eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🗯مواد لازم برای چهار نفر 🥪نان تست یک بسته 🧀پنیر پیتزای ورقهای 1بسته 🧄سیر له شده 2حبه 🍤ماهی یا میگوی ریز شده 400گرم 🥗قارچ خرد شده 100گرم 🍃آویشن 1قاشق مربا خوری 🥫سس قرمز 2قاشق سوپخوری 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🌮🌯طرز تهیه :🌯🌮 ابتدا در قابلمه ای سیر و ماهی یا میگو را کاملا با هم تفت داده و سپس نمک و فلفل را به آنها افزوده و بعد قارچ خرد شده و آویشن را به مواد اضافه کرده خوب تفت می دهیم . سپس درب ظرف را میگذاریم . کمی که نرم شد مواد را از روی حرارت بر میداریم و نان تست را در دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم . به این صورت که در کف آن یک تکه نان قرار داده و روی آن را با کمی سس قرمز آغشته کرده سپس مقداری از مواد ( حدودا یک قاشق غذا خوری) روی سطح نان پهن میکنیم. سپس یک لایه پنیر پیتزا را روی سطح نان قرار داده و یک تکه نان دیگر هم روی مواد قرار میدهیم. دستگاه را به مدت 5 تا 7 دقیقه روشن میکنیم تا دو طرف نانها کاملا برشته شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥘 ▫️گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️خرده نان باگت یا آرد سوخاری نصف پیمانه ▫️جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری ▫️پیاز یک عدد متوسط ▫️گوجه فرنگی دو عدد ▫️سیر و فلفل دلمه ای در صورت دلخواه ▫️سیب زمینی متوسط دو تا سه عدد ▫️رب گوجه یک قاشق غذاخوری ▫️نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه بمقدار دلخواه 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸پیاز را رنده کرده و با بقیه مواد خوب مخلوط نموده ورز میدهیم از مواد کوفته اندازه نارنگی کوچک برداشته و یا بصورت گرد و یا استوانه کوچک فرم داده و بعد در روغن داغ کمی سرخ کرده در ظرف مناسبی یک درمیان سیب زمینی های حلقه شده و کوفته ها را یک درمیان می چینیم.چند تکه فلفل دلمه هم می توانید قرار دهید. 🔸 حالا سس را که با گوجه های رنده شده کمی نمک و روغن و رب گوجه و در صورت دلخواه سیر رنده شده درست کرده ایم را با حدود یک لیوان آب مخلوط کرده در ظرفی که کوفته ها را چیدیم می ریزیم. 🔸حالا درب ظرف رو گذاشته و یا کاغذ آلومینیومی کشیده چند سوراخ ایجاد کرده در فر حدود ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.تا سیب زمینی ها پخته شده و آب سس کشیده شود. می توانید روی شعله گاز هم این مرحله راانجام دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪🍪🍪🍪🍪🍪 🍥مواد لازم : 🥠آردسه پيمانه 🥠روغن جامد1/4 پيمانه 🥠كره1/4 پيمانه 🥠زنجبيل سه قاشق سوپخوري 🥠پودر قند2/3 پیمانه 🧁طرز تهيه : روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت مي‌دهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط مي‌كنيم. كره را هم به تدريج مي‌افزاييم. در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم مقداري از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكل‌هاي دلخواه قالب مي‌زنيم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‏صبح‌ها بی‌شک می‌توانند زیباتر باشند اگر تنها دغدغه زندگی‌مان مهربانی باشد جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت شاید خیلی زیباتر... ☀️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 1 عدد پیاز خردشده 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای سبز 2 عدد گوجه‌فرنگی 2 عدد تخم‌مرغ 1 ق س ریحان خرد شده 2 ق س روغن‌زیتون 1 ق س آب‌لیمو به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع طرز تهیه: 1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بعد از شست‌وشو به ‌صورت نواری خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجه‌ها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفل‌ها به‌صورت نواری خرد کنید. 2. بعد از حدود 5-4 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفل‌ها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکه‌های گوجه‌فرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید. 3. بعدازآنکه تکه‌های فلفل و گوجه نرم شدند، تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود. 4. در یک تابه‌ کوچک روغن ‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجه‌فرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آب‌لیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا می‌توانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌯 🗯مواد لازم برای چهار نفر ⚪️ماهی چرخ کرده 1 کیلوگرم 🟠سیب زمینی پخته و رنده شده 2 عدد متوسط 🟡سیب زمینی خام و رنده شده 3 عدد ⚪️پیاز رنده شده 1عدد 🟠سیر رنده شده 1 قا شق سوپخوری 🟡آبلیمو یک چهارم پیمانه ⚪️پیاز ساتوری شده یک چهارم پیمانه 🟠تخم مرغ 2 عدد ⚪️نمک و فلفل و روغن به میزان لازم 🟡ادویه 1 قا شق چایخوری 🍔طرز تهیه:🍔 ماهـی چرخ شده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و به ترتیب پیاز رنده شده، سیر،سیب زمینی پخته و خام رنده شده، آبلیمو ،پیـازچه ساتوری شده،تخم مرغ ها و نمک و فلفل را بیفزایید . این مخلوط را خوب ورز دهید تا تمام مواد به صورت کامل با هم مخلوط شوند. روغن را داخل تابه ریخته روی حرارت قراردهید تا گرم شود. از مخلوط آماده به اندازه یک نارنگی کوچـک برداشته به کمک دست آن را به صورت بیضی فرم دهید و در روغـن سرخ کنید. 🥪کتلت های سرخ شده را در دیس مناسب قرار دهید و اطراف آن را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین نمایید.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 ➕بريم سراغ دلايل بريدن سوپ شير و اينكه چيكار كنيم دون دون يا اصطلاحا نبره 🍃فكر كنم مشكل خيليا با خوندن اين پست حل بشه 👌🍲 🧑‍🍳شير سرد رو به سوپ اضافه نكنيد اول گرم كنيد و بعد به قابلمه سوپ اضافه كنيد 🧑‍🍳ابليمو نريزيد باعث بريدن سوپ ميشه آبليمو رو يا مرحله آخر كه زير قابلمه رو خاموش كرديد با يكم آب قاطى كنيد و بريزيد يا سر ميز، ريختن هر چيز اسيدى تو شير باعث بريدن سوپ ميشه 🧑‍🍳خامه رو آخرين مرحله اضافه كنيد و نزاريد بجوشه با سوپ، قبل از اضافه كردن خامه كمى با شير رقيق كنيد و بعد بريزيد 🧑‍🍳و آخرين راهكار اينكه مرغ و سبزيجات رو جدا بپزيد و جو رو سوا و بعد از ريش ريش كردن به قابلمه اضافه كنيد و بيست دقيقه آخر شير اضافه كنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🦪 🎈مواد لازم برای چهار نفر✅✅ 🟠ماهی 1 عدد 🟡تخم مرغ 2 عدد ⚪️آرد گندم 1 پیمانه 🟠آرد سوخاری 1 پیمانه 🟡پودر سیر 1 قاشق مربا خوری ⚪️ادویه 1 قاشق مربا خوری 🟠نمک و فلفل به میزان لازم 🟡روغن 1 پیمانه ⚪️کنسرو نخود 1 پیمانه 🟠قارچ 150گرم 🟡چیپس 200گرم ➖طرز تهیه➖ 🍃🗯ماهی را پاک کرده به قطعات منظم تقسیم نمایید، استخوانهای آن را خارج کنید . تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته همراه با نمک و ادویه و فلفل خوب بهم بزنید. در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندکی نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و خوب مخلوط کنید . ابتدا ماهی را داخل تخم مرغ ها قرار دهید و بعد داخل آرد گندم فرو ببرید تا یک لایه آرد روی تخم مرغ را بگیرد . مجددا پشت و روی ماهی را تخم مرغ زده و این بار داخل آرد سوخاری بغلطانید و در یک تابه روغن ریخته روی حرارت قرار دهید و ماهی را در روغن سرخ کنید . شنیسل ها را در ظرفی مناسی چیده و اطراف آن را با چیپس تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧄عدس قرمز: 225 گرم 🧄پیاز: 2 عدد 🧄سیر بزرگ: 2 حبه 🧄هویج: 1 عدد 🧄روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری 🧄آب مرغ: 1/5 لیتر 🧄سرکه: 2 قاشق سوپ خوری 🧄فلفل و نمک: به مقدار لازم 🧄برگ کرفس: برای تزئین 🍃برای تهیه سوپ سیر عدس، ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1/5 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍇🍲 🍥برنج: یک لیوان 🍥لپه: نصف لیوان 🍥سبزی آش: نیم کیلوگرم 🍥گوشت چرخ کرده: 200 گرم 🍥پیاز: یک عدد 🍥آبغوره: نصف لیوان 🍥نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم ➕جهت تهیه آش غوره، ابتدای کار پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید. در مرحله بعدی برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید. زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیافزایید نا گفته نماند پختن کامل مواد حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم نیاز دارد. پس از این تایم آش شما به خوبی جا افتاده شده است و می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ پیاز داغ آن را تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين👇🏻 🔸زرده تخم مرغ 🔸هويج رنده شده 🔸سفيده تخم مرغ 🔸كنسرو ماهى 🔸سيب زمينى پخته 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍀 ➖مواد لازم ➖ ⚪️برنج:1 پیمانه ⚪️سینه مرغ ریش شده :1/2 پیمانه ⚪️خود فرنگی:نصف پیمانه ⚪️پیاز:1عدد ⚪️کره :1 قاشق ⚪️نمک :کمی 🍵تهیه سوپ نخود فرنگی 🧅برای تهیه سوپ نخود فرنگی، ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز بپزید سپس استخوان مرغ را از گوش جدا کرده و آن را ریز ریز کنید. پس از پختن مرغ نخودفرنگی و برنج را همراه با آب مرغ داخل قابلمه بریزید تا نخود و برنج به قدری بپزند که له شوند. بعد از پختن برنج و نخود کره و نمک را اضافه کنید و سپس سوپ را داخل غذا ساز ریخته و کاملا صاف و یکدست کنید و در نهایت آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕