#موجور_کدو_با_گوشت 🥩
مواد لازم:
✨3 عدد کدو
✨250 گرم گوشت چرخ شده گوساله
✨1 استکان آرد
✨3 عدد تخم مرغ
🌀ادویه های مورد دلخواه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده)
طرز تهیه:
🔘ابتدا کدوها را بشویید و پوست کدو را بکنید و رنده کنید کمی نمک به کدوها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست آب اضافی کدو را بگیرید. یا داخل آبکش بریزید و آب کدو را بگیرید. کدو ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید تا با هم مخلوط شوند. با قاشق از مواد بردارید و داخل ماهیتابه ای که روغن دارد و از قبل داغ شده بریزید و پشت و رو بپزید و سپس سرو کنید. کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سمیفردو_پسته 🧈
مواد لازم
🍨6 عدد سفیده تخم مرغ
🔆2 فنجان خامه پرچرب
🥄یک فنجان شکر
❄️1و 1/2 فنجان پسته و مقداری هم برای تزیین
طرز تهیه
🍶در مخلوط کن با سرعت بالا پسته و 3/4 فنجان شکر را با هم بزنید.
🍻در ظرفی دیگر با استفاده از همزن برقی سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند. 1/4 باقیمانده شکر را اضافه کنید و باز هم بزنید.
در ظرفی دیگر خامه زده شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ترکیب پسته و سفیده تخم مرغ را به آرامی به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرف مناسبی ریخته و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترشی_پیاز🧄🧅
.
مواد لازم:
🧈پیاز بنفش 4 عدد
🧈آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی)
🧈سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی)
🧈نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی)
🧈آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی)
طرز تهیه:
🥨ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم. پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رنگینک
مواد لازم
🍸کره ۱۰۰گرم
🍸آرد ۱ لیوان سرخالی
🍸پودر قند یک سوم لیوان
🍸خرما ۱۰ عدد
🍸مغز گردو به میزان لازم
🍸پودر هل و دارچین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
🥣کره را ذوب کرده وآرد را اضافه می کنیم تا زمانی که طلایی بشه بعد پودر قند را افزوده (حرارت بسیار ملایم باشد) پودر هل و دارچین را هم اضافه کرده و هم میزنیم.
🥄داخل ظرف یا قالب دلخواه کمی از مواد ریخته و خرماهایی راکه هستشو در آوردیم و مغز گردو گذاشتیم و روی مواد میچینیم سپس دوباره از مواد روی خرماها ریخته و کاملا سطحشو میپوشونیم. داخل یخچال گذاشته تا کاملا خودشو بگیره بعد در آورده و با چاقو برش می زنیم و به دلخواه با پودر پسته پودر گل محمدی و....تزئین می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_لوبیا_سبز🥒
.
🍜گوشت چرخ کرده نیم کیلو یا خورشتی
🍜لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
🍜گوجه نیم کیلو
🍜پیاز ۱ عدد
🍜نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم
.
🧇لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم
پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه کرده
و بعد از سرخ شدن ، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آیس_موکا🍸🍹
مواد لازم:
⛔️خامه ۲/۳پیمانه
⛔️شکر ۲ قاشق مرباخوری
⛔️کاکائو ۳ قاشق مرباخوری
⛔️قهوه فوری ۳ قاشق مرباخوری
⛔️یخ ۶ قطعه
✍🏻همه مواد را در مخلوط کن میریزیم و به مدت ۱ هم میزنیم ( هر ۲۰ثانیه مخلوط کن رو خاموش روشن میکنیم). بهتر است ۵ دقیقه نوشیدنی توی مخلوط کن استراحت کند تا کفی که از هم زدن به وجود امده از بین برود تا نوشیدنی غلیظ تری داشته باشیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🕊درود بر کسانی کہ از پاکیشان
🌸دوستی آغاز میشود
🕊از صداقتشان دوستی
🌸ادامہ می یابد و از وفایشان
🕊دوستی پایانی ندارد
🌸روزتــان خـوش عزیزان
🕊و مملو از عشق و امید
🌸صبحت به زیبـایی گلها
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_قرقورتی🍪
یه خمیر نانوایی 2تا قاشق روغن مخلوط و بزارید تو یخچال. بعد از 1ساعت. آوردم بیرون.آورده ورز داده و کف یه ماهیتابه روی با روغن چرب کرده بعدش خمیر به صورت مارپیچ نازک تو ماهیتابه بچینید . بزارید بپزه . تو فر. تو تنور و روی گازهم حتی میشه. بعدش که پخته شد. قرقورت به اندازه که دوست داری. من اندازه خمیرم 200گرم میشد آبش کرده بروی نون و داخل بریزد و میل کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بستنی_دارچینی
🍦شیر 1 لیوان
🍦خرما 6 عدد
🍦دارچین 1 ق چایخوری
روش تهیه
🥄خرما ها رو پوست بکنید و هسته شون رو بگیرید و با پشت چنگال له کنید.
یک لیوان شیر رو به خرما های پوره شده اضافه کنید.
🥞1 قاشق چوب دارچین رو هم به شیر و خرما اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.
حالا مایع رو به مقدار کافی توی قالب بستنی بریزید و بذارید فریزر تا یخ بزنه.
🍭بعد از 6 ساعت بستنی سالم و خوشمزه شما حاضره. بعد از اینکه از قالب خارج کردید، میتونید سر بستنی رو بزنید توی دارچین تا دارچینی تر بشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#میگو_نمکی_فلفلی: 🧆
🌮دانه های فلفل ها را داخل ظرفی مخصوص خوب بکوبید و یا آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی سطحی صاف با چیزی مانند ته ماهی تابه خرد کنید. میگو، فلفل های خرد شده و یک قاشق قاشق چای خوری نمک را داخل کاسه بزرگ قرار دهید.
🥗میگو ها را خوب در آن تکان دهید تا با نمک و فلفل ترکیب شوند. ماهی تابه یا وُک را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن، سیر، باقی مانده فلفل ها و یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید.
🥐میگو ها را درون ماهی تابه حدود ۳ تا ۴ دقیقه بریزید و بپزید. در طول پخت مواد را خوب تکان دهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. گشنیز را اضافه کنید، اجاق را خاموش کنید و مواد را خوب تکان دهید تا ترکیب شوند. بلافاصله غذا را سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#توت_فرنگی_پلو
✍🏻مواد لازم: *برنج ۵۰۰ گرم *گوشت مرغ آبپز شده ۵۰۰ گرم *توت فرنگی ۱ کیلو *خلال پسته ۱۰۰ گرم *شکر
🥄۱ قاشق غذاخوری *روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری *کره ۱۰۰ گرم *نمک به میزان لازم *پودر هل سبز ۱/۲ قاشق
چایخوری *هویج، ساقه کرفس و پیاز قدری برای پخت مرغ
🥣طرز تهیه:
ابتدا برنج از قبل خیس شده را در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم.
🍗گوشت مرغی که همراه پیاز، هویج و کرفس آبپز کردهایم را مانند گوشت حلیم ریش ریش میکنیم.روغن مایع را در
تابهای گرم کرده و گوشت مرغ را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
خلال پسته، پودر هل و شکر را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم.
در پایان مرحله تفت دادن، توت فرنگیها را اضافه میکنیم (لازم به ذکر است که توت فرنگیهای درشت را خرد
کرده و توت فرنگیهای ریز را به همان شکل اضافه میکنیم).برنج و مواد تفت داده شده را در قابلمه لابهلا
ریخته و برنج را دم میکنیم.
بعد از دم کردن آن را در دیس کشیده و با کره و مربای خلال پسته، مرغ ریش ریش شده
و توت فرنگی تزیین میکنیم.
⚡️نکته: اگر توت فرنگیها را خیلی ریز خرد کنیم در بین پلو محو میشود و در حین تفت دادن آب میاندازد.👀
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پلوي_سنتي_فرانسوي ( ليموزين) 🍲
طرزتهیه
🥘در ابتدا تکههای مرغ را سرخ میکنیم و جدا میگذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ میکنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد میخیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.
🍲سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط میکنیم و با حرارت کم میگذاریم تا دم بیاید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕