eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ▪️زرده تخم مرغ پخته شده 2 عدد ▪️آرد 150 گرم ▪️پودر قند 50 گرم ▪️کره نرم شده 75 گرم ▪️وانیل یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه: ❄️زرده تخم مرغ را ریز رنده کنید.سپس با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی بزنید کره نرم شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن 2 دقیقه بزنید.آرد را روی مواد الک کرده و با نوک انگشتان ورز دهید خمیر را با وردنه به قطر 4 میلی متر بازکرده و قالب میزنیم در فر 160درجه که از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود.بعد از سرد شدن از فر خارج کرده بین هر دو عدد شیرینی مربا یا مارمالاد ریخته و روی هم قرار دهید روی شیرینی کمی عسل مالیده و با پودر پسته یا کنجد تزیین کنید. 📌راحله:بافت این خمیر پودری هست و نباید زیاد ورز بدن که به روغن بیفته چون خشک میشه باید لای دوتا مشما باز بشه و وردنه کشیده بشه و قالب زده بشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❄️بلدرچين ٤عدد ❄️پياز متوسط ٢عدد ❄️روغن ٣ق غ ❄️زعفران دم كرده ٢ق غ فلفل دلمه اي ١عدد ❄️اب ليمو ١ق غ ❄️رب ١ق غ ❄️نمك وفلفل. به ميزان لازم طرز تهیه: 🥄بلدرچين رو بعد از تميز كردن از شب قبل داخل پياز وفلفل دلمه اي خرد شده وزعفران گذاشتم مزه دار بشه أمروز يه پياز ريز كردم ويه قاشق غذا خوري روغن ويه ليوان اب حوش گذاشتم داخل قابلمه كامل پخت ابش تموم شد بعدش سرخش كردم وبا يه سس كه از كمي رب گوجه فرنگي وأب ليمو ونمك وفلفل وزعفران درست شده بود نيم ساعت دم كردم جاتون خالي خيليي خوشمزه ولذيذ ميشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥯 ابتدا نون تست رو با لیوان یا کاسه قالب میزنیم بعد برای مواد میانی به سلیقه ی خودمون هستش,من سینه ی مرغ و آبپز کردم و ریش ریش کرده و با کمی پنیر پیتزا و کمی مایونز و نمک و فلفل مخلوط میکنم,میتونیم قارچ یا سبزیجات دیگه هم استفاده کرد,کناره های تست رو با پنیر خامه ایی یا مایونز کشیده و مخلوط مرغ رو در وسط میریزیم و با مختصر فشار دست به تست آنها رو به هم میچسبونیم ,تخم مرغ رو کمی میزنیم و ساندویچ رو در تخم مرغ میخوابونیم,من برای 5 تا ساندویچ 2 تا تخم مرغ استفاده کردم و مخلوط کردم بعد در آرد سوخاری میزنیم و در روغن فراوان سرخ شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
📌کبه یک غذای عربیه که ازغذاهای خوشمزهٔ جنوبیهای عزیز هم محسوب میشه . ✍🏻برای درست کردن این غذای خوشمزه برنج نیم دانه راباکمی زعفران‌ بصورت کته میپزیم سردکه شدکمی نمک زده وحسابی ورزمیدهیم که حالت نرم وچسبنده پیداکند. برای موادشکمی آن پیازوگوشت چرخکرده وکشمش وگردو وجعفری وادویه ودارچین رابه ترتیب تفت میدهیم ونمک وفلفل میزنیم . ازخمیربرنج به اندازه یک نارنگی برداشته وکف دست پهن میکنیم و ▪️ازموادسرخکرده وسط خمیرمیزاریم وخمیررابشکل بیضی میبندیم ودرروغن سرخ میکنیم تابرشته وطلایی رنگ بشه . 🔆مواد وسط کبه بستگی به ذائقه داره ومیتوان ازمواد دلخواه استفاده کرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: ♨️خوب دستور تهیه ش اینطوریه ک گوشت بدون استخوان مرغ رو به همراه چربی گوسفندی دو بار کامل چرخ میکنید.دو عدد پیاز رو با رنده ریز رنده میکنید و آبشو میگیرید.پیاز ، گوشت مرغ ،نمک و فلفل سیاه و زرچوبه و مقدار خیلی خیلی کم بکینگ پودر را کامل مخلوط و حسابی ورز میدید.باید خیلی ورز بدید ک کشش بیاد.اگه احساس کردید موادتون شل هستش میتونید مقدار کمی حدود نصف قاشق آرد سوخاری و بهش اضافه کنید.برای خوشرنگ شدن کبابتون میتونید زعفران دم کرده رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و بعد سرخ کنید.من این مواد رو داخل ماهیتابه سرخ کردم.اولش درب ماهیتابه رو ببندید و حرارت رو بسیار کم کنید تا پخته بشه بعدش روغن بریزید و سرخ کنید.نوش جان.... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
آرد: يك و نيم پيمانه شكر: نصف پيمانه بيكينگ پودر:‌ يك و نيم ق چ جوز هندي: يك چهارم ق چ نمك: يك هشتم ق چ تخم مرغ: يك عدد، زده شود شير: نصف پيمانه كره: نصف پيمانه، ذوب شود براي رويه: شكر: يك چهارم پيمانه دارچين: نصف قاشق چاي‌خوري كره: يك سوم پيمانه،‌ ذوب شود طرز تهيه: ☢• فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم كنيد. ☢• فنجان‌هاي مخصوص مافين را چرب كرده و يا كاغذ مخصوص شيريني درون آن‌ها قرار دهيد. ☢• درون كاسه همزن متوسط، آرد، نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، جوز هندي و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد. ☢• شير، تخم مرغ و يك سوم پيمانه كره ذوب شده را با هم مخلوط كنيد. ☢• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و تا حدي كه مرطوب و حباب‌دار شوند آن‌ها را هم بزنيد. ☢• درون فنجان‌هاي مافين از پيش آماده كرده را با قاشق پر كرده و آن‌ها را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد به مدت 25 - 20 دقيقه قرار دهيد. ☢• در اين حين، دارچين را با يك چهارم پيمانه شكر مخلوط كرده و زماني كه مافين ‌ها خوب پختند سر آن‌ها را ابتدا درون كره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچين و شكر فرو بريد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نیایش صبحگاهی ای پـــــروردگاری که سرشـار از مهر و محبت و لطف و کرم و عنایتی در این روز سه شنبه زیباترین سرنوشت را برای دوستان و عزیزانم مقدر کن ... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳 🥓 ۱ نفر 🥓1 عدد تخم‌مرغ 🥘نمک به مقدار لازم 🥘فلفل به مقدار لازم 🥘کره به مقدار لازم 🥘پودر پاپریکا به مقدار لازم مراحل 🥗اول از همه زرده رو از سفیده جدا کنید و زرده رو دور بریزید یا برای غذای بعدیتون نگه دارید بعد ادویه ها رو اضافه کنید سپس خوب با چنگال هم بزنید بعد کره رو توی ماهیتابه بزارید تا آب بشه بعد هم که نیمرو آمادس 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: ❕مایه خمیر 7گرم ❕شیر ولرم 125میلی لیتر یا نصف پیمانه ❕شکر 60گرم ❕ارد 300تا 350گرم ❕نمک یک چهارم قاشق چایخوری ❕کره 90گرم ❕زرده تخم مرغ 2عدد مواد میانی: 🔅کره 70گرم 🔅دارچین یک قاشق سوپخوری 🔅شکر یا پودر شکر 5قاشق سوپخوری 🔅کره برای رویه نان...به میزان لازم طرز تهیه: ❇️مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کنید و برای ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید...ارد ،نمک و بقیه شکر را مخلوط کنید و خمیر مایه عمل امده+شیر را به ان اضافه کنید ...کره و زرده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود...خمیر را یک ساعت و نیم استراحت دهید ...و بعد ان به ابعاد 40x30باز کنید و روی ان را کاملا کره بمالید و از مخلوط شکر و دارچین روی تمام سطح ان به طور یکنواخت بپاشید.. خمیر را از راستای عرض مستطیل با کاتر به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید...و در فر گرم شده با حرارت 170درجه سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار دهید...و بعد پخت روی ان با برس کره اب شده بمالید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
♻️آرد ۲ پیمانه ♻️شکر۱ پیمانه ♻️شیر ۳/۴ پیمانه ♻️تخم مرغ ۲ عدد کره گیاهی یا روغن۱۰۰ گرم ♻️وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری ♻️بیکینگ پودر ۳ ق چ ♻️کاکائو ۳ ق غ ♻️زعفران دم کرده غلیظ ۲ق س طرزتهیه: ⭕️کره وشکر راباهمزن بزنید تخم مرغها رایکی یکی اضافه وهربار یک دقیقه با همزن بزنیدبعد شیر ،سپس همزن راخاموش کنید آرد وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید وکم کم اضافه کنید در حدی که مخلوط شوند هم بزنید چهارتا کاسه بردارید به ترتیبی که تو عکس نشون دادم،دوتا ساده،یه قسمت کاکائو بریزید و یک قسمت کوچیکتر را زعفرانی کنید ودر قیف بریزید .کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید اول یک کاسه مایه سفید را به طورکامل بریزید بعدمایه شکلاتی رو به صورت مارپیچ در سه ردیف بریزید دوباره با مایه شکلاتی ردیف اول وسوم رابریزید و ردیف وسط را زعفرانی، ودوباره روی زعفرانی را با شکلاتی بپوشانید سپس در دریف مابین مارپیچ سفید بریزید کاملا سطح کیک سفید میشه دوباره اگه از مایه تون اضافه اومدکار راتکرار کنید،در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۵۵ دقیقه... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥮 ❌آرد......150 گرم ❌کره یا روغن جامد....70 گرم ❌پودر شکر.....50 گرم ❌تخم مرغ.....1عدد ❌وانیل نوکـ ق چ طرز تهیه: 🔛اول از همه بگم که همه کره یا روغن و تخم مرغ را نیم ساعت جلوتر از یخچال بیرون بزارید.حتما باید به دمای محیط برسه. 🔛دوم موقع ورز دادن حتما با نوک انگشت خمیر ورز بدید.نباید از کف دست برای ورز دادن استفاده کنید. 🔛روغن یا کره را با پودر شکر مخلوط کرده حدود 5 دقیقه با همزن می زنیم تا رنگش روشن بشه.بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم.دوباره با همزن می زنیم.دقت کنید که تخم مرغی که به اطراف کاسه می چسبد، حتما با لیستک جمع کنید و وسط مواد بریزد.آرد را کم کم اضافه می کنیم.در ابتدا می تونیم با همزن بزنیم.بعد با نوک انگشت خمیر جمع می کنیم.اگر با کف دست ورز بدید خمیر به روغن میوفته.مقدار ممکنه یه خورده بیشتر یا کمتر بشه.پس آرد را کم کم بریزد. ❌خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر گذاشته حدود یک ساعت در یخچال استراحت بدید خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید.اونو لوله کنید و دو طرفشو به هم وصل کنید.یا خمیر باز کنید.قالب بزنید. داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
چى نياز دارم؟! 🍴سینه مرغ: 4 عدد 🍴زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری 🍴آبلیمو:دو قاشق غذاخوری 🍴ادویه کاری و پودرسیر و زنجبیل و نمک و فلفل 🍴آردسوخاری:4-5 قاشق غذاخوری 🍴آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر 🍴تخم مرغ: یک عدد 🍴روغن مایع مخصوص سرخ کردن موادلازم برای تهیه سس قارچ: 🥄قارچ:سیصدگرم 🥄کره: سی گرم 🥄آب لیمو: یک قاشق غذاخوری 🥄آرد:یک قاشق غذاخوری سر پر 🥄شیر: یک ونیم لیوان 🥄نمک و فلفل: به میزان لازم 🥄پنیر پیتزارنده شده چهارقاشق غذا خوری 🥄خامه: دوقاشق غذا خوری چجورى درست كنم؟! 🍵سینه های مرغ رادر کیسه فریزرقرارمیدهیم و بابیفتک کوب میکوبیم تا نازکترشود.سپس زعفران، آب لیمو وکمی از ادویه ها رابه آن اضافه میکنیم وکاملا" مخلوط میکنیم ومیگذاریم نیم ساعت بماند تا مزه دار شود.تخم مرغ را باچنگال میزنیم تا ازحالت لختگی بیرون بیاید.کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم.آردسوخاری هم بانصف قاشق چایخوری ازادویه هامخلوط میکنیم.روغن رادر ماهیتابه میریزیم ومیگذاریم تا داغ شود.هر تکه سینه مرغ را ابتدادرتخم مرغ میزنیم بعدکاملا" درآردسوخاری آغشته میکنیم.استیک هارا درماهیتابه میچینیم وسرخ میکنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕