eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡 ابتدا سینه مرغ را بصورت مکعبی برش بزنید. 🍡 در ظرفی آب انار، سیر له شده، رب انار ترش، روغن زیتون، گردوی چرخ شده، عصاره سیر و مرغ الیت را ریخته و هم بزنید، وقتی سس خوب مخلوط شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و چند ساعتی داخل یخچال نگهداری کنید. 🍡 سپس مرغ ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍨 🔹 مواد لازم 🌈بستنی سفت 2فنجان 🌈شیر 1لیوان 🌈قهوه 2قاشق غذا خوری 🌈شکر 4قاشق غذا خوری 🍻 طرز تهیه بستنی را در فریزر گذاشته تا کاملا سفت شود.شیر و قهوه و شکر را با هم جوشانده تا مخلوط شوند.سپس آن را در یخچال گذاشته تا خنک شود.در داخل یک لیوان بلند یک پیمانه سرخالی بستنی ریخته شیر و قهوه آماده و سرد شده را روی آن ریخته و سرو فرمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨﷽✨ خدایا🙏 از من دور کن اون آرزوهایی رو که از ته دل ازت میخوام و خیر و صلاحم توش نیست... خدای من💞 چیزی رو برام مقدر کن که به صلاحم باشه🌸 الهی آمین🙏 🌸🍃🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 🌮این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم: همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: ❄️ذرت ❄️نمک ❄️کره ❄️آب یک لیوان ❄️روغن سرخ کردنی ❄️شکر سفید ❄️شکر قهوه ای دستور پخت: 📌ابتدا کره را درون ظرف ریخته تا کامل مایع شود حال ذرت ها را اظافه کرده و کمی نمک اظافه میکنیم سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه میدیم تمامی ذرت ها گرم و تبدیل به پفیلا شوند. 🥣حال کمی روغن ، آب ،شکر سفید و خاکستری به قابلمه اظافه و کامل باهم مخلوط میکنیم تا ذوب شوند سپس پفیلاها را درون قابلمه ریخته و تا کامل با موادمون مخلوط شوند و طعم لذیذی رو پیدا کنند 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.✌🏻 مواد لازم: 〽️بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو 〽️عسل ٣ ق س 〽️نمك ١/٤ ق چ 〽️روغن مايع ٢ تا ٣ ق س 〽️وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: 💢بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❄️ 🔹یک بسته بیسکویت پتی پور 🔹4ق غ شکر 🔹3ق غ آرد 🔹کمی کره و وانیل ▪️2ق،غ نشاسته ▪️3لیوان شیر 🔆گردوی خرد شده 🌀نصف پاکت خامه پودر کاکائو بدلخواه🌀 ❌نشاسته وارد رو در شیر سرد حل کرده روی اجاق میذاریم مدام هم میزنیم، بعد بقیه مواد رو بجز بیسکویت اضاف میکنیم، وقتی به غلظت فرنی اومد خاموش میکنیم. بعد در ظرف سرو اول بیسکویت رو خرد کرده، موادتون رو روش میریزیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔆برنج رو آبکش کنید 🌀مقداری از برنج رو با زعفرون مخلوط کنید داخل قابلمه کمی روغن بریزید بعد کنجد بپاشید و اون مقدار برنج زعفرونی رو بریزید خوب فشرده کنید خیلی کم روغن بریزید بعد مابقی برنج سفیدرو بریزید روی قسمت زعفرونی و کمی فشرده کنید باز خیلی کم روغن اضافه کنید (نیاز نیست خیلی فشرده کنید چون له میشه ) 🌀روی قابلمه دم کنی بذارید و به مدت 20 دقیقه دم کنید فقط دو سه دقیقه اول کمی شعله زیاد کنید تا یکم خودشو بگیره بعد سریع حرارت رو کم کنید دم که کشید خاموش میکنیم و حدود 5 دقیقه بعد برمیگردونیم داخل ظرف سرو 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍜 ▫️١ ليوان: لوبيا چيتي يا قرمز ▫️٢ ليوان: كينوآ پخته شده ▫️ذرت پخته شده يا كنسرو: ٥ ق غ ▫️رب گوجه فرنگي: ٥ ق غ ▫️نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم ▫️عصاره مرغ يا گوشت : ١ عدد ▫️پنير رنده شده گودا يا چدار: در صورت تمايل 🍮اول از همه كينوا رو بپزيد بعد ذرت رو بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد و كنار بذاريد، بعد رب گوجه تون رو كمي با روغن خيلي كم تفت بديد بعد بهش و عصاره مرغ يا گوشت و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد و اجازه بديد با آب بپزه، خب آخر سر كه تقريبا ٣٠ دقيقه از پخت كامل لوبيا مونده بود، ذرت و كينوا رو اضافه كنيد و بذاريد نيم ساعت آخر باهم جا بيفتن و نمك و فلفلش رو بچشيد، ميتونيد روش رو كمي پنير چدار يا گودا رنده شده هم بريزيد و سرو كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔛تخم مرغ ۳ عدد 🔛کره ۱۰۰ گرم 🔛شیر ۱/۴ پیمانه 🔛آرد ۱۵۰ گرم 🔛بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🔛زیتون خورد شده 🔛ادویه دلخواه 📌تخم مرغ رو با ادویه با همزن میزنیم تا حجیم بشه کره رو اضافه میکنیم و بعد شیر مخلوط میکنیم و زیتون خوردشده را هم اضافه کرده ❄️آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده با لیسک هم میزنیم داخل قالب دونات ریختم گذاشتم تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه . بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕