#کته_با_گوجه
برای 6 نفر
هر پرس:150 گرم
کالری هر پرس:211
مواد لازم:
☯️برنج.....2 لیوان
☯️روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری
☯️شکر.....5 گرم
☯️نمک....به مقدار لازم
☯️آب.....3 لیوان
طرز تهیه:
🍶پوست گوجه را بگیرید و با روغن زیتون تفت دهید تا جایی که نرم شود. سپس برنج خیس داده شده را اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر تفت دهید. نمک و شکر را همراه 3 لیوان آب جوش روی برنج بریزید و وقتی اب برنج تمام شد دم کنی گذاشته و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکی_فندق_و_کشمش
مواد لازم:
🍪آرد گندم ۱۲۵ گرم
🍪پرک جو ۱۲۵ گرم
🍪کره ۱۰۰ گرم
🍪فندق ۱۰۰ گرم
🍪شکر قهوه ای ۲۰۰گرم
🍪تخم مرغ ۱عدد
🍪عسل ۱ق.غ
🍪کشمش ۱۰۰ گرم
🍪وانیل نصف ق.چ
طرز تهیه:
🧆ابتدا در ظرفی کره،شکر،فندق خرد شده،کشمش،عسل،تخم مرغ،جو پرک،آرد گندم و وانیل را می ریزیم خوب ورز داده سپس کمی آب یا شیر ریخته تا مایه به دست نچسبد خوب مخلوط می کنیم.سینی فر را کمی چرب کرده مایه کوکی آماده شده را به شکل گردی درست کرده می چینیم در طبقه وسط فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا بپزد در ظرفی چیده و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نعمت فقط باران نیست
گاهی خدا 🌷
رفیقی
نازل می کند
زلال تر از باران🌷
و پاک تراز آب
سلامتی تمام دوستان خوب🌷
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مواد_لازم_برای_شیر_هویج :
🌧آب هویج 2 لیوان
🌧شیر 2 لیوان
🌧شکر به مقدار لازم
🌧گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرهویج :
🥄آب هویج تازه را بگیرید. بعد به آن شیر و گلاب و شکر را اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل پارچ آبمیوه گیری بریزید، تا خوب با هم مخلوط شود.
🥤سپس این نوشیدنی بسیار خوشمزه را به صورت خنک مصرف کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجان_پلو
برای 10 نفر
هر پرس:200 گرم
کالری هر پرس:212
مواد لازم:
🥄برنج.....2 لیوان
🥄بادمجان.....2 عدد
🥄پیاز......3 عدد
🥄گوجه.....2 عدد
🥄شکر.....1 ق مرباخوری
🥄آب گوشت.....4 لیوان
🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری
🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید .
بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#عدس_رشته
برای 6 نفر
هر پرس: 70 گرم
کالری هر پرس:232
مواد لازم:
🔛عدس.....1 لیوان
🔛رشته آش....100 گرم
🔛پیاز.....1 عدد
🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری
🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#گراتن_بروکلی
برای 8 نفر
هر پرس: 200 گرم
کالری هرپرس:277
مواد لازم:
❌بروکلی.....950 گرم
❌شیر.....1 لیوان
❌خامه .....نصف لیوان
❌آرد سفید.....2 قاشق غذاخوری
❌پنیر پیتزا.....12 قاشق غذاخوری
❌کره....2 قاشق غذاخوری
❌نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❄️بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود .
در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسفناج_با_پنیر_پیتزا
برای 6 نفر
هر پرس:135 گرم
کالری هر پرس:202
مواد لارم:
❄️برگ اسفناج.....500 گرم
❄️پیاز.....1 عدد
❄️برنج....2 قاشق غذاخوری
❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری
❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری
❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم
اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_اسفناج_با_عدس
برای 4 نفر
هر پرس:215 گرم
کالری هر پرس:165
مواد لازم:
🔘اسفناج.....500 گرم
سیر......3 حبه
🔘روغن زیتون....3 قاشق سوپ خوری
🔘رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔘عدس.....1 استکان
🔘پیاز......2 عدد
🔘لیمو.....1 عدد
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌پیاز را همراه روغن زیتون تفت دهید . وقتی سبک شد سیر رنده شده و رب گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس اسفناج خرد شده و عدس پخته شده را اضافه کرده و آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد . در آخر آب لیمو ،نمک و فلفل را اضافه کرده و در ظرف مناسبی سرو می کنیم . نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سبزیجات_در_فر
برای 4 نفر
هر پرس:290 گرم
کالری هر پرس:139
مواد لازم:
➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری
➕فلفل قرمز.....1 عدد
➕گوجه......2 عدد
➕کدو.......2 عدد
➕بادمجان......2 عدد
➕سیر......5 حبه
➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری
➕آویشن......1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بلغور_پلو_با_گوجه
برای 6 نفر
هر پرس:230 گرم
کالری هر پرس:169
مواد لازم:
🌀بلغور......1.5 لیوان
🌀پیاز.....1 عدد
🌀گوجه.....1 عدد
🌀فلفل قرمز.....3 عدد
🌀روغن زیتون......2قاشق غذاخوری
🌀آب.....3 لیوان
🌀نمک....به مقدار لازم
طرز تهیه:
▪️بلغور را از 2 ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل اب می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می دهیم. نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_ماکارونی
برای 4 نفر
هر پرس:380 گرم
کالری هرپرس:123
مواد لازم:
🔘ماکارونی فرمی......1 لیوان
🔘گوجه......2 عدد
🔘روغن زیتون......2 قاشق سوپ خوری
🔘نعنا خشک.....1 قاشق چای خوری
🔘آب .......6 لیوان
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
▪️گوجه ها را رنده کنید سپس با روغن زیتون به همراه رب گوجه تفت دهید تا خوب سرخ شود . آب جوش را ریخته و میگذاریم 2 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی ها را اضافه کرده و در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم . نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕