eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
پیراشکی گوشت بخارپز 😋 مواد لازم برای۵ نفر: کنجد و نمک و فلفل به مقدار لازم سس سویا ۲ قاشق چای خوری سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری پیازچه ۵ عدد سیر ۱ حبه پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم روغن ۱ قاشق غذا خوری پودر قند ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری آب ۲/۳ لیوان نمک نصف قاشق چای خوری مخمر فوری ۱ قاشق چای خوری آرد گندم 1/5 لیوان طرز تهیه: داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، مخمر ، نمک و پودر قند را مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر شود ، روغن را اضافه کنید و 5 دقیقه خمیر را با دست به آرامی ورز دهید ( دقت کنید که خمیر در این مرحله کمی چسبنده است ). پس از ورز دادن با دست خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی ظرف حوله ای مرطوب قرار دهید و به مدت 1 تا 2 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر 2 برابر شود ( خمیر در ابتدا کمی چسبنده است اما پس از مدت زمان و افزایش حجم نرم خواهد شد ). بعد پیازچه ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس گوشت چرخ کرده ، سیر خرد شده ، پودر زنجبیل ، سس سویا ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مایه گوشت یکدست شود. سپس خمیر را پس از مدت زمان لازم به 5 قسمت مساوی تقسیم و کف دست تان گرد کنید و خمیرها را 10 دقیقه به حال خود رها کنید تا استراحت کنند سپس هر خمیر را با وردنه پهن کنید و اطراف هر خمیر را جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. سپس آنها را روی کاغذ روغنی که گرد برش زده اید یا کاغذ مخصوص نان شیرینی قرار دهید و سپس به مدت 20 دقیقه خمیرها را به حال خود رها کنید تا استراحت کنند ( استراحت خمیر برای ترد شدن نان پس از پخت میباشد ، کاغذ روغنی برای جلوگیری از مرطوب شدن خمیر در زمان پخت میباشد ). در مدت زمانی که خمیر استراحت میکند تکه های کوچکی از خمیر را با رنگ خوراکی رنگ کنید ، تکه های خمیر را مرطوب کنید و به شکل گوش و بینی روی پیراشکی بچسبانید ، برای چشم عروسک نیز مقداری کنجد را مرطوب کنید و در جای چشم ها قرار دهید. حالا خمیرها را بهمراه کاغذ روغنی به مدت 20 – 30 دقیقه داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند سپس برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید از مواد دیگری نیز داخل این پیراشکی استفاده کنید ). @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
نان چای (قزوین) موادلازم: تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد تخم مرغ (زرده) ۳ عدد هل کوبیده نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری ماست ۳ قاشق غذا خوری روغن جامد یا کره ۳۵۰ گرم پودر قند ۳۰۰ گرم آرد ۱ کیلوگرم برای رومال شیرینی : کنجد به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم ماست ۲ قاشق غذا خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد طرز تهیه: اول روغن را آب کرده (ولرم شود) بعد پودر قند رو درونش حل می کنیم وقتی کامل پودر قند در روغن حل شد ( آرد + پودر هل + بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم ) و کم کم به مواد اضافه میکنیم حالا باید تخم مرغ ها رو در ظرف جدا مخلوط کرده و به مواد اضافه کرد و در آخر 3 قاشق ماست رو به مخلوط اضافه میکنیم . بعد با دست خوب ورز می‌هیم . بعد خمیرمان را به مدت یک ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می‌هیم( در ضمن شکل خمیر باید طوری باشد که به دست نچسبد ) خمیر عمل آمده را روی سطح صافی با وردنه به قطر 1 سانتی متر صاف می‌کنیم و قالب می‌زنیم. رومال رو بهش اضافه کرده و در آخر روش کنجد پاشید و با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در سینی وسط فر قرار دهید . 🔺ازآنجایی که دمای فرها با همدیگه یکسان نیست،پس مواظب باشید شیرینیهاتون نسوزه.همینکه زیر شیرینی طلایی شد سینی محتوی شیرینی رواز فر خارج کنید. در ظرف در دار و در جای خشک و خنک نگهداری شود @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
😋😋😋 😋😋😋 موادلازم : 1-گوشت چرخ کرده 500 گرم 2-پیاز متوسط رنده شده سه عدد( آب پیاز کمی گرفته شود نه کامل) 3-نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم 4-رب گوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری سماق دو قاشق غذاخوری 5-زرشک دو قاشق سوپ خوری برای سُس کباب 6-پیاز نگینی شده دوعدد 7-گوجه فرنگی دوعدد 8-رب گوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری 9-نمک وفلفل و کمی زعفران و پودرسیر و زرده تخم مرغ طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز و رب و نمک و فلفل و سماق و زردچوبه را باهم خوب مخلوط نموده و حدود ده دقیقه ورز میدهیم و حدود یکساعت و نیم داخل یخچال قرارمیدهیم بعد از این زمان گوشت رو به شکل دلخواه در میاریم و داخل کمی روغن با حرارت متوسط میپزیم در حدی که کاملا کبابمون خودشو بگیره کافیه و نیازی نیست که بپزه خب دوعدد پیاز خردشده رو سرخ میکنیم و دو قاشق رب رو هم تفت میدیم و ادویه میزنیم و یک ونیم لیوان آب جوش اضافه کرده اجازه میدیم تابجوش بیاد بعد کباب رو هم به سس اضافه میکنیم زرشک رو هم داخل سس میریزیم و درصورت تمایل کمی سماق هم داخل سس میریزیم هرکدوم از گوجه ها رو هم چهارقسمت میکنیم و روی کباب میذاریم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم کبابمون بپزه و خوب جابیفته . درهنگام سرو اگه دوست داشتین میتونین ازسماق و نارنج هم استفاده کنین. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
: (مواد لازم برای ۴ نفر) 1-سبزی ماهی(شنبلیله ۵۰ گرم.گشنیز ۳۰۰ گرم و جعفری ۲۰۰ گرم) 2-ماهی بدون استخوان چهار تکه 3-پیاز درشت یک عدد 4-چهار حبه سیر 5-یک قاشق چایخوری پودر شنبلیله خشک 6-روغن نصف پیمانه برای سبزی و دو قاشق غذاخوری برای پیازداغ و دو قاشق برای سرخ کردن ماهی 7- دوقاشق غ خ تمر هندی یک قاشق غذا خوری رب انار یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز نمک زرچوبه فلفل به دلخواه چهار لیوان آب طرز تهیه: اول سبزی ها را ریز خرد کرده و بدون روغن ده دقیقه روی شعله هم میزنیم تا آب آن بخار شود. بعد نصف لیوان روغن بهش اضافه میکنیم و به همراه یک قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله خشک حسابی سرخشون میکنیم(مراقب باشید شنبلیله زیاد نریزین چون تلخ میکنه) پیاز رو خلالی سرخ کرده و سیر ها رو نگینی خرد و به همراه پیاز سرخ میکنیم. نمک و فلفل و ادویه و تخم گشنیز میریزیم و یکم تفت میدهیم و به سبزی سرخ شده اضافه شون میکنیم. و یک تفت یکی دو دقیقه ای با سبزی ها میدهیم. چهار لیوان آب ترجیحا آب جوش بهش اضافه میکنیم و درشو میبندیم. در این فاصله که سبزی ها نیم پز میشن ماهی ها رو سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. دو قاشق تمر هندی را با یکی دوقاشق رب انار مخلوط کرده و با نصف لیوان آب از صافی رد میکنیم. به خورشت اضافه کرده و هم میزنیم. اب خورشت که به نصف رسید ماهی ها رو اضافه کرده و به ارامی داخل خورشت فرو میکنیم.(اصلا هم نزنید چون ماهی تیکه میشه.به آرامی فقط قابلمه را تکان دهید).نمک و ترشی خورشت را اندازه میکنیم. بعد از گذشت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه خورشتمون حسابی جا افتاده و آماده است. @ashpazzkhooneh
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 گوجه فرنگي مزه دار شده 👈برای یکبار هم که شده امتحانش كنيد، حتمأ خوشتون میاد. مخصوصا در كنار غذاهاي گوشتي . طرز تهیه: داخل يك كاسه اين مواد رو تركيب كنيد: -يك سوم ليوان روغن زيتون+يك چهارم ليوان سركه انگور+دو قاشق غذاخوری جعفري ساطوري+يك قاشق غذاخوری ريحون ساطوري+يك حبه سير رنده شده+دو قاشق پياز ساطوري+نمك و فلفل سياه. حالا چهار تا گوجه فرنگي بزرگ و سفت رو حلقه اي برش بزنيد(خيلي باريك برش نزنيد) و داخل مواد بذاريد و به مواد آغشته كنيد.روي ظرف رو بپوشونيد و دو ساعت در دماي آشپزخونه يا شش ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه(ميتونيد شب قبل تهيه كنيد و در يخچال نگه داريد). موقع سِرو گوجه ها رو داخل ظرف بچينيد و مواد مزه دار رو روي گوجه ها بريزيد. نكته:موادي كه براي مزه دار كردن تهیه کردید به صورت سس هم میتونید استفاده کنید . @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
: موادلازم: سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خورد شده 700 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد پودر سوخاری 100 گرم تخم مرغ 1 عدد گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری روغن و نمک و فلفل  به مقدار لازم. همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده ،فرم داده و پس از غلتاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید . نوشِ جان @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
و یا برای انواع و یا سوخاری .. اگه تمایل دارید مانند غذای بیرون سوخاری باشه پودر نان نباید خیلی نرم و یکدست باشه. مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری : یک پیمانه پودر نان تست ( نان خشک) دو قاشف سوپخوری پودر آویشن خشک  دو قاشق سوپخوری زردچوبه یک قاشق سوپخوری پودر سیر خشک دو قاشق سوپخوری پودر شنبلیله خشک دو قاشق سوپخوری پودر پیاز خشک  دو قاشق سوپخوری ادویه ، ادویه گرام ماسالا ویا 1ادویه مخلوط خورشی نمک و فلفل به اندازه لازم پودر شوید خشک یک قاشق سوپخوری  قرص آماده سوپ دوتا خرد شده طرز تهیه : اینها رو آسیاب کرده و با هم توی یک پاکت مخلوط کنید و استفاده کنید . گاهی برای اینکه طعم و مزه بیشتر داشته باشه میتونین خودتون بنا به ذائقه چیزی اضافه یا کم کنین . مثلا میتونین پودر سیر بیشتر یا شنبلیله بیشتری بکار ببرید. نیازی به توضیح نیست که ابتدا باید مرغ یا میگو یا مواد مورد مصرفی ات رو داخل آرد ذرت نرم و ساده یا آرد سفید نرم و ساده بزنید و بعد داخل تخم مرغ زده شده با بکینگ پودر و دوباره آرد ساده و سپس بعد داخل این پودر سوخاری که حاوی انواع ادویه جات است . اگه لازم باشه میتونید این فرآیند رو تکرار کنید که مواد خوب با مایه و سوخاری آغشته و ضخیم بشه . برای اینکه مواد سوخاری مانند سوخاری بیرون باشه . این پودر سوخاری رو که آماده کردید با کمی کورن فلکس خرد شده مخلوط کنید . کورن فلکس رو با دست خرد کنید نه با میکسر که خیلی نرم نشه و دانه درشت دربیاد و مانند بیرون مایه سوخاری دونه درشت بشه .در این صورت میتونید نان خشک یا نان تست رو حذف و به جای آن از کورن فلکس استفاده کنید . ( مراقب باشید کورن فلکس شیرین نباشه ! پودر نان هم نمک داره مراقب باشید پودر سوخاری خیلی نمک نداشته باشه ) ران مرغ رو با پوست داخل مواد و زرده به ترتیبی که بالا گفته شد آغشته کنید و داخل یک ظرف پر از روغن سرخ کردنی غوطه ور کنید . این راز خوشمزگی مرغ سوخاری بیرونه ... روغن فراوان و پودر سوخاری با ادویه مناسب . موفق باشید. نوش جان @ashpazzkhooneh