#پاستا_چیلی_با_تن_ماهی
🥗یک بسته پاستای فوزیلی یا پنه یا هر شکل مورد علاقه خود, تن ماهی یک عدد ,پیاز نگینی خرد شده یک عدد,سیر رنده شده دوقاشق ,گوجه فرنگی سه عدد,زیتون50 گرم خرد شده,پودر چیلی تندیک قاشق چایخوری ,روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری ,نمک وفلفل به میران لازم
🍴سیر پیاز را با روغن زیتون تفت دهید بعد تن ماهی را بیافزاییدبا گوجه رنده شده تفت دهید نمک و فلفل سیاه,پودر چیلی را به مواد قابلمه اضافه کنید درون ظرف دیگری پاستا رابه مدت زمان لازم با آب کافی پخته و بعد ابکش کنید در اخر پاستا را درون سس ریخته وبا جعفری تازه خرد شده سرو کنید
ضمنا درون قابلمه ای که پاستا را می پزید روغن نریزید زیرا سس به خورد پاستا نمی رود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بادمجان_کباب
🫕مواد لازم- بادنجان قلمی متوسط شش عدد
🫕پیازداغ نصف پیمانه
🫕ناردون(انار خشک)نصف پیمانه
🫕 رب نارنج دو قاشق غذاخوری
🫕شکریک قاشق غذاخوری
🫕 زردچوبه یک قاشق چایخوری
🫕نمک، فلفل و روغن به میزان لازم.
🌯🥢طرز تهیه🍴
ابتدا بادنجانها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و میگذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم. بادنجانها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ میکنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آمادهسازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجانها میریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را میگذاریم تا سس غلیظ و بادنجانها پخته شوند.😋🍀
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لازانیای_کمچرب_با_کدو
🍴موادلازم:
نصف فنجان پیاز خرد شده/ ۲ حبه سیر خرد شده/ ۳ قاشق سوپخوری جعفری/ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون/ نصف قاشق چایخوری پونه/ نصف قاشق چایخوری ریحان/ نصف قاشقچای خوری آویشن/ نصف قاشق چایخوری فلفل/ سه فنجان گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست/ یک فنجان سس گوجه فرنگی/ یک فنجان رب گوجه فرنگی/ سه فنجان قارچ خرد شده/ سه عدد کدوی سبز خرد شده/ ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا رنده شده/ ۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا/ ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
🍛🍝
🍴طرز تهیه: پیاز، سیر، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها به اصطلاح، تر شوند. گوجههای خرد شده، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید. مواد را گاهگاه هم بزنید. پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید. وقتی کدوها را به هشت قسمت تقسیم کردید، فر را داغ کنید. روی سینی فر به ترتیب سس، کدو، پنیر ریکوتا، سس، کدو، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ فارنهایت لازانیا را بپزید.
✔️سرانجام ده دقیقه صبر کنید تا غذا خنک شود؛ آن را برش بزنید و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکوی_چیپس
🫔مواد لازم :
5 تا 6 عدد تخم مرغ
پیاز وهویج هرکدام یک عدد
چیپس سیب زمینی یک بسته
فلفل دلمه ای یک قاشق غذا خوری ریز شده
روغن به مقدار لازم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به اندازه کافی
🍟مرحله اول پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن به خوبی سرخ کنید،فلفل دلمه و هویج را به پیاز افزوده وچند دقیقه آن ها را تفت دهید . نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده ،چون از چیپس آماده استفاده کرده اید باید از نمک به میزان خیلی کم استفاده کنید و مواد رو از روی شعله گاز بردارید
در یک مناسب تخم مرغ ها را شکسته و با هم زن دستی به خوبی با هم ترکیب کنید چیپس سیب زمینی راخرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید
و هم بزنید ،سبزیجات تفت داده شده را اضافه کرده تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته بعد از اینکه به اندازه کافی داغ شد مواد کوکو را در تابه بریزید. بعد از اینکه یک طرف کوکوها پخت آنها را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده بر گردانید
تا طرف دیگر هم سرخ شود کوکوی چیپس فوری شما حاضر است با سبزی تازه و سس کچاپ سرو کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_کنگر
🫒مواد لازم🫒
▢250 گرم کنگر
▢2 عدد هویج
▢150 گرم نخود فرنگی
▢3 قاشق غذاخوری ماست (کم چرب)
▢کاهو (چند برگ)
🥬دستور تهیه🥬
كنگر رو پاك و با هويج نگيني خرد كرده و با آب ميذاريم پخته و نرم بشه.
بعد از خنك شدن كنگر و هويج، نخودفرنگي پخته و كاهوي خرد شده رو بهش اضافه ميكنيم.
ماست رو با نمک مخلوط و به سالاد اضافه ميكنيم.
در ظرفی چند برگ كاهو گذاشته و سالاد رو روي اون ريخته و با گوجهفرنگي تزئين ميكنيم.
🥦نکات مهم🥦
در این سالاد از مواد دیگه ای هم می تونید استفاده کنین.
می تونید به جای ماست از سرکه بالزامیک و یا تنها آبلیمو برای این سالاد استفاده کنین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بامیه_مرغ
🥖مواد لازم:
▪️فیله مرغ 300گرم
▪️نان تست ۶ عدد
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری )
▪️شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
▪️نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
▪️آرد سوخاری بمیزان لازم
🥓طرز تهیه:🥓
سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم.
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم.
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم.
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید )
ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم.سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خوراک_جگر
🍔نیم کیلو جگر خلالی برش زدم داخل تابه داغ ریختم بهمراه ۴ ق غ روغن مایع و یک ق غ کره و با حرارت بالا سرخ کردم تا آب جگر بره و شروع کنه به سرخ شدن ۵ تا پیاز خلال نازک کردم بهمراه یک ق غ سیر له شده به جگرها اضافه و مرتب هم زدم تا سرخ بشن و ادویه زدم ( نمک ، فلفل سیاه ، کاری ، پودر تخم گشنیز ، پودر زیره ، زردچوبه ) بعد یک فلفل دلمه خلال شده و سه تا فلفل سبز تند به خوراک اضافه کردم بهمراه یک گوجه خلالی شده و رنده سه تا گوجه و یک ق غ سس کچاپ یا رب گوجه خوراک هم زدم درب تابه گرفتم با حرارت کم جگر بپزه و در آخر یک پیمانه گشنیز خرد شده اضافه و مخلوط کردم و حرارت خاموش کردم .🧆🧆
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_کشمشی_بدون_آرد
🔸مواد لازم:
▫️فندق ۱٫۵ لیوان
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️کشمش ۱/۲ لیوان
▫️شکر ۱لیوان
▫️وانیل
🥞طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ و خیلی کم نمک با همزن برقی هم ز ده تا مثل برف سفید شود اول شکر را ریخته و مقداری هم میزنیم سپس بقیه مواد را می ریزیم از مواد با خمی رروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم و ۱۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا کمی ترد شود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سلام به صبح
سلام به زندگی که برای
بودنش زنده ایم
سلام به مهربانی
که همه بهش محتاجیم
سلام به شما
روزتـون بی نظیر
شنبه زیبای شما
بخیر وشادی
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_نخود_فرنگی_سه_سوته
🍅تخم مرغ : 1 عدد
🍅گوجه فرنگی : 2 الی 3 عدد
🍅نخود فرنگی : نیم پیمانه
🍅نمك : به قدر كافی
🍅پودر فلفل سیاه : به میزان لازم
🍅روغن حیوانی یا كره : 1 قاشق چای خوری
🍅رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
🍅جعفری خرد شده : مقداری
🍛🍛🍛🍛
🌮🌮طرز تهیه 🌮🌮
پوست و دانه گوجه فرنگی را جدا كنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد كنید و روی حرارت گذاشته و رب گوجه فرنگی و نمك را هم اضافه كنید تا زمانی كه آب آن تبخیر شود بعد نخود فرنگی پخته شده را اضافه كنید و حرارت را خاموش كنید.
تخم مرغ را با چنگال بزنید.
درون ماهیتابه نچسب روغن یا كره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید .
قبل از اینكه روغن داغ شود با چرخش ماهیتابه به طرفین سعی كنید كف ماهیتابه كاملاً به روغن آغشته شود.
سپس تخم مرغی را كه با چنگال زده شده بود را در ماهیتابه بریزید و باز هم ماهیتابه رابه طرفین چرخش دهید تا تخم مرغ سطح بیشتری از كف ماهیتابه را اشغال كند و كاملاً در كف ماهیتابه پهن شود .
دقت داشته باشید كه حرارت همچنان كم باشد .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_پنیر
🍥مواد لازم :
▫️شیر دو پیمانه
▫️كره دو قاشق غذاخوری
▫️فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
▫️نمك نیم قاشق چایخوری
▫️آرد دو قاشق غذاخوری
▫️پنیر
🧀طرز تهیه:
🔸اول- در یك قابلمه كره را ذوب كنید.
🔸دوم- آرد را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید.
🔸سوم- سپس مخلوط را حرارت دهید تا كمی گازدار شود.
🔸چهارم- شیر را بتدریج به مخلوط اضافه كنید.
🔸پنجم- مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر كلفتی درآید.
🔸ششم – نمك و فلفل را به خمیر اضافه كنید.
🔸هفتم – اكنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.
🔸هشتم- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.
🔸نهم – سس پنیر شما درست شده است لذتش را ببرید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_بلغاری
🍥مواد لازم:
▫️راسته گوساله : ۸۰۰ گرم
▫️پیاز بزرگ : یک عدد
▫️فلفل دلمه ای : یک عدد
▫️روغن مایع : یک چهارم پیمانه
▫️نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
🍢طرز تهیه :
راسته ،پیازو فلفل را خرد کرده کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید .و پس از حداقل یکی دو ساعت مواد را از داخل روغن دراورید .تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن کرده و داخل ان یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید .گوشت را بسته و به سیخ بکشید .گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغز پخت شود .یک دقیقه قبل از برداشتن از روی اتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕