#خوراک_اسفناج_با_عدس
برای 4 نفر
هر پرس:215 گرم
کالری هر پرس:165
مواد لازم:
🔘اسفناج.....500 گرم
سیر......3 حبه
🔘روغن زیتون....3 قاشق سوپ خوری
🔘رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔘عدس.....1 استکان
🔘پیاز......2 عدد
🔘لیمو.....1 عدد
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌پیاز را همراه روغن زیتون تفت دهید . وقتی سبک شد سیر رنده شده و رب گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس اسفناج خرد شده و عدس پخته شده را اضافه کرده و آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد . در آخر آب لیمو ،نمک و فلفل را اضافه کرده و در ظرف مناسبی سرو می کنیم . نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سبزیجات_در_فر
برای 4 نفر
هر پرس:290 گرم
کالری هر پرس:139
مواد لازم:
➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری
➕فلفل قرمز.....1 عدد
➕گوجه......2 عدد
➕کدو.......2 عدد
➕بادمجان......2 عدد
➕سیر......5 حبه
➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری
➕آویشن......1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بلغور_پلو_با_گوجه
برای 6 نفر
هر پرس:230 گرم
کالری هر پرس:169
مواد لازم:
🌀بلغور......1.5 لیوان
🌀پیاز.....1 عدد
🌀گوجه.....1 عدد
🌀فلفل قرمز.....3 عدد
🌀روغن زیتون......2قاشق غذاخوری
🌀آب.....3 لیوان
🌀نمک....به مقدار لازم
طرز تهیه:
▪️بلغور را از 2 ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل اب می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می دهیم. نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_ماکارونی
برای 4 نفر
هر پرس:380 گرم
کالری هرپرس:123
مواد لازم:
🔘ماکارونی فرمی......1 لیوان
🔘گوجه......2 عدد
🔘روغن زیتون......2 قاشق سوپ خوری
🔘نعنا خشک.....1 قاشق چای خوری
🔘آب .......6 لیوان
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
▪️گوجه ها را رنده کنید سپس با روغن زیتون به همراه رب گوجه تفت دهید تا خوب سرخ شود . آب جوش را ریخته و میگذاریم 2 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی ها را اضافه کرده و در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم . نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_مرغ_با_نخود
برای 4 نفر
هر پرس:140 گرم
کالری هر پرس:200
مواد لازم:
🔆نخود.....200 گرم
🔆سینه مرغ.....200 گرم
🔆پیاز.....1 عدد
🔆سیر.....3 حبه
🔆رب گوجه.....2 قاشق غذاخوری
🔆روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری
🔆ادویه......1 قاشق چای خوری
🔆نمک و فلفل .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❗️نخود ها را از شب قبل خیس کنید سپس با اب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود . پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده بعد سینه مرغ هایی که در اندازه دلخواه خرد کرده ایم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اب مرغ خشک شود بعد رب گوجه و سیر رنده شده ، ادویه ، نمک،فلفل را اضافه می کنیم و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شود در نهایت نخود را افزوده و یک ربع دیگر می پزیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸🍃الـــهـــی🙏
💜🍃همیشه بهترین
🌸🍃افکار به سراغتون بیاد
🌸🍃الــهــی🙏
💜🍃اونــقــدر غــرق
🌸🍃خوشبختی بشید که تا
💜🍃عمق بی انتهای
🌸🍃رضایت برسید
💜🍃الــهــی 🙏
🌸🍃که همیشه بهترین
💜🍃حال ممکن رو داشته باشید
🌷سه شنبهتون گلبارون دوستان باوفا
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_با_پنیر_پیتزا
برای 4 نفر
هر پرس:90 گرم
کالری هر پرس:240
مواد لازم:
🔘تخم مرغ.....5 عدد
🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری
🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری
🔘جعفری.....1 مشت
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود
ا
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قارچ_شکم_پر
برای 4 نفر
هر پرس :170 گرم
کالری هر پرس :187
مواد لازم:
❄️پنیر پیتزا..... 150 گرم
❄️قارچ..... 500 گرم
❄️نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه :
▪️قارچ ها را بشویید و ساقه وسط آن را جدا کنید سپس نمک زده و پنیر پیتزا رنده شده را رویش بریزید. در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوفته_گل_کلم
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :217
مواد لازم :
➕گل کلم...... 600 گرم
➕پنیر پیتزا...... 70 گرم
➕آرد گندم...... نصف لیوان
➕تخم مرغ..... 2 عدد
➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری
➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#گوشت_با_سبزیجات
برای 12 نفر
هر پرس:179 گرم
کالری هر پرس:256
مواد لازم:
🔆گوشت قرمز...... 750 گرم
🔆سیب زمینی..... 2 عدد
🔆هویج...... 2 عدد
🔆نخود سبز..... 1 لیوان
🔆پیاز..... 2 عدد
🔆روغن مایع ......2 قاشق غذاخوری
🔆کره.... 1 قاشق غذاخوری
🔆رب گوجه...... 1 قاشق غذاخوری
🔆آویشن..... 2 قاشق غذاخوری
🔆آب..... 2 لیوان
🔆نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه :
🔛پیاز را همراه کره وروغن تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کرده و در قابلمه رو میگذاریم تا آب بیندازد هر از گاهی هم میزنیم وقتی آب گوشت خشک شد سبزیجات و رب گوجه را اضافه می کنیم. و دوباره تفت می دهیم 2 لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزد در آخر، نخود سبز، آویشن، نمک و فلفل را می ریزیم. نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شربت_شاتوت
❗️شاتوت 1 كیلوگرم
❗️آب 1 لیوان
❗️شكر 2 لیوان
🔹شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید.
آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.
شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود.
هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ماکارونی_با_کدو_سبز
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :279
مواد لازم :
🥗ماکارونی...... 500 گرم
🥗کدو سبز..... 2 عدد
🥗روغن زیتون..... 3 قاشق غذاخوری
🥗سیر..... 2 حبه
🥗پیاز...... 1عدد
🥗نعنا خشک..... 1 قاشق غذاخوری
🥗نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه :
▪️ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت میدهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕