#مربای_پوست_گریپ_فروت
🍮پوست گریپ فروت را شسته، تمیز می کنیم. بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم. فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم. مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود.
🍮بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود. گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر، دولیوان آب در ظرفی ریخته، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود.
🍮سپس آن را از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم. پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته، روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید. مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نبات_فوری🍚
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دیپ_سالسا
🥣یکی از محبوبترین و پرطرفدارترینها است که ترکیب پیاز، ادویه، فلفل و گوجهفرنگیه و مناسب فینگرفود و ترتیلا است.
🥦دیپ کلم بروکلی
کلم بروکلی بلانچ و خرد شده بهاضافۀ پنیر سفید و خامه (میشود بهجای ترکیب این دو از پنیر خامهای استفاده کرد)، نمک، فلفل سیاه و کمی سیر له شده؛ یه ترکیب عالی و خوشمزه!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دیپ_لوبیا_سیاه🍱
🔹2 پیمانه لوبیا سیاه پخته شده
🔸4 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
🔹3قاشق غذا خوری آب
🔸2 عدد حبه سیر
🔹2 قاشق چای خوری آب لیمو
🔸½ قاشق چای خوری زیره
🔹½ قاشق چای خوری نمک
🔸1/8 قاشق چای خوری فلفل هندی
🔹2 عدد پیازچه خرد شده
🔸2 قاشق غذا خوری فلفل سبز
🍃طرز تهیه دیپ لوبیا سیاه:
آبلیمو و رب و تمام مواد لازم به جز پیازچه و فلفل سبز رو با همزن قشنگ مخلوط میکنیم.
پیازچه و فلفل سبز را را در نهایت بر روی ظرف آماده سرو بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافین_سوسیس🌭
🍞آرد ذرت 242 گرم
🍞شیر کمچرب دو سوم فنجان
🍞تخم مرغ یک عدد
🍞هات داگ بوقلمون (خردشده) پنج عدد
🍞پنیر چدار یک دوم فنجان
🍞ترشی هالوپینو (اختیاری) دو قاشق غذاخور
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
15 دقیقه قبل از شروع تهیه مافین سوسیس فر را روشن کنید و روی 202 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فضای داخل آن کاملا گرم شود.
آرد ذرت، شیر و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید تا خمیر مافین تهیه شود. پنیر چدار، هالوپینو (در صورت تمایل) و تکههای هات داگ را اضافه کنید.
این ترکیب را در قالبها بریزید، مراقب باشید که تنها سه چهارم از هر قالب را پر کنید تا در زمان پخت، سَر نروند.
قالبها را داخل فر قرار دهید و حدود 14 تا 18 دقیقه صبر کنید تا مافینها آماده شوند.
برای بررسی میزان پخت آنها، یک خلال دندان را داخل خمیر فرو کنید، اگر چیزی به آن نچسبد، مافین شما آماده است.
مافین سوسیس و چدار را از فر خارج کنید و زمان بدهید که کاملا خنک شوند.
حالا میتوانید این خوراکی خوشمزه را با سسهای مورد علاقهتان سرو کنید.
اگر به طعم تند علاقهمند هستید، خوراک سوسیس تند و شیرین را هم امتحان کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#گشنیز_پلو🍜
🍛برنج: 2 پیمانه
🍛گشنیز خرد شده: 500 گرم
🍛روغن یا کره: 50 گرم
🍛زعفران: نصف قاشق چایخوری
🍛نمک و فلفل: به مقدار لازم
🍛فیله مرغ: 500 گرم
🍃 طرز تهیه گشنیز پلو🍃
ابتدا برنج با آب و نمک خیس کرده و پس از چند ساعت آبکش میکنیم.
ته قابلمه را نان یا سیبزمینی گذاشته و برنج و گشنیز را لا به لا داخل قابلمه می ریزیم تا برنج دم بکشد.
سپس کره یا روغن را داغ کرده و روی برنج دم کشیده میریزیم.
مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کرده و به شکل حلزونی به سیخ چوبی می کشیم.
مرغ را با زعفران، نمک و فلفل مخلوط کرده و تفت می دهیم.
در آخر گشنیز پلو را در کنار مرغ زعفرانی سرو می کنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ته_چین_شاهرودی:
🍜گردن گوسفند: 300 گرم
🍜رشته پلویی آبکش شده: 1/5 پیمانه
🍜اسفناج: 150 گرم
🍜لبوی خام: 1 عدد
🍜روغن: به مقدار لازم
🍜برنج آبکش شده: 4 پیمانه
🍜پیاز عسلی: 3 قاشق غذاخوری
🍜آبغوره: 3 قاشق غذاخوری
🍜کدو حلوایی: نصف 1 عدد
🍜فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
🍜آب: نصف لیوان
🍛 دستور تهیه 🍛
ابتدا گوشت را درون قابلمه ریخته، روی حرارت قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را به همراه اسفناج اضافه کنید، وقتی اسفناج آب پس داد نمک، فلفل و آبغوره را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید تا گوشت کمی بپزد.
در قابلمه ای مناسب کمی روغن ریخته، نصف کف ظرف را کدو حلوایی به ضخامت یک بند انگشت چیده و نصف دیگر را از لبوی خام که برشهای نیم دایره زدهاید پر کنید.
برنج و رشته پلویی آبکش شده را با هم مخلوط کرده و روی کدو و لبو بریزید، سپس گوشت نیم پز شده را روی برنج قرار دهید، مجدد برنج و رشته پلویی اضافه کنید، در آخر نصف لیوان آب ریخته به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا تهچین آماده شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورش_ترخون (برای ۴ نفر): 🍲
❎سینه مرغ ۶۰۰ گرم
❎خرد شده ترخون ۱۰۰ گرم
❎ساطوری ریحان ۱۰۰ گرم
❎ساطوری کره ۲۵ گرم
❎روغن ۱ قاشق غذاخوری
❎آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
❎پیاز کوچک ۱ عدد
❎ساطوری فلفل سبز ۳-۴ عدد
❎ساطوری آب مرغ ۱ پیمانه
❎نمک و فلفل به میزان لازم
🥘🥘🥘
دستورتهیه خورش ترخون:
۱- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکههای مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخدار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
۲- شعله را کم کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزیها را اضافه کرده و تکههای مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید با برنج سرو کنید.
✅فوت و فن خوشمزه شدن خورش
۱- اگر میخواهید خورش لعابدار باشد، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکو_تره_فرنگی
🥪سیب زمینی : 1کیلو
🥪تره فرنگی : 4عدد
🥪مارگارین(کره گیاهی) : 4قاشق غذاخوری
🥪آرد سوخاری : 1/4 پیمانه
🥪تخم مرغ : 2 عدد
🥪نمک دریایی : 1قاشق چای خوری
🥪فلفل سیاه : 1قاشق چای خوری
🥪روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
دستور پخت 🧄
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره ای نرم و یک دست درآید.
تره فرنگی ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.
خمیر به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.
در انتها کوکو ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوپ_گوشت_قلقلی_مرغ
🍗فیله مرغ چرخ شده- ۱۵۰ گرم
☘️جعفری خرد شده- ۲ قاشق غذا خوری
🧅پیاز خرد شده- ۲ قاشق غذا خوری
🥔سیب زمینی خرد شده- یک عدد کوچک
🥕هویج کوچک خرد شده- یک عدد
💧آب- ۵ لیوان
🍥خامه -نصف پاکت
🍜طرز تهیه
فیله چرخ شده مرغ، جعفری و پیاز را با هم مخلوط کنید و به شکل قلقلی در بیاورید و در روغن تفت دهید.
بقیه مواد را در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشد.
پس از خنک شدن آن را در غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید.
سوپ را به قابلمه بر گردانید و مرغ قلقلی شده را به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا جا بیفتد.*قبل از سرو خامه به آن اضافه و با جعفری تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪 ساندویچ سیب زمینی و پنیر:
🥢مواد لازم (2 نفر):
🥣6 عدد سیب زمینی
🥣1 ق.غ پودر چیلی
🥣1 ق.غ زیره
🥣1 ق.غ چات ماسالا
🥣کمی نمک
🥣2 ق.غ گشنیز
🥣4 عدد نان تست
🥣4 ق.غ کره
🥣200 گرم پنیر موزارلا
🌀دستورپخت🌀
ابتدا سیب زمینی پخته شده را له کنید و سپس به آن نمک، پودر چیلی، ادویه چات ماسالا و گشنیز اضافه کنید
روی نان تست کمی کره بمالید و روی آن از مخلوط سیب زمینی بزیزید و تکه های مکعبی پنیر داخل سیب زمینی ها فرو کنید و روی آن پنیر رنده شده بریزید
روی نان کرده بمالید و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید، یا در تابه گریل سرخ کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸تقديم به دوستانم
💗دوستانی كه دلشان درياست
🌸ومهرشان پاينده
💗همانهایی که نشانی مهربانی
🌸وعشق وآرامش آسمانی دارند
💗خـدايا شكـر دارمشـان 🙏
🌸بهترینها را نصیبشان کن
#صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕