eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
: 🍟۱- چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید 🍟.۲- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید 🥘۳- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
_ماش 👩🏻‍🍳مواد لازم 🔸برنج ۴ پیمانه 🔸سبوس دوم برنج ۱ قاشق غذاخوری 🔸شوید تازه پاک کرده ۴۰۰ گرم و یا شوید خشک ۶ قاشق غذاخوری 🔸روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری 🔸ماش ۳۵۰ گرم 🔸نمک به مقدار لازم. ✅✅✅ 🍛طرز تهیه🍛 ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با ۲ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا پخته و آب آن تمام شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. می توانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🧆 🌶مواد لازم: 🧅پیاز سرخ شده 🧄سیر 🥗لوبیا چشم بلبلی 🍅گوجه فیله شده (یا میکس شده) 🍆بادمجان با برش گرد سرخ شده 🧂نمک و فلفل و زرد چوبه و … 🥘طرز تهیه:🥘 برای تهیه قلیله بادمجان اول بادمجانها رو آماده می‌کنیم سرخ کرده کناری می‌گذاریم. پیاز ریز خرد شده رو تفت داده سیر رو اضافه کرده بعد لوبیا رو قبلاً خیسانده در صافی ریخته به موادمون اضافه می‌کنیم (لوبیا چشم بلبلی رو بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت بیشتر نباید خیساند). تفت داده گوجه فیله شده یا پورهٔ آن را اضافه می‌کنیم کمی که پخت بادمجون سرخ شده رو اضافه کرده کمی آبغوره یا هر ترشی که دوست دارین اضافه کرده (نمک و … یادتون نره). 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣 🥄مواد لازم: 🍚برنج یک کیلو 🍛شکر یک کیلو 🧇روغن 🧇زعفران 🧇مغز پسته 🧇بادام 🧇خلال نارنگی 🍛طرز تهیه:🍛 برای تهیه شکرپلوی شیرازی در ابتدا برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده‌اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنند و یکی دو جوش می‌دهند. شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می‌آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می‌کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می‌افزایند. برنج را دم می‌کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی (ترش باله) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده، با هم مخلوط می‌کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم دم می‌کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می‌کنند. شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می‌کنند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥟 مواد برای 100 عدد ✌🏻آرد برنج ۲۰۰ گرم ✌🏻آرد نخودچی ۱۲۵ گرم ✌🏻تخم مرغ ۲ عدد کوچک ✌🏻کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم ✌🏻پودر قند ۱۵۰ گرم ✌🏻هل ۱ ق س ✌🏻شیر ۲ ق غ ✌🏻گلاب ۲ ق غ 🔹پودر کاکائو و زعفران دم کرده به مقدار لازم 🔛همه ی مواد به دمای محیط برسه، روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. ✍🏻با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، خیلی ورز ندید چون خمیر کیفیتش رو از دست میده و بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال، 🔆فر را ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید، 🥄از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید حدود ۱۵ دقیقه،‌ زیر شیرینی تغییر رنگ نده، اجازه بدید خنک بشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍨 🍭ماست 2 پیمانه 🍭انبه رسیده متوسط 1 عدد 🍭پودر نارگیل 1 پیمانه 🍭عسل 2 قاشق غذاخوری 🍨🍨🍨🍨🍨 ابتدا ماست را هم بزنید تا زمانیکه صاف شود. انبه را پوست گرفته و به صورت مکعب‎های 1.5 سانتی‎متری قاچ کنید تا حدود یک و نیم پیمانه شود. ماست و شربت افرا را در یک ظرف کوچک ترکیب کرده و کنار بگذارید. ¾ پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر "parfait" بریزید. روی انبه‎ها را با 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید. ½ پیمانه ماست را در هر کدام از لیوان‎ها بریزید. ¾ انبه‎های باقی‎مانده را بین لیوان‎ها تقسیم کنید. در مرحله پایانی با 2 قاشق غذاخوری نارگیل باقی‎مانده روی لیوان‎ها را تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘 🍮مواد لازم🍮 🍩قهوه دم کرده :1 پیمانه 🍩بستنی وانیلی :1 لیتر 🍩شکلات :150 گرم 🍩بیسکویت لیدی فینگر :به تعداد لازم. 🍦برای تهیه بستنی تیرامیسو، ابتدا بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. قهوه را دم کرده و بگذارید خنک شود. لیدی فینگر ها را داخل مقداری قهوه فرو کرده و کنار بگذارید. شکلات را رنده کنید. بستنی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به دو کاسه مجرا منتقل کنید. نیمی از بستی را با شکلات رنده شده مخلوط کرده و نیم دیگر آن را با قهوه مخلوط نمایید. کف قالب مورد نظر را با یک کیسه فریزر خوب بپوشانید. بستنی شکلاتی را کف قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. لیدی فینگرهایی را که به قهوه آغشته کرده اید را روی بستنی بچینید و کمی فشرده کنید در آخر بستنی قهوه را بریزد و روی آن را خوب صاف کنید. اضافی کیسه را روی بستنی ها برگردانید و خوب بپوشانید. قالب را داخل فریزر قرار دهید تا خودش را ببندد و سفت شود. سپس آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف سرو بکشید. روی بستنی را با کمی شکلات رنده شده و دانه های قهوه تزیین کرده و میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سلام😊✋ ✨☕😊🌸 سرتون سلامت💪 زندگیتون پرمهر💞 دلتون شاد😍 یک شنبه تون آباد 🌸🍃 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍇 🌈انگور بی دانه قرمز دو لیوان 🌈آب نصف لیوان 🌈شکر یک قاشق 🌈شیره انگور بدلخواه یک قاشق 🌈گلاب دو قاشق 🌈پودر هل و دارچین مقداری 🌈گردوی خرد شده بدلخواه 🌀انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍋 🥣یک لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به گرم شدن کرد ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا کم کم غلیظ بشه با حرارت ملایم، در آخر ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه اضافه میکنیم و خاموش میکنیم میزاریم کمی خنک که شد روی کیک میریزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 📌فيله ها رو از قبل با پياز ، سير ، پاپریکا ، نمك و فلفل و زردچوبه مزه دار كنيد. به دو تا تخم مرغ ، يك قاشق شير و كمي نمك و فلفل اضافه كنيد . 📌فيله ها رو اول تو آرد سفيد ، بعد تو مخلوط تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاري بزنيد . 🌀نيم ساعت صبر كنيد تا فيله ها استراحت كنه و بعد هر طرف فيله رو دو تا سه دقيقه ( نه بيشتر ) سرخ كنيد تا فيله ها لطيف و ترد بشه ، فيله خيلي سريع ميپزه ، پخت طولاني باعث سفت شدنش ميشه 🔛یا میتونید فیله ها رو با دمای صدو هشتاد حدودا هشت تا ده دقیقه تو فر یا هواپز بپزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای 🍷 🔅هر نصف بسته پودر ژله را با نصف ليوان اب جوش بنماري كرده داخل يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود برای نصف بسته پودر ژله يك ليوان اب سرد داخل ليوان ريخته با يكي دو ق غ گلاب ريخته و يكي دو ق غ شكر ريخته و ٤-٥ق غ تخم شربتي خيس خورده و لعابدار شده خوب هم بزنيد تا حل شود پس از نيم بند شدن ژله شربت را بهش اضافه كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕