#نان_ترد_با_سبزیجات
🥪مواد لازم🥪
🧀نان تست: 8 عدد
🧀کره : 3 قاشق چای خوری
🧇مواد داخل برای نان🧇
ذرت : یک و نیم پیمانه
پیاز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده : یک قاشق چای خوری
شیر کم چرب : یک پیمانه
آرد ذرت : یک قاشق غذا خوری
روغن : یک قاشق غذا خوری
پنیر چدار یا پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
🥐🥐🥐🥐🥐🥐
طرز تهیه نان ترد سبزیجات :🥦🍞
در ابتدا دورنان تست را بگیرید.
نان ها را در یک پارچه توری شکل قرار دهید و روی کتری به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بخار آب باعث شود نان ها نرم شود.
بعد هر نان را داخل ظرف مافین چرب شده با کره فشار دهید تا شکل کاسه به خود بگیرد.
تهیه مواد داخل :🍔
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید بعد فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
سپس شیر و آرد ذرت و ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مخلوط کمی سفت شود.
بعد مواد را داخل نان ها بریزید و روی آن پنیر چدار یا پنیر پیتزا بریزید.
نان ها را در فر گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_موز_با_ژلاتین🍮
🍌دسر موز با ژلاتین یکی از دسرهای میوهای است که میتواند کمبود املاح و ویتامین ناشی از روزه داری را جبران کرده😋
مخصوص ماه رمضان🌙
🔸مواد لازم
🧁ژلاتین ۵ ورق
🧁موز ۴ عدد
🧁شکر ۱/۲ لیوان
🧁آب میوه دلخواه ۱ استکان
🧁آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
🍨طرز تهیه:
ژلاتین را ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب سرد خیس کنید.
شکر، آبلیمو و آب میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید.
سه عدد موز را رنده کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مخلوط را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید.
پس از اینکه دسر سرد شد و خودش را گرفت، روی آن را با موز تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ایده_آشپزی🍬
🍧تهیه فرنی با طعمهای دیگر
🍮در طرز تهیه فرنی زعفرونی، کافی است در مرحله اضافه کردن گلاب به شیر، به دلخواه به آن زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید.
🍮طرز تهیه فرنی شکلاتی بسیار ساده است. برای تهیه این دسر خوشمزه شکلاتی، در مرحله اضافه کردن آرد به شیر، به دلخواه به آن پودر کاکائو اضافه کنید.
🍮برای تهیه فرنی قهوه کافی است در مرحله افزودن آرد به شیر، کمی پودر قهوه فوری در آن بریزید.
🍮شما میتوانید شکر را از طرز تهیه فرنی حذف کنید و در هنگام سرو، روی آن مربای گل محمدی یا شیره انگور بریزید.
🍮علاوه بر گلاب، میتوان از نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل هم استفاده کرد تا یک فرنی وانیلی داشته باشید.
🍮در هنگام پخت فرنی، میتوان به آن کمی کره یا خامه اضافه کرد تا طعم بهتری به خود بگیرد.
🍮برای تهیه فرنی موزی یا توت فرنگی، باید فرنی را با شیر موز یا شیر توت فرنگی درست کنید.
🍮طرز تهیه فرنی با آرد ذرت به این ترتیب است که باید آرد ذرت را جایگزین آرد برنج کنید. البته در نسخه اصفهانی فرنی، از آرد برنج و آرد ذرت در کنار هم استفاده میشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پاستا_چیلی_با_تن_ماهی
🥗یک بسته پاستای فوزیلی یا پنه یا هر شکل مورد علاقه خود, تن ماهی یک عدد ,پیاز نگینی خرد شده یک عدد,سیر رنده شده دوقاشق ,گوجه فرنگی سه عدد,زیتون50 گرم خرد شده,پودر چیلی تندیک قاشق چایخوری ,روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری ,نمک وفلفل به میران لازم
🍴سیر پیاز را با روغن زیتون تفت دهید بعد تن ماهی را بیافزاییدبا گوجه رنده شده تفت دهید نمک و فلفل سیاه,پودر چیلی را به مواد قابلمه اضافه کنید درون ظرف دیگری پاستا رابه مدت زمان لازم با آب کافی پخته و بعد ابکش کنید در اخر پاستا را درون سس ریخته وبا جعفری تازه خرد شده سرو کنید
ضمنا درون قابلمه ای که پاستا را می پزید روغن نریزید زیرا سس به خورد پاستا نمی رود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجان_کباب
🫕مواد لازم- بادنجان قلمی متوسط شش عدد
🫕پیازداغ نصف پیمانه
🫕ناردون(انار خشک)نصف پیمانه
🫕 رب نارنج دو قاشق غذاخوری
🫕شکریک قاشق غذاخوری
🫕 زردچوبه یک قاشق چایخوری
🫕نمک، فلفل و روغن به میزان لازم.
🌯🥢طرز تهیه🍴
ابتدا بادنجانها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و میگذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم. بادنجانها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ میکنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آمادهسازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجانها میریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را میگذاریم تا سس غلیظ و بادنجانها پخته شوند.😋🍀
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لازانیای_کمچرب_با_کدو
🍴موادلازم:
نصف فنجان پیاز خرد شده/ ۲ حبه سیر خرد شده/ ۳ قاشق سوپخوری جعفری/ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون/ نصف قاشق چایخوری پونه/ نصف قاشق چایخوری ریحان/ نصف قاشقچای خوری آویشن/ نصف قاشق چایخوری فلفل/ سه فنجان گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست/ یک فنجان سس گوجه فرنگی/ یک فنجان رب گوجه فرنگی/ سه فنجان قارچ خرد شده/ سه عدد کدوی سبز خرد شده/ ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا رنده شده/ ۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا/ ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
🍛🍝
🍴طرز تهیه: پیاز، سیر، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها به اصطلاح، تر شوند. گوجههای خرد شده، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید. مواد را گاهگاه هم بزنید. پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید. وقتی کدوها را به هشت قسمت تقسیم کردید، فر را داغ کنید. روی سینی فر به ترتیب سس، کدو، پنیر ریکوتا، سس، کدو، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ فارنهایت لازانیا را بپزید.
✔️سرانجام ده دقیقه صبر کنید تا غذا خنک شود؛ آن را برش بزنید و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکوی_چیپس
🫔مواد لازم :
5 تا 6 عدد تخم مرغ
پیاز وهویج هرکدام یک عدد
چیپس سیب زمینی یک بسته
فلفل دلمه ای یک قاشق غذا خوری ریز شده
روغن به مقدار لازم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به اندازه کافی
🍟مرحله اول پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن به خوبی سرخ کنید،فلفل دلمه و هویج را به پیاز افزوده وچند دقیقه آن ها را تفت دهید . نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده ،چون از چیپس آماده استفاده کرده اید باید از نمک به میزان خیلی کم استفاده کنید و مواد رو از روی شعله گاز بردارید
در یک مناسب تخم مرغ ها را شکسته و با هم زن دستی به خوبی با هم ترکیب کنید چیپس سیب زمینی راخرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید
و هم بزنید ،سبزیجات تفت داده شده را اضافه کرده تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته بعد از اینکه به اندازه کافی داغ شد مواد کوکو را در تابه بریزید. بعد از اینکه یک طرف کوکوها پخت آنها را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده بر گردانید
تا طرف دیگر هم سرخ شود کوکوی چیپس فوری شما حاضر است با سبزی تازه و سس کچاپ سرو کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_کنگر
🫒مواد لازم🫒
▢250 گرم کنگر
▢2 عدد هویج
▢150 گرم نخود فرنگی
▢3 قاشق غذاخوری ماست (کم چرب)
▢کاهو (چند برگ)
🥬دستور تهیه🥬
كنگر رو پاك و با هويج نگيني خرد كرده و با آب ميذاريم پخته و نرم بشه.
بعد از خنك شدن كنگر و هويج، نخودفرنگي پخته و كاهوي خرد شده رو بهش اضافه ميكنيم.
ماست رو با نمک مخلوط و به سالاد اضافه ميكنيم.
در ظرفی چند برگ كاهو گذاشته و سالاد رو روي اون ريخته و با گوجهفرنگي تزئين ميكنيم.
🥦نکات مهم🥦
در این سالاد از مواد دیگه ای هم می تونید استفاده کنین.
می تونید به جای ماست از سرکه بالزامیک و یا تنها آبلیمو برای این سالاد استفاده کنین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بامیه_مرغ
🥖مواد لازم:
▪️فیله مرغ 300گرم
▪️نان تست ۶ عدد
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری )
▪️شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
▪️نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
▪️آرد سوخاری بمیزان لازم
🥓طرز تهیه:🥓
سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم.
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم.
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم.
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید )
ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم.سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_جگر
🍔نیم کیلو جگر خلالی برش زدم داخل تابه داغ ریختم بهمراه ۴ ق غ روغن مایع و یک ق غ کره و با حرارت بالا سرخ کردم تا آب جگر بره و شروع کنه به سرخ شدن ۵ تا پیاز خلال نازک کردم بهمراه یک ق غ سیر له شده به جگرها اضافه و مرتب هم زدم تا سرخ بشن و ادویه زدم ( نمک ، فلفل سیاه ، کاری ، پودر تخم گشنیز ، پودر زیره ، زردچوبه ) بعد یک فلفل دلمه خلال شده و سه تا فلفل سبز تند به خوراک اضافه کردم بهمراه یک گوجه خلالی شده و رنده سه تا گوجه و یک ق غ سس کچاپ یا رب گوجه خوراک هم زدم درب تابه گرفتم با حرارت کم جگر بپزه و در آخر یک پیمانه گشنیز خرد شده اضافه و مخلوط کردم و حرارت خاموش کردم .🧆🧆
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_کشمشی_بدون_آرد
🔸مواد لازم:
▫️فندق ۱٫۵ لیوان
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️کشمش ۱/۲ لیوان
▫️شکر ۱لیوان
▫️وانیل
🥞طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ و خیلی کم نمک با همزن برقی هم ز ده تا مثل برف سفید شود اول شکر را ریخته و مقداری هم میزنیم سپس بقیه مواد را می ریزیم از مواد با خمی رروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم و ۱۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا کمی ترد شود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سلام به صبح
سلام به زندگی که برای
بودنش زنده ایم
سلام به مهربانی
که همه بهش محتاجیم
سلام به شما
روزتـون بی نظیر
شنبه زیبای شما
بخیر وشادی
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕