلخواه من نزدم
وانیل یک پنس
مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم به غلظت
@ashpazzkhooneh