eitaa logo
آشپزخونه
211.2هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘این کوکو برای مجالس و مهمانیها بسیار زیبا و مناسب است. برای تهیه این کوکو مایه سه کوکوی سبزی و گوشت و سیب زمینی را آماده کنید؛ درون ظرفی و بعد از ریختن روغن، مایه کوکوی سیب زمینی را بریزید و درب ماهیتابه رابگذارید. وقتی این کوکو کمی خودش را گرفت، مایه کوکوی گوشت را بریزید و سطح آنرا صاف کنید و در ظرف را گذاشته و بعد از مدت کمی مایه کوکوی سبزی را بریزید. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥛مواد لازم: 🔸 شیر کم چرب=۱ لیوان 🔸نسکافه= یک قاشق مربا خوری 🔸یخ=۵ قطعه 🔸 شکر= کمی ☕️طرز تهیه: ۱٫شیر و نسکافه و شکر را با تکه های یخ در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. ۲٫حال آنرا درون یک لیوان بلند بریزید . با یک نی نوشیدنی رنگی زیبا و کمی ترافل آنرا تزیین کنید . نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌱مواد لازم ▫️باقالای تازه و سبز بدون پوست١٠٠گرم ▫️ذرت (بلال) ٤ عدد ▫️روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ▫️سیر خرد شده۲ حبه ▫️سرکه یک تا ۲ قاشق چایخوری ▫️فلفل قرمز تازهیک عدد ▫️ریحان و نعنا خرد شدهبه اندازه لازم ▫️نمک به اندازه لازم 🥗طرزتهیه: روغن زیتون، سیر خرد شده و دانه‌های ذرت را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید.ترکیب ذرت، سیر و روغن زیتون را حدود ۵ دقیقه، تفت بدهید.در این مرحله باقالای سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزد.بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعنا، سرکه و نمک را به آن، اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
دوستان عزیز، محمدیاسین ۳ ساله،به دلیل مشکلات جسمی در تهران تحت معالجه هست و مادرش برا کمک به تامین هزینه هاش،عسل درجه۱ میفروشه.مشتری های پیج شون تو اینستاگرام رو از دست دادن.لطفا شما حمایت و خرید کنین تا دوباره به درآمد برسن🙏 @Mohammad_yasin98
مواد لازم : ▪️ چند برگ ریحان برای تزئین ▪️ ده عدد برگ کاهوی کوچک ▪️ نمک و فلفل به اندازه نیاز ▪️ ۱ قاشق مرباخوری روغن زیتون ▪️ ۱ قاشق مرباخوری سس مایونز ▪️ ۱ بوته سیر ▪️ ۲ عدد آواکادو ▪️ ۶ عدد تخم مرغ 🍱طرز تهیه تخم مرغ ها را شسته و در ظرف آبی قرار دهید تا کاملاً سفت شود بعد پوست آنها را بکنید و از وسط نصف کنید، زرده ها را در مخلوط کن بریزید و بعد سیر خرد شده، سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل، کاهوی خرد شده و آواکادوهای ریزشده را به آن اضافه کنید ، مواد را تا حدامکان مخلوط کنید تا یکنواخت شود. از این مواد باید داخل تخم مرغ ها را پر کنید و روی آن را با برگ ریحان تزئین نمایید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍩مواد لازم : 🍫 پودر کاکائو : نصف پیمانه 🍫 نمک : به اندازه نوک قاشق مرباخوری 🍫 شکر : نصف پیمانه 🍫 سفیده تخم مرغ : ۳عدد درشت 🍫 کرم تاتار : یک هشتم قاشق مرباخوری 🍫وانیل :کمی 🍫پودر قند : یک قاشق غذاخوری 🍒طرز تهیه 🍒 فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید. در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید. در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد. سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود. پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید. اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت ۲۵ دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خواص تربچه قرمز چیست؟😇 🎈تربچه های نقلی نه تنها دارای خواص بالایی هستند، بلکه در کنار سبزی خوردن جلوه ای تازه به سفره شما می دهند. 🎈جالب است بدانید تربچه در حقیقت ریشه ای خوراکی است که هر فنجان آن معادل یک سوم نیاز روزانه فرد به ویتامین C را برطرف می کند، در حالی که انرژی موجود در آن کمتر از 25 کالری است. 🎈بهترین تربچه ها، دارای رنگ تیره تر و ریشه ای محکم تر هستند. از تربچه و برگ های مخملی اش می توانید برای تهیه سالاد و تزئین غذاهای خود نیز کمک بگیرید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫒برنج آبکش شده : 1 لیوان ، 🫒گوشت چرخ کرده : به مقدار لازم، 🫒جعفری : 4 قاشق غذاخوری ، 🫒پیازچه : 4 قاشق غذاخوری ، 🫒رب: 3 قاشق غذاخوری ، 🧆طرز تهیه: قسمت انتهایی کلم برگ کامل را در می آوریم ؛ داخل کلم را خالی می کنیم .پیازچه را خرد و سرخ کرده و به همراه جعفری ، زعفران و نمک در ظرف برنج می ریزیم مواد را مخلوط کرده و داخل کلم را پر از مواد میکنیم با استفاده از یک برگ کلم و قسمت جدا شده فوقانی از بیرون پاشیدن مواد به هنگام پخت جلوگیری می کنیم . آن را درون قابلمه استیل حاوی سس قرار می دهیم و روی قابلمه را با آلومینیوم می پوشانیم تا به مدت 2 ساعت بپزد . 🍀طرز تهیه سس: رب را با روغن مایع سرخ می کنیم خاموش که کردیم دو قاشق روغن مایع به آن اضافه می کنیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃🌸صبح زیبـاتـون بخیر و شـادی 🍃🌸دلتــون آروم در کنـار عـزیـزان 🍃🌸زندگیتون شیرین و لبریز از مـهر 🍃🌸دنیاتـون غرق در شـادی و آرامـش 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کنیم تا پنیر شور نباشد؟🤔 -نان وپنیر وسبزی پای ثابت سفره‌ها است اما ممکن است پنیر شما کمی شور باشد؛ 🧀🧀 🍥بنابراین پنیر شور را داخل دوغ نگه دارید. هم نمکش کمتر می‌شود و هم سالم تر می‌ماند و هم مزه خوبی خواهد داشت. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
(پنکیک آلمانی) ▢1 قاشق غذا خوری آبلیمو ▢1 قاشق غذا خوری پودر قند ▢1 قاشق غذا خوری کره ▢2/3 پیمانه شیر (در دمای اتاق) ▢1/2 پیمانه آرد چند منظوره ▢3 پیمانه تمشگ ▢1/4 قاشق چای خوری نمک ▢1 قاشق چای خوری عصاره وانیل ▢3 عدد تخم مرغ 🥞دستور تهیه🥞 فر رو با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. تخم مرغ ها، شیر، شکر، آرد، عصاره وانیل و نمک رو داخل مخلوط کن می ریزیم. چند پالس می زنیم تا جایی که تمامی مواد به خوبی مخلوط بشن. پالس زدن رو تا جایی ادامه میدیم که مایع یکدست و روون بشه. کره رو توی ماهیتابه مناسب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار میدیم. وقتی حباب هایی توی کره ظاهر شد خمیر داچ بیبی رو وسط ماهیتابه می ریزیم ولی اون رو توی کره هم نمی زنیم. همین که مواد پخش شد ماهیتابه رو به فر منتقل می کنیم تا کاملا بپزه، پف کنه و طلایی بشه. بعد از حدود 20 دقیقه پنکیک ما حاضره. کره ذوب شده رو با برس آشپزی روی اون میمالیم. آبلیمو تازه رو هم روی پنکیک پخش می کنیم. زمانی که می خواهیم داچ بیبی رو سرو کنیم تمشک رو روی پنکیک قرار میدیم و پودر قند رو روی اون می پاشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم🥪 ▢1 قاشق چای خوری زیره سیاه ▢2 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز ▢1 قاشق چای خوری زردچوبه ▢2 عدد سینه مرغ (بدون استخوان) ▢1 عدد لیموترش ▢4 قاشق غذا خوری روغن مایع ▢4 قاشق مربا خوری سس سویا ▢به مقدار لازم نمک و فلفل 🌶دستور تهیه🌶 سس سویا، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه و زردچوبه رو داخل یک کاسه می ریزیم و به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم. آب لیموترش رو می گیریم و به مواد بالا اضافه می کنیم. مواد سس رو با هم مخلوط می کنیم و مرغ ها رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا مرغ ها کاملا به سس آغشته بشن. روی کاسه رو با یک سلفون می پوشونیم و مرغ ها رو به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم و بعد از گذشت این زمان مرغ ها رو به سیخ می کشیم. داخل ماهیتابه ای رو کمی چرب می کنیم و روی حرارت قرار میدیم. زمانی که داغ شد، مرغ ها رو داخلش قرار میدیم و در تابه رو می ذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. بعد از اینکه یک طرف مرغ ها پخته شد اون رو برمی گردونیم تا طرف دیگه هم بپزه. می تونیم کباب های خوش طعم رو با نون یا برنج سرو کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕