eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 6 نفر هر پرس: 70 گرم کالری هر پرس:232 مواد لازم: 🔛عدس.....1 لیوان 🔛رشته آش....100 گرم 🔛پیاز.....1 عدد 🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری 🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری 🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم طرز تهیه: 📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 8 نفر هر پرس: 200 گرم کالری هرپرس:277 مواد لازم: ❌بروکلی.....950 گرم ❌شیر.....1 لیوان ❌خامه .....نصف لیوان ❌آرد سفید.....2 قاشق غذاخوری ❌پنیر پیتزا.....12 قاشق غذاخوری ❌کره....2 قاشق غذاخوری ❌نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود . در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 6 نفر هر پرس:135 گرم کالری هر پرس:202 مواد لارم: ❄️برگ اسفناج.....500 گرم ❄️پیاز.....1 عدد ❄️برنج....2 قاشق غذاخوری ❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری ❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری ❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:215 گرم کالری هر پرس:165 مواد لازم: 🔘اسفناج.....500 گرم سیر......3 حبه 🔘روغن زیتون....3 قاشق سوپ خوری 🔘رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری 🔘عدس.....1 استکان 🔘پیاز......2 عدد 🔘لیمو.....1 عدد 🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: 📌پیاز را همراه روغن زیتون تفت دهید . وقتی سبک شد سیر رنده شده و رب گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس اسفناج خرد شده و عدس پخته شده را اضافه کرده و آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد . در آخر آب لیمو ،نمک و فلفل را اضافه کرده و در ظرف مناسبی سرو می کنیم . نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:290 گرم کالری هر پرس:139 مواد لازم: ➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری ➕فلفل قرمز.....1 عدد ➕گوجه......2 عدد ➕کدو.......2 عدد ➕بادمجان......2 عدد ➕سیر......5 حبه ➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری ➕آویشن......1 قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 6 نفر هر پرس:230 گرم کالری هر پرس:169 مواد لازم: 🌀بلغور......1.5 لیوان 🌀پیاز.....1 عدد 🌀گوجه.....1 عدد 🌀فلفل قرمز.....3 عدد 🌀روغن زیتون......2قاشق غذاخوری 🌀آب.....3 لیوان 🌀نمک....به مقدار لازم طرز تهیه: ▪️بلغور را از 2 ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل اب می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می دهیم. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:380 گرم کالری هرپرس:123 مواد لازم: 🔘ماکارونی فرمی......1 لیوان 🔘گوجه......2 عدد 🔘روغن زیتون......2 قاشق سوپ خوری 🔘نعنا خشک.....1 قاشق چای خوری 🔘آب .......6 لیوان 🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ▪️گوجه ها را رنده کنید سپس با روغن زیتون به همراه رب گوجه تفت دهید تا خوب سرخ شود . آب جوش را ریخته و میگذاریم 2 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی ها را اضافه کرده و در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم . نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:140 گرم کالری هر پرس:200 مواد لازم: 🔆نخود.....200 گرم 🔆سینه مرغ.....200 گرم 🔆پیاز.....1 عدد 🔆سیر.....3 حبه 🔆رب گوجه.....2 قاشق غذاخوری 🔆روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری 🔆ادویه......1 قاشق چای خوری 🔆نمک و فلفل .....به مقدار لازم طرز تهیه: ❗️نخود ها را از شب قبل خیس کنید سپس با اب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود . پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده بعد سینه مرغ هایی که در اندازه دلخواه خرد کرده ایم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اب مرغ خشک شود بعد رب گوجه و سیر رنده شده ، ادویه ، نمک،فلفل را اضافه می کنیم و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شود در نهایت نخود را افزوده و یک ربع دیگر می پزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸🍃الـــهـــی🙏 💜🍃همیشه بهترین 🌸🍃افکار به سراغتون بیاد 🌸🍃الــهــی🙏 💜🍃اونــقــدر غــرق 🌸🍃خوشبختی بشید که تا 💜🍃عمق بی انتهای 🌸🍃رضایت برسید 💜🍃الــهــی 🙏 🌸🍃که همیشه بهترین 💜🍃حال ممکن رو داشته باشید 🌷سه شنبه‌تون گلبارون دوستان باوفا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:90 گرم کالری هر پرس:240 مواد لازم: 🔘تخم مرغ.....5 عدد 🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری 🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری 🔘جعفری.....1 مشت 🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس :170 گرم کالری هر پرس :187 مواد لازم: ❄️پنیر پیتزا..... 150 گرم ❄️قارچ..... 500 گرم ❄️نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه : ▪️قارچ ها را بشویید و ساقه وسط آن را جدا کنید سپس نمک زده و پنیر پیتزا رنده شده را رویش بریزید. در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :217 مواد لازم : ➕گل کلم...... 600 گرم ➕پنیر پیتزا...... 70 گرم ➕آرد گندم...... نصف لیوان ➕تخم مرغ..... 2 عدد ➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری ➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕